Светът отива на много лошо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Светът отива на много лошо
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3499 пъти
Като че ли обществото иска да направи от всички мъже гейове и мекушави глупаци. Жените все се оплакват че не останали истински мъже, обаче точно жените-феминистки са виновни за това. Защото вижте по филмите - жените винаги са представени като по-добрите, по-умните и т.н. а това е сексизъм и не е вярно защото има и добри и умни мъже, както и тъпи и лоши жени.

Да не говорим за тъпите реклами в които мъжът винаги е представен като слабоумен идиот и олигофрен, а жената е разумна и интелигентна и т.н.

Да не говорим за слогани от рода на "Boys are stupid, throw rocks at them!". Ами защо няма "Girls are stupid, throw rocks at them!" например? Както има тъпи мъже така има и тъпи жени. Както има умни жени, така има и умни мъже. Защо да се делим изобщо? Каква е тази омраза, която жените таят към мъжете? Ами като мразят мъжете защо искат деца от тях? По-добре не раждайте, защото може да родите момче. Истината е, че феминистките не искат равенство, искат да подчинят мъжете, за да си върнат за годините подчинение. Омразата на жените към мъжете създава гейове и затова броят на хомосексуалните нараства. Все пак ако майката мрази мъжете, а ти си момче тя може да ти предаде тази омраза към собствения пол и да те накара да се срамуваш за това, че си се родил мъж. А няма нищо срамно в това.

Да не говорим за фондациите, събиращи пари за рака на гърдата, при условие че повече мъже умират от рак на простата от колкото жени от рак на гърдата. И когато убият някоя жена се вдига вой до небесата, а всъщност според статистиката жените са повече на брой и освен това по-рядко биват убивани, така че загубата не е чак толкова голяма, колкото се изкарва. В съвременното общество ако не си жена, гей или циганин не ставаш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 16e57b6b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истина е... пуснали са ви от лудницата... Ще станете милиони!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f538df37d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не си добре, пиле! Просто не си добре!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: cb4d15563e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо тези дни чета само теми от зорта "защо жените сте такива", и реплики от сорта "вие ни направихте такива после се оплаквате" а сега и това "Жените все се оплакват че не останали истински мъже, обаче точно жените-феминистки са виновни за това." Е извинявай те но пишете теми обвиняващи всички жени,както има теми дето жените обвиняват мъжете,това че на вас ви се е случило да попаднете на жени с трърд харектер не означава,че всички сме такива,същото се отнася и за жените който не са срещнали мъж на място

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d9fadb2389
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не мисля, че расъждаваш много правилно. Ти какво правиш-не делиш ли на мъже и жени?! Ако съдя по това, което си написал, май точно това правиш. Не слагай жените под общ знаменател. Това, че тук описваш някоя жена, която те е ядосала, не значи, че всички са такива, както и всички мъже не са такива, за каквито ги представяш.
Филмите и рекламите?! Няма ли филми, вицове, реклами(...) за блондинки?! Те не са ли измислени от мъже?! Като са толкова тъпи и не ги харесвате, защо се избивате да спите с тях?! А ти "гей и мекошав глупак" ли си като убиждаш ЖЕНИТЕ, по мъже ли си падаш, че убиждаш така жените?!
"Все пак ако майката мрази мъжете, а ти си момче тя може да ти предаде тази омраза към собствения пол и да те накара да се срамуваш за това, че си се родил мъж. А няма нищо срамно в това."
Това дори няма да го коментирам...

Няма такава позиция, приятел! Всички са хора, а не мъже и жени! Това, че имаме различни полови органи и т.н не значи, че мозъците ни не се развиват по един и същ начин, не значи, че не МИСЛИМ по един и същ начин!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0c7d4943c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм - да не говорим. Да спестим поне малко глупости на четящите.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0c7d4943c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Да не говорим, да не говорим, да не говорим...", ами не говори! И без това говориш само глупости.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2200f9a7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За гейовете има нещо вярно. Толкова много станаха, че познавам приятелки, които като се запознаят с нов момче/мъж, първият въпрос, който им задават е дали са обратни. И доста често отговорът е "да". Но моята теория за гейовете е по-различна... Цялата тая голотия, която я виждат навсякъде, порното, списанията, телевизията, вестниците.. Само цици и гъзове, братче, как да не се отвратиш и да обърнеш резбата.
Но иначе останалото са пълни глупости, никъде не съм видяла по филмите мъжете да са изкарани идиоти... (като 98% от режисьорите в света все пак са мъже, нали...)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9b07513ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Прав си.Така е,защото един от лесните пътища за съсипване на едно общество или държава е като се направи обществото му феминистко.Издигнете жената в култ,дайте и безконечни права,защитавайте я и мъжа подсъзнателно ще иска да е жена,защото ще се чувства на втори план. Прабългарите са били мъжкари, с които толкова много се гордеем,но ако те ни видят сега на какви женчовци сме заприличали сигурно по десет пъти ще се обърнат в гробовете си. М 24

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ed19556ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Е, какво толкова сте ревнали срещу феминизма. Тука само мъже се оплакват, защото рая им свърши и вече не се чувстват като едно време, че са над жената. Но за другото е вярно. Гейкултурата си проправя стремително път. Приятели, които живеят в Щатите, ми казват, че младото поколение сякаш е завладяно от това. Всички само насърчавали гей връзките и само си повтаряли, че младостта била времето за експерименти, а и какво да ги спира, след като там озакониха еднополовите бракове. Това сега е някаква мода да имаш гей връзка. Ама поне на Балканите още не е достигнала тази вълна, така че спокойно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker