Странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странно
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2422 пъти
Толкова е нелогично...
Винаги съм била опора за хората в живота си.Помагам им по начин, по който не всеки 2ри може.Изкарвам ги от депресивни състояния, раздавам съвети и все съм в ролята на "добрата фея" и съм наистина добра.Признават ми го.И в най-лошия случай намирам думи, с които да обърна нещата в положителна посока.Все плямпам и някак си успявам да смъкна целия негативизъм в хората, а аз самата съм най- мрачното същество, което познавам. Дълбоко в себе си не мисля за нещата в които уж вярвам.Никога не успявам да изляза от собствената си черна дупка.Заличавам присъствието й с хиляда трика и никой не разбира за нея.Стигам до извода, че спасението ми ще дойде от някой друг.Но как, щом никой незнае за нуждата ми от помощ?! Объркана съм... Даже незнам защо го споделям.Съвет ли търся или нещо друго...Незнам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2d87a760a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се чувствам така,мила.Сякаш съм жива,когато помагам на другите.Спасението ни е в това да спасяваме другите.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: cacd26a264
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какъв точно проблем имаш? Смисъл какво искаш да ти се помогне? Или просто имаш такова чувство на празнота.. ?

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a2c7ca3819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Проблема е там, че немога да се справям с проблемите си. Стоят си и се задълбочават. Много са. А споделих защото винаги ми се е струвало интересен факта, че помагам на околните, а на себе си вредя.Дано ме разбирате правилно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: cacd26a264
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   (номер 2 ) Попитахте не случайно. Чувствам се така и аз . Е при мен е малко по-друго. Аз и аз съм момче, кото има значение. В спорове доста често съм бил арбитър като решението е било почти винаги позитивно и за двете страни. Помагал съм и аз доста( сайта е анонимен , за това говоря свободно, някой да не кажеш " ти к'во се хвалиш" - няма смисъл - никой не знае кой съм) , но за жалост когато на мен ми трябва помощ не винаги ми се помага. За себе си и аз не отделям време, чувствам как си пропилявам времето. Искам да бия шута на всички и да си гледам бъдещето , да работя върху себе си . Пък квото ще да става.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: bb811e97da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има такива хора,наричат ги енергиини кръвопиици,взимат ти позитивната енергия и оставят в теб лошата енергия.Спри да мислиш за проблемите на другите и помисли за себе си,за твоите проблеми :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a2c7ca3819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А как тогава се наричат хората като нас, раздаващи енергията си безрезервно?Глупаци?.Защото се чувствам най-голямата глупачка на света.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 79c7599078
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И с мен се случва същото. Но най-неприятни са ми ситуациите, в които просто ми се иска да има един поне човек, който да се отнесе към проблемите ми така, както аз към чуждите. Ситуации, които ми изглеждат като огромни планини, в чиито подножия съм аз, сама и натоварена с огромен товар. Целта е върхът, а нямам сили дори да тръгна!

Старая се да изслушвам, да разсъждавам, да търся решения, но все за някой друг. И се справям. Не, че го правя, очаквайки нещо в замяна, но и аз, като всички останали си имам проблеми, които - УВИ, съм неспособна да реша сама. Казват ми, че сама съм си виновна (направо цинично ми звучи), защото не съм можела да казвам "не", "не мога" и "не ме занимавай". Аз мисля, че просто това е човещина. Защо - ако мога-, да не помогна на съчовека си, след като се обръща към мен с молба за помощ, или съвет?
Не знам за "енергийните кръвопийци", ще ми се, да не е така, защото в противен случай, и аз като №6 ще се почувствам безкрайно глупава.
Авторке, разбирам те прекрасно, същите въпроси терзаят и мен. Лошото е, че отговор нямам.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c8bd0d2f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Познавам такъв човек, които също като теб помага,давайки съвети, но самият той не може да си помогне, често се среща това. Даже и аз съм изпадала в такъв момент, и не споделям с никого за моите проблеми, за да не натоварвам излишно, а и като знам, че този човек няма как да ми помогне ... Рядко споделям своите проблеми,защото разбрах,че когато го направя, човекът срещу мен няма да ми помогне по никакъв начин, ще мълчи ... Не знам какъв съвет да дам,но силно се надявам, че хората на които си помогнала,осъзнават какво правиш за тях или поне един ще го оцени.А и вярвам, че когато даваш, някои друг някога ще ти даде.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a2c7ca3819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7, като те четях за миг забравих, че пишеш ти и потънах в собствените си изречения, сякаш съм писала аз с твоите пръсти.Радвам се поне, че не съм сама и проблема ми не е поредната глупост, както за родителите ми примерно.Радвам се, че не нося сама кръста си и, че има хора като мен.Но ще съм още по-радостна когато ги свалим от гърба си и тръгнем смело напред.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 79d876fd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Направи добро и го хвърли в морето.Аз от баба ми така знам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker