Проблем с лаптоп - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с лаптоп
преди: 9 години, 11 дни, прочетена 1026 пъти
Здравейте! Имам лаптоп ASUS Laptop M50 Series M50Vm-B2 от 2011 година, който досега не е правил никакви проблеми, дори батерията му държи около час и половина-два. Но от вчера забелязах, че щом натисна Fn + F6, както обикновено увеличавам яркостта на екрана и ми изписва Brightness Up, сега ми показва Ambient Light Sensor Enable и с по-малки букви Auto. Това е проблем, защото яркостта не иска да се увеличи, както беше силна преди, а си остава на около средно ниво, макар че е увеличена на макс. Не знам на какво се дължи това, не съм променяла никакви настройки, опитах да променя Power Options, сложих го на High performance, но нищо не се променя. Моля, ако някой е запознат как може да бъде решен този въпрос, нека посочи долу в коментарите! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 дни
hash: f7a6dad2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би ти се прецаква екрана. Виж си и драйвърите. Направи ъпдейт на Уиндоус, но на толкова годни комп е нормално да се прецаква. Бъди щастлив.
Аз съм с Dell Inspirion 15, 5000 Series, който има 12 ГБ РАМ и i7 процесор закупих преди 9 месеца за 2 бона и какво - никога не тръгна да работи като хората. Нямах драйвъри за интернет, прецакан ми е блутута... 20 дни го оправяха от Дел и не го оправиха, батерията не зареждаше, мишката не работи и тем подобни. Ти просто разбери, че на 3 години компютър вече е морално и материално остарял и събирай пари за нов, но никога не купувай Dell.
Много съм била доволна от Тошиба и Самсунг. Имала съм страшно евтин Тошиба и работи при родителите ми до ден днешен без грешка, а е на 10 г. вече - всичко си е и до късмет, но НИКОГА ПОВЕЧЕ ДЕЛ

 
  ...
преди: 9 години, 9 дни
hash: b6265e0d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Споко, на 4 години и mac-буците взимат да сдават багажа.

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 76e3bb2d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ambient Light Sensor ще рече сензор, който мерси околната светлина (ambient light). Идеята е подобна на светлинните сензори на някои смартфони - колкото по-ярко е около смартфона (например си на улицата в слънчев ден), толкова повече му се усилва яркостта автоматично, за да може човек да го вижда, и обратното - ако е тъмно (късно вечер в леглото), яркостта му леко се намалява.

Нищо не ти е счупено на лаптопа, проблемът е елементарен. Трябва да разбереш коя програма пуска този ambient light sensor. Бързо търсене в гугъл ме отвежда до "Fn a" или "Fn q" като клавишни комбинации които да спират ambient light sensor-а. Така че пробвай и ако не помагат - търсиш пак в гугъл.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: 297dc82e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора:
№2: Прав сте, няма какво толкова да се очаква от вече стар лаптоп, макар че аз още си го харесвам и си играя още някои по-тежки игри на него.
№4: Благодаря страшно много, веднага, щом натиснах fn a, се оправи! И аз търсих в гугъла, обаче нямаше така проста комбинация, всички пишеха да се влезе в Control panel, оттам още настройки.. Много ми помогнахте!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker