Призоваване на дух - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Призоваване на дух
преди: 9 години, 8 дни, прочетена 4570 пъти
За първи път пиша тук и силно се надявам да ми помогнете. Искам да се свържа с един много скъп за мен човек, който почина пред 9 месеца и 1 ден. Имам нужда да се свържа с нея, да я видя и да и се извиня за всички караници и обиди, които съм и казвала преди да почине. Тя ми беше най-добрата приятелка и загубата и е най-лошото нещо, което ми се е случвало.. все още немога да го приживея и искам да се свържа с нея. На 14 години съм и тя почина 2 седмици преди да стане на 14. Ако може някой да ми каже как бих могла да се свържа с нея? просто имам огромна нужда да я видя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 дни
hash: 78f17c3105
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, подобно нещо като контактуване със духове не съществува.
Във книги за християнството е написано, че спиритизмът е лъжа и дело на дявола.
Надявам се искрено да не се подведеш, защото подобни нещо от рода на гадаене, гледане на карти, гледане на ръка са измама.

Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: ccfe659b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Невъзможно е да я видиш, защото първо не си медиум. Ако искаш да получи послание от нея - посети или се обади на МЕДИУМ, не на ясновидец а на МЕДИУМ. Медиумите са хора, които говорят с починали хора и предават съобщенията от тях. Бъди сигурна,че всеки път,когато си мислиш за нея,тя е до теб, и мислите ти винаги стигат до нея, където й да се намира.

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 683a197950
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не знам какви съвети ще ти дадат останалите, но аз ще изкажа моето мнение! Не се занимавай с тия работи, остави момичето да почива в мир и не викай напразно духа и. Остави духа и в покой, така ще бъде по- добре и за нея и за теб. Знам, че ти е много болно, знам го от опит, знам, че сега през главата ти минават само лошите моменти в които си я нагрубила, но се сещай и за добрите ви преживявания, тя ще иска да я запомниш с добро и да си продължиш живота, а не да се поболееш от мъка. Да, не е честно когато някой важен човек си отиде внезапно без да сме се сбогували с него, но какво да се прави - Това е Живота! Отиди на гроба и, извини и се, поплачи си, излей болката си и остави времето да притъпи болката - повярвай ми, спомените ще останат и болката, но с времето тя няма да е толкова силна. Не се занимавай с призовавания и други подобни за да не разваляш покоя на приятелката си.
Имаш моите най- искрени съболезнования!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: d35dd44d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Мила, толкова много съжалявам за приятелката ти! Ужасно е да загубиш приятел и то толкова рано! Обаче ти вярвай, че сега тя е там някъде на едно по-добро място.
Ако знаеш колко пъти съм искала да направя същото! Да се свържа със скъпи за мен, които вече не са сред нас и да им кажа толкова много неща. За съжаление май няма начин, не и физически да ги видиш, но аз продължавам да вярвам, че те са си някъде наоколо и могат да ни видят и да ни чуят, така че съм сигурна, че твоята приятелка знае колко много съжаляваш и съм сигурна, че ще ти прости. Все пак нали това означава някой да ти е най-добрия приятел? Да ти прощава всички глупости и да продължава да е с теб въпреки всичко. Така, че не се срамувай, говори й! Просто когато почувстваш нужда остани за малко сама и кажи на глас всичко, което искаш да и кажеш. Просто вярвам, че ще те чуе.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 9d2c98c795
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не се занимавай с глупости, никой досега не е говорил с мъртвите, каквото и да ти казват.
Също така за какво ти е да се извиняваш на някой, който вече не е жив. Само живите хора са важни. Мъртвите нямат чувства и не се сърдят.
Също така още един съвет: живей в настоящето, а не в миналото.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 дни
hash: cbfc8c6e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тя сигурно вече се е преродила. Като цяло е достатъчно да "изпратиш" намерението за извинение, мислейки си за нея. Друг вариант е да сънуваш осъзнат сън и да я извикаш в съня.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: 12def73896
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това са сложни неща и не са за начинаещи. Можеш да привлечеш съвсем други същности и животът ти да се превърне в ад. Примери-наспорил Бог.
Твоята приятелка сега е в такова естество, че е класи над обикновените земни неща, тя отдавна всичко е простила, така че няма нужда от твоите извинения. Това, което искаш да и кажеш се казва приживе, тук на земята. Но пък чест ти прави, че имаш подобни намерения, защото си личи, че са искрени.
Така че зарежи това с призоваването на духове, защото вероятността да си навредиш сериозно е огромна!!!

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 625742c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От другата година Месинджъра ще поддържа връзка с отвъдното. Потрай малко.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 78813c91cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Доколкото знам, единственият начин да се свържеш със духовното тяло на починал човек е когато твоето духовно тяло излезе от физическото. Това става предимно докато спиш и сънуваш или чрез хипноза(като изключим когато е мъртъв човек). За това се сещам само. Дано ти помогне да успееш да се свържеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: 3df5bf4bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да те накарам да губиш надеждата си, но... аз не вярвам в чудеса, но пък съм чувала разни работи, как хората се свързват с мъртвите. Разбирам тагата ти и мисля, че е много голяма. Аз лично не знам никакъв начин, но все пак ще се надявам да ти помогнат. Ако не упсееш просто се моли! Нали ти е най добра приятелка ще те разбере!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 дни
hash: bcc4cce52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не се бъркай там, където не ти е работа. Тези неща са опасни ще съжаляваш после.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 9bd3a5ab34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъртвите не виждат, не чуват и не мислят. (Еклисиаст 9:5)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 дни
hash: 291756cfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мило момиче, бъди сигурна, че приятелката ти отдавна ти е простила за всичко което е ставало между вас. Никой не може да ти даде съвет как да се свържеш с нея, защото връзката между нашия и духовния свят е все още загадка за повечето хора. Просто се успокой, мисли за хубавите моменти, които сте имали с нея. Уверявам те, че душата и ще намери начин да ти прати знак, че те е чула и ти е простила. Може да се появи в сънищата ти, може да ти прати послание чрез песен, която ще чуеш ненадейно и така мога да избоявам до утре начините по които починалите близки и сродни души продължават връзката си меджу двата свята.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 3fd76f5e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Няма рецепта за твоята ситуация. Това не става с магии, отиди в църква или на гроба й, запали й свещ, може по голяма, че да имаш повече време да общуваш духом, това което разкриваш на нас, така го разкажи на приятелката си. На ум разбира се, това е вътрешна, медитираща молитва. Затвори очи и си предсави най яркият образ(който е в съзнанието ти) на приятелката си, откъсни се от действителността и се съсредоточи само върху образа й, просто го визуализирай в съзнанието си, всички околни дразнители блокирай. След това медитативно състояние и пред образа й, изкажи на ум това което искаш да й кажеш, поискай й прошка( ако се научиш силно да медитираш, дори можеш и жива да си я представиш, дори можете медитативно да се прегърнете). Възможно е, аз лично съм изпадал в такава медитация. Сложна е за изпълнение, но при желание и добри условия, може да се практикува. Така ще ти олекне на душата и винаги ще можеш да визуализираш приятелката си и да си общувате. Дори в трудни моменти, можеш да я зовеш за помощ, защото духом тя е по силна от тебе, тя е в царството Господно и винаги може да ти помогне. Моли й се, както на Господ-Бог!

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: e4dd03c021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Отиди на гроба й и говори. В тея призовавания нещо много не вярвам аз...
Ж15

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 3064e9a87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Съжелявам за загубата ти. Не мисля, обаче, че това е материя с която е добре да се заиграваш, особено на 14 години. Сигурна съм, че ти е простила, ти също си прости и продължи напред!

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 02976f7fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Съжалявам за загубата ти. Моите съболезнования.

Не се занимавай с глупости. Разсъждавай така: ако има такова нещо като духове, то тя вече знае за твоите чувства.

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: d2d7ac5700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Прости на себе си, защото твоята приятелка ти е простила отдавна. За да се успокоиш, и да ти стане по- добре, мога да те посъветвам да прочетеш "Пътят на душите". Щом вярваш в духовното и, че ние живеем, дори след като умрем, значи трябва да знаеш, че тя вижда и знае, че мислиш за нея и съжаляваш за всичко, което се е случило между вас. Но, не се занимавай с викане на духове, силата на мисълта ти е достатъчна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 дни
hash: 12def73896
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако чак толкова искаш опитай с методите на Константин Раудив.
Това е безопасен метод, но иска малко първоначални тренировки на слуха.

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 1040ac8099
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз съм разговаряла с мои роднини чрез Уиджа Борд, но не е шега работа. По-добре е първо тя да те потърси, защото след като не те е, явно няма нужда. За всички, които казват, че не съществуват такива работи - като не разбират да не говорят! Аз съм рейки терапевт и знам много добре, че духовете са много по-силни след смъртта.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 884b314fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Бих бил доволен ако администраторите одобрят коментара, защото има доста заблудени хора..

СПИРИТИЗМЪТ — ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БОГА

10. (а) Какво представлява спиритизмът? (б) Как гледа Йехова на спиритизма, и как ти лично гледаш на него?

10 Като се занимава със спиритизъм, човек влиза в пряка връзка със злите духове.

Гадателството, магьосничеството, правенето на заклинания и говоренето с мъртвите са видове спиритизъм.

Както знаем, за Йехова спиритизмът е ‘нещо отвратително’. (Второзаконие 18:10–12; Откровение 21:8) Тъй като и ние трябва ‘да се отвращаваме от злото’, в никакъв случай не бива да влизаме във връзка със злите духовни сили. (Римляни 12:9) Какво отвратително предателство би било това спрямо нашия небесен Баща, Йехова!

11. Защо Сатана би се радвал на победа, ако успее да ни въвлече в спиритизъм? Обясни с пример.
11 Именно защото спиритизмът е предателство спрямо Йехова, Сатана иска да накара някои от нас да попаднат в тази примка. Всеки път когато успее да подлъже някой християнин да се занимава със спиритизъм, той се радва на победа.

Защо можем да кажем това? Помисли за следния пример: Ако един войник бъде убеден да предаде войската си, като дезертира и се присъедини към врага, новият му командир ще се радва.

Той дори може да представи предателя като военен трофей, за да обиди бившия командир на войника.

Подобно на това, ако един християнин започне да се занимава със спиритизъм, той умишлено и съзнателно изоставя Йехова и става подвластен на Сатана.

Представи си с какво удоволствие Сатана би представил този дезертьор като свой военен трофей! Нима някой от нас би искал да осигури такава победа на Дявола? В никакъв случай! Ние не сме предатели!


Mergeous

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 дни
hash: 8a061bbad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Много съжалявам за загубата ти! Не зная какво да те посъветвам, но това, което си си наумила не е шега работа.
Номер 23 можеш ли да разкажеш нещо повече за духовете след смърта? !

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2e982cc3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Момиче не прави неща на които ще съжаляваш не си играй със съдбата си. Ако дори успееш да намериш начина да я призовеш ще трябва да можеш също да я върнеш обратно. Така както отваряш пространство, така и трябва да го затвориш. Ако не успееш да върнеш духа обратно, ще настъпи голям ад за теб.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2e982cc3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   28. допълвам от 27съм
Дори и да презовеш духа ти няма да можеш да го виждаш и чуваш само ще можеш да усетиш като полъх или потрепване, малцина с дарба могат да видят и чуят. Също така духът няма да е сам, тоест част от нея ще бъде а другата не. За това му казват от поколения хората добър и зъл дух.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3bccb2b76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторката: Благодаря искрено на всички за съветите!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e50136afa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Няма такова нещо викане на дух, след смъртта духът отива в чистилището, където се очиства от греховете си и се подготвя за новият живот, новата поява на Земята, новото прераждане. Колкото и да се опитваш да го викаш, той няма да дойде. Това с появата на духове са измишльотини и манипулации.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a8b777b08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Върви на гроба ѝ. Занеси и цветя, ако има нужда от почистване, почисти ѝ, запали свещ, прекръсти се няколко пъти, погали пръстта, тревата на гроба ѝ, все едно галиш нея, сложи ръка на пръстта на гроба и ѝ се извини, поговори си с нея насаме, кажи ѝ че ѝ прощаваш, и я помоли и тя да ти прости! Постой малко на гроба ѝ, поне, докато свещта догори. Прекръсти се пак няколко пъти и кажи нещо от рода "Бог да прости", "сбогом", "почивай в мир", "мир на душата". След това си тръгни и я остави да почива. Когато напускаш гробището се обърни отново за последно към гроба ѝ, прекръсти се за последно и кажи "Бог да прости моята приятелка и всички починали".
Никога не е късно да го направиш!
Със сигурност след това ще ти олекне и ще се почувстваш по-добре!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8b4d0be2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Нека и аз поднеса съболезнования за загубата ти, мило дете. Всички писали преди мен са ти дали добри съвети, да не се занимаваш с викане на духове.
Пиша това, защото по време на моята младост с няколко приятелки сме правили подобни "викания". В началото мислех, че някой от тях мести чашата върху която всички си бяхме сложили по един пръст. Но последния път когато правихме това, една от приятелките ми реши да вика духа на чичо си не помня за какво вече. И чашата по картона започна да се движи с такава скорост, че беше абсолютно невъзможно някой от нас да я побутва или придърпва, а и всички седяхме в кръг около този надписан картон и чаша. Усетих някаква сила извън нас, която правеше това - направо се вцепених и избягах със страх от онази стая, а силата която пишеше по картона(картона е разчертан с буквите от азбуката и цифри) написа нещо като ракия или пиене не помня какво и още нещо заплашително. И после приятелката ни обясни, че приживе чичо и бил алкохолик. Е и сега ме побиват тръпки от тези глупости, които сме правили.
И още един случай с моята майка и още няколко приятелки. Събираме се по женски да си пийнем аперитив със салата от домати и домакинята реши, че ще викаме духове. Аз бях против, но другите се съгласиха, и както викаха и не знам какво правиха изведнъж майка започна да се задушава, не и стига въздух, не може да говори и започна да посинява. Веднага извикахме не помня такси ли беше или бърза помощ и директно от младост в Пирогов в токсикологията. Тя как е издържала до там нямам представа, но положението беше много сериозно. Направиха урбазон, свестиха я да може да диша(защото беше получила отток на дихателната тръба(Оток на Квинке) както обясниха вследствие на алергичен шок. Питаха я какво е яла -доматена салата, а никога през живота си не е имала алергия и то пък към домати, но докторите казаха от доматите е и я приеха в отделението където я лекуваха един месец. Та мисълта ми е, аз съм убедена че не е нито от доматите, нито от ракията, защото нито преди нито след това не е имала никакви такива проблеми, а си беше чисто и просто от викането на духове. А и след това домакинята на събитието си спомням, че ни се обади и беше много притеснена за нещо необичайно в нейния апартамент. След като сме си тръгнали по спешност и тя излязла на балкона си-там имала саксии с цветя, една от саксиите цветето и пръстта извадени, а вътре намерила изпражнения. Направо ме извади от равновесие и оттогава знам, че това не е безобидно и не се занимавам с такива глупости, не го прави и ти - ще ти е много по-спокойно.
А за починалите трябва само да се молим, Бог чува и вижда и ще ти даде успокоение.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9987dec73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Виждам, че от този случай е минало доста време.. Сега аз съм на 15 и съм се подобно положение. Не знам за теб, но аз ще използвам уиджа борд. При теб получи ли се? Ако да какво използва

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d7d449c139
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33 не използвай Уиджа
Всякакъв вид спиритизъм е опасен. Не съм набожна, но духовете са няколко материи далеч от нас, т. е друго измерение
Знам, че ти е тъжно, болно... но не е добра идея, защото отваряш портал към това друго измерение, не само твоя дух ще излезе от там... после трябва и да го затвориш и да изпратиш духа обратно, което е трудната част, а да не говорим какво може да се случи след това, ще се видиш в чудо.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 84782b0ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Разбирам те как се чувстваш, но виж какво. Няма как да се свържвш с починлата си приятелка, защото духове не съществуват. Смъртта е процес, при който човек спира своята физическа и психическа дейност.
Знам че ти е доста тежко и ти съчувствам, но истината е такава, че няма духове или пък други паранормални явления. Тези неща които ти ги изредих не съм ги писал аз. Всичко е на научна основа.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6dc63b1884
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Не се забърквай с окултизъм! Последиците са лоши. Прочети това-онова, но само информативно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0c67acb468
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   41, 42:

Историята е отпреди 4 години, аутистки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8a8c8f0030
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Lucifugus Rofocalus: Виж, здравей, има начин за призоваване на духове и демони (за демони са много опасни и ако не си Саруман да ги вземеш под контрол ще се изпатиш и в най добрия случай ще изкараш дните си в лудница, в най-лошия ще умреш от ужасяваща смърт). За духове има по лесен метод тъкмо да провериш дали може да призовеш който и да било (ако силата на волята ти е посредствена или просто нямаш тази дарба няма да стане). Всеки има различни дарби. По сложната е да виждаш починалия в специално огледало. А за достъпния взимаш бял лист хартия, рисуваш кръг, разграфяващ го от центъра на линии все едно торта, взимаш игла с конец, след като призовеш името на починалия дух, задай въпроса тук ли е, иглата ще посочи 2 букви - д и а - т. е. ДА. Подготви малко и конкретни въпроси, дръж се прилично да не си имаш работа с полтергайст после, след това кажи, че духът е свободен да си ходи и нека има мир между вас. Никога не забравяй, че от другата страна може да е демон който иска да те подведе, и точно той може да ти наговори обиди и вместо мир да имаш тъга после. Подобре наеми стая в хотел, че те да си имат работа с полтергайст. На твое място не бих викал никой, не бих сключвал пактове с демони и т. н. и т. н., бих си взел поука да не наранявам хората и беззащитни животни тук и сега, бих отишъл на православна българска официална църква, бих запалил свещичка за починалата ти приятелка, бих говорил със свещеник, бих се молил и за нейната и за своята душа. Не бъди жестока към беззащитните, измени мисленето си и житейската си философия за да не повториш тази грешка. С призоваването няма да постигнеш нищо, злато няма да ти кажат къде се намира, нито ще ти даде някой свръх способности. Аз усещам, че духа ти е слаб в момента и нямаш никакви знания. За едно призоваване минимум трябват познания по латински. Чети, учи, и нямай вредни навици и ще имаш по-дълъг живот в който може да познаеш света който те обкръжава. Но като в Православието е казано блажени са тез без такива свръх познания. Тез знания са тегоба. Ако искаш наистина да се извиниш на приятелката си, ходи всеки ден в Православна Църква стой 3 минути под купола и пали свещичка в мястото за починали (ако не знаеш кое къде е, то попитай свещеника там) и трябва да посетиш църквата всеки ден в рамките на 40 дни. Прочети 10-те Божи Заповеди - те поне са някакъв наръчник за живот в социума, който те обкръжава, ако не си ги нарушила, то няма смисъл да се притесняваш сега. Чети молитвата - Отче Наш, за да намериш душевен покой. А имай в предвид, че в Библията изрично се казва срещу магията и т. н. Sunt multi modi... Est unus modus verus. (Светът има много пътища... Но един верен път. ) Всеки има свой път и свой кръст който носи. Ще ти кажа едно видях, че текста го публикува преди 4 години, не знам за това време какво се е случило с теб. Но ти пиша това съобщение. Лек ден и дано си още сред нас на този свят, защото 4 години са много време. Моите съболезнования, за приятелката ти. :( А живота е борба - Vita est Bellum! И една синтенция описва какво да правим: Labor, patientia et fides omnia vincunt! Vale optima, Lucifugus Rofocalus

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker