Защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2868 пъти
Защо това хубаво място за споделени истории се превръща в писателски блог на депресирани графомани,които през 5 минути пускат личното си творчество?Защо вместо да помогнeм на някои със съвет ние се присмиваме и злорадстваме?Елементарно възпитание е да отговорим човешки,а ако не можем да дадем съвет,поне да не объркваме и без това объркания индивид.Нападаме всеки дръзнал да сподели някаква обида,вина,прегрешение,болка,съмнение...Нападаме от позицията на праведници зад монитора...Да бъдеш човек е лесно,човечен да бъдеш е трудно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: b8941e52e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е. Аз понякога като чета коментарите и ми става гадно като почнат да дават акъл и да обиждат. Ако не ти харесва не пиши нищо. Никой не е безгрешен. Ако ти не си правил никога грешки тогава вини. Хората пишат тук, за да споделят болката си, защото ги е страх да го направят пред друг, защото той ще ги осъди например. А накрая какво се оказва, че тук го съдим още повече. Гадно е. Трябва да даваме полезни съвети, а не злобни коментари.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e06b95c241
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За обиди - да, не е правилно, номер 1, но всичко останало е позволено. Когато човек не е постъпил правилно е хубаво да му се каже, за да не повтаря грешките. Сега ще кажете - е, да, ама кой може да каже кое е правилно и кое не? Ами нали това е смисълът, авторът да види възможно най-много мнения, от хора на различни възрасти, за да прецени как да постъпи :) Все пак никой никого не заставя да пише тук и този някой, който пише, трябва да е подготвен за всякакви реакции, нали? Но наистина, без обиди. За това съм "за" с две ръце.
Относно графоманите - напълно прав си, авторе. Не му е тук мястото да показваме писателски талант - има си други сайтове за целта.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2ee3c6c9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Даааа,всеки нещастен човечец трябва да мине през другарския съд и да понесе още страдания,щото тия са му малко!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: aa4e9b0ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно съм съгласна. Веднъж писах тук за нещо доста неприятно, което ми се случи, и после триста пъти съжалих. Имаше и ценни мнения, но като цяло отнесох един куп обиди - то не беше тъпа, без достойнство и прочие, и аз излязох виновна за всичко. Затова и хората, които наистина имат някакъв сериозен проблем, май спряха да пишат. Останаха само графоманите. Така напълно се губи смисълът от този сайт.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bbe6a11cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всеки човек трябва да може да понася критика.
Понякога е нужно нещо грубо, но искренно, да те жегне, за да направиш крачка към изхода от проблемите си. Неможе едно банално съчувствие да те накара да усетиш нещо по-силно от самосъжалението.

Всяко нещо в живота има повече от две страни, за това не се чудете защо коментарите не са само положителни.Те зависят от гледната точка.От това върху коя страна на нещата се фокусираме.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1ab287e7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съгласна съм с теб коментар №1!Аз редовно чета историите и се надявам да помагам с коментарите си!На една история се възмутих,но то си имаше причина!Например има една история за една майка,която иска да кръсти детето си хем на свекъра,хем на баща си и иска да и помогнем!Да,ама не... аз дадох предложенията си,но другите го обърнаха на чат... вместо да и дават имена те я обвиняват защо искала да го кръсти така... ми така си е решила жената... тааа накратко искам да кажа,че щом няма какво да кажем по-добре е да си мълчим ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 934e019718
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки има право да се изразява по какъвто си иска начин. А ако един човек обижда и изпраща злобни коментари, то това говори само лошо за него. Като е идиот нека се излага.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8591017221
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   5 е много прав. за да печелиш първо трябва да се научиш да губиш, и за да станеш трябва да си паднал. И аз от доста време разглеждам темите тук и пиша където мисля че мога да кажа нещо; ако не можеш да понесеш виртуални обиди - значи си имаш допълнително проблеми. Аз си знам че съм позитивен човек и си бера бостатъчно много ядове и проблеми с които сам се справям криво ляво... отдавна ми стана ясно че от баналности и лигавщини не ми олеква. Пък да не говорим какви глупости почнаха да влизат тук, само се поразгледайте - Къде да си избеля ануса, на 13 съм и искам да си го уголемя, мъжа/приятеля ми ме бие и унижава ама аз си го обичам, имам пъпки по еди какво си и тн и тн. едни или са си за професионален психолог с който да се занимават постоянно, а не да стоят нощем като кукумявки и да четат обиди а другите са за бой и за доктор, по същите причини! във всеки случай, постигаме ефекта на голямото село - всеки си извиква проблемите и очаква магическо решение. докато не си помогнете сами, никой няма да ви помогне!

М.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker