Мисля, че срещнах ангел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мисля, че срещнах ангел
преди: 9 години, 4 дни, прочетена 1839 пъти
Беше на 2 юни.
Сирените завиха в памет на загиналите и ние спряхме, който както си вървеше. Е, не всички, но много хора спряха. Огледах се. На два метра срещу мен стоеше едно момиче (най-красивото и странно същество, което съм срещал) Главата и беше приведена и тогава видях, че по бузата й потече сълза. А нея не я беше срам, остави я така. Ръцете й пред нея, главата наведена.
Бях я зяпнал като изгладняло куче, къшей хляб. Тя явно усети погледа ми и съвсем леко повдигна поглед. ПОРАЗЕН! Големи, дълбоки, прекрасни очи, които имаха мокри мигли. Питах я с очи "Защо плаче", а тя направи един такъв жест към въздуха, сякаш ми посочваше звука на сирените и пак наведе глава.
Когато сирените заглъхнаха, аз се приближих и повторих въпроса си, този път с глас "Сирените ли те разстроиха" Тя избърса мократа си буза и ми се усмихна и каза простичко "Да, чувствителна съм"
"Искаш ли да пием по кафе, бързаш ли? " А тя пак се усмихна и ми обясни, че съпруга й я чака някъде си и си тръгна. Преди това успях да видя, че има халка на ръката си.

И ето ме.. 5 дни вече не мога да си я избия от главата. Но има и друго. След срещата ни, сякаш виждах всичко хубаво в света.. или по-скоро му обръщах внимание. Някакви съвсем прости картинки: тичащи деца, някаква дребна проява на нежност.

Откакто я срещнах и видях очите й.. не знам какво се случва. Зареден съм с толкова много положителна енергия, че сякаш не стъпвам. и всичките ми тревоги около работа, квартира, приятели и т. н. казах си "Всичко ще се оправи" И се оправя. И колкото по-малко се тревожа, толкова по-малко неща има, които да ме тревожат.

Мисля, че не срещнах човек. Не съм влюбен или нещо. Впечатлен съм, възхитен, мотивиран...
Това момиче, или млада жена, не зная, не й личеше сякаш възрастта имаше в себе си някаква сила.
Първо това, че се разплака.. аз не мога да разбера защо й потекоха сълзите. Всъщност не можех до преди 10 мин, когато бях си отворил музикалния канал и си търсех нещо и гледам клипче "333 каба гайди - рекорд в НДК" Отворих и заслушах и на 1-вата мин от началото на записа, по бузата ми се стече сълза.
Аз не съм почитател на подобна музика дори.
Тогава и реших вече да вляза тук и да споделя с вас

Не знам какво се случва с мен, но е прекрасно. Сякаш имах в гърдите си някаква тапа, която изхвърча оттам като тапа от шампанско и сега е едно такова леко, странно, хубаво... Даже не мога да го опиша като хората.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 дни
hash: 9584e77cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дa :-), срещнaл си "светлинa", тaкa се нaричaт тези хорa. В същност всички сме светлини, но някои сa с изключителнa силa, обикновено сa с aктивирaнa днк, пси- силaтa им е невероятнa. Рaзпръсквaт любов, към всеки и всичко. Отключилa/aктивирaлa ти е 4- тa чaкрa, нaй- вaжнaтa от седемте основни.
Почети по темaтa, aко искaш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 1e62bbb2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Влюбил си се в някакъв измислен образ, просто защото съвсем мимолетно си съзрял нещо в човек, което ти се е сторило свръхестествено мило.
М, 37

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 373527e8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Браво!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: 2c332d880f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробудил си се духовно, човече! Това се случва изключително рядко. Сега ще се промени всичко - и музиката която предпочиташ, и нещата които забелязваш, и най вече светоусещането ти.
Радвам се, че ангелът е отключил душата ти.

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: f05f6c1521
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   За психиатър си, момче.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 544e02b8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може би си мъртав, щом е токлкова красиво. :д

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 ден
hash: 3e62127908
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто някои хора нямат съпротива в себе си, свободни са, независими са, в хармония са със самите себе си, напълно приемат себе си и реалността. И целия този мир се отразява на лицето ни, на позата на тялото ни, на говора ни и т. н.

И нашият мозък на подсзънателно ниво анализира всичко това и долавя вътрешното пространство на човека и така приема енергия от неговия вътрешен свят.

Разбира се, има и хора на другия полюс, които не са достигнали това ниво да приемат с радост реалността, а отчаяно се борят, за да я променят, не приемат и себе си, изпитват чувство за липса, за нужда, недостатъчно, не са завършени, съпротивата ги раздира от вътре. Тогава пък се чудиш защо този човек не ти е приятен без видима причина, защо някак те напряга и някак ти придава някакъв дисбаланс. Просто неговото вътрешно напрежение се отразява на лицето му, тялото му, държанието му и твоят мозък подсъзнателно долавя цялото това напрежение по езика на тялото му и други невербални начини.

Имай предвид, че едва 10% от общуването ни е вербално, всичко останало е невербално, а по-голямата част от невербалното общуване става на подсъзнателно ниво.

Питай някой добър специалист по реклама как използват това, за да ни влияят, без дори да подозираме.

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 44894705d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има такива хора. Не са точно ангели, но сякаш в себе си са събрали цялата доброта на света и я излъчват наоколо. Да срещнеш такъв човек е много, много вдъхновяващо, както и сам си забелязал. Опитай се да запазиш това добро, което си получил и не само да го запазиш, но се опитай да го предадеш и на другите около теб. Точно така както си го получил от нея. Нали помниш онази стара песничка "Ако до всяко добро същество, застане поне още едно... "
Точно това се е случило и с теб. Срещнал си едно такова, добро, чисто и невинно същество и е важно да предадеш тази чиста енергия нататък.

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 8cf743d29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето това се получава когато духа на човек е слаб-едно хормонално умопомрачение. Съзнанието му е станало зависимо от жена, която дори не познава, и която на всичко отгоре е омъжена, което е и грях. Следвайки Исус моят дух израсна и мога да ти кажа че не съществува жена която да ме накара да я желая или да се влюбя в нея. Всичките момичета са ми еднакво отблъскващи мръсни лисици. Избягвам да ги заглеждам. Та те са същества от плът, а плътта е говно съпоставена с духа. Днес в книжарницата една като описаната от теб започна да се вре в мен докато оглеждаше книгите и веднага се ометох от там. Такова отвращение не бях изпитвал. А преди години съм бил влюбчив като теб, мислейки си постоянно за определени жени които съм виждал за съвсем кратко. И сега ако можех да срещтна този аз от миналото ми, бих му казал ЛУУЗЪР НЕЩАСТЕН С ЖЪЛТО ОКОЛО УСТАТА! Дисциплина трябва човече, дисциплина и вяра и следване на Бог, иначе ще се въртиш в кръг на това ниво. Да не ти думам какво те чака пък ако това момиченце ти беше отклинало. Щеше да си пристрастен към нея като към кокаин, и после живота щеше да ти спука манерката заради греха ти. Всъщност само заради това чувство в теб към тази жена си изложен на риска. Бори се с него, не се носи по течението защото то ще те отведе право в кенефа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2cea7e1b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Някои биха казали, че си срешнал същество с правилен тонал (за справка виж Кастанеда). Аз бих казал, че за миг си се сетил кой си - едно същество от светлина, което се изживява като животно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker