Не мога да чувствам и да изпитвам близост :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не мога да чувствам и да изпитвам близост :(
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 4018 пъти
Чувствам се зле, защото всъщност изобщо не мога да чувствам. Нормално е когато човек пораства да променя например вкуса си светогледа си. Но защо тревата не ми изглежда толкова зелена както преди? Защо въздуха не мирише така като преди? Липсва ми онова усещане за живост.
На 20 съм. Не изглеждам зле, харесвана съм, но няколко неуспешни и непреценени може би връзки ме тласнаха към абсолютно безразличие към момчетата. Определено харесвам мъже, но всички момчета които ме заговорят и проявят интерес към мен са ми безразлични.
Не мога да допусна никого до себе си и в секса ми е мн трудно. Първия ми път преди доста време беше провал и оттогава не опитах. Вече дори нямам желание. Все така се получава, че не мога да си намеря подходящо момче, към което наистина да изпитам тръпка. Толкова съм студена (дори другите около мен мислят така) - не мога да изпитам нищо към никого, а камо ли да се влюбя. Преди мислех, че все съм страдала по този или онзи, но после осъзнах, че май изобщо никого не съм харесвала истински и ми стана много празно. Мога да се влюбя в илюзията за някого, но това само обърква още повече положението. От една страна признавам, че ме е страх от любовта и не искам да бъда наранена, защото вече доста пъти се случи, а от друга много искам да изпитам чувства.
Знам, че трябва да отворя сърцето си за любовта, но как да го направя като вече не мога да се доверявам просто така, особено когато виждам какви хора стоят пред мен - играчи, свалячи, квартални друсалки и не знам си какви ощее смешни особи, които търсят само едно. Аз не искам това.
Вместо с времето да се оправят нещата имам усещането, че става все по-зле. В главата ми е хаотично и объркано.
Само аз ли се чувствам така? Съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: c71f406a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога да ти кажа, че те разбирам напълно. И аз съм така, но при мен стана така поради друга причина. Татко почина, като бях малка, после се привързах към дядо, но и той почина, връзките ми не вървят. Отчаях се. Чувствам, че из съм студена към хората и не допускам никой . Дори да харесам някой, ако и той случайно изпита същото към мен аз се отдръпвам веднага. Усещам го и не мога да го владея. Може би трябва да разберем, че не всички ще ни наранат. Че има някой, който ще съумее да се докосне до нас. Може би трябва да разберем, че понякога трябва да поемем риска да бъдем наранени, защото може да се окаже обратното. Не знам. Дано да се справиш. Успех. :)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5bf131ed23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре дошла в клуба. В това положение съм откакто се помня и като че ли завинаги ще си остана така. Съвет.. трудно бих могла да ти дам, но аз лично се опитвам да мисля, че все някога ще намеря подходящия човек, който няма да ме кара да се отдалечавам от него, а напротив. Наистина, както казва номер 1, може би трябва да променим мисленето си, защото всичко е на психическа основа. Но, разбира се, преди всичко трябва да имаме истински хора насреща, а не "играчи, свалячи, квартални друсалки и не знам си какви ощее смешни особи" :)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e969ee4f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Истински хора има, проблема е в мисленето и чувствата първо се появяват защото разума го позволява, колкото и подходящи хора да срещнеш щом си затворена ще се разминавате. Живота не е приказка в която си стоиш и хубавите работи ти се случват трябва да се бориш за тях и да разбереш ранена или не риск винаги има, ако неможеш да го преодолееш лошо.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9d493344eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я се стегни! Наранена била.... Нали това част от житейския опит. Срещнала си се просто с хора, които нямат сериозни намерения, които търсят простоо опит като теб - нали няма да се жените.... Стягай се и търси човека, ще го намериш! Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 108f0f1e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е, добре значи ще рискувам. Който не рискува не пичели :D

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 25932fbc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз напълно те разбирам какво ти е. Виждам около мен само какво се цени , какво искат хората и сам се отчаял. Радвам се че са останали свестни хора като теб :) аз съм момче на 17 и ще се радвам да си пишем goodboy_93@abv.bg

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker