Дискотеките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дискотеките
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2885 пъти
Здравейте! Момиче на 21 съм и всички мои приятели ходят на дискотеки, танцуват като бясни, пушат, пият и се лигавят там. Аз веднъж отидох, но си тръгнах на 20тата минута, защото ми стана много некомфортно и кофти. Просто не ми беше удобно. Приятелите ми почнаха "Ай сяя защо правиш сцени!? ", " Олее толкова ли може да си задръстена!? ", "Сериозно ли бе!? Да си тръгваш от най-якото парти!? "
Еми да, ама дискотеките са ми много противни просто не мога да се отпусна, отвратително некомфортно се чувствам.
Знам, че не съм само аз, но ми е гадно, че често компанията ми ходи на дискотеки, а аз си кисна вкъщи и после ми се подиграват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: e77ebbf8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На кривата ръкета, космосът ѝ крив...
Смени компанията поне, запиши се на кръжок, на църковен хор, на нещо друго, но не може да се движиш с парти-хора и после да се оплакваш от партито

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e897f0c30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж за Неделното хоро ако си от СФ лесно ще се ориентираш. Има ги и по други градове. Във Фейсбука се казва Хора за хората

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dc6789982f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм съгласна с авторката, споделям чувствата й. Аз съм с година по-голяма, но също не понасям дискотеките. Този тип забавление не е за мен, боли ме главата от шумотевиците, пренаселеността, типа музика (чалга) ... Пътите, в които съм ходила, е било в студентския разгар, за да не се отцепя от колектива, но в интерес на истината предпочитам триста пъти повече домашните събирания...при възможност по-ограничен кръг. За мен забавлението не е равносилно на разбиване по дискотеки сред лекомислени хора с ограничени ценности. Особено ако са от типа, който ти посочи, щом ти говорят по този начин. Това, че обществото ни е чалгаризирано и знае само така да си прави кефа, не означава, че е нормално. Номер 1 е абсолютен ограниченяк. Не може щом някой не харесва дискотеките, да го асоциирате с монах или бурсук, да си правите бъзици по въпроса. Авторке - предложи им да пренесете ''партито'' в домашна обстановка. Предполагам, че си малко по-къщно гърне като мен. Уютът от домашната атмосфера си е друго нещо. Музика навсякъде има, а отвкъщи може да се контролира. Освен това като на някой му е лошо, може да си полегне и почине в някоя стая.
Но пък начина, по който са ти се изрепчили ''приятелите'' ти, показва, че не са ти никакви приятели. Ако не приемат предложенията ти, оставяй ги и хич да не ти пука..Уважение щом няма, не са ти нужни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c11ad1ed9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз едно време (като ученик) много ходех. После нещо от веднъж дискотеките ми затъпяха и я съм отида веднъж в годината - я не.
Пробвай пианобаровете, на мен лично много повече ми допада този тип заведения, първо заради мусиката и второ че клиантелата е много по различна - няма ги "безсмъртните" пияници и дроганти.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d357a480dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами ако е чалготека, нормално е да се чувстваш отвратително. Зависи каква музика харесваш. Ако ти харесва хаус, техно, EDM и т.н, има страшно много партита, а и фестивали из цяла Европа, в България също се намират доста добри.Ако имаш възможността да пътуваш, не е задължително да са на някакви далечни дестинации. Аз миналото лято бях в Хърватия и там партитата са уникални. Запознах се с доста хора, които обикалят постоянно и казаха, че това е едно от най-уникалните места, които са посещавали.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b5eb4c1d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох и аз съм така. Мразя дискотеките, а кифлите от моя клас постоянно викат: 'айде да ходим на дискотека' бла бла и се правят на големите отворковци.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bb4dfe9903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке. Мисля, че вече си крайно голяма, за да се притесняваш от такива проблеми. И аз съм на 21, и аз не ходя на дискотеки и по тази причина не дружа добре с ''колегите'', но вече от доста време съм преудолял тази детска ''апатия'' (ли е думата, не знам). А ти вместо да наблегнеш повече на личното си усъвършенстване, реализация и учене, вместо да си намериш други приятели, вместо да не ти пука, на теб ти се иска да се числиш към една глупава маса хора. Нямам друго обяснение и коментар 1 е много прав. Жалко става, не те обиждам, ами те стимулирам да се абстрахираш, да бъдеш себе си, да се държиш както си искаш и да наблегнеш на наистина сериозните проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fb528438d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зависи много по човека явно ти си по скромна и не си свикнала да излизаш имам въпрос към авторката ти колко пъти си ходила на дискотека не се срамувай в това няма срамно. Първите пъти когато всеки ходи е странно. Аз съм на 25 и от 17 годишна ходя по дискотеки но първите 4 5 пъти ми беше доста странно. Просто не знаеш как да се забавляваш понеже съм малко по голяма от тебе (авторката) когато бях на пълнолетна и ходих по дискотеки и клупове хората от моето поколение знаеха как да се забавляват нямаше телефони снимки и т. н всеки ходеше на диско да се забавлява а като сега да се оглеждат като обрани еврей и да се чудят как да с снимат. Аз като ходя на диско мн се забавлявам просто съм такав човек. Или се отпусни пий едно и се забавлявай или просто смени компанията или стой сама с къщи

Наталия 89

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ad2dc67b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Спокойно. В дискотеки умни хора не ходят. Ходят там хората докато са естествено глупави, поради възрастта си, после като пораснат, спират да ходят повечето, като тези които продължават да ходят и след като са пораснали са най-глупавите. А тези които и като тинейджъри не ходят са за поздрав. А най-глупавото същество е омъжена жена на възраст в дискотека без мъжа си. Общество шарено. Избери си пасажа към който принадлежиш и се движи с него, и не слушай какво ти говорят по-нисшите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 850b4f0c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз не посещавам(поради мои лични причини) ама ми е много смешно как разсъждавате по детски, че дискотеките са нещо лошо. Мислите си, че щом сте комплексирани от себе си и не можете да се адаптирате в шумно място и да потанцувате сте много интелигентни и извисени. Не е нормално да не излизаш и да си мислиш, че другите са под теб. Всяко нещо с времето си. Човек трябва да живее адекватно, според възрастта си, за да не съжалява като мен например. Ако бях ученичка щях да ходя, но вече изпуснах момента. Човек на млади години трябва да щурее и да се забавлява, а после така или иначе цял живот ще живее като лелка/чичко, ще гледа внуци, ще ходи в пенсионерски клуб и т. н. Пак казвам. Елементарно е да си мислите, че сте над някого само защото някой умее да граби от живота с пълни шепи, а вие като селски клюкарки се успокоявате колко сте морални и над нещата. С какво авторке си повече от някой интелигентен студент по медицина например, който ходи да разпуска в събота на дискотека? С нищо!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dc6789982f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   "Мислите си, че щом сте комплексирани от себе си и не можете да се адаптирате в шумно място и да потанцувате сте много интелигентни и извисени. "

Номер 12, ти пък не си ли смешна, че нареждаш тези, на които не им е приятно да ходят по дискотеки? Докога ще измерваме в крайности нормално и ненормално за един човек??? Наричаш ги комплексирани и неадаптивни... Някои си имат причини да не искат да ходят, това не ги прави ненормални. Факта, че някой е млад и трябвало да ходи преди да е застарял... А ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли е? Не сме ли в правото си да подбираме КАК да се забавляваме, или само дискотеките са решението? И нека не забравяме, че дискотеката е една чиста чалготека. Един "студент по медицина" няма да иде на такова долнопробно място, а на клуб, пиано/караоке бар и т. н., където не е джагара-джугара от селски прояви, а има приятна музика и далеч по-интелигентни посетители. Правете разлика между дискотека и клуб/бар, защото аз правя. В дискотеките не виждам нищо различно от диви пияни кози с алкохола и цигарата в ръка, чекнещи се нависоко, а разгонени пръчове отдолу им точат лиги и свиркат. В баровете и клубовете от т. нар. 'интелигентен' тип, хората са далеч по-уравновесени, с друг манталитет и прилично поведение. Или какво ще ми кажеш сега, в караокетата ходят лелички и старчоци?
И да си призная, въобще не съжалявам, че съм ходила преди толкова време, та сега виждам положението от многобройните селфита по фейсбук по дискотеките. Срам ме е да вляза в такава среда!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8d04614a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   В дискотеките е скука и позьорщина. Правил съм си много яки купони с хора у нас или в планината, че дори и по квартала. И сега ще си кажете " Ама това си е твое мнение, ама това е заблуда" Хубаво, но ако имах власт щях да затворя доста от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker