Безволеви Хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Безволеви Хора
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3139 пъти
Влезнах в този сайт погрешка и се зачетох в историите ! Повечето тук се жалват и чакат състрадание и разбиране от хората ! Това става защото не им стиска да променят положението си ! Едно съм разбрал от този живот - не си ли помогнеш сам , няма кой друг ! Сам трябва да решиш и да промениш нещата ! Дори да се появи някой който да ти помогне и да те изкара от ситуацията в която си като не си излезнал сам от нея рано или късно като този човек спре да е до теб пак ше затънеш и няма да знаеш как да излезнеш ! И Вместо да се Жалвате постоянно кои какви проблеми имал ВЗЕМЕТЕ СИ ВДИГНЕТЕ МАЛКО БЕЗВОЛЕВИТЕ ЗАДНИЦИ и направете нещо с живота си ! Няма да дойде феята на зъбките и да ви оправи всички неща ! Понякога живота е несправедлив и ни поставя в кофти ситуации , но ние сами решаване дали да се измъкнем от калта или да затънем в нея ! Това зависи единствено от самите вас ! Не оставяйте живота ви да протече като един малук ад

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9a8bd7314c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой си ти, та си тръгнал да съдиш другите? Ти може да попаднеш в ситуация подобна на много тук, това, че си постигнал нещо сам не ти гарантира, че ще го запазиш. Имала съм много, имала съм и малко и знам, че човек трябва да очаква всичко. Но е недопостимо да критикуваш тези, които се нуждаят от помощ, защото са в безизходица. И бъди така добър да не се нахвърляш върху мен с обиди, защото написаното по-горе не ти е харесало.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e03f6757eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съгласен съм с автора, и ще добавя - освен да се калите със силна воля гледайте да се отървете от комплексите... Казвам го с добро чуство, ако сте интелигентни хора не реагирайте първосигнално с остро агресивна реакция а се вслушайте в думите..

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 08e6108dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Чакай бе! :)
По тая твоя логика дай да спрем да посещаваме зъболекари, доктори и тн. защото трябва да се оправим сами.
Сайта е анонимен и се казва "Сподели", а не "оправете ми живота".Понякога човек не се нуждае от кой знае каква помощ, а просто има нужда да споделя, ако искаш даже го наречи "изливане на мъката".Пожелавам ти и на теб да ти се случи.
И какво лошо има в състраданието? Да бъдем съпричастни ни прави човечни, а в интерес на истината останаха малко такива хора..

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ccad5b2e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми много ясно, че ще търсят състрадание и разбиране! Някои хора имат чувства, мой човек и много често тези чувства трябва да се споделят. Ако не съвет, хората тук поне искат да видят, че някой ги разбира и подкрепя, търсят някой да ги успокои най-малкото! Никой не те кара да четеш щом не ти харесва и решаваш сам проблемите си! Много си корав, ясно, ама не е тук мястото да го показваш!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b1bfb4d71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласна съм със Синдром.
Това е начин даже не толкова и за изливане на мъката, а и за общуване. Едва ли на някой пишещ не му е ясно, че хората тука няма да му решат проблема. Едва ли не му е ясно, че той трябва сам да си помогне. Но все пак, наистина...всеки затворен в черупката си, и сам с проблема си...страда и плаче зад затворените врати, а навън слага маската и грима, и се прави, че няма нищо.
Защото знае, че никой няма да му помогне.
Това не значи, че той не се бори. Тук ако не се бориш си мъртъв.Но понякога и само морална подкрепа върши работа. А често нямаме дори и нея.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0dad685344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 1 - Не съм такъв човек че да си нахварлям с обиди просто ей така ! А както виждаш им давам някъв съвет ! имала си малко имала си и много ! Всеки се е сблъскал с проблеми ! Ти какъв съвет ще им дадеш на хората в "безиходица" ! Да стоят по цял ден пред компа и да се жалват колко им е скапан живота ? И как според тебе да спряват ти ми кажи ? Абе защо ти обяснявам ИМА ХОРА С ВОЛЯ които наистина се борят , вижда се ! Има хора болни от рак и така натътак се опитват и се борят до край с воля, не да седнат пред компа се оплакват само

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0dad685344
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 :) просто мислене пич :) никой не ти е рекъл че трябва да разбираш всичко ! Просто опитваш едно ,опитваш друго и се страеш да преупееш ,никой не е казъл че отначало ще успееш ! Живота е едно постоянно училище ! И от където се реализираш от там ще имаш парички да си посещаваш зъболекари, доктори , заведения , да имаш добър социален живот и тн. АМА ако смяташ че да се жалвате тука ще ви подобри положението дълбоко се лъжете ! Да не смяташ 4е като ми се жалваш примерно ти (не казвам че ти се жалваш не те познаваме ) ще дойда и ще ти оправя положението !

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 0dad685344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И номер 3 :) много знаеш на мен какво ми се е случвало че да говориш ! а само от това че пожелаваш такива неща показва злобата ти

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 77e68ee3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами в общи линии си прав, човече, но все пак има и хора, които се нуждаят от малко помощ, побутване или пък едно яко сритване по "безволевия задник". Затова е този сайт. Нямаше нужда да слагаш толкова удивителни, и без тях е достатъчно ясно какво казваш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9a8bd7314c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът ме пита какъв съвет ще дам на другите? Аз съвети не давам, изказвам само мнението си. Всеки може да дава съвет според своята гледна точка и преценка. Едва ли хората потърсили съпричасност тук киснат непрекъснато в нета и очакват друг да им реши проблемите. По скоро споделят тук неща, които не смеят да кажат на глас другаде.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7bb09c110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автора :
Мога да ти кажа че повечето хора от историите които съм проче; търсят то4но съвети и помощ как да се измикнат от положението си ! Точно затова написах това ! ЕТО ИМ СЪВЕТ ! А и аз давам съвет на това което сам преживял донякъде и съм разбрал че със мрънкане и жалване НИЩО АМА НИЩО не се получава ! ИЛИ го правиш или потъваш ! Живота не дава нищо на готово!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e14cc0d9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, значи ти смяташ, че трябва да се преструваме на "супергерои", които сами се справят с всичко. Но дори и "супергероя" имат нужда да каже неща, които не може да сподели с всекиго, защото другите имат определено мнение за него и на нашия човек не му се иска да разваля това мнение. Кой си ти, че да откажеш на хората правото да споделят това, което ги мъчи и така да се почувстват по-добре? А и от опит ще ти кажа, че повече са хората като теб отколкото хората, които описваш. Лесно е да търсиш чуждите грешки, защото иначе трябва да се занимаеш с твоите собствени.

Свободният

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker