Нагла жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нагла жена
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3675 пъти
Незнам как да го кажа, но има едно момиче, от 2 години се опитвам да я избягвам, а тя все е около мен, колкото и да не ми се иска. Има общо с повечето мъже, с които съм имала нещо общо. Танциорка е, съблича се навсякъде, и общо взето няма нищо, което да нямам и аз... но ми е тапо как се слага и все търси контакт с моите момчета, ако мога така да се изразя. Аз се опитвам да създам сериозна връзка, а в последствие разбирам, че тя или вече е била с тях, или се бута да го вземе. Мойе би пищша това, защото виждам заплаха в нейно лице, и аз незнам. Но не мисля, че е повече от мен...
просто се чудя защо има такива момичета, харесва и да обсебва мъжете, бившия ми приятел около половин година тайно си пишеше с нея, и дори се скара с мен че тя му била приятелка, като забрани на мен да общужам с приятелите си мъже... тъпо е...
срещнах невероятен мъж, и ето тя се бута при него, което ме притесни да не би и с него да е имала нещо общо или незнам.... да остана прецакана с надеждите за хубава връзка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 979466ec9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом се бута при сегашния ти възлюбен крайно време е да и забиеш един тупаник в лицето.Или не кажи и да стой настрана от твоя човек и ако се направи тогава я фрасни.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9ae8d83ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е наистина досадно и обсебващо, но не трябва да е повод за голямо притеснение.Ако си сигурна в себе си и наистина няма нищо, което да нямаш и ти, няма от какво да се плашиш.Пък и на мъжете бързо им писват жени, които се слагат навсякъде и се събличат пред всички без срам.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 3b9dc367e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тя се бута...за танго са нужни двама. Твоите така наречени приятели къде ги слагаш? Ако те обичат тебе, със сигурност няма да отидат при нея. А щом и с нея и с тебе...явно нечитава работа.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5720e6a447
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Просто кажи мнението си на останалите мъже и, че или трябва да вземат нейната страна, или твоята. Ако изберат теб-браво. Ако изберат нея-пак браво. За това, че успя да разбереш кои хора около теб си струват.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d8b40392ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да не сте залепени една за друга? Защо тя познава или се запознава с бивши или настоящи твои приятели? Колкото до мъжете - щом успява значи те не стават, не са за теб. Пълно е с хубави момичета - това значи ли, че приятелят ти все ще гледа настрани и няма да устои на поредната нахалница? Опитай да търсиш приятели извън средата, където тази танциорка се движи, защото както личи доста просташко ми се струва всичко.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: cc5cfd6ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че е време да покажеш на "танцьорката", че ти не си глупачка. Това започва още от училище и ако не сложиш чертата някъде цял живот все ще се намира някой без срам да ти се пречка. Просто отиди при онази и й дай да разбере, че няма място при мъжете, с които излизаш ти.Няма как да е случайно. Ако иска да се състезава с някоя - нима няма достатъчно други жени, с които да се конкурира?

Свободният

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6328fc1fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   За съжаление е пълно с такива нагли и отвратителни жени навсякъде. На такива гадини изобщо не трябва да им се даваш, ще си пазиш своето и ще им даваш да разберат, че нямат място при твоите мъже - ако не става с любезност, тогава - със шамари. Аз съм хубава жена, имала съм всички мъже, които си пожелая, но никога не съм и няма да закача чужд мъж, без значение дали е семеен или с приятелка. Затова такива навлеци гадни и аз ги мачкам и не допускам да ми пипат мъжа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker