Красотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Красотата
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3469 пъти
Аз съм момиче без самочувствие. Прекарвам часове пред огледалото и сякаш с всеки ден все по не се харесвам. Гледам известните личности, гледам нашите певици, имат страхотни дрехи и грим, а аз не мога да си позволя по - скъп шампоан от 10лв. Не мога да си позволя фризиори, ноктопластика, солариум, всичко това ми е над джоба, не мога да имам 10 чифта обувки, не че много момочета го могат, но... Малки женски мечти. Гадно е когато мъжете се заглеждат по някоя натокана жена, гледам я, иска ми се да съм поддържана като нея, иска ми се да имма по - красив нос, по красижи очи и коса... иска ми се да съм красива, но само с говорене не става нали? нито пък с искане, или го имаш или не...
По улиците все по - красиви момичета има, красиви гладки кожи, докато аз имам едни леки брачки мимически като се усмихван, а съм едва на 21. Нямам жъзможност да си купувам красиво белио, докато ж интернета е препълненто с мацки, които си правят снимки с някакви уникални тоалети...

Иска ми се да изглеждам по - добре, но знам че маи просто не ми е било драснато да съм такава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: c4607595b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки има индивидуална красота. Не е нужно да си класически красива, за да те забелязват мъжете. Пък и не всичко се купува с пари. Аз имам една позната, която за съжаление не може да си позволи много неща /също като теб, а и като мен/, но е най-хубавото момиче, което познавам. Така че... не се заблуждавай. Парите са за удобство, но с тях не можеш да купиш красота. По-скоро купуваш с т и л. :)
За фините линии по лицето не се притеснявай, почти всяко момиче има, особено под очите. Това не са бръчки. Рано е още за тях.
Имай самочувствие и ще видиш как ще започнеш да се харесваш :) Надявам се да съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6b9a67db36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ииии....какво? Не можеш да си позволиш шампоан над 10 лв? Аз и да можех нямаше да дам. Разликата не е кой знае каква даже някой път професионалните излизат по-големи боклуци и от "евтините" шампоани.
Ноктопластика и солариум? Това пък защо? Изкуствени нокти-отвратително е,ще си като някаква принцеска и няма да смееш да барнеш нищо,за да не се развали тая щуротия на ръцете ти. Като искаш пусни си нокти и отиди на маникюр,по-красиво е,по-удобно и мн по-евтино. Солариума е вреден,сигурно си наясно...той може да ти направи приятен загар за сега,докато си млада,но после ще съжаляваш...кожата ти ще стане ужасна ако ходиш редовно. И всички тези "поддържани" красавици, ако ги видиш вечер без грим ще трябва да ходиш да ти леят кушум.

Човек може да изглежда добре и без да дава луди пари за скъпа козметика...сигурна съм,че изглеждаш добре и без всички други глупоссти,които само биха те състарили...
Сиво

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e3708fb537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   приеми се такава каквато си и ще намериш мъж който също ще го направи

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e0b84b047d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Последно - красива ли си, или не? Щото аз покрай тия мечти за гримове шампоани и ноктопластики не разбрах:))

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f43b4534e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   а иска ли ти се да пишеш малко по грамотно? или да не си толкова повърхностна? или да имаш идентичност, а не да си поредната овчица в редицата... тъжна картинка:/

М.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ff060d3626
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Красотата не е само дрехи, обувки, гримове и прочие, тя се крие в душата ти, а останалото е само обвивка. Добре, ще бъдеш и ти "наточена", обаче като от теб не става нищо като човек, какъв е ефектът!? И външната, и вътрешната красота са важни, но никога 1-то не е по-важно от второто. И с евтини дрехи и обувки човек може да изглежда добре и "наточен" - всичко е въпрос на стил и усет за мода. И последно най-добре си бъди "наточена" мацка, но естествена - без ноктопластика (която вече е демоде), без един тон грим и облечена като чалга певица (мнение на 15-годишна - аз).

GD

П.п. На някои мъже на твоята възраст може да им харесва момиче тип поп-фолк певица, но истинските мъже търсят друго. Сама решавай кое ти искаш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b6f5f79561
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, аз съм момче. И много си приличаме по това с теб. И за дрехи и за външен вид. Кой знае колко ще е хубаво да имаш самочувствие, да можеш да заговяряш момичетата без да се притесняваш... ама явно както казваш така ни е е писано. Една от най-добрите ми прителки запознах с един колега от университета. А той е копие на единия от актьорите в Здрач май че беше - няма знаечение това. Както и да е ,от тогава почти ме забрави. Колегата, с извинение ама е идиот. Разбрах, че е лицемер, а и се държи надуто. Но тя му се обажда..., че как нали прилича на любимия и актьор. :) Колко жалко, а какви ли не работи бях правил за нея (пак казвам не ми беше гадже, а приятелка) ... Имаше едно момиче от квартала толкова свястно и разбрано,че нямаше равна. Замина в друг град. Там е започнала да спортува . Сега е свалила над 20,че и 30 килограма- станала е като модел!!!! Върна се в града и познай какво! Дори се случва да не поздравява,а бяхме толкова време заедно - като по-малко... по цели нощи сме се събирали.
Та, авторке, надявам се си разбрала до какъв извод достигнах...

А ти ? Защо толкова си се отчаяла ? Внушаваш си според мен, спри да се гледаш толково в огледалото. Ще се видиш красива в очите на този, който те вижда такава.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 54aaaa6cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Когато бях на 19 имах самочувствие на 0 /нула/ по отношение на външността си (не килограми- излъчване на лицето!)

Е, уверявам те, че тайната на това, което наричат ''красота'' е наистина, колкото и банално да звучи, вътре в теб. Красотата е вид излъчване, може би енергийно, не знам, но НЕ е в чертите. Огледай се около теб колко жени с пРАВИЛНИ черти НЕ изглеждат красиви. Не привличат погледите... И обратното!!!

С времето четох много литература за езотерика, енергии и духовното. Може би се научих донякъде да контролирам енергетиката си, не знам, но е факт, че към днешна дата- на 36 съм, често чувам, че съм много магнетична и хубава жена. А чертите ми са същите, както преди...
Грим не използвам изобщо....

Просто почети малко повече литература за аурата и енергията и всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cd1eaa08a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Само мога да ти кажа за шампоаните че има по евтини от 10лв. които вървшат същата работа като на тия "по козметичните" заедно с балсам за коса. Пробвай на Шаума, Хед енд шоудърс, те са по малко от 10лв и си струват :)! И защо да не си красива? Малко грим ти е достатъчен ако толкова се натискаш за грим. И не марковите дрехи са хубави. Бъди по общтителна с хората и УЧЕБНИКА... сериозно ли? на 21.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker