Любовта и ... парите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Любовта и ... парите
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2325 пъти
Здравейте.
Не знам дали историята ми е точно за тук и осъзнавам , че има далеч по-важни неща от моя ''проблем'' , но наистина се чувствам тъпо , а в същото време трябва да съм адски щастлива по ред други причини.
Излизам с едно момче от около 3 месеца, харесвам го, виждам, че и той мен-показва ми го всячески, и както винаги следва едно ''но'' ..... работата е там, че разполага с доста пари-нещо, което нито знаех, когато започнах да се виждам с него и далеч не това е което търся от един човек! Постоянно ми прави подаръци , не го натрапва и не парадира като цяло с парите си , но на мен ми е неловко. А аз дори и желание да имам за да му направя подарък какво трябва да е това , което да се сравни с нещата , които той прави за мен ?!?! Радва ме вниманието му , щастлива съм когато съм с него .... но както се казва не съм от неговата ''черга''. Не ми го намеква или нещо такова , но все ще дойде и такъв момент. Примерно другия месец има рожден ден , е как да му купя нещо елементарно ( ако ще и да ми струва цялата мизерна заплатка) при положение , че той е задоволен от всякакви и все скъпи неща :( Сещам се да ви дам като пример как веднъж бяхме на кафе и си беше оставил часовника за малко на масата , приятеля му който беше с нас без да иска си разля кафето до часовника му и моя човек ( през смях , личеше си, че е майтап.....изобщо не беше сериозен или пък да се скара) му каза ''еййййй леко с часовника , не ми се дават пак 300 и незнам си колко евро .........
Не искам да оставате с впечатление, че е някакъв разглезен богаташки хлапак , напротив и техните работят и той самия също , но не в БГ . Разбирам също , че навън стандарта е друг и това което спечелят там е едно а тук има друга стойност , но ми е кофти , че аз искам да го зарадвам , а не съм му един вид равносилна , не знам и аз как да се изразя..... А съм толкова привързана към него , че не бих искала заради подобно нещо да се разделям с дадения човек.
И как така винаги всичко опира до парите .... Съжалявам ако съм ви отегчила с на пръв поглед детинската си история , но наистина ми е криво , че не мога да се зарадвам истински на жестовете към мен , знаейки , че каквото и да направя аз за отсрещната страна......далеч няма да е същото......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6e69d26909
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че въобще не е детинско това, което споделяш. Ситуацията е малко кофти... но както ти си забелязала неговото финансово състояние, така и твойто не е останало скрито за него. Човека си е направил сметката, просто недей да развиваш комплекс от това. За финал бих ти казала, че парите са адски относително понятие за щастието, днеска ги имаш утре не.... Разбирателството в един дом в най-важно,имате ли го, ще бъдете най-богатите хора на света. Искрено Ви го желая :)
Петя

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4644e3464f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако наистина е свестен, ще оцени и ще се зарадва имено на малкия подарък, колкото и евтин да ти се струва на теб.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 62885741a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако ти не искаш, тези подаръци да ти ги купува, всичко е ок. Аз съм мъж, също живея в чужбина. В БГ. през лятото имах приятелка, която ми казваше какво да и купувам и искаше винаги да ходим в скъпи места. Повече от ясно е че я интересуват парите :). Две седмици ми бяха повече от ясни, за да разбера, за кво става въпрос :).Така че според мен не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 06ceea52ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успокой се ! При нас мъжете, тия неща нямат стойност ! По-важно е отношението на момичето :) Вярвай ми, далече от главата му е да чака нещо от теб, по-вероятно това е само в твоята глава..
За рождения му ден, му купи нещо малко, но.. нещо свързано с неговите интереси, и най-важното - дай му себе си в тоя ден (не говоря само в сексуален аспект).

М 22

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 454efa70c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Подкрепям горните коментари, но на твое място бих му казала да не ми прави толкова скъпи подаръци и да са само с повод. Предишният ми приятел нямаше толкова пари като твоя, но ми правеше по-скъпи подаръци и ми ставаше неудобно, но поне беше рядко.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 62885741a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се притеснявай.Аз имам добри финансови възможности и много често и купувам на приятелката си хубави подаръци.Щото те за мен не са много пари,а обичам приятелката си.Надявам се тя да не се чуства неудобно,като теб,от това :).М35

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 304e02793e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа много е вярно това което споделяш, но имаш късмет - ти си момиче, а той момче. Защо го казвам? Защото ако бедния във връзката е момчето нещата са просто безнадеждни. А ти бъди спокойна. Момчето се интересува от теб, не от парите ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker