Има ли приятелство между жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли приятелство между жени?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 4399 пъти
Момиче на 23 години съм. коректна съм в оношенията към близки и приятели. Сравнително доста добре изглеждам и често забелязвам злобните погледи и замълчавам пред злобните коментари на злобните жени около мен.

Защо е тази злоба?

Аз искам да бъдем в добри отношения, искам истинска приятелка. Имам си проятел от много години, но друго си е да има приятелки за излизане.

Аз ли нямам подход?

Понякога едва ли не се чувствам виновна че ги превъзхождам. Давам им аванс, но май още повече ми се качват на главата.

Лоша черта ми е че и много бързо се доверявам.
Според вас има ли истиснко приятелство между жени, и трябва ли и аз да се държа като някоя лека к...а с извинение, и трябва ли да бъда като тях////

Не разбирам. Предполагам че ще имам съмишленички тук. Имам познати-жени -всяка събота се събират за да си покажат новите обувки и хубавите дрешки, грозни там не се допускат-но това ли е истината?

Според мен не ще чакам ваште коментари. ПИСНА МИ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 33481fff76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук според мен не седи въпроса дали има приятелствто между жени..., Разбира се, че има както всяко приятелство то се гради и се полагат усилия за това.

По начина по който си написала историята разбирам че си много горда и смяташ че си повече от останалите, а това ти гаранатира че ВИНАГИ ще си в лоша компания...

Успех
М 29

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: caac98c120
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето една със сходна съдба. Добре знам за какво ми говориш. Приятелство между жени може да има, но е рядко явление.Всичката тая злоба, завист,коментари и клеветене зад гърба ти..абе ужас, писнало ми е. Нищо ти няма на подхода, видят ли в теб конкуренция,т.е си по красива, по умна, с по хубав приятел или с хубави дрехи веднага се мъчат да те оплюят и смачкат. Дано не прозвучи много нескромно, но мъжете ме забелязват, канели са ме да се снимам в списания, а момичетата от моя град, които дори не ме познават лично не спират да плюят по мой адрес-грозна съм била, глупава, надута, к*рва пускаща се на всеки и други още по убидни неща.

Болно ми става понякога, тези слухове са ми навредили доста. Не ме познават, аз съм с добър характер и нямам нищо общо с клюките. Ако мислиш че се различаваш от другите,особено ако е визуално, приятелство няма да намериш. Търси момичета, които по твоя преценка да имат всичко което и ти,за да няма завист. Няма друг начин.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 78733c9b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз мисля като м 29. Проблема е в теб. Не знам в кои свят живееш. Ако си на 15г. ок простено ти е да си горделива, и да говориш къде се допускат грозни и къде не, но маи не си, и аз съм хубава, но имам много приятелки, и по хубави, и по грозни. Спри да се мислиш за нещо повече от другите, и слез на земята. Тогава може и да имаш приятелки.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2271a0e78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелство между жени има! И авторката, и номер 2 не описват приятелки. Говорите за познати, а не близки хора- "момичетата от моя град, които дори не ме познават лично не спират да плюят по мой адрес".

Приятелките те защитават, подкрепят те и винаги са до теб. Разбира се има някаква "благородна завист" и между истинските приятелки, когато си кажеш, например, "защо тя има това, а аз го нямам" или "щях да съм много щастлива ако бях на нейно място". Това, обаче не е злоба.
А това, че се слагате над другите едва ли ще ви помогне. "Понякога едва ли не се чувствам виновна че ги превъзхождам". Как искаш да има равенство, като се имаш за повече от другите и евентуално от бъдещите ти приятелки?!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 34a458e091
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Точно скоро след като направих събиране с най-добрите си приятелки вкъщи, си мислех колко се радвам, че ги имам за приятелки. Толкова са чудесни. Тъкмо си мислех как изобщо е възможно някои хора да се съмняват, че приятелство между жени е възможно!

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 846d4fae97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   авtorkata sym.
някои от вас не сте ме разбрали. аз съм най-непретенциозния човек, и като самочувствие съм много зле.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 846d4fae97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   АВТОРКАТА:
АМА АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ПОКАЗВАЛА САМОЧУВСТВИЕ. ВСЕ СЕ ОПИТВАМ ДА УГОДЯ, КАТО В ЗАМЯНА НА ТОВА ПОЛУЧАВАМ удари под кръста и подигравки.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 26af01eb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не знам но аз лично съм имала "приятелки", когато съм била по-зле от тях в някакво отношение. Когато е започвало да ми върви в нещо, веднага се усеща завистта и отчуждението. Значи за да имаш приятелки според мен гледай да сте горе долу на едно ниво и като визия и като разбирания за живота. Не знам и аз винаги съм била приятелка в истинския смисъл на думата- изслушване, разбиране, подкрепа, а като си направих равносметка аз нищо не съм получила в замяна. Дори в твърде елементарни случаи като някоя моя приятелка спре цигарите, аз и казвам да продължава, да не започва да пуши когато и се припушва, а когато аз съм ги спирала същата тази, знае че съм спряла и непрекъснато ми предлага цигари - хайде запали си една ако искаш и тем подобни. Е това ако е приятелство - той май не поддържаш връзки с приятелите си, а с враговете си.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5e7245b488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Разбирам те! Аз също съм като теб, скромна съм, не излизам по кафенета, имам си приятел щаслива съм с него, почти всичко ми върви, но с приятелки все не уцелвам .. Едва ли не аз за всичко съм им виновна, като са по долу от мен, смисъл че на мен ми върви а на тях не! Къде отидоха добрите отношения? Всяка една от моите "приятелки" гледа да се възползва от мен, да им помагам или нещо друго или ако ми се случи нещо лошо, търчат веднага да научат клюката, а никои не се стеми да ти помогне. Няма какво повече да кажа

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 846d4fae97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АВТОРКАТА СЪМ ОТНОВО. ИСКАМ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА УЧАСТИЕТО ПО ТЕМАТА.

Днес разсъждавайки и върху вашите коментари, направих известна преоценка и съм раздвоена. Едната част от мен ми казва че може би аз не постъпвам правилно и подценявам някого. В същото време другата част от мен ми казва, че не е така, защото повятвайте ми толкова много давам, а нищо не получавам.

Помагам на най-близките си познати, приятели. Насреща нищо.

Относно партньора ми също аз съм по-инициативната-аз се грижа за него.

За т.нар.,,приятелки'', също съм такава. Ннали казват обичай безусловно и не очаквай нищо?

Не зная как да се държа. Откакто смятам че съм зрял човек, съм се старала да си изградя някакви морални ценности-това няма да правя, онова няма да правя, за мен еди-какво си е недопустимо, защото просто искам да имам перфектен морал. Не съмизневерявала а приятеля си. не отказвам услуга на хората...пълна шматка ще кажат някои...но нали уж такива трябва да сме.

не искам да бъда като онези, многото девойки, които търсят богатия мъж, който те да използват.

Искам истинска приятелка до себе си.
Искам да бъда ценена и обичана. Защо не се получава?
а времето лети, и може би след 5-6 години вече ще бъде твърде късно за мен, но просто не искам да се продавам.
защо досега не ме оцениха-мен? тази, която не предаде никого? защи не ми сриснаха ръката за това което направих? защо онези жени които смениха 50 любовника ги уважават, а мен не>?

Надявам се да не съм била досадна. Исках в реда на мисли, в който написах моята история, да споделя и да чакам вашите коментари.

Благодаря за вниманието

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 33481fff76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Явно хората около не са стока щом ти си държиш добре...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: caac98c120
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2:Не те познавам,но така като гледам не си лош човек и разбира се,заслужаваш добри и истински приятелки.Ако не си разбрала хората днес са много лоши. Никой няма да оцени добротата и помоща ти.Опитай се да предпазиш душичката си от всичката тая лошотия,не взимай присърце нападките от "познатите" ти,опитай се да гледаш над тези неща и не се раздавай като топъл хляб на всички които не заслужават. Изгради си мислена стена срещу убидите зад гърба ти,имай си познати,с които да излизаш,но не се раздавай за тях,ще те боли после.Какво да се прави,в такъв свят живеем,но не ставай и ти като другите!Запази себе си! Не се отчайвай,може да са малко,но стойностни хора има. Добрите хора се привличат,рано или късно ще намериш приятелка/ите,за които мечтаеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0fdb3fac7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Първо ми направи впечатление коментара ти, че се чувстваш виновна, че ги превъзхождаш... амии там ти е проблема... май твърде високата ти самооценка е виновна. Чак пък да си толкова хубава... еддва ли е това проблема, явно се държиш по-някакъв дразнещ начин!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5d2c4876c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз лично се обръщам към номер 13-Въобще не съм съгласна с теб ама въобще! Първо момичето изглежда ми изглежда свястно.
А от друга страна няма нищо лошо в това един човек да има висока самооценка, дори когато тя не се припокрива с истината пак е в негов плюс може бие една капка по-заблуден от другите, но въпреки това пак всичко му е окей.
Всеки разумно мислещ с ценностна система не би искал да има приятелски отношения с пропаднали хора каквито за мен са споменатите леки момичета от авторката.
АЗ имам достойнство и по-добре да съм без приятелки вместо да съм заобиколена от НЕподходящи за мен хора.
Казвам за мен поради простата причина, че на повечето не ги интересува много, много... в каква среда са и точно това е причината да пропадат все надолу.

Към авторката-Много приятелки не ти трябват, трябва да имаш поне една но да е истинска една е достатъчна.
Такива за събирания и обсъждания ги махай тези неща отминават бързо трябва ти човек който в труден момент да е до теб.. а онези с обувките и дрехите колкото и близки да изглеждат съм почти сигурна че нямат това приятелство за което говоря аз.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0094b8e2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Разбира се, че има. С най-добрата ми приятелка сме заедно от около 16-17 години и до сега винаги сме си били най-добре приятелки, но приятелството ни няма нищо общо с фукането с нови дрешки, просто знам, че каквото и да стане винаги ще има някой на който да му пука и да ме разбере пък ако ще да й звънна в 3 сутринта! Не казвам, че го правя, не разбира се, но знам, че ако недай Боже, се случи нещо толкова сериозно, тя няма да ми затвори телевона, а ще ме изслуша търпеливо без значение ден ли е нощ ли е. И повярвай ми и аз ще направя същото за нея. Но такова приятелство е въпрос на късмет и се гради с години. През години съм имала доста "приятели", но с никое друго момиче не съм успяла да изградя такава връзка. Да, чуваме се по телефона, пращаме си картички за рождените дни, но ако наистина имам нужда то приятелски съвет или просто да споделя нещо лично, само тя е на среща. Винаги!
Дано и ти намериш такава приятелка. Имам моменти в които я чувствам по-близка дори от собствената си сестра, може би защото с нея си приличаме повече като характер, отколкото със сестра ми.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ea0230fcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Напълно те разбирам! Аз съм в същото положение. Старая се да направя добро и да угодя, а в замяна бивам залята с пумия от злобни коментари и нападки. Горе главата научи се да не се връзваш, защото ще полудееш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c3a7305a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Отдавна имам само познати, не приятелки-писна ми да се опитвам да ги разбирам-въобще повечето не знаят какво искат. Искат едно, добре така да става-съгласявам се-е да ама не после нещо друго. И само муцуни. Айде, нямам нерви, всяка с кривотиите си-а аз се опитвам да ги разбирам-е не! така ми е по-добре-да си гледат работата!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3c90ec9177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Приятелки–да. Вечни–не. Истината е, че вечни са само интересите...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 863881a030
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Има истински приятелки.... сигурно... Ако не очакваш от никой, нищо всичко ще е наред и няма да се терзаеш. Моите приятелки са от типа, когато съм добре- ме няма никаква, когато съм зле ще ти счупя телефона от звънене и оплакване... Просто вече ме е страх да си вдигна телефона, защото разбирате ще е на лошо, няма да ме поканят за купон и за размотавка. А недай си Боже да имат някое гадженце, могат с години да не се заинтересоват дали си добре, жива ли си, мъртва ли си. За 25 г, само такива и съм се примирила. Така че не се притеснявай ;) Релакс

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5d53e9cdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Разбира се, че има приятелства между жени. Но трудно се намират. Ще намериш и ти, споко. Само не бива, според мен, да им угаждаш. Дръж се с достойнство и даже малко резервирано в началото. Хората не оценяват, когато им се угажда.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e42dbdde4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Момче съм на 20 и имам страхотно приятелство с жена на 36,при това разведена и с дете,тя е просто страхотен човек,не е красива външно,не е богата,живее с дъщеря си в една стая с тераса и един кенеф това им е жилището,давала ми е храна и съм спал в тях на дивана когато съм бягал от нас,будил съм я щото имах кризи мислех че ще умра бях наркоман,тя ме спаси от дрогата,благодарен съм на нея и на моя съученик който ни запозна,тя ми е като втора майка,когато отказвах дрогата и чупих и блъсках всичко край мене само тя беше с мене ,чист съм само заради нея и още ми помага,за мен е най красивия и най богатия човек на света,обичам те Криси!
Мишо

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker