Страшни истории - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страшни истории
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2077 пъти
Здравейте! Наближава октомври, както и Хелоуин. На този празник винаги аз, семейството ми и част от приятелите ми пътуваме до Бран, Трансилвания в Румъния. В нощта на Хелоуин аз и приятелите ми се събираме и си разказваме страшни истории. Аз вече не знам от къде да намеря и за това ви моля вие да ми напишете тук някои от вашите любими страшни истории, а ако искате в коментарите мога и аз да споделя някоя от моите с вас. Благодаря ви предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 98d81ef71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има вече такава тема тук.

Виж и в Съновник.
Поразрови се малко, а ако не ти хареса откритото - поизмисли малко детайли към някоя прочетена.
Успех :-)!

Емануела 25г..

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d0cbd3714e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уау, страхотно си прекарвате, за завиждане сте!
Аз обожавам Хелоуин и знам много такива истории от книги и филми на ужасите.
Я кажи, с лична кола ли ходите до там на празника или с екскурзия?
Там къде преспивате и колко ви излиза за една нощувкa?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 12f055d02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Брей! Вие пък големи хАмериканци се извъдихте. Няма ли християнски източно православни празници да празнувате та почнахте и католическите. Ние си имаме сирни заговезни. Защо не празнувате сирни заговезни а сте тръгнали да подръжавате на някой си? Съхранявайте първо българското, милейте за него. Оставете американците да си празнуват там каквото си празнуват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 96968d045d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласен с номер 3! Не знаете повече от половината празници български, но празнувате модерното. Когато американците ще се окичат с мартеници?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3a1c18f4d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Сууупер! И аз обожавам Хелоуин. Знам много истории, но трябва да ти напиша роман на тази тема тук, а не ми се занимава, за това ще ти дам съвет какво да потърсиш. Може да опиташ във фейсбук със страницата-I Love Creepy Shit там пускат страшни(супер готини зловещи неща) на английски или да потърсиш в интерент creepy child stories и още на резултатите с картинките ти излизат едни снимки и под тях с бели букви на черен фон различни истории... заслужават си. Ето една:
Един мъж слагал доведения си син да си легне. Странно било, че детето искало той да го сложи да спи, защото не се разбирали добре. Когато го завивал момчето му прошепнало-знаеш ли, че в килерът ми има един мъж на име Боунър? Мъжът се усмихнал и му отвърнал-Колко странно! Като бях малък наричах по същия начин човека в килера от който се боях. -Засмял се той спомняйки си колко време се е страхувал от измисленото чудовище и в същото време озадачен, че детето е нарекло своя страх по същия начин. Дедето също се засмяло и мо отвърнало
-Знам. Той ми каза, че те познава. -И една детска ръчичка се протегнала и загасила нощната лампа, а вратата на килера тихо искърцала :D
И още една:

Вечер не заключвам входната врата на апартамента ми... входа на блока се охранява и не ме е страх. Снощи обаче реших да заключа. Без причина. Просто така ми дойде. Сутринта намерих смс на телефона ми от скрит номер-Защо снощи беше заключено? Не можах да вляза?
Живея сам и нямам приятелка.

Толкова от мен. Желя ти хубав Хелоуин и да уплашиш всички!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f488fe30f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Към Отговор Номер 5:
Това ме подсети за друга история:
Баща завива сина си вечерно време и синът му прошепва:
Тате, провери дали няма чудовище под леглото ми!
Бащата се усмихва, но поглежда под леглото, колкото да го успокои, а отдолу под леглото вижда сина си, свит на кълбо от страх, който му прошепва:
"Тате, има някой на леглото ми! Кой е? "
Приятни сънища! ;) ;)
Към Отговор Номер 3:
Много сте ограничени, явно нищо не знаете и нищо не искате да чуете, освен своите си истини, в които сте вманиачени като коне с капаци! Освен ХАмериканците, както вие ги наричате, и всички други келтски народи празнуват Хелоуин. Хелоуин е основно Европейски, а не Американски празник, после се е пренесъл в Америка, а нали българите уж сме европейци? Или и вие не знаете какви сте... Имайте предвид, че и понятието "славяни" е измислено, и то през последните векове, така се оказа по последни данни на учени и историци.
Хелоуин (Самхайн или Нощта на Вси Светии) е келтски празник. Освен това и всички останали български празници са също толкова български, тоест - са заемки от други народи, повечето ни традиции и празници са взаимствани от други народи като цяло.
Не забравяйте също така, че когато е починал Хан Кубрат и е разделил властта на петимата си синове, само един от тях - Аспарух е тръгнал към Дунава заедно с прабългарски племена, един от тях е попаднал в Бесарабия, друг - в Централна Италия, друг е отишъл в Древна Македония, а един от синовете с някои български родове е попаднал в Австрия. Древната прабългарска розетка от Плиска е изографисана с рунически символи, писмото на прабългарите е било изцяло руническо. Значи сме си имали доста вземане - даване с много народи, някои от които - латини, с романски племена, с британски племена, с германски племена, с азиатци, и само някои - с племена и народи от Балканите.
Никой не пречи да обединим кукерството с Хелоуин на една обща дата, даже би било страхотно, според мен! И без това празниците са тотално еднакви като концепция! Аз предлагам и Кукерите да бъдат на сутринта на 31 Октомври, а вечерта да си бъде Хелоуин. А и, ще ми се да ви попитам - каква толкова гигантска разлика видяхте между Православие и Католицизъм? Не били икони, а били статуи, не било Папа, а било Патриарх, не било по врат, а по шия...
Phoenix Lead

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker