Дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дайте ми съвет
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2388 пъти
Здравейте, искам да ми дадете съвет дали греша или съм права за това че съм обидена и поради това обвиних приятел. Историята е тази. Имам приятелка която ми казва че съм най важния човек за нея. Моят приятел с който сме заедно от четири години, ме тормози с една история от миналото ми, когато дори не съм го познавала. Заради мъж. Преди време приятелят ми казва на моята приятелка да се свърже с тоя мъж и да разбере това което иска да знае въпреки че съм разговаряла с него много пъти по този въпрос който го мъчи. Тя отначало е отказала но след това се е съгласила да се разрови в моето минало. При което последваха обвинения към мен от страна на приятеля ми, макар че пак казвам, това е история която не го засяга по никакъв начин. Това е минало в което той не е присъствал. При което аз обвиних тази моя приятелка че вместо да ме защити и да откаже да направи нещо подобно тя се е съгласила и го е направила. И на всичкото отгоре ми каза че едва ли не това било услуга. Права ли съм да се сърдя и да съм обидена от това. Според мен приятел не може да постъпи така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: ff8e8ccb9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В случая никой от персоните, които възпримаш като приятели не са ти такива!!! Прекрати всякакви контакти с тях. Не си длъжна да им разрешаваш да те тормозят психически и да те лишават от покой. Решението е много лесно! Прекратяваш контакт с всичките описани по-горе хора. Ще видиш колко облекчена ще се почувстваш.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9bb061b297
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо- приятелят ти е комплексaр, който ще ти стъжни животa зaнaпред, дори зa товa кaк точно си държaлa биберонa в люлкaтa.
Второ- "приятелкaтa" ти е предaлa теб и доверието ти.

"Боже, пaзи ме от приятелите, от врaговете могa и сaмa".

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fde2033282
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, права си! Ти ако си ислакала си щяла да му кажеш, не е трябвало да се забърква. Не ти е приятелка!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5e0a548887
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двамата са интриганти.
Далеч от тях.
Може да са ти били много близки, но не си ги познавала достатъчно или са се променили.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b7e217aed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Разбира се, че си права да се сърдиш и на двамата, недостойно са действали, но най вече трябва да се сърдиш на себе си, че не си била коректна с приятелят си. Защо, още отначалото не си му разказала за подобни случки, които впоследствие са изплували? Може да са били в миналото и той да не е намесен, но явно засягат неговото настояще, засягат самочувствието му на мъж. Сега той няма да ти има вече доверие, както и ти няма да имаш доверие на приятелката си, вируса на разложението вече е между вас, спокоен живот вече няма да има, по добре остави приятелят си да заживее с приятелката ти, имат си доверие и ще са по щастливи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7cb8e034f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря за коментарите. Искам да кажа само едно на номер 5. Ако сте прочели правилно написаното от мен, ще разберете че аз съм говорила със него за всичко от моето минало, била съм искрена с него и не съм скрила нищо. Но все пак ви благодаря за мнението ви.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a35307ab30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №5 -Авторке, мисля, че правилно съм прочел и разбрал историята ти. Ето какво ни споделяш -" ме тормози с една история от миналото ми, когато дори не съм го познавала. Заради мъж. " Ако си му казала всичко навремето( още преди 4 години), сега не би те "тормозил" за минали времена. Щом сега се е подразнил и се е усъмнил в нещо, значи нещо си му спестила от миналото си, или от настоящето. Мен това съвсем не ме засяга, но преди да споделяте, първо си ревизирайте фактите и тогава пишете. Много лесно прехвърляте гузността на съвестта си от виновното ви поведение, върху невинни хора. Дали така съвестта ви става по спокойна?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dc516a3751
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много сте неосъзнати и си губите времето с глупости...Жалко.


Sunrise

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7cb8e034f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към номер 5 отново. Споделила съм с него миналото си още в началото на връзката ни, никъде не казах че тормоза е започнал сега, а переодично ми се напомня за това минало, но тази постъпка негова и на приятелката ми се случи сега. И смятам че моята вина за това е че се е случило за да има някой който да ми напомня после за минали постъпки. Лично мен хорското минало не ме вълнува а гледам какво човек прави докато е с мен, дали ще е партньор или приятел. На никого не прехвърлям вина.
Номер 8, Ти щом си осъзнат или осъзната, браво на теб. Когато те предаде приятел ми се обади. Но такъв на който си държал много, и ако трябва да се разделиш с него заради такава постъпка и не знаеш какво решение да вземеш, тогава аз ще те питам колко си осъзнат и как си губиш времето.... Жалко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dc516a3751
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ме разбра, но както и да е. И мен са ме предавали много хора, но живота продължава. Малко останаха истинските и сърцати хора които ще са до теб - винаги. Желая ти да бъдеш щастлива и много усмихната. : )


Sunrise

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d8e90f7678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Sunrise, благодаря за пожеланието ти, наистина имам нужда от малко положителна енергия. Много вярно че истинските хора останаха единици, и слабоста ми е че все още вярвам че ги има. Но това е част от мен и не мога да го променя. На теб искам да пожелая здраве и само положителни емоции. Благодаря ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker