Пристрастен към чалгата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пристрастен към чалгата
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3602 пъти
Здравейте! Знам, че звучи тъпо но се пристрастих към чалгията! Преди си слушах всякаква друга музика, но откакто почнах да пия с приятели ситуацията загрубя!

Първо слушах само на маса, но постепенно започнах да слушам само чалгии и кючеци!!! А колко ненавиждах чалгарите (а бях заобиколен от такива), а сега съм един от гнусните :X... направо се гнуся от себе си, ама шибаната музика ме кефи мнооооого :X!!! У нас всички мразят чалгата (не знаят че слушам такова), а аз по цял ден съм налупил слушалките - познайте защо! Искам да се спра, но ми е мн трудно! Моля дайте ми някакви идеи. Ще съм благодарен за креативни умотворения :). Ае чао, че отивам да слушам музика...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 584cd0341e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лек срещу простотията няма и няма да бъде открит!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a0e971d863
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо е нужно да спираш да слушаш чалга? Щом те кефи,слушай си хич да не ти дреме ,нали на тебе ти е хубаво. Не слушай тоя и оня с изказвания чалгата е за еди какви си пропадналци и така нататак , това са хора дошли в София от село преди няколко години да работят в кремиковци за 400 лв и сега се мислят за големите граждани и чалгата била за селяни ,а като се напият знаят всички песни по-добре и от някои където слуша чалга. Така че въобще не вервай на такива изказвания като 'аз не слушам чалга' и чалгата е за еди кой си. Слушай си Преслава и се кефи.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7c2175866f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз не слушам чалга номер ТУ! И знаеш ли защо ?! Не защото няма да ми хареса , точно обратното - всяко елементарно и лесно асимилаемо нещо се възприема неусетно лесно , а аз не желая да възприемам тази проповед , която диктува всичко това срещу което трябва да се бунтуваме като хора!!! От малък съм меломан и съм закърмен със истинска музика....Честно казано повечето песни ме отвращават като текстови смисъл! Чалгата се появи като средство за пропаганда и дикция към "морал" и мислене още преди началото на прехода и вие по малките я възприехте поради факта ,че ви е среда и атмосфера още преди да се усетите кое е добро или зло...тя и за това бе създадена - да насажда "ценности" , да манипулира и моделира бъдещото (настоящо) поколение! Има една поговорка - "Прос народ - слаба държава"! ...Айде ,.. да падат дрехи и задръжки... и не ми се сърдете вие чалгофилите...Всеки народ заслужава съдбата си!!!

п.п. Авторе - започни да откриваш истинските ритми в правилната музика , тя е навсякъде под формата на различни стилове - огледай се , ослушай се и премини ...към стойностното!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 84738da001
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много добре го каза, номер 3 :) Напълно съгласна съм с теб, макар че аз не отричам чалгата, просто не я слушам. Всеки има право на избор и самият факт, че авторът е написал това, означава, че той подсъзнателно знае, че истинският му избор не е чалгата. Ами... щом си го осъзнал, нататък е лесно. Прояви малко повече воля, съзнателно си пускай други стилове музика и постепенно ще се получат нещатата. Аз общо взето така изкорених чалгата от съзнанието на сестра ми и сега тя се кефи на качествена музика. И при тебе ще стане. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5502ff454e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам дали не слушаш чалга или си поредния лицемер ,но и така да е не ме интересува. Слушай си Мерилин Менсан и други такива изпиштелци и си мисли, че си модерен. Само не ангажирай хората с твоето мнение кой какво да слуша, правилни ритми и т.н. Нито си интересен на някои ,нито ще те послуша. Всеки слуша това което му харесва.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7477d899df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, това че има боклук сред всеки стил не означава, че чалгата е нещо хубаво. Но обикновено хората, които я защитават така ревностно не могат да разберат колко е низка тази "музика". Номер 3 е напълно прав!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7c2175866f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм номер 3! Към номер 5: Не мисля , че заслужаваш коментара ми , но все пак се реших! Ясно е , че твоите години далеч не надвишават 20 и си явнА привърженичка на нещо което единствено познаваш и ти е близко като модел , а различните от теб потребности на хора , ти действат нетолерантно на собственото ти аз. Не - не съм лицемер ни най-малко , а споделям мнение с което да помогна на автора. Няма пред кого да съм лицемер , още по малко в анонимен форум...... Моля правете разлика между музика , мелодия ритъм ....пропаганда и т.н. !!!

М28

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c8f82edd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А към кого се обръща скромният ни автор за помощ с тази тема? Ако е към тези, които не слушат чалга, значи смята, че сред тях има много, които са били пристрастени към тази музика и могат да му кажат как да са се отказали от нея.(Как нелепо звучи - "пристрастеност към чалга") Е, това противоречи на идеологията на клуб "Долу чалгата!", но за това друг път! Ако е към чалгарите, как ще му помогнат те("пристрастените") и нормално ли е да искаш съвет от фен на чалгата за такова нещо, докато го наричаш индиректно "един от гнусните", а музиката му "шибана" и "чалгия"? Но нека номер 5 и аз сме лишени от толерантност(знам какво мислят някои хора за тези, които не ръкопляскат на автора на темата). За мен темата е дело на някой пубертет, който е искал да се изсмее в лицата на чалгарите чрез тази тема и няма никакъв друг проблем освен с мозъка си. За това обаче няма лечение. Ако си се родил малоумен, такъв си оставаш!

М 23

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 53fb76444a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм жена на 23 и слушам всякаква музика(рок,черно,хаус,чалга, та дори и любима оперета си имам),и смятам че е много глупаво да се ограничаваме в един стил само.Дразня се на хора,които заявяват твърдо ''не слушам чалга'' или ''не слушам рок'' и както каза номер 2 като пият 2 ракий и са по масите.И чалгата си има своите стоиностни песни.А като става въпрос за текстове и това ,че били пошли се сещам баща ми какво казваше за песните на Мишо Шамара едно време-''тои те псува пък ти се кефиш и играеш!глупава работа'' или за текста на limp bizkit-rollin.Така,че спрете да казвате кои стил е добър и кои не е.А автора да си слуша това,което му харесва :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 57c96458be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   хах чек малко , аз не виждам никав проблем и нищо гнусно в това че слушаш чалга , нали всеки е различен и за тва за всеки човек си има и различните стилове музика а и ако чалгата не беше готина музика нямаше чалга изпълнителите да ходят по концерти из чужбина така че кво ти пука бе .. слушай си тва коет те кефи и толкова .. аз не мога си обесня що всички масово плюят чалгата , еми чек малко бе тва си е право на личен избор кой ква музика да слуша а и винаги съм твърдял че човек не се определея по музиката която слуша а по ценностната система която има !!! и аз съм си заклет чалгар ми кво от тва кефи си ме музиката вдига ми адреналина и настроението и си я слушам с кефче .. кво ми пука кво казват хората .. Ае сиктир от тука Хорското мнение след моето погребение така че Fuck All на тези които определят човека по музиката която слуша ! хич да не ти пука .. щото тва че слушаш чалга не те прави по малко0 човек от останалите и не те прави нито долен нито пък гнусен ! в Крайна сметка който не одобрява чалгата ми да не я слуша бе ;) никой не съм заставил да слуша моята музика .. всеки си отговаря за себе си !

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 91d8daacd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10: човек не се определея по музиката която слуша а по ценностната система която има !!!

ДТ: Малко си се объркал, хората с определен манталитет и културно ниво имат общи вкусове. Това не ги прави 100% еднотипни, но ги приобщава към дадена социална група, в случая - на слушашщите чалга. Текстът написан от теб е идеалното доказателство - груб, арогантен, неграмотен и плиткоумен, т.е. типичното мислене на човек слушащ чалга. Не, не, не се засягай, няма нищо лошо, право на личен избор, както сам отбеляза.

Номер 10: ако чалгата не беше готина музика нямаше чалга изпълнителите да ходят по концерти из чужбина

ДТ: Сефте чувам чалгарите да са изпълзели извън Балканите, пу-пу да не дава господ.

Номер 10: в Крайна сметка който не одобрява чалгата ми да не я слуша бе

ДТ: Ей тука е разковничето. Как да не я слушам, като гърми в 11 вечерта от балкона отсреща? Просто на просто манталитетът на чалгарите е такъв - не им пука за останалите и истезават останалите с натрапване на музикалните си вкусове. Да не споменавам култовите голфове бичещи чалга на мах.

И не мога да се въздържа с любимия си цитат по темата:
Когато на кофти човек му е хубаво - това е чалга.
Когато на хубав човек му е кофти - това е блус.
Когато на кофти човек му е кофти - това е рап.
Когато на хубав човек му е хубаво - ТОВА Е РОК.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 32976878be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 знаеш ли кое е парадоксалното ,че тези които казваш че плюят чалгата я слушат повече от тебе и от мене ,а дедо ти Торбалан като удари една инжекция и си набичи рок или други там виавици ,електрожени и други, му идва музата и започва да определя манталитети,ценностни системи,социални групи и т.н. неща от които хал хабер понятие си няма.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f5c9a19380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 12, нямам нужда от някакъв химичен стимулант, за да препикая чалгата. Пък ти, като един виден социо-културо-психолог сега ще ни светнеш и за манталитетите, и за социалните групи, и за ценностните системи - дерзай :D.

Дядо торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 32976878be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На нищо няма да те светкам ,такива компетентни във всяко отношение като тебе много ,остава да се хванеш с Юлиян Вучков под ръка ,та малко да се посмее народа по телевизията.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f5c9a19380
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 14, благодаря ти за този допълнителен щрих към стереотипа на чалголюбците - не могат да дадат аргументирано мнение, въпреки това се обаждат, точно като Вуте: Яз не знам как е, ама и така не е!.

И нямам нищо против да разсмея народа, смехът е здраве.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 266e5b91c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Щом си пристрастен към чалгата, значи че си гей.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 266e5b91c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Хора, толкова ли сте глупави и не разбирате, че с цигански сериали и чалга музика, се опитват, да ви потурчат!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker