Тея жени...!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тея жени...!!!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3438 пъти
Просто трябва да изразя възмущението си! Особено от последните статии. Да, говорят за мъжете, че си падали по кучки и тем подобни митили, но жените не падат по-долу. Трябва да си уникален мазохист, че да ходиш с някъв боклук, дет ти изневерява, ревнува те постоянно, възползва се от теб, дори ти посяга, и ти да продължаваш да искаш да си с него!!! И има мн такива жени и момичета!!! Треа да се лекуват!!!

Харесвали силните мъже, мачовци, играчи. Е да ама тия "пичове" с една се не задържан. Като си по-скромен и добър си ПУТЬО! А тези момчета могат да сенят и обичат мн повече от който и да било "мачо". Просто не можах да се въздържа!!!

Знам че ще се намерят мн дет ша почнат да ми философстват, и да ми доказват колко съм... и аз не знам къв, но не ме *б*!!! Мислете квот си искате НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5905841969
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами.. не че нещо,но аз мисля,че тези неща за ""мъже, мачовци, играчи"" са писани от жени,които не са боклуци. И все пак е пълно с жени,които са пълни (меко казано) уличници.. И само виж всички тези пикли в сайтове за запознанства като "Гепи ме" "Импулс" "Софиянци" "Карамелчета" и подобни.. Какво мислиш,че ще стане от всичките тези.. За това рядко се намират нормални жени и е нормално и те да искат "мачовци" особено в 21век

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e3fae1f927
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   офффф,горкичкият ми тои.защо не направиш,клуб на добрите момчета и не се събирате там,да се жалвате и оплаквате.тъкмо ще има кой да те разбира и да ти влиза в положение...................................................симба

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 02033a1531
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Истината хора е учене, реални приятели (90% ограничаване от интернет) и си ти! Другото е ... бош лаф

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 66c5f68254
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успокой се, човек! Аз съм момиче и мога да ти кажа, че всъщност много малко жени си падат по такива "мачовци". Най-често това са разни неосъзнати пикли, но и те като се опарят, започват да ценят добрите мъже.
Неприятното е когато "добрият мъж" е само поза и когато жената хлътне по него, започва да й се качва на главата и да я тормози. Обикновено това се получава след брак и деца и тогава е много трудно да загърбиш всичко, което си градил през времето; да развалиш семейството и да започнеш от начало. Повечето изтерзани истории на жени са такива. Аз не съм нито омъжена, нито имам деца, още ми е твърде рано (21), но като гледам какво се случва около мен, започвам да се замислям коя е правилната стратегия да си осигуря спокоен живот, невключващ изневери, насилие и подобни прояви от страна на силния пол. Виждам, че при всички началото е горе-долу еднакво - голяма любов, разбирателство, желание за съвместен живот до смъртта, а след това... коренна промяна. Как се разпознава негодника, след като всички са толкова идеални в началото на връзката? Не знам! Замислям се дали жената не го променя по някакъв начин към добро или лошо. Виждам, че има и хубави семейства, в които двамата са запазили уважението си един към друг. Но не мога да не си задам въпроса, дали ако половинката му беше различна, той щеше да е същия примерен съпруг.
Тъй като това е анонимен сайт, ще си позволя да кажа нещо, което по принцип не бих. Според мен мъжете са доста по-нисши от жените; много по-първични, сексуални; животинското в тях е по-силно изразено, което ги прави и по-глупави и по-лесно манипулируеми. Радват се на лъскавото, отъждествяват се с предметите, които имат и егото им се влияе от мненията и оценките на околните. Влюбват се лесно в красивото, в опаковката. Не слагам абсолютно всички мъже под общ знаменател, но да погледнем статистически. Запитай n-брой мъже какви жени харесват и виж какво ще кажат. Едно от първите неща винаги е красотата. Не са нужни две висши, за да се сетиш, че става въпрос за физическата красота. Не, че има нещо лошо в това, но се набива на очи как за повечето материята се поставя над душевността. При жените е обратното. Няма да засягам т.нар. "материални момичета", които живеят в заблудата, че ако се хванат с богат мъж, значи и те са забогатели. Обикновено тази им илюзия се разбива, когато осъществят мечтата си за богатия мъж, което пак показва някакъв вид израстване. Докато при един мъж, колкото и пъти да се опари от красивата обвивка, той продължава да се стреми към нея.
Не ми се ще да оставям хората, които четат коментара ми с грешната (и елементарна) представа, че сигурно съм грозна и затова така говоря. Нищо подобно, но ми е неприятно, когато усещам как мъжете са привлечени от мен само заради това как изглеждам, а не заради това, което съм всъщност. Трудно ми е да намеря подходящ партньор за себе си, който да е надраснал стереотипите на обществото (тук не включвам агресията, предателството и пороците); който да "върви нагоре", а не да тъпче на едно място и след това да се връща назад. Но стига за мен...

Това, което ми направи впечатление в написаното от автора е, че той не отрича, че си пада по кучки, но видиш ли, жените били по-зле понеже си падали по мачовци и т.н
Което автоматично трябваше да ме откаже да пиша коментар, но реших да драсна няколко реда, за да изясня как изглежда положението през погледа на един безпристрастен страничен наблюдател - аз - нито кучка, нито си падам по някой мачо.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3a72f06553
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Напълно безсмислено е това, което си написал. От всеки пол си има както "боклуци", така и качествени хора. Тъпо е да се слагат всички под един знаменател.
Разбирам, че ти по някакъв начин си афектиран и може би на това се дължи гнева ти към срещуположния пол, но свикни с мисълта, че няма как да промениш нещата.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: bffe05443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ехеее ... тепърва предстой да ни "кипва" ... Още на колко цирк има да се нагледаме .. В тоя живот нищо не може да ме очуди... Бити жени, изневерявано им ... плюя си в пазвата никога да не ми се случва, че е лесно от страни да коментираме и хулим, ама ако сме вътре във филма не се знае ние как ще постъпим ... :)
Петя

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8f03797f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го правят, защото са мачовци пр....Правят го, защото преди да видят същността на човека са се влюбили в него. Друг е въпроса, че не можеш да обичаш такъв човек, след като вече си видял същността му. Не съм попадала в такава ситуация, но имам познати.. Една приятелка и сега е с такъв мъж. От година са заедно. В началото всичко беше идеално, докато тя не започна да се съмнява, че той я лъже и крие някои неща. Къде вярно, къде не, няма значение..тя доста си страда. Сега живеят заедно. Много неща и забранява, често се карат, дори и е посягал. Не знам поради какви причини, но тя още е с него...обичала го и не можела да го остави?!?! Е какво е това?! Казвала съм и много пъти, че не я заслужава, че трябва да го зареже, но тя си продължава. Вижда как стоят нещата и ми казва не мога!?!?! Живее едва ли не в страх, че постоянно я лъже, дори, че и изневерява, за което понякога има основание. Казвала съм го и на нея, ще го кажа и тук..ТАКИВА ЖЕНИ НЯМАТ ДОСТОЙНСТВО! Оставят се да ги тъпчат и да ги мачкат, а за какво?! Какво получават?! Едва ли не, защото не могат да си намерят друг?! Той ли е единствения?! Че той е най-големия боклук, а теб те е страх, че няма да си намериш друг? Сигурно затова казват, че любовта е сляпа..
Аз съм много против тези връзки! Не ми се е случвало, и дано да не ми се случи, но стигнат ли до там нещата, доректно зарязвам! Не бих позволила някой да се държи така с мен..не позволявайте и вие!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 631a2005b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер 4 - наистина ще ти е трудно да намериш това, което търсиш. Навремето имало нарочни хора във всяко населено ммясто, към които се обръщали за помощ да намерят подходящия или подходящата. Сватовниците познавали родовете досконално, както и навиците им, знаели всички клюки и въз основа на тези умения правели маркетингови проучвания и давали най-точните кандидати. Но много често красивите се оказвали глупави, грозните материално осигурени и в крайна сметка си казвали думата родителите. Сега времената са други, но и ти можеш да намериш точния човек, а как да намалиш риска от грешка - не бързай, поразпитай близки и приятели на избраника - колкото и на добър актьор да се прави все някъде ще допусне грешка. Е, и този метод не е гаранция, но е по-добър от сляпото бухване в илюзиите. Има и много свестни и точни момчета.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4f44899beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мечо... сляпата неделя си е сляпа неделя..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a9fda80bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не всичко е загубено, човече! Както има боклуци, така има и свестни хора (мъже, жени). За скромните си 23 (почти и 4) години, имам наблюдения. Е, естествено, рядкост са вторите (свестните). Далеч съм от идеята за "перфектният мъж", няма такъв. Все още съм в търсене на елементарните неща в живота: любов, респект, внимание. Мисля, че не искам чак толкова много. И още нещо да добавя: НЕ СЧИТАМ СКРОМНИТЕ МЪЖЕ ЗА ПУТЬОВЦИ, не, в никакъв случай! Най-мразя някой да ми се прави на мъж. :)
А тея дето посягат да удрят, ръчичките ще им изсъхнат!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker