Хазарт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Хазарт
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1522 пъти
Здравейте! Пиша темата и моля модераторите да я публикуват, защото за мен е важно. И моля без хейт и подигравки, тъй като си нямам представа за тези неща, които питам и затова се обръщам към по-разбиращите. Искам да си правя акаунт в bet365 и направих грешката да си извадя карта mastercard, като се оказа, че плащанията от сайта ще се теглят от банката и все едно, че няма да мога да си ги дръпна парите после от банкомат. Това вярно ли е? Смисъл, че те нали уж ще отидат в картата, какъв е проблема да ги изтегля от банкомата? И друго: не знам изобщо как ще се оправя с регистрацията, нали искат номер на картата от където ще дърпат парите като залагам, или Пин кода ще искат, не знам вече, съвсем се обърках. От сайта искат да им снимам лична карта, но без да закривам информация, което ме притеснява, да не станат някакви измами, все пак е хазарт, знам ли. Има ли възможност да станат някакви измами и злоупотреба с данните? Моля тези, които имат регистрация там да ми обяснят, че наистина искам много да си направя регистрация там, пък нищо не разбирам. Въпросите ми са тези: може ли да стане измама, картата и къде да я пратя, за да удостоверя самоличност, т. е снимката де. Второ: Пин код от картата ли искат за регистрация, за да може да дърпат парите при залагане? Трето: наистина ли трябва да ходя до банката, за да ми изплащат парите? Благодаря предварително и моля без хейт за тъпите ми въпроси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: bcc4ce330a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, виж към коя банка е въпросната карта Mastercard - там ти имаш отворена сметка към тази карта ако си я заявил - ако е чужда банка ще ти дойде всичко по пощата, включително онлайн банкиране. Лошото е, че ако става дума за истинска кредитна карта, ти можеш да задлъжнееш - тоест да залагаш пари, които нямаш. Това е смисълът на кредитната карта. Затова се свържи с банката, която е издала картата и искай да ограничиш лимита на картата си до 1000 евро да кажем. Това са 2000 лв., което не са малко пари, но няма да затънеш истински.
С картата можеш да теглиш пари на всеки Автомат в света, но се плащат обикновено такси като при всяка карта. При кредитна карта са по-големи, но се търпи.
При пазаруване не плащаш никаква такса и не разбирам защо ти са банкомати - отиди в техномаркет с тази карта и си напазарувай например ако си такъв касметлия.
Аз имам кредитна карта Мастър и съм теглила само веднъж от автомат в чужбина - 15 евро такса ми взе, но тогава ми трябваха пари в кеш, а нашите карти са до 200 евро (400 лв) застопорени -точих всичките си кредитни и дебитни карти за смешни 600-800 евра, макар че имах хиляди в тях. Пълна глупост е това и ако имаш възможност задължително плащай направо с картата.
ВНИМАВАЙ с хазарта и кредитните карти!!!
За личните данни - те ги искат, за да ти издадат въпросната карта. Ще тегляат пари от нея, разбира се, но трябва да имат позволение от теб. Хубавото на кредитните карти е, че си застрахован - тоест ако някой неправомерно тегли пари от теб, Мастъркард ти ги връща, НО трябва редовно да контролираш и да хванеш това неправомерно теглене навреме.
Ще ти искат от страницата за хазарт ти да набереш номер на картата си и едно трицифрено число, което пак е на самата карта. Отделно си има специална система за защита с парола, но не е ПИН-кодът ти - ПИНът ще ти го иска банкомат ако теглиш пари в кеш и в магазините ще ти искат или пин, или лична карта, но при онлайн пазаруване искат други неща
Ако има възможност да плащаш през PayPal избери тази възможност, защото през там имаш допълнителна защита.

Успех и ...откажи се от хазарта - няма човек, който да е спечелил от това.
Кредитна карта няма пробем да имаш иначе, но задължително ѝ сложи някакъв малък лимит. Моята карта е например на 2000 лв., макар че от банката искат да ми дадат повече - просто дори да ме обере някой без да забележа, това ще са едни глупави 2000 лв.
Важно е да не даваш данните на своята Виза Електрон в нета - могат да ти източат всичките парички тогава, НО пак важи правилото, че си застрахован и ще ти върнат парите ако някой измамник ти точи.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 49ca10960d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Първо относно личните данни - стандартна практика е. По закон са длъжни да ти ги искат. Не знам за случай със злоупотреба с лични данни от онлайн казино. Относно депозита на пари - имаш виртуална сметка в съответната валута, в която си си направил акаунта. Има различни начини да я захраниш - с дебитна карта виза или мастър кард, като въведеш номера на картата и други данни (без пина), с директен банков трансфер по посочена от тях сметка или чрез онлайн портфейл. Тегленето става по същия начин и парите пристигат по сметката ти. И накрая помни - хазартът е единствено за удоволствие, не е начин да се печелят пари. Изключение е единствено покера и то трябва да вложиш много време и усилия, за да станеш добър.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e03c0c9e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-вероятно картата ти е кредитна и няма как да имаш дебит по нея. Тоест за да изтеглиш спечелена сума трябва да им дадеш дебитна сметка да ти я преведат, те няма как да ти преведат сума по кредитната карта по която кредитът ти е нисък.
Или кредитните карти могат да имат само липсващи, изхарчени, отрицателни суми най-малко до числото 0, те няма как да имат положително число или в тях не може да спестяваш! Ако примерно си теглила 200лв няма как в кредитната карта да ти преведът 500лв, няма как числото което представлява сумата в кредитна карта да е положително.
За хазартни игри е най-добре да имаш дебит, тоест вече твой пари без да ги теглиш на заем, в дебитна карта можеш да ти вкарват всичко спечелено без проблем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker