Европа ще оцелее ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6485)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Европа ще оцелее ли?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1790 пъти
Здравейте!
Както предполагам всички знаете, имаше атентати в Париж. Сега всички сме застрашени! Баба Ванга е казала, че до 2016 Европа ще е празна! Да, някои ще си кажете:, , Това е просто една полусляпа баба, предказала е едно нещо, но какво? Това не значи, че всичко, казано от нея, ще е вярно!! ". Аз лично вярвам на казаното от нея... за жалост :( какво мислите вие-ще оцелее ли Европа? Ще оцелеем ли всички ние? Мислите ли, че ще има Трета световна война? Страхувате ли се, че няма да доживеете до 2017? Моля за сериозни мнения, защото лично аз съм много уплашена!
Моля модераторите да публикуват историята, защото тя засяга всички до един!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: e59f6fd435
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти История не си ли учил/а? Европа е оцелявала след много по-големи изпитания, а България 500 г. е била под Османско робство в КАЛИФАТ и под закона Шария и пак сме оцеляли, та тези ли ще ни бутнат? Отделно чети за маврите в Испания и така нататък, а да не споменаваме ужасите на ВСВ и пак сме оцелявали
Да, може би ще се наложи да се променим, ЕС може би е застрашен като съюз, но Европа ще я има.
Колкото до Баба Ванга - след смъртта ѝ почнаха руснаците под всякаква форма да я използват за пропаганда и все като се случи нещо намират някакви думи от баба им Ванга - стана вече като Нострадамус...след събитието изскачат 1000 цитати, които УЖ бабата така ги казала или ги е имала в предвид.
Живей си живота и стига си блъска главата с глупости.
Само в моя живот чакахме 4-5 пъти края на Света...сега няма да чакам и края на Европа. От нас зависи всичко

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0c3028f5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето затова е такова ниво българското образование.

Явно слепи бабички са по-надежден източник на знание от научна обективност и здрав разум.

Ще те разочаровам, но не. Никак. Европа ще си оцелее. И не само, че ще оцелее, ами и ще завре животните обратно в пясъка, откъдето идват.

Но знам, че драматизирането и мрънкането как светът свършва и как няма да оцелеем догодина са доста на мода, така че хайде - да почва сеирът.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c48eade024
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не се обединят великите сили и не направят нещо, ще го закъсаме сериозно

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3abd424ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Естествено, че ще оцелее... Европа е люлката на съвременната цивилизация, и това, което става в момента е по-скоро освежителна плесница, че европейците доста са затънали в самодоволство и мързел.

Баба ти Ванга правилно хортува, но това което казва тя е просто една възможност, която би се реализирала, ако не се вземат мерки. Но мерки ще се вземат, макар засега само Русия да ги взема сериозно.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7e15a0f505
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   3- тa световнa войнa е вече фaкт, тоест- зaпочнa.
Европa нямa дa е, кaквото беше естествено. Имa преселение нa нaроди и т. н. събитиятa, знaеш ги.
Не вярвaм в aлиaнсa м/у Русия, Aмерикa и по средaтa Европa. Единственият извод до който стигaм е, че имaт уговоркa зa отделяне и влaдеене нa територии. Товa е единственото логично обяснения.
В този смисъл, Европa континентa ще бъде рaзцепен и влaдян в рaзличните възлови/гирещи точки от рaзличните сили.
Проблемът зa Бългaрия е, че е нa тaковa място и не знaем кaк ще се договорят- дaли ще бъдем под руски ботуш или aмерикaнски.
A може и просто дa ни поделят земятa...

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 058ee0ffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Европа ще я има. Въпросът е под каква форма, с каква система и добре ли ще се живее в следващите десетилетия и столетия.
За сега аз съм обезпокоен. Колкото за третата световна война. Айнщайн е казал, че след нея, четвъртата ще е с камани и пръчки. Заради ядреното оръжие сигурно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ef4c16825f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке няма такова нещо като изчезване на Европа! Дори и да вземеш думите на руснаците уж тълкували баба Ванга, те сами казват че нещата казани от нея са 85% истина, значи все пак и те мислят че има 15% вероятност нищо да не се случи. Отделно и баба ти Ванга не е казала, че Европа ще изчезва и няма да оцелее! Казала че че ще се промени, но не е сменявала да изчезва, особено пък България, за България тя е казала че от тук нататък ще разцъфва и ще бъде уважавана, така че работи за разцъфването на държавата си. Аз си мисля че всички тези посети страхове, че Европа нямало да оцелее и щяло да има разрушения са полза само и единствено на застрахователните компании, на тях какво им пречи да си направят подобни филмчета и тълкования и да ги пуснат безплатно в нета, това все пак са три години застраховки на огромно имущество, бая ще се облажат, пък после ако нищо не се случи, ще обявят ех тези предсказания са били от онези 15% неистини казани от пророчици.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fb25a1dc5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не знам да е казвала такова нещо - провери си информацията.
Тероризмът няма да го победи никой, а ще се разпадне сам пo себе си. Това е сивият кон, след белия(нацизма) и червения(комунизма), който ще "вършее" наред уверен в правотата си (така беше според една книга за Слава Севрюкова).
Не съм чувал за такова пророчество, а ги следя.
Общото пророчество, което съвпада между Слава и Ванга е за русата жена и високия мъж. Ванга само ги споменава, докато Слава дава конкретика.
Общо се казва(от Слава), че много правителства ще грабят страната 2 пъти по пръстите на двете ръце, тогава руса жена и висок и слаб мъж ще помогнат много за развитието на страната, но България никога няма да прогресира толкова икономически, колкото духовно. За това се говори, че ще е в периода 2017-2018 година.
Други - Вера Кочовска, мисля че беше споменала за атентати срещу български политици до 2016(не уточнява началото на годината или края) като единия ще е с летален изход. Тя почива 2011, а 2013(ако не се лъжа) ако помните имаше атентат срещу лидера на ДПС.
Това са пророчествата за най-скорошните събития, които предстоят.
Като цяло ще видим, попринцип споменава се напоследък нещо за жена президент...
Сякаш нарочно сегашният президент трябва да понесе всички негативи, за да се въздигне другия, който ще бъде.
Не мисля, че Ванга е споменавала за уточняваща дата, тя е казвала нещо от рода на - не знаете какво идва, че идват мор, глад, епидемии.
Същото го казва и Слава, говореща за предстоящи големи катаклизми, и споменаваща нещо от рода на, че ще има катаклизми, войни, мор, глад, смрад, а след това ще бъде мир за 1000 години. Тогава ще дойде "жълтият кон" - Китай, колкото и странно да звучи сега, споменава, че ще бъде люлката на християнството.
За катаклизмите Слава, говори(ако не се лъжа към 30те години на 21 век). Иначе има много други пророчества съобщаващи за предстоящи катаклизми през първата половина на 21 век. Тероризмът ще е просто един от "бичовете".
Също имаше едно пророчество на слава, че голям къс от България ще бъде откъснат- Югоизточната и част. Това ще стане без пушка да пукне. Пророчеството е казано през комунизма, когато Турция да вземе нещо от България е било като... утопия. Но сега, чрез ичезване националното самосъзнание на цели групи от хора, агитирането на различен от майчиния език и обещания за Средногорието и Родопите(ако помните от Господари на Ефира) нещата изглеждат различно. Споменава годините 2017-2018, но в едно от виденията си вижда момче с фес, в Стара Загора(или около нея), това към 35та година(ако не се лъжа).
След позорния акт на разцепление народът ще се вдигне и сегашните управляващи ще плащат скъпо, така беше написано. Сега трябва да е 15то или 16то правителство. Според мен събията са близко, хомота вече е тежък, народът дърпа към Русия, управляващите наопаки и само трябва някаква искра за да пламне огъня, и това според мен е възможно да е губенето на част от страната.
Годините са близко, така че ще поживеем и ще видим.
Когато четете за пророчества, трябва да е хора били най-малкото били близки до съответния пророк. Не четете по вестници, по списания... там е важна сензацията.
Същото не гледайте филми с дублаж, в дублажа може да се казват, неща които никога не са били казвани.
Няма такова нещо за Европа, не съм чувал и би било нелогично. Да, тероризмът ще се вихри с пълна сила (Слава е казала, че ще има война, която никой няма да знае къде се води), ще има убийства, никой няма да знае следващата цел, но и той както и другите беди(ницизъм, комунизъм) ще рухне, просто няма да е сега, а може и да не е скоро.
Дори да се обяснят причините на нещата на хората, те няма да повярват, затова по-добре е нещата да се изживеят сами по себе си и накрая това нещо с еволюцията да се заличи, това е причината всичко да е потребно - СПИН, рак, тероризъм, войни, смърт.
Ако един човек има способност и е пророк, и при него дойде друг човек. Пророкът му каже, че има родилно петно в слабината област, за което само починалата майка на човека знае и никой друг, търсещият помощ ще остане без думи и с мисълта "как това е възможно". Но след като разкаже на 10 други, никой няма да му повярва, докато самите те не се убедят. Та един, двама или трима човека, не могат да докажат на 7 милиона души нещо, което попринцип се смята за невъзможно. В това е парадокса, как нещо съществува, а в същото време не съществува според нашите представи.
Но и през 18ти век, никой не е знаел, че ще има автомобили, както и ние не знам какво ще е през 22 век.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6f149ecbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е искаш сериозни мнения пък цитираш Баба Ванга.
Според Нострадамус Европа ще оцелее като теритирия и най вероятно ще има население. Това е в близките 2 - 3 000 години. За по дълго трябва да проверя прогнозите на Алена дето правеше хороскопа по БТВ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0a4af6749f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер едно: Европа от много неща е оцелявала обаче от ядрено/химично уръжие няма да оцелее.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8e0219afd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Аврупата" е създадена през 19 век(май че от Маркс и Енгелс)
Като термин може и да остане, но е факт че света се дели на НАЦИИ. Всички сме нацисти-националисти или както там ги наричат. Никой не иска емигранти - и това е факт.
Преселението на народите е към своя край - остават нациите.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e5ebc99852
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   всичко е заради пари, изгонват хората от домовете им, за да им ползват домовете им и парите на държавата им и настройват държавите да ги следват

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker