Парички марички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Парички марички
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2332 пъти
Искам да кажа няколко думи за ценностите днес. Общо взето няма ценности има ценност, досещате се от заглавието.

Разбира се не може без тях но вярвам, че те са олицетворение на това човек колко е способен и се е възползвал от живота. Видя ли някой да казва ама парите не са само те има и други неща и да зачепка темата за колите пичовете и мацките ми е ясно, че е въшльо без пукната пара който злобее и това не го приемам.

Бях си говорил с един американец докато патувах в самолета останах с много добри впеачтления и от разговора ни се оказа, че той смята ако имаш добро образование и знаеш език не би било трудно да се уредиш в живота, от което си правя извод какво е ценно за него.

Много приятен човек. Имам две познати приятелки помежду си, е те пък само за пари мислят и всичко го обръщат в паричен еквивалент. Иначе на по 29 години несемейни без работа имат си приятели но ясно се вижда, че аверите им ги използват само за секса. Постоянно са без тях илзиат на кафета клюкарят само. Oбсъждат кой с какво разполага и си губят времето по цял ден.

А да и само пазаруване им е в ума, и то не какви да е работи ами все маркови. Те нямат пари да пръцнат за бельо виктория сикрет ми говорят голям майтап са. Че и пухкавелки обичат доста да си похапват видно е иначе с анцузи ходят маркови. И вярват, че с парички всичките им пухени проблеми ще се изпарят или няма да им пука от това какви са.

Но иначе да идат да поспортуват много трудно. Вярват, че скъп фитнес таебо и подобни неща най-много помагат за отслабване. Което аз не разбирам, 30-40 минути леки движения на ръцете като пенсионерите както ги караха едно време да правят загрявки в старческите домове, не мисля че моат да свалят 10 кг за повече няма да казвам те по 5 да свалят голяма работа ще е.

Иначе ох виж го този ох какъв е сладак ох каква колица има или тази мацка каква е фина. Пича бачкал, лъгал там изкарал ползвал е мозъка си, а момичето не седяло само седнало да буха макдоналдс и мазна баница сутрин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9040b572dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пълно е с жени с маркови анцузи в моловете.Молът деградира нацията!:)))

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: eae28a42fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   темата тимай не е за парите ,а за жените които те дразнят.Ами не бъди като тях ,но май злоба се усеща?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: af4a8a3cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Безделници има навсякъде по света, често можеш да видиш трийсетина /и отгоре/ годишни жени да се шляят по магазините, ей така, за убиване на времето, да ровят, да мерят, да късат нервите на търговците и в крайна сметка нищо да не купят - те затова са и тръгнали. Иначе казват, че това е шопинг терапия, която лекувала стреса. Мъже на същата възраст се тъпчат по кръчмите , наливат се с бира и философстват на социално значими теми. Общото между двете групи е, че не се женят и не се обвързват - къде по-приятно е да живеят при родителите или при поредния паралия, без отговорности и ангажименти - е, лесно е да се разсъждава на тема пари, когато някой ги дава наготово или когато не ти искат за нищо. Такива хорица си живуркат между другото и преживяват покрай другите, не пречат - просто са безполезни. Наскоро станах неволен свидетел на разговор между две фльорци на около 40, несемейни и без деца, но в скъпи тоалети и с по две кучета - та тези мили дами се бяха загрижили за демографския срив , за скъпия живот и за това, как много хора се изнасят за чужбина заради едните пари - завалийките, живи да ги оплачеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 09186fcf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До номер 2 -не бих казал.Като съм бил с тях така от разговори кафенце ми става неприятно ,че ме разпитват за такива неща гледат какво може да им предложиш открито."Кога ще почерпиш,кога ще купиш някой подарак ,кога имаш рожден ден"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker