Възможно ли е да са ме урочасали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възможно ли е да са ме урочасали?
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 7113 пъти
Звучи адски смешно, почти никога не съм вярвала дълбоко в тези неща, но за страшно малък период от време ми се натрупаха толкова малки заболявания, че вече започнах да се чудя...
В рамките на един месец бях при четири различни лекари, тъй като имах постоянно разбиващо главоболие. Постави ми се диагноза "мигрена" и в общи линии ми казаха, че няма много точно лечение. Връчиха ми някакъв лист, на който да записвам кога ме боли и какво представлява, някакви обезболяващи и това беше.

След което ходих на уши, нос и гърло, тъй като ми се появи екзема в ухото (по дяволите?!). Е, поне нея я излекувахме, беше бързо, лесно и безболезнено. Но на прегледа ми казаха, че е препоръчително да ми се махнат сливиците и отделно да ми се направи операция на конхите в носа, тъй като се подували, допирали се до лигавицата и това ми прави затруднено дишането (което наистина е така, ползвам капки за нос постоянно.)

След което след всичко това, се разболях от гнойна ангина. Oт антибиотиците за ангината, получих вагинални гъбички. (което е нормален страничен ефект, но майка му стара!)

А днес се събудих с конюктивит!

Сега прощавайте, обаче аз съм здрав и прав човек, никога през живота си не съм боледувала по тоя начин, родителите ми похарчиха цяло състояние за всички тея прегледи, лечения и простотии.

Възможно ли е да съм урочасана, тъй като разбрах, че недоброжелател може да те "омагьоса" да боледуваш, ако ти завижда или те мрази. Не мога да се сетя за човек, който да ме мрази или да ми завижда - та аз съм най-обикновено момиче, какво толкова.

Имам нужда от сериозни мнения, а и ако някой е запознат с тази сфера да каже повече подробности, защото трудно се намират такива неща в интернет.

Вече чак ми става смешно как всичко ми се натрупа...
Благодаря предварително и-ох!, не знаех, че ще го кажа, но здравето наистина е най-важното!

mosh

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 495d36f930
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами с риск модераторите да не ме уличат, че spam-я ще ти кажа, че наистина съществуват невидими сили, които действат и има хора, които ги използват срещу други хора. Има вероятност да се разболееш за толкова кратък период от време от "толкова болести" единствено ако имунната ти система рязко е отслабнала, което според мен се дължи на свръхестествена намеса. Не всичко е това, което виждаме и усещаме. За всичко, което се случва си има причина, но айде да не се превръщам в проповедник... Ако искаш по - подробна информация пиши ми.
FerNando

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6bbaa07461
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ами с риск да ме урочасат маговете на сайта,ще ти кажа,че вярвам единствено на конвенционалната медицина и ВЕРОЯТНО ТИ СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА,ЗАЩОТО ТИ Е ОТСЛАБЕН ИМУНИТЕТА.Приемай някакви имуностимулатори,витамини,закалителни процедури,силна храна и всичко ще е ок!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6146c45bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз мисля, че има такива хора, които правят магии, но не мисля, че на теб е направено нещо. Иди на планина или гора. Походи малко, изпоти се едно хубаво, ихрачи всичко и после като се прибереш си направи чай. Яж повече природни неща. това ще ти помогне много повече, отколкото да се тревожиш за магии.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1f3a7ba0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съгласна съм с но.3,макар,че съм била свидетел на урочасано дете как една баба му баеше и се оправи за минути слуд това.Мисля,че просто малко повече ти се е насъбрало в последно време и имунитетът ти е поотслабнал.Повече разходки,здравословна храна и хубави мисли!С позитивни мисли се привлича позитивна енергия.
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: cfd68d94ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мило момиче, урочасване и магия са две различни неща. Урочасването се получава неволно от човек обикновено със светли (сини, сиви) очи. Магията се прави от недоброжелател за определен човек. За урочасването се бае (аз лично мога, но избягвам да го правя), а магията се разваля, открива се и се изхвърля. Така, че от урочасване, се получава страхотно главоболие, приспива ти се, но ''толкова болести'' не могат да се получат...
Подсили имунната си система и всичко ще отмине.
Желая ти здраве!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b29d70a0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Напръскай във вас със светена вода по ъглите,по дрехите ти, и ти си пийни малко, помоли се на Бог, и ще ти стане по леко,а и атмосферата във вас ще се промени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5244201f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Ако чувстваш отпадналост, замайване; ако те боли главата и ти се спи сигурно са те урочасали. ако имаш приятелки туркини помоли ги да ти баят или леят куршум, ще ти мине!
и на църква може сигурно - но незнам нещата как стоят при вас :S

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker