Банков кредит или лъжа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Банков кредит или лъжа?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 7526 пъти
Здравейте Мили Приятели!
Искам да споделя една случка със вас и да ми кажете какво мислите и да ми дадете съвет! С лоша кредитна история съм заради едни 200-300 лв от париба преди 2-3 години-изостанах с вноски. Та остава ми малко може би докато се изчистя и реших да проверя в нета за кредит, чувал съм че банки дават и на хора с лошо ЦКР но с по-висока лихва за да може да се докажат като клиенти. Трябват ми малко пари! Попаднах на обява написана от някаква жена и в нея пишеше че срещу 120 лв комисионна ме урежда за кредит към Пощенска Банка. От разтояние разбира се. Аз съм от др. град тя е от София. Каза ми каква ще е вноската на месец за 5 години. Колко ще върна на края да ми е ясно. Трябват и данни оот лична карта, работодател, доход и т. н. Твърди че ако и дам данните до около 10-тина дни ще имам сумата на банковата ми сметка. Нямам в момента 120 лв за това се забавих. И тя нахалстваше Господине кога ще ни преведете сумата, не сте сериозен не знам си какво днес ми вика господине това е последния ви ден иначе отказваме да ви помогнем! Нарочно я блокирах това си го пишем по абв. Иначе ми остави имената си и егн-то си нейното да и ги пратя по Изи пей изглежда че е 89-та година. Та като и блокирах имейла ми писа някакъв нейн колега какво съм решил можели да ме изчакат малко няколко дни. Чувствам го вече като тормоз. Колко мога да им пратя ако им пратя 30 лв ще задействат документите и като им пратя другите 90 ще действам по кредита и ше ми го преведат на сметка. Пита ме кога ще им ги пратя по кое време да знаят. СЯКАШ ВЕЧЕ СЪМ ТЕГЛИЛ КРЕДИТ И ИМ ДЪЛЖА ПАРИ МАМКА МУ! А СТАВА ВЪПРОС ЗА КОМИСИОННА ОТ 120 ЛВ. ДА ИНТЕРЕСУВА МЕ КАКВО МИСЛИТЕ ТОВА РЕАЛНО ЛИ Е НАИСТИНА ЛИ МОГАТ ДА МУ УРЕДЯТ КРЕДИТ ПО ТОЗИ НАЧИН. ГАРАНТИРАТ ГО НА 100% ЧЕ ЩЕ МИ ДАДАТ КРЕДИТ КЪМ ПОЩЕНСКА БАНКА-ПОНЕ СЕ ПРЕДСТАВИ ТЯ ЧЕ Е ОТ ТАМ! МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ КАЖЕТЕ КАКВО МИСЛИТЕ???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: fcdcdc2f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е измама!
Никой не може да ти уреди в сериозна институция кредит...освен ти самият! Ще приберат твоите парички и ще се чупят. Не превеждай, за Бога
Ако толкова си закъсал по-добре си намери втора работа, отиди да работиш в чужбина, дори вземи бърз кредит, но от сериозна банкова институция
Не е чудно, че нямаш пари щом така ги пилееш. Събуди се.
Вземи си поука - на кредит не се живее. За каквото и да ти трябват парите, отложи или се лиши, но не затъвай пак с кредити.
Колкото за конкретните хора - това на 100% са измамници и да им пратиш 30 лв. просто ще е почерпка за тях.
Сигнализирай в комисията за защита на потребителите
Другият път като те търсят ги заплаши с полиция и задължително ги обади във въпросната банка!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3fa436adfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Автора: До Номер 1. Прав си Колега! И аз мисля че са измамници за това не съм им превел нищо и не мисля да го правя! Просто много странно ми беше как така от разтояние ще станат нещата. Всъщност в момента нямам кредити и не дължа нищо на никой и май май няма да се вържа. Ще потърся друга работа. Ако трябва ще замина в чужбина след време. Просто уча висше задочно и ми е малко трудно ама по-добре така но да спя спокойно. Ще видя и утре какво ще стане дали ще ми пишат нещо и какво и ще сигнализирам в комисията за защита на потребителите. Благодаря ти! Поздрави!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: aeb8565638
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Уникална схема за грабеж. Бягаш или гориш!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e3c446cc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

4.   абсолютно невъзможно е да ти уреди кредит от банка без да е банков служител. кредитните посредници не правят нищо друго освен да ти направят сравнение на условията на различните банки и да ти посочат най-подходящия за теб. но няма как друг да го направи от твое име
това са измамници, по мейла може да ти прати каквото си иска и да каже, че това са нейните данни. от каква фирма се представя, че е? адрес, телефон, сайт?
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 651c00e898
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Банков служител съм и ти казвам, че одобрението на кредитите не се прави от случайни хора, които за жълти стотинки ще сисложат главата в торбата. Това е пълна измама. Ако ти не отговаряш на условията, няма никой да ти го осигури осо ено пък за 100 лв. А ако отговаряш нямаш нужда от посредник. Друг е въпроса, че самата банка може да ти даде кредит с по-висока лихва като рисков клиент.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 983a6e1cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абе авторе, тебе ли смятат за баламурник, очаквайки да им пратиш имена, ЕГН и номер на банковата сметка, те ли са баламурници, че ти пращат своите имена и ЕГН, или ти нас смяташ за такива с нескопосно измислената си история? Е аз не се смятам за такъв!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a533e202a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   100% измама!!!
Какво толкова ти пречи просто да ви вдигнеш задника и да отидеш до офис на банката? !? Най лошото нещо което може да ти се случи е просто да не те одобрят и толкова, макар че сега кредити се раздават на калпак, само да имаш трудов договор!
Лихвите на банките не са ниски но не могат да стъпят на малкия пръст на бързите кредити... Там сумата се удвоява за месеци!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 74dd24b789
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   не пращай пари лъжати аз изгорях от такива типове

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker