Търся един филм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Търся един филм.
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 983 пъти
Здравейте!
първо моля модераторите да одобрят темата.
И така.. снощи гледах един филм, но го хванах от средата и не разбрах как се казва, не мога да го намеря в някоя Тв програма, тъй като канала, по който го гледах не е толкова известен, че да има програма за него. Ще ви разкажа какво гледах, спомням си и имената на някои от героите, филма си беше доста страшен, имаше общо с филмите за екзорсизъм и с тези за обсебени хора от дявола като "Стигмата", "Поличбата", "Случай 39"
значи един свещеник, името му започваше с М. беше в един град, в който живеят и някакви диваци, които воюват с останалите, тъй като се смята, че има нещо прокълнато в града и от там идват всички нещастия. Този свещеник всъщност се отказал от вярата си и търси разкопки и попада на една изоставена църква в този град и с още хора ( на единия му викаха Чума ) ходеха до църквата да я изследват и всъщност тя беше под земята, само купола и се виждаше и вътре имаше най-различни стенописи и най-странното беше една статуя на Христос, само че обърната наобратно и това им направи впечатление. Свещеника беше отседнал в една къща, където живееше една лекарка, казваше се Сара и имаше и едно момче- Джоузеф, на което нещо му стана след като видя да нападат брат му и така се наложи лекарката да се грижи за него. Разбра се после за един мосю Бенетон, така мисля се казваше, който бил луд, но и той изследвал църквата и бил запознат с тези неща в града. Свещеника отиде в лудницата дето беше този човек, но той се самоуби пред него и нищо не се разбра. Постепенно почнаха да разбират, че града е прокълнат и то от спътника на отеца, който откри истината и каза, че детето Джоузеф е прокълнато и трябва да се убие. Даже стана война с диваците от другото племе и те се опитаха да убият детето, но не успяха и решиха да обявят война. Тогава свещеника каза на спътника си да заведе детето в църквата, защото вярваше, че е невинно и да го избави, тъй като се задаваше и пясъчна буря и война. После се разбра, че тази Сара всъщност е била обсебена от Луцифер и била бивша жена на онзи мосю дето се самоуби. Свещеника като разбра, че всъщност не е детето, а Сара, тръгна към църквата, но спътника му беше убит и жената се беше превърнала в чудовище и искаше да ги убия и да направи нещо като жертвоприношение. Та така де, свещеника разбра, че е направил грешка като се отказал от вярата си и помоли за прошка и в крайна сметка успя да прогони дявола дето е обладал жената, но накрая тя умря и детето следователно оживя. Успяха да се измъкнат от църквата, но всички бяха избити от войната и накрая дадоха отеца да се среща с някакъв мъж, който явно го е бил изпратил на мисия в този град, защото го пита дали е намерил нещо.
Това гледах, не че ме бива да описвам неща, но не мога да намеря филма, а ми хареса и ако някой го е гледал случайно, нека каже как се казва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5782ac57e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Exorcist: The Beginning (2004)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker