Липсва ми ужасно много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми ужасно много
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 6586 пъти
Историята ни започна преди около 7-8 месеца т.е. тогава се запознахме. Живеем в различни градове, а той беше дошъл да види братовчедка си, която е моя приятелки посредством която се запознахме.

През лятото беше тук отново и всичко стана тогава. Излизахме на кафе, дискотеки и прекарвахме страхотно време. Той честичко намекваше, че ме харесва, но тъй като е доста шеговит и закачлив не му обръщах мнимание. Приятелката ми също ми намекваше, че ме харесва дори обича (тъй като го познаваше добре). И аз реших, че може би и аз чувствам нещичко към него, но дори и на себе си не можех да го кажа.

Както и да е дойде време да си тръгва и бяхма нашата компания и щяхме да го изпратим, но изведнъж всички тръгнаха на разходка, а ние останахме насаме. Тъй като се разбирахме добре и бяхме добри приятели решихме да се сбогуваме и се прегърнахме. След това реши да ме целуне, но аз го разбрах погрешно и си обурнах бузката :D но после ме целуна. Беше първата ми истинска целувка. Страхотно беше. Дори не си казахме нищо само се поглендахме и всичко беше ясно.

След това не си спомням как съм се прибрала от вълнение. След наколко дни си поговорихме и го попитах какво сме ся. Отговора направо ме шокира. Разби ме. И му казах доста тежки неща. Обаче съм го разбрала погрешно осъзнах го като си поговорих с приятелката ми. Тя му е казала, че съм против разстоянието и съм много чувствителна по-добре да се откаже, а въпреки това ми предложи няколко пъти, но тоя инат :( осъзнах се го обичам много късно, разбрах че и той ме е обичал , но вече нямаше как да сме заедно.

Сега много ми е болно, липсва ми ужасно много. Промених се много. Сякаш живота ми се разделя на два периода - преди и след него, които са коренно различни. Все още страшно много го обичам. Опитах с друг, но не. не мога да го заменя с друг. Той беше различен от останалите-романтичен, мил, не гледаше към момичетата като средство за забавления. но нашата история завурши преди да започне...;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4d888c6d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Не можах да разбера, той ли вече не иска да е с теб?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4eb2cc6679
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СТ: Ништо не е необратимо . Аз и приятелката ми съшто сме разделени от растоянието тя е на морето аз някаде по средата на бг . Когато се видяхме за първи път наживо тогава дадох всичко на нея и така ще бъде . Пиши му на това момче извинисе ако намериш за нужно и му обясни че това което си му казала е било объркване както от твоч така и от негова страна . Когато имате чувста един към друг не слушаите околните а чувствата си другите не знаят какво казва и на какво е готово сърцето ви . Това е късмет .

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3400e045c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Милатааа, още не си изживяла "Голямата Любов". :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 66dffbe637
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Всъщност и аз не знам дали иска или не. объркана съм и то много. вече не знам какво да мисля. единственото нещо, от което съм сигурна е че страшно много го обичам и ми липсва ужасно ;(, мисълта да му пиша ме притиска, но не мога да намеря смелост за това. може би ме е страх да не ме нарани повече

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4eb2cc6679
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   СТ1: Ако те нарани по някакъв начин ще видиш поне че няма чувства към теб и да продължиш напред . Но ако се разберете изясните си чувствата и те обича тогава ще и е много много хубаво . Не чакаи много ами му пиши времето което минава ти е враг .

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f8b313b9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момчетата са така.Аз си имам гадже от 4 години.Наскоро започнахме училище и не можех да спра да плача,защото се държеше сякаш не ме познава.Станах много скандална и спрях да общувам с когото и да е.Мисълта ми е,недей да тъжиш покрай момче,защото всичките правят така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8ca331f0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Здравейте първо да кажа аз съм на 21 преди 3 дни бях на село и се видях с мойто гадже но си тръгнах и сега той ми липсва немога да спра да мисля за него постояно мисля за него сега трябва да чакам чак до лятото за да отида пак на село видях това и искам да ви питам какво да правя като съм без гаджето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker