Обидих го ужасно. Не мога да си простя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обидих го ужасно. Не мога да си простя...
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2798 пъти
Моля ви, публикувайте историята ми.
Тъжна съм. Чувствам се смазана, съсипана, ограбена. Имах връзка с един красив, чаровен и умен мъж. Не мислете, че се хваля с идеалния. Всеки има своите недостатъци, но той наистина е много чаровен и привлекателен. Отначало всичко вървеше добре. Измина доста време, изпълнено с много красиви емоции. Но в един момент усетих, че се отдръпна от мен. Причината бяха неразбирателства, които имаше между нас. Междувременно разни приятели, съветници ми даваха акъл да се държа и аз дръпнато, освен това ми втълпяваха, че ми изневерявал, защото около него има много красиви жени, а и освен това преди мене е имал доста забежки и приятелки. Само това ми трябваше и веднага започнах с филмите. Например, ако не ми пише, си мисля, че задължително е с някоя друга или ако се държи дръпнато с мен, значи е заради друга. Казаха ми, че се свалял с една наша обща позната, която имаше интерес към него. Разделихме се поради непрекъснатите скандали. Една вечер се напих, грозна постъпка за момиче, но ме прихвана лудостта. Написах му, че ме игнорира, че се държи много зле с мен, че знам всичко, че съм била просто поредната, че съжалявам, че изобщо някога сме се запознали и това е било голяма грешка.. Написах му ужасни неща. На следващия ден ги прочетох и му написах, че много съжалявам, не съм ги мислила, че се радвам, че го познавам и да ми прости. Изпратих му и покана за приятелство, защото ме беше премахнал. Но той е отказал поканата. Видял е съобщенията, но нищо не е отговорил.
Надявах се, че ще усети, че съм искрена. Аз наистина не мислех тези неща. Но какво да му кажа? Повярвах на хората, а не на теб. След това се напих и ти наговорих ужасни неща.
Както знаем, с времето истината излиза наяве. Разбрах, че всъщност докато е бил с мен, не е имал друга. Аз съм съвсем скромна и обикновена и често се чудех как може такъв привлекателен мъж да ме хареса.. Но със съмненията, с воденето по чужд акъл, с всичко това накрая го обидих.
Чувствам се ужасно. Непрекъснато плача. Сестра ми каза да му пиша, за да се извиня. Направих го, но той не реагира.. Не знам какво повече мога да направя. Сърцето ми е разбито. Не знам ако го срещна, как ще го погледна в очите. Искам да поправя всичко, но нищо не мога да сторя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: cad559502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, той със сигурност те обича, както го описваш и ти е простил, но трябва време. Явно си го наранила много. В такива моменти човек и да иска, не може. Трябва за някакъв период да нямате нищо свързващо, за да може времето да си свърши работата, да може да излекува. Щом те обича чувствата няма да истинат и ще видиш, че всичко ще е наред. Трябва да премисли и ще си щастлива, но просто трябва време. Остави го, дай му това време, не му дотягай и няма да сгрешиш. Отдръпни се за някакво време и ще сте като нови.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cc775fc268
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави да мине малко време да се разсея напрежението и междувременно се занимавай със свои неща. Прави нещо, което ти е приятно и не мисли постоянно за него и случката. Всичко е временно.. даже и чувствата ти към него ;) Само не се унижавай да се извиняваш още хиляда пъти. Извинила си се веднъж и това е достатъчно.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7cf65fe88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Боже - момиче - толкова много си хлътнала! Чак си болна.
Знам, че сега ти е супер кофти - но се бори, бори се със себе си и ако ще му пишеш или говориш с него, това трябва да стане едва след като се примериш, че не е до теб.
Всяко действие което те кара да търсиш неговата близост, само засилва болката.
Той прави много добре, че се държи настрана.
Връзка в която човек, обича повече другият, отколкото себе си, е много пагубна връзка. Бори се момиче, не бива да е така.
Ех че ме намрази, за това което ти казах.

Какво е следващото ти действие - да се унижиш, да почнеш да го търсиш на училище/на работа, у тях.
Ами когато и това не помогне - какво ще си посегнеш на живота, ама не много, само колкото да привлечеш внимание, да си прережеш вените и да му пратиш есемес в болницата съм, много съм зле, моля те ела да ме видиш.

Да кажем, че се съберете - той вече ще осъзнава влиянието си над теб. Той ще почне да определя всичко в живота ти. А ти от страх, ще се съгласяваш със всичко което каже.
И в името на общото ви щастие, ще се обезличиш.
Но какво - всичко вече ще е идеално? И те заживели щастливо?

А знаеш ли на него как ще му тежи подобна връзка. Да бъде с теб само защото няма някоя по - добра, ами като се появи. И това след като спре да му пука вече, след като съжалението вече е минало.
А ти ще бъдеш щастлива във връзка в която се страхуваш и не можеш да се изразиш.

Повярвай ми такава връзка не си заслужава - не трябва никой да има подобна връзка.
Реви - Реви - месец - два - ще ти мине. Но не дей да правиш пубертетски глупости.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cad559502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Г - жо, сериозно си помислете дали вали дъжд! Не знам какво целите, а и не ме интересува, но то няма да се случи нито сега, нито когато и да е. Този мъж очевидно не иска да има нищо общо с вас. Приемете, че каквото било, свършило е, край. Бас ловя, че се моли да не се сещате повече никога за него и да не чуете за него. И господ няма да ви помогне. Настоявате напразно!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 202b4bca4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1. Туй младите още не сте разбрали, че в писането е проблема. ГОВОРЕТЕ! Още повече - имайте диалог. Изчаквайте се в диалога, правете паузи. Говорете и мислете какво казвате. Няма фейсбуци и зариванки и стига с лапешките простотии.

2. За друг път да знаеш да пиеш заедно с приятеля си

3. Не се страхувай от кавгата. След нея нещата са ясни и идва доверието. Ако след кавгата единия сложи край, значи не е узрял още.

Хич не си правя майтап за второто

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cad559502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момчето ви е надценило. Хубаво трябва да запомните думичката НИКОГА! Дали ще си губите времето си е ваш проблем!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cad559502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както винаги лъжете за всичко. Момчето очевидно не ви харесва като човек изобщо. Не търси и не чака нищо от вас и очаква от вас същото. Както казвате, не ви ли е показал, че мнението му за чисто човешките ви качества, не е особено високо и не е от предубеденост. Каквото и да сте си наумила, трябва веднъж завинаги край. Не виждате ли, че се моли на господ да ви няма по никакъв начин в живота му.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cad559502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Всичко е приключило между вас и товс момче, всъщност никога не е и за щастие няма да има нищо общо. Трябва да разберете, че момчето никога не е търсело такава и истинският облик лъсва. И да ви кажа, че изобщо не е истинска жена тази, която се нагажда на мъжете кога имат пари.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 01889367d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Стига сте я обвинявали, всяка от вас би постъпила така!
Ако оня хубавец те обича, то със сигурност ще се върне. Всеки говори щуротии, когато е афектитан, но любовта ги прощава. Ако няма чувства просто това ще му е повод да приключите и по-добре за теб. Горделиви красавци не ти трябват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 676ed82f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, 4, 6, 7, 8... Нормален/ нормална ли сте, да пишете 200 коментара и да се правите на различен човек? Вашите лични проблеми, тук в тази тема - НЕ ни интересуват! Напишете нова тема и там разкажете Вашата история! Тук момичето иска безпристрастни съвети, а не излиянията на някой истерик!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker