Обичам кифли! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам кифли!
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 4936 пъти
И не, нямам предвид кифлите за ядене, а онези, русите кифли, които обществото отритва, които вие така упорито отбягвате, , онези с късите леопардови поли, които им стигат едва до бедрата, онези с високите по 12 см токчета, онези, слабоумните, тъпоумните "овце", както обичате да ги наричате вие-за какво е цялата омраза към този тип жени? Ако се загледате, във Америка също има кифли, които досущ приличат на нашите и няма никаква разлика! Е, да, ама аз обичам кифли! Обичам начина, по който говорят, обичам начина, по който се държат и обичам всичко в тях!!! За какво публикувах този пост? Ами, за да обърнем внимание на начина, по който се държат с тях-дискриминативно, надменно и най-вече-надуто. Да се имаш за по-умен от една блондинка, само, защото не си рус, е страшно тъпо. Искам да кажа, кой няма да се загледа по една хубава блондинка, с хубава коса, крака и прочие на улицата? ! Това не е ли лицемерие? Аз съм го правел много пъти, че и веднъж съм заговорил една. Толкова вицове има за блондинки по вестниците и в нета, а нито есин виц не видяхме примерно за брюнетка, или за червенокоска. Сигурно никъде другаде по света не се опюват русите жени така, както тук. Ако не ме разберете, няма страшно, но само не искам темата да се напълни със спамерски и хейтърски коментари!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 085581e63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боядисай си косата Сашке, оправия няма!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0f9b52a0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Текста е толкова глупав, че трябва да е написан от блондинка!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 61f3827811
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Аз забелязвам, че "кифлите" са по-скоро нещо към, което момичетата се стремят да постигнат.
"Обичам начина, по който говорят" Имаш предвид, че са на интелектуално ниво с 10 годишно дете?
"обичам начина, по който се държат" Имаш предвид лицемерието, ку*ветината, двуличието, интригантството и тн?
"обичам всичко в тях" То друго нямат. 20 кила грим, дрехи по-къси от боксерките ми и силикон, където успеят да набутат. Някога красиви момичета, които започват да разчитат ЕДИНСТВЕНО на красотата си и я развиват (поне това е целта им и си вярват) Фалшива коса, фалшиви мигли, фалшиви устни, абсолютно всичко е фалшиво. Ако видиш такова нещо без грим ще бягаш и ще пищиш като малко момиченце. Но спокойно, това няма да стане, защото те биха предпочели да умрат, отколкото да се покажат без грим. Някой все пак са физически привлекателни, ама като си отвори устата и вече не искам да имам нищо общо с това нещо. Стават единствено и само за секс. Те пък индиректно предлагат секс срещу пари (затова и всички ги наричаме ку*ви) Затова и все ще ги видиш да се возят в S класа или Х6 дори и някой 3 пъти по-възрастен чичак да я кара. За него не му е проблем, естествено. Дава и кинти, да си купува дрешки и да се поддържа, а той си я клати. Е да ама за нормалните хора по-добре да идат при проститутка. Е това е за мъжете, които търсят просто секс. Ефекта същия, но много по евтино. Всъщност бих казал, че имам повече уважение към проститутка, отколкото към "кифлите" Нито ще те лъже колко те "обича" нито нищо.
Ако имаш още въпроси, питай, ще следя темата 2-3 дена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: fe57bb24a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Да, всички мъже имаме нужда да си задоволяваме нагона, а тези моми са специализирани в това да го ни го предизвикват. За съжаление, в момента в който се задоволим с тях. При мен отнема точно половин секунда, след каот се изпразня. Не се базикам. След това се чудя, как успях да падна толкова ниско... Е всеки си има пороците.
Твоята грешка е, че не си ги заговарял достатъчно често. Престрашиш ли се един път, спират да са ти интересни.
И помни - сексапила е състояние на тялото, но също така и на характера. Кифладжийстово е липса на такъв, както и състояние на душата.
*Вери диип индиид*... в кръга на шегата.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 54f260634c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз все пак си помислих за кифла с шоколад. :Дд
И за к'во я написа тая тема? Не, че нещо, ама си обичай каквото искаш, аз тръгнала ли съм да пиша обичам метълите, ама ги дискриминират заради дългите коси. (Само пример давам. )
Впрочем нямам проблем с т. нар. кифли, даже са по-приятни за компания отколкото някакви лицемерни хора, които чакат да се обърнеш, за да ти обсъдят луничката на носа. Така де, нека си гледат маникюрите и нещата, с които се занимават, нямам проблем с тях. Ама ти го изкара световен проблем, дискриминация на кифлите. Ти не виждаш ли, че всеки втори си е хванал такава за гадже.
Има толкова по-съществени неща, за които да се застъпваш, отколкото правата на мацките с леопардови клинчета.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 715bc99fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо бъркаш блондинка с кифла? Даже и брюнетка да е, пак може да е кифла. Кифла значи, биологична кукла без разум, като надувните. Ползват се по същото предназначение, като вторите. Вероятно затова ти харесват, защото са по евтини, но дали ще ти харесва такава да ти бъде съпруга и майка на децата ти?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 10caf6ac47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   И това ако не го е писала кифла...
Поне се научи да пишеш грамотно, но внимавай да не си счупиш някой нокът ;( ;(
" Това не е ли лицемерие? " Не, това се нарича опит да преценяваш хората, техния характер, кой е интелигентен и става за събеседник и кой не.... леките жени си личат от далеч и има хора които предпочитат да ги избягват ;)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 417b44fd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Момченце невръстно, "кифла" е начин на поведение, на култура и IQ, и на отношение към живота. То няма нищо общо с русо и с черно, нито с Америка и България...
Ако ти се разравя с долнопробни празноглави курветии - твоя работа. Подобни се събират с подобни.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: eefea02386
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А лошо няма. Все някой трябва да ги харесва и тях. Обаче да си кифла не означава задължително да си руса и на 12 см токчета. За мен "кифлата" е по-скоро стил на поведение и начин на живот. И да, ще им се подигравам, защото няма как да приема сериозно момиче, чието най-голямо постижение е, че е прочела целия COSMOPOLITAN и че е намерила някакъв чичко по-възрастен от баща й да я издържа. И после заради такива наричат всички жени златотърсачки, меркантилни и т. н. Ама ти ако нямаш нищо против да си банкомат и да те ползват само за да им осигуряваш парцалки от мола, ами радвам се за теб. В крайна сметка, както казах, и тези жени имат право на съществуване и понеже е под достойнството им да учат и да работят за да се издържат сами, им трябва някой като теб да ги отглежда докато те му слагат рога с инструктора си по фитнес, но щом това не ти е проблем... ами бъди щастлив.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5968ef407e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Бе на млади години няма лошо да се забавляваш с такива момичета. Ама и секса омръзва, колкото и да е хубав. Ще я клатиш 2-3 месеца, след това ще искаш да си поговориш с това момиче, да водите интелигентен, нормален разговор. И кво? И аз като момче, когато не бях улегнал, удряха ме хормоните и мислих само с долната глава си предимно, убивах времето с такъв вид момичета. За спорта както се казва, за бройката. Никога не съм си и помислял за връзка с такова момиче, освен сексуална. Много са ми капризни, превзети, лигави, изкуствени, духовно празни, лишени от ценности. Ама младо момче, не мислиш на тези години за сериозни неща. Дискотеки, жени, забавления, няма за кого да мислиш ни деца ни жена, която да те чака. Казваш защо ги наричат, че са тъпи, глупави като овце. Ами такива са брат, бил съм с много такива жени и нито една, ама нито една не можеше да събере 5 думи за да направи умно изречение. За тях е важен външният вид, не колко имат в главиците като умствен багаж и речник. И нормално, защото мъжете ходещи с тях търсят отличната външност. Но идва време когато си се наживял, навидял, взел си си "дозата" от такъв живот и искаш нещо сериозно, любов, морална подкрепа. Всеки узрява, уляга. А за мен такива жени типичните кифли както ги наричат, не са жени създадени за семейство, сплотеност, семейна обич и вярност. За мен те са и егоисти, гледащи само своя външен вид. Някак не ми се връзва картинката една типична кифла да е отдадена майка, съпруга, домакиня. Нали маникюра ще се изтърка, земе и на екстейшъна да му стане нещо. Да, една жена трябва да се поддържа, както за нейно лично удоволствие, така и за мъжа до нея. Но да ми стои по 24 часа на огледалото и постоянно да се притеснява кой косъм и стърчи, дали си е сложила достатъчно фон дьо тен и тем подобни-не, благодаря. Нагледал съм се такива и ме отвраща мисълта за връзка с такава жена. Много ще ме изтощи с нейните вечни капризи. Пък и ако говорим за типичната кифла, ти трябват и много средства. Тя е свикнала на един живот или поне има претенциите за по-луксозен начин на живот. Предпочитам момичето с което съм сега, въпреки недостатъците й. Момичето с анцунга, рошавата коса, лицето без грим, изкуствените коси, целулита, малките несъвършенства, които има. Пардон-за мен са съвършенства. Защото знам, че това което тя може да ми даде като морална подкрепа, обич, вярност, отдаденост, искреност, доброта, уют и топлина-няма никога да ги получа от "кифлата". С нея можем да делим коричка хляб, да изкараме цял месец на ориз и картофи(защото сме имали и такива моменти), но винаги е била до мен и когато съм имал много и когато съм бил на дъното буквално. И никога не ме е обичала по-малко или повече.
Бъди с момичета тип "кифлета" щом те кефят, няма лошо. Всеки с разбиранията и вкуса си. Не те осъждам или нападам, защото съм минал по тоя път. Може и пък да ти дойде друг акъл... Ходи си, забавлявай се.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c69b7345ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз подкрепям напълно хората, които искат да изглеждат добре и полагат много усилия за това, НО НЕ ПОДКРЕПЯМ СЕЛСКИЯ начин на държание!!!! Искам да кажа, че аз съм жена, която също винаги се старае да изглежда перфектно, НО за да поддържаш една външната си красота, тя трябва да отговаря и на ВЪТРЕШНАТА ТИ, А НЕ ДА ЗАЛЪГВА ХОРАТА! НЕПОНАСЯМ жени, които имат претенции да изглеждат добре и полагат неумоверно много усилия за това, но ОТВЪТРЕ няма нищо. Няма как да харесвам кифлите, като нашите (и сигурно тези в чужбина) имат възможно най-селското държание и говорят меко, а на всичкото отгоре са лицемерни, двулични и се интересуват от пълни глупости, като например - как да се нашмърка. Дадох този пример, защото НЕ ОТИВА на една ДОБРЕ-ИЗГЛЕЖДАЩА ЖЕНА. Не, не подкрепям това КИФЛЕНСКО ДЪРЖАНИЕ. НО подкрепям НАПЪЛНО ЖЕНИТЕ, които изглеждат добре, и едновременно с това НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ, а се занимават с личния си живот, с бизнес, със семейството си, СЪС СЕБЕ СИ, ВМЕСТО С ДРУГИ ХОРА. За да харесва един мъж КИФЛА(не визирам външния вид) това означава, че и той е като НЕЯ, и се занимава със същите глупости като нея. Като за тях, най-важното в живота е да отидат на кафе, на дискотека, да се нашмъркат, да се напият, да обсъждат клюки и общо взето да водят дълги и безмислени разговори, от които нито ще поумнеят, нито нищо.
Та, моят извод е, че НЕ обичам МЪЖКИ, НИТО ЖЕНСКИ кифли, и пак казвам, че нямам предвид външността(който както си иска да изглежда), а пропадналото и селско поведение и на двата пола.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c69b7345ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Един мъж, за да пусне такава тема, означава, че никога не е излизал с момичета или кифли ккато ги нарича, а само ги е наблюдавал отстрани и е плакнал око.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8cca7aa1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И защо да си руса за да си кифла? Черната Златка не е руса, но е еталон за кифла. А това, че харесваш начина по който говори черната Златка... ами добре. Харесвай си. Днес всеки е свободен да харесва каквото си иска, някой харесват хубави момичета с ум в главата, с които е супер лесно да направиш и поддържаш здраво семейство, другите като теб примерно харесват глуповати жени с лош вкус на обличане и грим, може би с тях се чувстват пулноценни, защото са по-долу (както те си мислят) от тях? Ами ок. Сполай ти, момко, желая ти всичко най :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a10ece4118
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Да ти е сладко!

Само малко поста ти ми се вижда странен. Притесняваш се да се покажеш с кифла пред обществото и искаш да промениш обществените нагласи? А трябва да промениш само себе си - да не ти пука.

Първо Кифлата не е задължително руса - има Кифли всякакви - руси и черни, и червенокоси. Второ не са само Кифлите обект на дискриминация - всеки, който диша е бил обект на такава - т. е. могат да те гледат надуто, защото си Кифла, защото си дебел, висок, нисък, черен, защото си жена, гей, възрастен или млад.

Обикновено това са хора, които търсят доказателство за своята нормалност, като изтъкват различността на другите. Те също имат право да дишат, а според мен и право на съчувствие, защото са в конфликт със себе си и околните.

Та, не е нужно да променяш всички, нито всички да те одобряват (да не говорим, че е и невъзможно). Ако обичаш Кифли, бъди с Кифла и защитавай правото си на избор. Да не мислиш, че на гейовете им е например по-леко да се обясняват и защитават от близки, познати и роднини? Имам приятел, който си взе жена с една глава над него, да не мислиш, че родителите и на двамата подскочиха от радост?

Мога до утре да давам примери. Идеята ми е, че случаят ти не е изключение, а правило и ако си държиш на твоето, другите могат да си гледат работата. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 040e92cf4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ех, че хубава провокация :D

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a744e3a121
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мога само да ти кажа, че си прекрасен човек. Евала! :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 01f6f7ad40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Въпрос на вкус си е. Аз съм момиче и на мен лично не ми допадат русите хора като визия (особено пък момчетата руси), ако е естествено русо и е по-тъмно да, но иначе идеала ми за момиче е тъмна дълга коса, бяла кожа и тъмни очи с бадемова форма, за момче също - тъмни очи и коса, но с малко по-тъмна кожа. Просто за мен хората с тъмни коси и очи имат някак по-силно излъчване. Това си е субективно.
Иначе не че не харесвам поддържани момичета, но под "кифла" разбирам по-скоро човек с превзето и изкуствено държание, а такива хора не понасям просто.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a67c97dedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ох братле, проблемът не е в цвета на косата им, а в манталитета. Хубаво изглеждат (поне повечето от тях), но е адски отблъскващо повърхностното им мислене. Да, стават за това-онова в леглото, но за нищо повече - просто с такива нормален разговор не можеш да проведеш. Това е проблемът. И никой не твърди, че само в България има кифли, напротив, тука българките просто отговарят на световните тенденции. И не на последно място, никой не те спира да харесваш каквото и да било.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f92c014358
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Прав си и те подкрепям, но има един тип "кифли", които се държат гадно с по-обикновенни момичета и ги обиждат. Аз бях обиждана от така наречена кифла за цвета на косата ми, за вкуса на дрехи, който имам и точно тези кифли не харесвам, но нямам нищо против блондинки -най-добрите ми приятелки са блондинки!!!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 27705e51ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Какво значи руса кифла:D? Аз бях преди блондинка около 4, 5 години вече се боядисвам в друг цвят, а по принцип съм брюнетка, косата ми винаги е била дълга, но не мисля че има точно такова определение за каквото говориш. С мен никoй не се е държал злобно заради цвета на косата ми, аз също бях с подобен тип характер.. не съм от най умните но пък капризна иначе, бъзика ли са ме само приятелски. Не съм завистлива, оценявам женската красота, ако видя по хубава жена от мен завиждам й благородно, ако ще мразя жена трябва да ми е направила нещо, като например да ми открадне приятеля. Цвета на косата няма значение но да ти кажа може определено държание да подразни група хора. Ако например жената е към 30 годишна, просто на тази възраст не на всеки му отива да се държи кифленски.. зависи от много неща.. как изглежда. Ако е някоя супер готина мацка с перфектно лице и тяло то е ясно че все ще се намери кой да й завиди, ако обаче е някоя по селски тип мома би изглеждала по скоро смешно и това прави впечатление. Новата мода сега е да изглеждаш естествено.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6562130ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Не всички кифли са руси.. и не всички руси са кифли..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8d8eb90fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   ОТ АВТОРА:Така си и знаех!! Половината от коментарите ме изкарахте "кифла", заради начинът ми на писане и нещата, които съм написал. Не, че се обиждам от наименованието, де!! Аз пък мисля, че на който му е хрумнало пръв да използва думата "кифла", за да опише държанието и манталитета на една жена, която изглежда и се държи по определен начин, е с изключително много комплекси и явно гое било яд, че го я зарязала, защото е нямал какво да й предложи. Реших да напиша тази тема, защото вече има такава 2, но противоположни на тази "Момчета, защо харесват само кифлите" и "Не всички си падаме по кифли". Е, не може ли и аз да си представя няксква защитна теза? !? "Мразим кифлите, мразим кифлите"... Добре, бе, добре, бе, успокойте се, станахте вече повече от тези, които обичаме "кифлите!!! Станахте не усетно мнозинство, не го ли осъзнавате? !? И другата страна няма ли право да се защити? !? На вас вече ви прави удоволствие и кеф да мразите блондинките и "кифлите" по нета, не пропусксте възможност вече да се изфукате колко сте "умни" и сте над тях, а? !? Виждам много комплексарчета от ваша страна и въобще не дейте да го отричате! Повечето от вас, които плюят кифлите, със сигурност или са били зарязвани от кифли, или не са им били достатъчно на "нивото". Защо се изживявате като такива големи моралисти, бе? !? 1во:Номер 11, това, че за теб да делиш по цял месец една коричка хляб, ориз и картофи със Момичето с анцуга, с рошавата коса, лицето без грим и изкуствените коси, са "съвършенства", не значи, че за всеки трябва да са, нали разбираш? !?
Второ, това, че харесваш момичето си по този начин, не значи, че това е идеалът за живот във всяка една връзка-напротив, нещата, които си описал, са отблъскващи за повечето нормални хора и на никой няма да му дреме за моралната подкрепа, обичта, вярноста, отдаденоста, искреността, добротата, уюта и топлината, когато няма елементарни условия за живот и няма какво да се яде.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0fb78ce476
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Кифленското поведение не се изчерпва с външния вид. То е състояние на духа и често пъти е съпроводено с лицемерна свенливост, откровена тъпота и прочие други "прелестни" черти на характера.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4fc31cecd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз не мога да схвана следното: "Кифлите стават само за секс". Какъв секс? Като жена имам следното наблюдение: не си струва да правиш секс с неинтелигентен мъж, защото и за хубав секс си трябва акъл. Подозирам, че умните жени също би трябвало да правят по-хубав, интересен, задоволяващ секс от глупавите. Под умна жена не разбирам грозна, размъкната, с анцуг и т. н. Всъщност, умна, но грозна жена няма. Ако жената има ум, тя осъзнава, че не може да си позволи да бъде грозна и взема мерки:) Затова се чудя: как може да ви харесва да правите секс с глупаво момиче? Не са ли скучни в леглото? (От типа: толкова съм прекрасна, че този трябва да се благодари, че съм благоволила да си разтворя краката. ) Сериозно питам: срещали ли сте повърхностна и неинтелигентна жена, която прави хубав секс? Споделете, интересно ми е:)

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ebf96aee3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   мене кифлите ме кефят, ще ги схрускам!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8bfbd64373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторе, имаше една песен на Пинк - Stupid girls - нещо такова ли имаш предвид? !

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0380a77af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Авторе - Имах чувството, че аз съм писал този пост и се опитах да се сетя, но не съм :) И аз обичам кифлите, но знаеш ли. Имах приятелка с която всичко ни вървеше, докато беше руса, с обеци по вежда, по устни, с кифленските стойки, прическа и излъчване, докато дойде в момент в който вече ме обичаше, нямаше приятели момчета във фейсбук, не си пишеше с момчета и искаше и обичаше само мен, но точно в този момент тя реши да смени образът си, да се подстриже късо, да махне всичко екстревагантно по нея, да се държи като най най-обикновеното момиче в Света и знаеш ли какво се случи, вече аз не чувствам същата тръпка към нея, а е гадно някой да те обича, да прави всичко за теб, пък ти да се държиш, като идиот, само защото не отговаря на изискванията и вкусът ти, като до преди това този човек ти е бил тръпка, мислел си за него... повярвайте ми и аз страдам поради този факт, но както се изрази автора - ОБИЧАМ кифлите, и аз ги обичам и сега съм с това момиче, защото съм свикнал, защото имам надежда пак да стане кифла, защото е истинска и добра с мен и защото ме обича, но аз ли, аз не знам колко я обичам, аз не знам дали въобще вече я харесвам, аз не мисля за нея когато стана, аз гледам и мисля само за кифлите във фейсбук, кифлите на улицата, защото към тях изпитвам тръпка, към всяка друга кифла, но не и към моята, която вече не е кифла :) В сексът нещата са ок, но няма го онова усещане изпепеляващо, когато тя беше кифла :) жалко, надеждата умира последна, надеждата аз да се променя или пък тя.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bfd4a3f2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Ама защо не разбирате кифлеското поведение не може да бъде трайно при всеки както при мен защото аз се промених, случиха ми се някаква неща, минах през тежки периоди. Не можах да остана кифла въпреки че външно все още го докарвам просто може би ми е природно заложено, не съм меркантилна и не мога да спя с мъже за пари иначе да се лигави всеки може, ако един човек те предразположи да се държиш със него така, защото не.. в това не намирам нищо лошо. Дразни ме селското поведение на онези подобия на кифли които без всичките ексетеншани и разни други допълнения си остават едни обикновенни и дори непривлекателни жени, които се мислят за нещо повече от другите само защото имат средствата да изглеждат по опреден начин. Повечето са някакви изключително нагли и нахални същества те успяват да вземат каквото поискат, тяхната цел е материалното ама изобщо не са глупави, напротив.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5968ef407e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Авторе, заболя те от истината, която е написал човекът под номер 11, не се прави. Никъде не е написал, че те задължава да го послушаш, написал е неговото мнение и житейски опит. Сега че теб те дояде на истината е друг въпрос...


Миранда, 26

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8d8eb90fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   26, АЗ съм Автора и нищо не ме е дояло, ама ти явно си мислиш, че аз съм писал последните 4 коментара и затова си си помислил, че ме е заболяло от "истината". Сравни моето IP с това на останалите коментари, и ще видиш, че не съм се обаждал под други самоличности, за да се самозащитавам. И друго:Ти за вчерашен ли ме мислиш, бе? !? Да не мислиш, че не ти виждам IP-тата? !? Твоето е следното:5968ef407e, видях ти го и във двата коментара 11 и 36, едно и също е, не се прави. Ти си тоя, който се защитава сам, не аз. Въобще не е спортсменско и етично да се защитаваш и да се възхваляваш сам-напротив, жалко е. И това, което си написал в коментар 11, ИЗОБЩО не е истината. И съм 100% сигурен, че твоята жалка история за момичето, което е грозно и отблъскващо, НО умно и обичливо, е измислица. Ти ако беше толкова беден, нямаше изобщо да имаш компютър, за да пишеш сега тук-щеше да си караш със гаджето ти на картофи, 1залък хляб и въобще нямаше да се занимаваш тук. Това, че на теб ти харесва момичето с анцуга, рошавата коса, лицето без грим, изкуствените коси и целулита, не значи, че и на другите хора трябва да им харесва, нали го проумяваш? ! За мен например, както и за другите хора, предполагам, това е отвратително и отблъскващо, а не красив. Колкото и морална подкрепа, обич, вярност, отдаденост, искреност, доброта, уют и топлина да има, всичкото това няма да има значение, ако не се поддържа елементарна хигиена във дома. Имаш изкривена представа за красота, въпреки, че никога не си бил на дъното и изобщо не знаеш какво е мизерия. Целият ти житейски опит е измислен и спри сам да си хвалиш сам глупостите, които си нацвъкал. Оценявам, че и ти си имаш аргументи, но не можеш да ги защитаваш чрез измислици и второкласни хейтърски трикове.

Сбогом, "Миранда"!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5413365773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Да си жива и здрава Миранда, ха-ха-ха.
Викат им се кифли заради липсата на всякакви по човешки качества, в случая обществото е избрало тази дума.
Обаче има толкова умни и красиви момичета, факта че ти попадаш само на глупави и грозни, е друг въпрос. Разбира се те за теб са много качествени, така че трудно ще ги спечелиш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ec9e14a833
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Здравейте! Увлякох се във вашата словесна война от писмен вид. Всеки си има мнение. Друг въпрос е , дали, ще уважаваме чуждото мнение, или няма. Жената трябва да се поддържа! Винаги съм го твърдял и винаги ще го твърдя! Една от главните задачи на жената е да бъде хубава. Много ме боли, когато слушам разнородни хули по адрес на нашата велика българка. Аз мисля, че с автора може да се проведе интересен разговор. Поради това, ще ви запитам, авторе, бихте ли си дал Скайпа, или Фейсбука. Повярвайте ми, не ви питам с лоши намерения! Благодаря ви предварително!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d672c9d9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   И аз се зачетох в коментарите. Авторе, аплодисменти, че си го признаваш, но не мисля, че е хубаво толкова грубо да атакуваш и да се заяждаш с коментиращите.
Не мога да разбера къде са мъжете, които не харесват кифлите? "Не думи, а дела трябват". Не съм тип "кифла", не съм и пъпчасала дебелана. Аз съм по-скоро от онези по-семплите момичета (поне така обичам да мисля за себе си). Слагам малко грим, оправям си косата да изглежда прилично, обувам удобни обувки и излизам. Моите наблюдения са, че мъжете между 20-30 години си умират за така наречените от вас "кифли". Не обичам да слагам етикети и никога не бих нарекла някое момиче по този начин. Това е обидно. И си е чисто лицемерие да ги наричате по този начин! Кой мъж не се впечатлява от дълги стегнати крака, показващите се под късата поличка, оформено коремче, подчертано с впита по тялото блузка, деколте, което загатва хубав бюст и красиво лице (дори и с много грим)? Ако наистина мъжете мислехте по начина, по който описвате, нямаше навалиците да са пред УНСС, а пред ТУ (един закачлив пример). Нямаше да чакате на опашки за да влезете в "Плейхаус", а щяхте да гушкате половинката си тихо и кротко в любовното ви гнезденце ;).
В заключение мога само отново да поздравя автора, че си го признава.
Ж24

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker