АЗ СЪМ ПРЕДАТЕЛЯ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

АЗ СЪМ ПРЕДАТЕЛЯ!
преди: 16 години, 20 дни, прочетена 4218 пъти
Изневярата……….Как го направих, и защо?.............Женен съм от 18 години. Жена ми е хубава, умна, има страхотно тяло, тя е….жена-мечта. Тази мечта я осъществих. От първия ден, в който я срещнах, пожелах да я имам физически, а 2-3 месеца по-късно я желаех цялата-душа и тяло. Получих я…..И какво направих????

Миналата година работих на Сл.бряг. Казах си: Сега или никога. Огледах се видях една жена която отговаряше на изискванията ми, и която отговори на пожелаването ми, която също искаше да е с мен. Правихме секс няколко пъти. Усещанията бяха хубави. Беше романтично: лято, море, нощ, мъж и жена. Тя си тръгна, да бях приключил тогава. Бях хлътнал, поувлякох се. 20-на дни по-късно минах през нейния град-правихме секс. После се чувахме по телефона. С няколко думи: давах на нея, другата, това което е само за жена ми. Жена ми присъстваше там, до мен, но сякаш губеше очертанията си. Другата ме нервираше, понякога, но не и го казвах /показвах/, другата искаше да отида при нея за уикенда, поне, но аз не казвах, че не мога, защото………защото и аз не си поставях въпроси, та камо ли и отговори. Карах по течението, надявайки се всичко да поутихне от само-себе си. Не знаех къде съм, кой съм, какво искам…..Бях объркан, бях се загубил. Чудех се кой съм, какво съм, защо съм……..После тя, другата, си пусна интернет /скайп/ и ние се чувахме по скайпа. Същевременно си чатех с още една жена /от един сайт който не е за запознанства/. Държах се като разгонен котарак. Триех хронологията на скайпа. Но……………..един ден жена ми /която беше на курс няколко месеца/ влезнала в последни сесии в чата и ……………РАЗБРА. Вече мина „малко” време от тогава /3 мес./. Дни и нощи пълни с болка, с надежда, с мъка, със сълзи, изказани и неизказани обвинения, с открития един за друг. Дни и нощи пълни с мъка и любов. Ад и мъничко рай.

Жена ми ми няма доверие вече, а и как би могла, нали? Съмнява се за всичко в мен, за мен, но как да я виня-не тя ме предаде, АЗ СЪМ ПРЕДАТЕЛЯ! Държах се неадекватно когато тя разбра, че съм и изневерил. Всичко правех наопаки. Не нарочно. Такъв съм си. Вместо да и падна на колене и да рева, да моля , да прося, да и покажа, че тя е важната за мен, аз седях в ступор, чаках да каже дали си заслужавам, дали ще ме приеме, такъв какъвто съм-очернен./

Мъже, ако една жена си заслужава-моята, за мен, си заслужава най-много-каквото искате правете, но и покажете, че я обичате, че я искате, че се разкайвате, че сте виновни, че тя е всичко за вас……/Седях и мълчах като …..не знам-си-какво, исках я, обичах я, …………ама си мълчах. Още по-лошо, че обадех ли се правех нещата още по-лоши. С две думи: държах се като идиот. Трудно ми е да пиша. Мога да напиша още много неща…….но. Искам да ви кажа кое е най-лошото: Знам, че я обичам. Знам, че тя ме обича /показва ми го недвусмисленно, постоянно/ Знам, че ще живеем заедно /надявам се/ Знам, че ще се смеем, ще ни е хубаво заедно. Знам, знам, знам…………но изгубих доверието и. Никога вече не ще мога да и кажа: ”Повярвай ми!” - и тя да повярва, само защото го казвам аз. Не знам за вас, но за мен това е много важно, много плачевно, много гадно. Обичам я, а тя никога няма да ми вярва…………..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 20 дни
hash: 883a61f1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако можеше от някъде да види случайно какво си написал мисля че ще се почуства по добре ;) Ти наистина я обичаш не се отчайвай. В брака явно има такива моменти! Ще го преодолеете.

Успех и късмет!

 
  ...
преди: 16 години, 19 дни
hash: 561e62f29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисли така...сигорен съм, че ще те разбере и че отново ще сте заедно както преди, но ще има една разлика, ти ще имаш опит и няма да првиш глупави неща!!! Просто ми се довери и повярвай, че ако седниш да говориш с нея и и разкажеш всичко и кажиш че я обичаш ще ти прости и ще ти вярва безрезервно... от личен опит съм се убедил. След като направиш това ми пиши на скайп spinkito :) ще ти дам още някои съвети

 
  ...
преди: 16 години, 18 дни
hash: b508f20f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам защо, ама нещо не ми звучиш достатъчно искрено, готин! Не пишеш ли всичко това само да се харесаш на съпругата си? Безброй са мъжете, които обичат жините си, но нямат нищо против да кръшнат с колкото може повече мацки.стига само да не ги изхващат половинките им!!! Ами просто бъди по-внимателен и не допускай да ти надничат в скайпа, SMS-и и др.подобни...А жена ти ще ти прости, няма как...Е, може да реши и да ти го върне, ама това е живота, после ти ще прощаваш (ако научиш)... Чао и успех!!!

 
  ... горе^
преди: 16 години, 18 дни
hash: b942449356
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баце не губи надежда :) Рано или късно ще разбере, че си осъзнал грешката си и ще ти прости :)

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 23630d6769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човешко е да се греши, БОЖЕСТВЕНО да се ПРОЩАВА ! С коя глава ти е по-лесно да мислиш? Нищо в този свят не се случва ей така. Сега си в изпитание! Силен ли си? Как ще се справиш- ЗАВИСИ ОТ ТЕБЕ! Накарай я да ти повярва отново! И ако ти стиска ПАК се издъни с други фусти!

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: ddc6db86c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Следващият път върви при проститутка.
Ако се имаш за много умен, да знаеш, че има
курви с висше образование на повикване.
Стига си хленчил. На жена ти залагам 100 %. че
си го слага.

Тука има едни моралистки, да ти умре хуя.
Ако не искаш да видждаш хубави жени, стани моряк.
Ше и гледаш снимката, ще си мечтаеш за нея.
Тя пък ще си излиза с чужди мъже и ще те чака.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 12d4616256
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ееееееееее уникално гаден си номер 6.....

ако това което пишеш извира от сърцето ти и не е лъжа тогава ти си осъзнал грешката си и съжаляваш а наи важното коато направиш грешка е да си признеш.. опитаи се да се пречупиш заради обичта си и да и кажеш поне едно "съжалявам..извиняваи..прости ми" но нищо повече не и обещаваи че няма да го повториш защото ние вярваме в думи да..но когато ни излъжат гледаме само деиствията за да видим дали си заслужава да се продължава..бъди нежен и се опитаи да я караш да се чувства единствена и гледаи да го правиш често и не за да се мазниш а за да виждаш усмивката и ..защото целта винаги я разбираме ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker