Възрастова граница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възрастова граница
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2998 пъти
Здравейте, четох много по форумите, но нищо не ми помогна за това и аз реших да сложа моята история в итернет пространството. Надявам се, че това ще ми помогне.
Аз съм момиче на 25 години. Живея с един мъж на семейни начала (31 години). Той постоянно ме оставя сама, не съм щастлива с него, но нямам сили да го напусна, незнам защо, любов ли е, навик ли е, незнам. Един хубав ден срещам Него - висок, умен, властен, елегантен, с чувство за хумор, на женен и с 11 години по-възрастен. Това е проблем. Объркана съм, той също. Имахме среща, но само това....аз го желая, предполагам и той. Пишем си, разказваме си, имаме еднакви проблеми. Лошото е, че при мен се появиха чувства, а това не е редно. Постоянно мисля за това, с него съм щастлива, въпреки, че нямаме връзка. Имам нужда от съвет. Знам, че не си заслужава да се боря, та той е по-голям и женен. Но като го видя изтръпвам цялата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8675284912
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Сегашният ти "мъж" е боклук не си с него от любов а от зависимост не можеш да го оставиш защото те е страх че няма да намериш нещо по-добро от него(което заслужаваш) . Но можеш още си млада и всичко тепърва ти предстои . Този с които си в момента не е за теб и го знаеш оговорих ти и какво ти пречи да го оставиш . Сега този с които си се срешнала женения . Аз първото нещо което ми идва в главата е че е използвач и търси някоя която ще му се върже на глупостите но вероятно греша все пак не го познавам . На кратко съветвам те да оставиш семеините начела да се увериш в намеренията и сериозността на този които харесваш . Ако не е това за което го мислеше прекрати всичко намери си някои свястен които да иска да е с теб и ти да искаш да си с него и това е не бързаи с ништо . Късмет .

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6ca9e4607e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако няма дете няма проблем ! Но ако има жалко ще е за теб, но заради своите интереси ще съсипеш живота на дете, което няма нищо общо ! Ако няма дете продължете да се срещате .. времето ще покаже какво ще стане в крайна сметка ! :) Успехх !

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: de8696fdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Забрави, още сега, ако искаш един ден да не се почувстваш жестоко наранена и излъгана, и изгубила няколко години от живота си в безперспективни отношения.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ae00b0debe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такаааа...Имаме общонационален проблем под наслов-"Аз съм обвързана,ама ми писна от моя тиквеник,влюбена съм в съседа-романтик".80% от омъжените жени имат подобни терзания.Застигнати от еднообразието и рутината,чуждия мъж им се вижда като принц!А дали е принц за собствената си жена?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5a369e9854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто имаш нужда от любов и онзи женения, откарания, врелия и кипелия ти дава измамното чувство за нея. Вижда, че си уязвима, понеже не си щастлива във връзката си, а и той си търси развлечение и се възползва от това. Ако беше толкова добър и почтен, нямаше да изневерява и да лъже жена си. Щеше да си поеме отговорността за действията.
Съветвам те да разкараш и двамата. Дай си почивка. Забавлявай се. Помисли за себе си! Рано или късно ще откриеш точния, но внимавай да не си прекалено изхабена емоционално и да не го оцениш.
Късмет ти желая. Още си много млада. Ще видиш още много неща. Не се заробвай с неподходящи хора, които те правят нещастна и те използват!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 50a886264a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Най-лошото нещо е да лъжеш себе си, да си вярваш и в същото време да си наясно как стоят нещата!
Мисля, че ти самата знаеш как трябва да постъпиш, въпреки ,че на сърцето трудно се заповядва.
Но разбери- един зрял мъж много лесно може да съблазни едно неопитно момиче. Явно мъжът има нужда от нова тръпка, не така обвързваща и ангажираща, и като е видял , че го харесваш се е възползвал.
Няма смисъл да продължаваш да си причиняваш болка и мъка, смятам , че заслужаваш повече и трябва да си дадеш шанс за пълноценен и щастлив живот.
Давай смело напред , има толкова свестни и свободни мъже, които чакат да им дадеш ЛЮБОВ.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 70f086f5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък виждам нещатата така, на първия един шут да не казвам къде.... на втория също . В крайна сметка си на 25 и защо трябва да си вгурчаваш живота с женени, кретени и прочие... махни се , пътувай, смени начина и средата си на живот... този който си заслужава сам ще изникне откадето най-неочакваш.... не си губи времето и младоста с глупости !
М-25

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 023a1f0286
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила, РАЗВЕДИ ГО! Щом го обичаш... Сегашния го махай. Животът е кратък, нямаш време за губене. Слушай си сърцето! Тия, които ще те нахулят са просто плесенясали бабички или хора с разбирания на такива. Желая ти щастие!

Борония

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker