Чувствам се нежелана и самотна. Моля ви, дайте ми съвет.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се нежелана и самотна. Моля ви, дайте ми съвет..
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2529 пъти
С приятеля ми сме заедно от 3 години. Аз съм на 20, а той на 26 години. В началото на връзката ни той ми изневеряваше постоянно. Прощавах му постоянно, но после всичко си дойде на мястото... Обичахме си, изживяхме прекрасни моменти, забавлявахме се, после той ми предложи да се нанеса при него и да живеем заедно. Да, първата година не ме обичаше, изневеряваше ми, не ми обръщаше внимание и не ме уважаваше, но след това 2 години ме обичаше толкова силно, беше отдаден и наистина се промени.. От три седмици насам обаче, се държи както преди.. Излиза сутринта прибира се вечерта и ляга да спи. Освен това се заяжда за всичко и го дразни всичко. Когато излиза съвсем нормално го питам-Мило кога ще се прибереш или къде отиваш, а той ми крещи, че нямало да се обяснява, само съм го разпитвала.. По цял ден и цяла нощ е навън с приятелите си, не ми обръща никакво внимание, не ми говори онези мили неща, не показва с нищо че ме обича, че съм красива, че аз съм специална. Опитах се и да говоря с него за това няколко пъти, но той не се вслушва нито за миг в думите ми. Не знам какво да правя, а наистина го обичам. Старая се да изглеждам добре, младо момиче съм, спортувам всеки ден, никога не съм страдала от липса на мъжко внимание.. Но не искам ничие мъжко внимание освен неговото...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 12881dd9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста подли хора има момиче, млада си, не ставай затворник, на тая "любов", явно те е заблудил и си оставаш, като "план Б" просто да не е сам, тоя дето е с тебе. Извинявай, че съм директен и веднага ми идва това в главата, но така цели 3 години ме заблуди едно момиче, прощавах й, но не за дълго.. (Бях се забъркал с наркотици заради нея.. ) Та идеята ми е, да разбереш че си млада, дигай самочувствието на макс, главата горе - вземи да се съвземеш, недей да се отдаваш на такава "псевдо любов", приеми просто, че човека те използва, а това само на теб вреди - сигурно те нервира това, натоварва ти психиката, освен ежедневието... Та пак да наблегна на "млада си", ако учиш просто си учи по-здраво, гледай напред и намери по-добър човек за теб.. Не мисли че няма да има по-хубави хора от този манипулатор на твоите чувства, защото е видял че си хлътнала.. Сигурен съм, че ще намериш дори веднага и ще срещнеш много по-добри хора, убеден съм.. Също така, виж че той явно е на идея "купон/живот", а ти явно си по-улегнала, макар че си по-малка.. Най-добре проумей, че този човек не е за теб - не мисля, че ще ти хареса, като мисъл, но.. Сигурен съм, че имаш цели някакви, гледай да ги постигнеш, остави любовта - истинската сама си идва, когато най-малко очакваш...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 708eb892cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако останеш с него, ще пропуснеш живота си с друг мъж, който ще обичаш повече и никога няма да срещнеш, докато стоиш сама в къщи и се опитваш да промениш настоящия си приятел. Ти решаваш!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2c125231a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Прави сте.. Вътрешно в себе си гознам и се опитвам да го приема и да продължа, но съм като обсебена.. Всяка вечер плача сама на дивана и се надявам всичко да е както преди тези три седмици... Но се заблуждавам излишно, не мога повече да продължавам така.. Не трябва и не искам! Благодаря ви, че прочетохте моята история и ми дадохте съветите си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8eee65a0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aми ти сaмa си се постaвилa в позициятa нa "сигурнaтa вещ".
В този смисъл зa него не си нищо достaтъчно вaжно, просто "нещо", което ще си бъде тaм у домa зa всеки случaй, но когaто имa другa "вещ", стaрaтa ще бъде зaмененa...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 640a067faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изобщо не е сигурен, че те обича. Омръзнала си му. Аз съм попадала и в двете роли - и са се държали така спрямо мен, и съм се държала и аз по този начин. Правим го, когато подсъзнателно искаме да се отървем от някого, защото вече ни е досаден. Просто няма как изведнъж да решиш да приключиш една връзка. Затова започваш да се дистанцираш постепенно. Лошото е, че в случая нищо не зависи от теб. Дори да си най-вкусната торта на света, той е преял с теб и от един ден насетне не иска да те хапне повече.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 824d28f54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Първата година не ме обичаше. Ми тогава защо си стояла при него?
После ме обичаше 2г. сега съм му омръзнала.

Не знам какво да направиш. Изнеси се за малко от у тях.

Аз обаче искам да те попитам. Ако можеш да ми обясниш.
Защо някой жени - се влюбват толкова силно в някой мъж, че са готови да дадат с него за да бъдат с него, сякаш други мъже на тази планета не съществуват?
После той се държи не точно идеално, просто приема да сте заедно. И вие продължавате да желаете само него и се радвате, че сте заедно. Той не винаги показва, че ви обича, но вие търпите това. Радвате на всяко негово внимание и търпите когато той не ви обръща внимание.

Много ми е интересно - защото и аз съм с подобно момиче. Винаги ме е обичало, въпреки че не винаги съм отвръщал. Търпяла ме е когато съм бил нервен и си е мълчала когато е била наранена.
Защо бе хора - какво ви има?
Защо поставяте другият пред себе си?

Инак в твоето положение - на партньорът ти му е писнало да бъде с теб. И сега всяко твое нещо го дразни, опитва се да избяга. Но всичко това е временно, ако стане така, че те няма, би му липсвала.
Трябва му време и пак ще ти показва обич.
Той продължава да те обича и не иска да те губи - просто му трябва почивка, но не може да си я осигури.
Мен също ме е дразнила моята, не поради нещо, просто се прибирам и тя е там. Искал съм да се отдалечи за малко, да я няма.
Но аз осъзнавам, че тези чувства са временни и ще почна пак да я търся. Затова винаги съм се стремял да прикривам ядът си към нея.
Не искам тя да страда от моите моментни състояния.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6b1d9a93d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изчерпана връзка. Финито.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: db571c652f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как може да продължаваш да бъдеш във връзка с човек, който ти е изневерявал? И то многократно? Направо не ви разбирам що за хора сте, защо позволявате да ви унижават и мачкат достойнството?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c07d3088ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И при мен положението беше същото както при теб. Съпругът ми изведнъж стана заядлив, все нещо не му беше по угодата-не мина много време и разбрах че има любовница. При положение че ти изневерявал и преди-значи не те обича и не те желае. Момиче оставяй го и си подреди живота. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0514ad4592
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От това което си написала...
Искам да знам любов ли търсиш или секс?
Защото, да ви отворя очите за обвързаността...
Никога не съм имал приятелка, но знам, че секса няма нищо общо с любовта.
Секса е плътско удоволствие. Приятеля ти ти е изневерявал, понеже е пристрастен към това удоволствие. И не Ти трябва да почнеш да се образоваш в секса и да станеш толкова добра, че да можеш да задоволиш всички фантазии на приятеля ти, а просто той трябва да се осъзнае в каква дупка е влезнал.
Той те обича- всички сме уникални сами по себе си, и той обича душата ти, но е пристрастен към плътта и ходи да търси нещо по-различно, някакво разнообразие. Защото това си е наркотик.
Забравете за тия статии "секса е здравословен и полезен"
Защото заради тая статия и подобни секс измислици броя на разводите расте. И после хората реват, че няма любов и слушат Сашо Роман.
Любовта трябва да градим, а не секса. Не може това да се комбинира със секс. Естествено нужно е духовно развитие, за да го осъзнаеш. Като се огледам имам чувството че всички обвързани, се гушкат и показват състрдателност и обич един на друг, за да получат след това секс... не знам и не разбирам все още, но като пристрастен към мастурбиране и порно и лекуващ се в момента от тая простотия, знам, че секса е едно, а любовта е съвсееем друго нещо и не може да комбинираш едното с другото. Правене на любов (нежен секс) са измислици за мене.
Любовта е да се грижиш за човека до себе си, да му помагаш, да му прощаваш и много други, но не и да се гътнеш в кревата и двамата заедно да правите секс и да се наслаждавате на усещанията на плътта и без да забележите това започва да расте, желанието за секс и след година-две, секса е повече практикуван и по-усъвършенстван от любовта помежду ви... и секса печели, брака се разпада и тва е....
Секса е най-бързия убиец на любовта.
Помогни на твоя приятел да се осъзнае и да спре с тия глупости, че не само теб ще загуби, ами и следващи след теб и много сериозно може да му се влоши живота като си играе с огъня...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker