Дали е изневяра или си въобразявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е изневяра или си въобразявам?
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 16255 пъти
От няколко дни съм скарана с човека до мен. И двамата сме около трийсетте. Скоро разглеждах телефона на приятеля ми, с когото сме от доста години заедно. Намерих някаква стара хронология. В почивните дни около празниците 5-6 пъти се беше чувал с някакъв номер и имаше смс от същия, в който пишеше "Брат ми дойде до магазина. Аз тръгвам"... Звъннах да чуя кой ще се обади. Оказа се женски глас. Попитах кой е -не ми дадоха обяснение. След това започна да ми затваря телефона. Поисках обяснение на приятеля ми, а той се притесни. Нямало значение. Той бил такъв, че не искал да разказва чуждите проблеми. Не каза кой звъни. Всичко ми се стори съмнително. Каквото и да е, можеше да сподели. От толкова години сме заедно. Но както и да е. Приех ситуацията. Реших, че всеки си има някакво пространство. Той ме обвини, че било много долно, че му ровя в телефона Минаха 2 седмици и се присетих за въпросния номер. Оказа се, че на моя позната дъщеря й работи в офис на обилен оператор. Проверихме името на титуляра-оказа се колежка на моя приятел. Това беше колежката, с която той работи най-често. Семейна с едно дете. Споделяше, че мъжа и бил боленАз не се сдържах и му се обадих по телефона да ми даде обяснение. Той избухна, нарече ме каква ли не, че съм го шпионирала, че нямал нищо общо с никого. Аз обезумях и започнах да звъня на колежката му, тя не си вдигаше телефона. Писах че ще кажа на мъжа и. Само след 5 минути профила на мъжа й беше изтрит от фейсбук. Започнах да искам обяснение по телефона на приятеля ми. Той продължаваше да не ми дава.
Започнах да свързвам някои неща. Той от 2 години има проблем с ерекцията когато прави секс с мен. Там съм мислила, че проблемите може да са по други причини, но сега си мисля че може и тя да е причината.
От 2 дни не съм го виждала, настоявам за разяснение- все пак от доста време сме заедно. Не дава обяснения. Нямал нищо общо с никого. Проблемът бил в мен, че не съм му вярвала.
Питам се аз, ако наистина не е изневяра, какво е? Кое е това, което не може да ми каже? Ако тя е честна, защо изтри профила на мъжа си? Ако някой звънеше както аз й звъня, щях да вдигна, ...
Помогнете ми! Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 117

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4597265eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Според мен трябва да се довериш на своята интуиция. Определено е гадно, че си му ровила по телефона и за това няма извинение, но пък и факта, че той няма елементарно оправдание и се държи като гузен... Това какво значи?
Можеше примерно веднага да ти каже - това е колежката, обажда се по работа или да пита това или онова. Той обаче не реагира така, а се чувства сякаш виновен. Не познавам човека, ти го познаваш, но е твърде възможно да има някаква връзка между тях и това да обяснява много неща. Сама го знаеш и сама знаеш, че нещо те е накарало да ровиш изобщо по телефона му.
Те не вярвам, че някога нещо ще признаят ако тя е омъжена, но най-вероятно твоята връзка с това е стигнала до края си и това е добре за всички страни. Ти първо не заслужаваш пренебрежение, лъжа, а и явно не си желана и като жена. Те също трябва да решат какво да правят с живота си и това вече е тяхен проблем. Ако ще търсиш обяснения, търси ги от приятеля си, но не очаквай да признае. Решението е твое - истински доказателства или признание едва ли ще получиш.
Аз бях в подобна ситуация като много млада с първия мъж в живота ми. Дори не се наложи да му ровя по телефона - просто интуицията ми ме наведе на мисълта, че ми изневерява с най-добрата ми приятелка. Обаждам се вечер след 21 ч. на него (тогава домашни телефони имаше) - заето. На нея - заето и така 2-3 часа нашите си говориха всяка вечер. Друго какво ме направи съмнителна беше, че си намираше оправдания той да не идва на срещи, закъсняваше, променяше поведението си често и да - сексуално от топ стана на почти нулево положение. Имаше, разбира се и той проблеми с ерекцията, просто защото преди мен се беше срещал с нея. Непосредствено. След години дори разбрах, че е правила аборт от него, а след като скъсах с него те дори се ожениха и след 1 година се разведоха - явно не им се ослади. Интересното в случая е, че той до последно отричаше, падна ми дори на обществено място на колене и ми предлагаше брак няколко пъти. Твърдеше винаги, че си въобразявам и агресивно отричаше. Чак 5 г. по-късно разбрах от наша обща приятелка, че жената е правила аборт от него и то точно по време на нашата връзка. Доверих се на интуицията си и не сгреших, но не казвам, че при теб нещата стоят така. Ти самата трябва да погледнеш вътре в себе си, да анализираш и да откриеш отговора и да - да взмеш и решението. Тук ако е истина не става дума за някаква аферка или пристъп на слабост - това може човек да прости, а най-вероятно става дума за любов, паралелна връзка.
Но съвет от мен - Ако решиш да скъсаш с мъжа не се занимавай повече с тях и продължи с живота си. Не търси нито отмъщение, нито търси начини да разрушиш брака на жената - това е нейният живот. Не им се меси - остави ги да живеят живота си, защото нямаме право над другите хора.
Аз примерно продължих напред и скъсах всякакви отношения и с приятеля си, и с най-добрата си приятелка тогава. Трудно ми беше, защото губих най-близките си хора, но не се занимавах и не троших енергия повече по тях. Достатачно ме бяха изцедили емоционално. И Съдбата си знае работата - само 2 седмици по-късно се запознах с мъжа, който се оказа истинската Любов в живота ми и интересното е, че никакви чувства не изпитвам към тези хора от миналото си - нито се чувствам измамена, наранена и така нататък. Изпитвам само благодарност, защото чрез първата си връзка натрупах опит за това, което ми е важно у един мъж и човек. Те ме накараха да се концентрирам върху себе си, кариера, образование и да изисквам пълна честност от партньора си без да го задушавам, следя.
Самата изневяра не е проблем за мен, а лъжата, криенето, самотормоза от това - ти си в подобно положение. Замисли се малко колко енергия, колко жизнена сила, време сега отделяш на този проблем и за какво? За решенията на други хора. Аз като скъсах се почувствах истински свободна, сякаш ми падна огромен товар. Остана съмнението, че мога и да греша, но не беше важно това в момента - имах и без това подобни на твоите проблеми с този мъж - чувствах, че не е честен с мен, спря и секса изведнъж, започна да се държи странно, да избягва срещи, да закъснява. Един път го чаках 1, 5 часа на една спирка при минусови температури. Дори не се извини. Оказа се, че госпожицата е имала някакви проблеми с родителите си и му ревала по новия му джиесем. Разболях се от пневмония след това и ме вкараха в ТУБ-диспансер на специални машини, защото не можех и да дишам вече добре - то толкова се бях изпуснала, защото се занимавах само с него, а той дори не идваше да ме вижда всеки ден. Бях толкова самотна и сама, сексуално и емоционално незадоволена, че в интерес на истината не ми дреме дори да не ми беше изневерявал, но да - ти самата си знаеш отговора на този въпрос, но не чакай еднозначни доказателства и признания, защото няма да ги получиш. Аз поне след години имах вече еднозначното знание, че съм била права, но повечето хора дори това нямат. Решението е на твой риск - може и да не изневерява, но ти се питай дори да приемеш, че е „невинен“ дали това е връзката, която си искала да имаш и дали до живот можеш да си с такъв човек. Ти решаваш в случая

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ae43c9917b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Изневяра, но и ти си постъпила малко глупаво и прибързано. Могло е по-дискретно да действаш и наблюдаваш, не да звъниш и искаш обяснения веднага. Но вече няма значение. Изчакай и виж твоя дали ще си каже нещо.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bd9a9ec868
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вие сте едно цяло и би трябвало да ти каже, все пак има връзка с ТЕБ, а не с НЕЯ. Каквито и проблеми да има въпросната жена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6314f301be
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Това, че си от много години с някого, не ти дава право да се вкопчваш до такава степен в него, в личния му живот. Доста е неуважително също така да притесняваш тази жена, при положение, че не знаеш за какво става дума. Дори нещо да са съгрешили, така да се каже, представи си, че е било инцидентно, в момент на слабост, а ти сега ровиш, и ровиш, и ровиш, че даже я заплашваш с мъжа й... Доста долно, наистина. Щом искаш обяснение, а той не ти го дава, значи има причина, приеми го. Ако не можеш да го приемеш и му нямаш никакво доверие, напускай го.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bafdfbdf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Наистина, не е добре да се рови човек в чужда кореспонденция, но все пак се е случило. Ако не е било нещо, което би те възмутило, той щеше да даде обяснение. Но той се е притеснил. Нали знаете поговорката за гузността. Този човек злоупотребява с доверието на авторката, възползва се от нейната наивност и добрина. Мисля, че такъв човек не заслужава доверие, той ще продължи да лъже, щом няма смелост да си признае. Ако съм на мястото на авторката, не бих се занимавал с подобен лицемер. По добре сам, отколкото зле придружен. От такива хора, нищо сериозно не може да се очаква, а за бащи, съвсем не стават. Те искат само да са осеменители, но не и отговорни хора.
"Питам се аз, ако наистина не е изневяра, какво е? " - Това си е чиста изневяра, и то гнусна, защото не смее да си я признае.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e3e83d0acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Момиче не се ли научи че света не се гради с нечии обяснения, а с действия? !? Аз ако съм на твое място даже няма да го питам, нито ще звъня на колежката му-директно го зарязвам и не се интересувам-нито от него, нито от нея, както и самата аз няма да изпадам в обяснения
Иначе ти се унижавай и чакай някой си да ти замазва очите... до следващия път

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7b604bf222
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Бе вие какви връзките имате бе, хора, не си ли говорите, та искате съвети от улицата дето се вика? Ами седнете, поговорете, изяснете се, спокойно. Ама на тебе не ти стиска да останеш сама, признай си. Искаш ти да си победителка. Новината е, че щом ти кръшка, вече няма връщане назад - връзката ви никога няма да е същата. Може да ти обещае, но няма да изпълни... и това с ровенето в телефона е крайно и тъпо. Има други признаци, пък и се познавате отдаван, би следвало и без думи да се разбира се. Но истината е, че повечето хора предпочитат да си затварят очите пред ясните сигнали и знаци за проблеми, а после е вече късно. Проблеми с ерекцията имал - айде де... да не е на 60! Проблемът, че не остава за тебе хахаха

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c9acdb6833
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Ако е честна и е изтрила профила на мъжа си, това може да означава, че просто се е притеснила да не би да му пишеш и да му кажеш неща, които не са верни и да и докараш проблеми в брака.
Колкото до твоя приятел- не приемаш ли факта, че с тази жена може да са само приятели и тя да му споделя свои проблеми, които той просто не иска да ти казва, защото не ти влизат в работата?
Рядко коментирам истории тук, но твоята ме впечатли с това, че ти звучиш прекалено обсебена и притеснена от нещо, за което нямаш доказателства. СМС-а не е съдържал абсолютно нищо притеснително, а и е нормално човек да си пише и да се чува с колегите и приятелите си... Меко казано не си била права да проверяваш и да ровиш в личното пространство на приятеля си, не си била и права да заплашваш колежката му с това, че ще кажеш на мъжа и... Дори и приятелят ти и тя да имат нещо по между си, на теб не ти влиза в работата да казваш на мъжа и абсолютно нищо, а просто трябва да гледаш собствения си проблем.
Успокой се малко, спри да се параноясваш и да държиш сметка на всички, а просто отиди дипломатично при приятеля си, извини му се за това, че си навлезнала в личното му пространство и поговори с него, без да му изискваш обяснения, да му държиш сметка и т. н.
Помисли, че към този момент, ти си тази, която прекрачва границата на нормалното поведение.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f36c57a8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Егати и разследванията и интригите.
Ако моята приятелка е такава ще ми падне адски много в очите и нарочно ще ида да изневеря

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: aff6a0cadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Ха-ха, на мен ако някой ми извърти такъв номер да ми рови из телефона, да ми звъни на контактите и да ми търси сметка, ако ще и от 20 години да сме заедно - получава окончателен червен картон и шут в гъза по най-високата парабола!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6db35dd97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мисля, че си стигнала прекалено далеч. Действието на колежката ти е подсъдно и ако той заведе дело срещу мобилния оператор, ще го спечели и тя ще го отнесе здраво. Дали това, в което го подозираш е истина, не може да се докаже и дори не може да се предполага, колко е вероятно. Представи се, че е невинен и си представи как се чувства в момента. Такова нещо може изцяло да провали връзката ви.
Проблеми с ерекцията може да има поради много причини - гледане на порно, самозадоволяване (много мъже по инерция го правят въпреки, че имат приятелки) или заради биохимични промени в организма.
Профилът на мъжа и бил изтрит и ти си мислиш, че е защото си заплашила да му кажеш нещо. А помислила си, какво точно искаш да му кажеш - че приятелят ти има проблеми с ерекцията и е говорил с жена му по телефона. Ами супер тъпо, защото от това не следва абсолютно нищо. Дори и да си права, трябват реални доказателства, защото така само настройваш хората против себе си и им ставаш неприятна. Помисли си, нейния мъж дали просто така ще остави жена му да му изтрие профила без никакви обяснения. Дали просто не е било съвпадение? И като толкова много искаш да говориш с него, нали имаш данните на жена му от мобилния оператор. Със сигурност може да и намериш и адреса. Не че е нормално да правиш такива работи, но ти и без това вече си започнала, така че давай докрай за да се успокоиш. Но не се и чуди, че потърпевшите в тази история ще те гледат накриво.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 80e820393a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, според мен са имали забежка, но може тя да е била нещо кратко и да е приключила. Нали не очакваш, че ще си признае? Освен ако не го хванеш на калъп, нищо няма да си каже.
Слабата ерекция може и да означава, че друга го изцежда, но може и да значи, че си му омръзнала, не го възбуждаш вече, има медицински проблем или пък поведението ти е твърде доминиращо и мъжествеността му е наранена. Ние не сме там и няма как да знаем кое е истината, но правилно са ти казали да вярваш на интуицията ти. Ако чак толкова държиш да научиш истината, провери му разпечатките от телефонните разговори и виж колко често говори с този номер.
Колежката му е омъжена и няма да се разведе, освен ако ти не кажеш на мъжа й. НО какво точно ще му кажеш? Имаш ли някакви доказателства? Освен това, коя си ти да се бъркаш в техните отношения? Той може и да знае, може да си имат уговорка да спят и с други хора. Не се излагай, не другата жена ти е проблемът, че да разваляш и нейното семейство. С това си действие ще провалиш живота на детето й. Струва ли си заради едното отмъщение за изневяра, в която не си докрай сигурна?
Поведението на твоя човек отвсякъде крещи, че крие нещо, но ти си го познаваш най-добре. Премисли какво да правиш с него, но недей да въвличаш и други хора, грозно е.
Късмет, каквото и да решиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4cf26205bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Без доверие до никъде няма да стигнете

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: dd99445888
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Какво я обвинявате, че се е ровила в телефона му, като не виждате кой е по-големият виновник тук? Да - не е хубаво така да се рови някой в телефона ти, но ако няма какво да криеш защо въобще ще ти пука че половинката ти е решила да го прави? В днешно време голяма част от връзките са такива - нечестни, лъжливи и човек понякога трябва да прибегне до подобни мерки за да разбере истината. Не е най-правилният начин, но хората са подли! И според мен този мъж ти изневерява, щом въпросната колежка ти затваря и не иска да даде логично обяснение.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6312636fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Брех, че пък свободолюбиви и увaжaвaщи личното прострaнство нa половинките се нaвъдихте изведнъж, брех...
Единственото, което ви питa женaтa е дaли спорен вaс изневерявa приятелят и, не ви искa мнение зa нещо, което със сигурност повечето прaвите също.
Дa aвторке, определено поведението му е нa гузен човек. Явно е от типa които вярвaт, че нaй добрaтa зaщитa е aтaкaтa.
Нямa зaщо дa зaемaш позициятa, в която се опитвa дa те постaви той. Можеш просто дa си тръгнеш без обяснения или дa му ги нaнижеш и ти едни здрaви рогa с рaзклонения преди товa, просто тaкa, зaщото нaли според тук коментирaщите товa е личното ти прострaнство и оня твоят не е никaкъв тa дa му влизa/излизa кой, къде и кaк ти го... в твоето си... лично прострaнство.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8bf952c44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Хахахаха, нема такъв филм :D

Много, много глупаво си постъпила. Ако ти е изневерявал то това е за негова сметка. Просто го попитай и това е. Ако е мъж ще си отговори, а ако ли не ще го крие като женчо и ще ти говори какви ли не лъжи. Или ще бъде честен с теб и ще ти каже така и така и причината естествено.

Голямо разследване е паднало то. Ето какво е живота - интриги.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 64c076a98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Авторката:
В поредния ден от тези събития, той ми каза по телефона, след поредно искане от моя страна, че се били чули и не било нещо, което ме засяга.. Познаваме се от прекалено много години че да не ме засяга. Каза, че се била обадила да му честити новата година. Знаел, че съм много ревнива и не ми казал. Накарал я да изтрие фейсбука на мъжа си, за да нямат евентуално проблеми. Относно смс-а не даде никаква конкретна информация. Не било нещо което ме засяга.
Дали това е истината, дали ми замазва очите, вече не зная.
Казах му, че е трябвало да ми каже в началото и да спре всички последствия. Нито щях да си позволя да пиша, нито да звъня. Изрекох отвратителни неща. Ако зная със сигурност, че той ми казва истината, бих се извинила, макар да е късно. НО защо чак сега ми казва...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7621946737
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Авторката е започнала да рови в телефона, защото очевадно е ревнива. Не можеш да ровиш в телефон, поща и фейсбуци и т. н. И да, това е нарушаване на личното пространство и на някои екземпляри това им е много странно що означава и затова и го нарушават. Дори и да имам съмнения някакви, задължително с причина, а не от бръмбарите в главата си, няма да проверявам телефони, защото за мен това е абсурдно и унизително. Не разбирам подобно поведение и ни го толерирам по никакъв начин! Авторката трябва да схване, че наистина доверието е в основата на една връзка. Няма ли го, нарушено ли е връзката отива в канала. При положение, че връзката им е отдавна, би трябвало да познава достатъчно човека до себе си. От един разговор с открити въпроси от нейна страна би научила повече, отколкото да рови из телефона му. На тъй като тя първо е ровила, а пък после е питала нещата са необратимо оплескани.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 80e820393a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторке, прекалено си наивна. Той дълго време се е чудил какво да измисли, а ти си му повярвала, защото искаш да му вярваш (а не заради здрав разум или логика).
На английски имат един израз I've been there, done that. Минала съм през това, така че разбирам защо се държиш така. Вземи се в ръце и спри да се връзваш на всяка плоска лъжа. Ако всичко беше така, както той казва, колежката му нямаше да се крие от теб, а от самото начало щеше да ти вдигне телефона и да каже: обадих се да му честитя новата година, не знаех, че ще създам проблем. Вместо това тя не е искала да разговаря с теб, защото не е знаела какво ти е казал приятелят ти и не е искала да се оплете в лъжи.
Не се оставяй да те хващат за канарче.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: adf6727f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Със съжаление трява да ти кажа, че ти изневерява и продължава да те лъже. Това, че не си признава, го прави още по-голям нещастник. Не търси отмъщение обаче и не разваляй семейството на другата жена, остави го и продължавай напред. Разбира се, че трябва да провериш дали човека до теб ти е верен, аз дори бих стигнал до частен детектив, не можеш да правиш семейство с човек, в който не си сигурна.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c01c881f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Изневерява. Минал съм по този път. Сега те мотае. Където има дим има и огън. Ако не си прекалено ревнива и са се появили поводи - значим има защо. Нищо не става без причина. Лошото е, че доверието между вас е вече накърнетно, а то е основната за една връзка. Връзката ви е обречена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c01c881f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Изневерява. Минал съм по този път. Сега те мотае. Където има дим има и огън. Ако не си прекалено ревнива и са се появили поводи - значим има защо. Нищо не става без причина. Лошото е, че доверието между вас е вече накърнетно, а то е основната за една връзка. Връзката ви е обречена.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5d1e4b8ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Макар че всички се нахвърлиха на авторката как не спазва личното пространство на приятеля си, според мен тя е задълбала по негова вина. АКО няма/ ло е нещо между тях, не виждам причина той да шикалкави. Или другата да се крие. Или той да казва, че това не е нейна работа... Според мен е гузен та дрънка, освен всичко останало и нагъл, опитвайки се да се изкара жертва и да ѝ втълпи чувство за вина. Сега сама си задай въпроса желаеш ли да водиш връзка, в която между двамата не съществува доверие.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 015f451b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Авторке, имал съм подобен горчив опит и мога да ти кажа, че един човек крие ли си телефона, значи има причина. Моите телефони всеки може да ги вземе и да си гледа в тях каквото иска ( говоря за близки хора естествено ). Просто нямам какво да крия и ми е абсолютно безразлично. Ако се познавахте от няколко месеца, бих могъл да оправдая реакцията му. Вашата връзка обаче е дълга и според мен ти дължи поне едно кратко обяснение. Имах подобна връзка, в която по същият начин телефонът се пазеше повече от държавният резерв и естествено имаше и защо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bb704926ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Авторке, съчувствам ти. Никога няма да разберш със сигурност. По-големият въпрос е - и ако е изневяра, какво правите от тук нататък? Ще го напуснеш ли или ще останеш с него? Най-добре го питай, той какво мисли - има ли бъдеще връзката ви, или не? Решете го заедно и ако трябва се разделете. Защото, ако ще я карате на дебнене и без секс, ще си бъде чист ад. Ако решите да продължите заедно, трябва да прекъсне всякакъв контакт с нея. Но това е само в случай, че той го е решил - иначе няма да стане. А ти ще трябва да живееш с тази мисъл и да го преглътнеш, за да започнете на чисто - това пък колко е трудно и гадно е отделен въпрос. Няма значение какво е било, важното е какво ще бъде от тук натам.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 044d5e689c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Чета само малка част от мненията и ми се повръща! Изкараха момичето виновно, и я нападнаха защо гледала телефона. този човек, с който има връзка и се подиграва зад гърба, тя ще мисли, колко неморално е да му пребърка телефона. Много е морално да си пишете закодирани СМС-и, ама ако пипнат телефончето ви ( а вие бедничките сте тоооолкова морални и не се притеснявате от нищо), ще я зарежете. Д ви имам връзките.... и мисленето! Мила, правилно си направила и аз така постъпих с моя даже повече го разследвах в момента в който усетих, че се случва нещо под носа ми и не съжалявам, иначе щеше да си имаме "доверие" без да погледна телефона и да се влача с години, докато не ме зареже заради друга... Веднъж залитне ли и може ли да си го позволи.... Край!!!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1977bba5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   На твоята приятелка дъщеря и ще загази, и то здравата, ако се разбере че е като служител на мобилен оператор е предоставяла данни за трети лица, без каквото и да е разрешение. Аз работя в известен мобилен оператор и като ме назначаваха ме накараха да подпиша една камара документи, декларации за поверителност и т. н. Така, че ще направиш голяма мръсотия на твоята приятелка, само и само да се добереш до някаква истина, но дали ще е твоята не се знае.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d84992514c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Аз смятам, че жената ИМА право да се рови в телефона му, след като са заедно тайни НЕ бива и НЕ може да има. Особено с лица от противоположния пол.
Към авторката: според мен той ти изневерява. Мъжете са глупави и трудно скриват такова нещо. След като се държи така, а не си признае, явно става въпрос точто за изневяра. Най-добре го напусни. Той така или иначе ти няма доверие, след като не е споделил, нито пък ти на него..

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 64c076a98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторке, не смяташ ли, че може да е свързано с вземане на наркотици? Криене на далавери в този аспект? Аз имах такова гадже преди. Беше дилър и ме лъжеше. Не ми даваше обяснения. Мислех си, че ми изневерява. Накрая се оказа това.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6314f301be
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   28, колкото и да ти се повръща, има хора със силно изразено чувство за лично пространство. За теб може да е правилно да се ровиш в чужд телефон и да четеш лични разговори, за мен и за много други хора това е недопустимо. В една връзка се предполага, че има доверие, така че е излишно да ровиш където и да било, а ако го няма доверието, значи и връзката отива към своя край. Затова повечето коментиращи (в това число аз - номер 4) реагирахме по-остро. Изневяра дали е имало, само той си знае. Дори да е имало, ще си понесе последствията рано или късно. Това не прави постъпката на авторката по-малко грозна.


4

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 55c15f38ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Абсолютно подкрепям пост 10 !! По-голяма гадост да се ровиш в телефона на някой няма! И аз ако съм-веднага червения картон...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: dc149825f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Съжалявам жени като теб и мъже като мъжа ти. Както се казва: "търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак". Мъжът ти не е мъж. Ако има нещо за казване - става и ти го казва. К'во се крие като някой женчо. Да ти даде яснота. Но ти си мнооого по-виновната в случая, защото може човека наистина да няма нищо с никоя и ти да се вкарваш във филми. Ако на мен ми се случи, няма да съм толкова краен като номер 10, но ще получиш първо и последно предупреждение за биенето на дуспа. Това наистина е следене и спиониране. А пък това за звъненето на колежката му е направо върха. Ти представяш ли си как си го засрамила? ! При мен можеше да изядеш и шамар за тая простотия. Опичай си акъла, 'щото с тая ревност ще си търсиш друг в най-скоро време. И наистина - по-голяма гадост от това да ровиш в телефона и личните вещи на гаджето си ('щото дори не ти е съпруг) без негово позволение няма, и ти нямаш ама никакво право да го правиш!
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 64c076a98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Големи сте моралисти всички БЕ! Хайде като сте толкова отворени, кажете как ще реагирате ако сте на мястото на авторката... И така крайният номер 34, ако се окаже в нейната ситуация, готов ли ще е да получи шамар? Май като гледам по написаното, не. А и ако напипа жена си да си пише с колегата си и отрича тя за това, как ще реагира?? Дали пак няма да й бие 2 шамара? Повръща ми се от вас.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7621946737
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Явно авторката е минала и е нацвъкала 1 от 10 там, където ни й отърва, но от това реалността няма да се промени. Нарушила е личното пространство на приятеля си и това е непростимо отношение. В резултат на което още повече го е отвратила от себе си. Имала право? ! Не и да му проверява личната кореспонденция. Има право като се съмнява в нещо, да го пита и да прецени лъже ли я, не я ли лъже. Дотам. След това да си направи изводите и да си вдига чукалата или да остане и да продължи да рови докато са заедно.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 64c076a98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Авторката съм:
Благодаря на всички за коментарите- и за хубавите, и за лошите. Няма оправдание за това, че съм ровила в телефона. Факт. Но никога нямаше да открия тази информация. В момента той ми обяснява, че тя го потърсила за услуга. Тази услуга мен не ме засягала. Нито връзката ни. Никой никого не харесвал. Нито тя него, нито той нея. Скрил от мен, за да не ме дразни. А за въпросният смс не ми два отговор. Не желаел да си измисля, нито да ме лъже. Просто да съм му имала повече доверие. Тя не си била вдигала телефона, защото той така я посъветвал... Не мога да си изясня истината. Това е. А номер 36 пише абсурдни неща. Няма логика сама да си пиша коментарите.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7a300cfb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Работата наистина мирише силно, веднъж вече разровена. Тъпо, че ровиш, но се оказва пък, че под тоя храст се криел заек. А връзката я пиши бегала - сексът вече куца, подозрението си остава при теб завинаги, а за доверие и дума не може да става и у двамата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a912722c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Авторке, не разбра ли, че има нешо, което се нарича хаш? Пише го над номера на коментара. Твоя е 64c076a98b Жалко е сама да си пишеш коментари.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 36f6dc168e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Добре де. Всички наблягат или на това колко е ревнива авторката и колко тъпо е постъпила, или на това как не е нормално мъжът да има тайни от жена си. Дайте обаче да видим фактите в чист вид, а оценката за тях двамата като морал и характери да оставим за финала.

1. Авторке, твърдиш, че случайно си открила НЕПОЗНАТ номер, с който твоят мъж често е водил разговори. Това означава, че колежката му не е записана с име в указателя - съмнителен момент №1.

2. Казваш, че в СМС-а е пишело "Аз тръгвам". Изявления като "тръгвам", "стигнах", "пътувам" и т. н. обикновено се правят, когато се очаква хората да се срещнат или ако са били заедно - съмнителен момент № 2. Още повече, че СМС-ът е с доста битов характер - не звучи като емоционално споделяне на проблем, нито е служебен. По ми мяза на план.

3. Когато колега има проблем, той може да бъде обсъден: А) веднага след работа, сутринта преди работа, в обедната почивка; Б) в най-най-крайния случай еднократно по телефона. Изключение прави само случаят, в който колегите са наистина близки приятели. Ако бяха наистина близки приятели, ти щеше да знаеш за това, да сте излизали някога заедно и той да ти каже с лекота "Абе, наиш ли Пенчето кви проблеми има... " нали така?

4. Когато попиташ някого "Какъв е тоя номер? ", "Кой/коя е тоя/тая? " е нормално човек да се издразни за секунди. Още по-нормално е като му мине да ти каже - "една позната или колежката ХХХ (ако я познаваш, а ти явно си чувала за нея, щом знаеш че има дете и болен мъж), има семейни/служебни проблеми, нещо й е кофти, занимава ме тука с глупости"... Това е достатъчно и нормално. Никой не е длъжен да ти се обяснява, факт. Но и не е нормално да изкрещи : "Тайна!!! Не мога да ти кажа! Лично е. ", защото още от деца знаем, че това прави и най-невинните неща да изглеждат още по-загадъчни и любопитни. И защото означава, че връзката между мъжа ти и тази, чиято тайна пази явно е по-силна от таз с теб. Всеки нормален човек си разказва с мъжа си/ жена си за проблемите на другите, които са му споделили. Дори когато се кълне да не казва на никого, ако рискува връзката ви - ще каже под мустак все нещо. Това е нормално, приемаме, че домът е крепост и от другия няма да излезе тая тайна. Обратното означава, че не държим на човека до себе си и го приемаме като враг.

Изводи: Стигаме си на думата. В момента ти си в ролята на врагът. Те двамата са залегнали и чакат градушката да премине. Това е див инстинкт, който се отключва у човека, когато се чувства нападнат. Дали е изневерил - няма как да знаем. Дали се чувства по-близък с тази жена, отколкото с теб - в момента категорично ДА. За което и двамата сте допринесли. Помоему, той е допринесъл една идея повече за това, защото е създал една тайна, която чак мен ме дразни да я разплета, а камо ли теб като негова половинка.

Не казваш дали попринцип си ревнива, нито дали често излиза той навън без теб. Не казваш и как си се натъкнала на този телефонен номер. Може да си си цъкала просто. Може и да си душила със съмнение. Е, ако е второто - съмнението ти се е оправдало и наистина има нещо гнило там, което мъжът ти не е искал да научаваш. Моят като се прибира от работа, понякога казва "Леле ако знаеш колежката У кви проблеми има... ". Е, верно, пропуска да сподели, че й е дал 100 лв. назаем, но поне чувам за ситуацията и по-късно като изникне нещо за нея, не съм като ударена с мокър парцал. Щото точно тоя тип изненади е нормално да те направят да изглеждаш като най-лудата ревнивка.

Ако досега сте имали проблеми с твоя безпричинна ревност - човекът може да е проявил нечувана превантивна тактика за самозащита. Ако не сте, или пък ти е давал поводи - е, знаем... Лесно е да казваш на всички "Жена ми е ревнива и луда" и да си живееш скришничко зад гърба й като интригантстваш като осмокласничка. За мъж това е много гнусно, дори физически да не е изневерил и да ти е верничък.

На мен ми изглежда, че тоз твоят мъж има някаква емоционална привързаност към колежката. Едва ли е спал с нея. Но най-вероятно й споделя, оплаква се от теб. Тя е неговото малко дневниче, в което той те е описал с грозни думи. Чуди се тя вероятно защо този прекрасен услужлив мъж продължава да е с теб, търси помощта му за нейните си неща. Сближават се. И в един момент ти се натъкваш на доказателството, че той те играе и зад гърба ти се съюзява с друг човек, за да ти се смеят. Точно като в детските тийнейджърски години. Може да си хванала цялата работа в зародиш. Аз сега не търся причината - може да си лоша и ти самата, може да си качила килограми, да му е омръзнала връзката. А може и да не е това повода. Но просто гледам обективно какво се случва в главата на мъжа ти.

Вече каквото и да душиш - няма да излезе, преместил е леговището. Помисли дали това, което описах ти харесва като човек за партньор и дали отговаря все пак на реалността. Тогава си вземи решение ТИ САМАТА дали искаш да си с такъв човек, па макар и неизневерил. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 17c3e9aa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Авторката съм:
Последният коментар е крайно изчерпателен. Благодаря за това отделено време. Ще се опитам да обясня "неизяснените неща"
Истината е, че съм ревнива. Често се съмнявам. Минавали са ми всякакви мисли, тъй като той ме поизолира от живота си. А никога не е било. И тази история сега. Цял живот си много свързан с някого. Изведнъж той започва да крие, да шикалкави...
Понякога си мисля, че може би има някаква история, свързана с наркотици. Имам няколко такива причини да смятам така.
И оттам идва дилемата ми, каква е истината-дали изневяра-или нещо друго...?
Относно външността си, не съм манекенка, но се поддържам. Редовно спортувам. Бих казала, че ми е прилична визията.
Просто когато той започна да ми говори често за тази жена, аз се поболях. Не бях свикнала да има други жени освен мен. Пък било то и само приятелки. Той също е ревнив и се съобразявам. Не го правя насила. Така разбирам нещата.
Тук исках една честност-нищо пове4е. Но виждате какво получавам. Трябва да му имам доверие, така казва той, Но аз съм мнителна натура и не си давам миг покой. Старая се, но не успявам.
Аз също съм преживяла много лоши неща, но никога не рева на мъжки рамена. Не го правя. Както и последният коментар споменава, вероятно ми се подиграват зад гърба и ми идва много. ПОнякога си казвам, че греша. Тя е доста по-грубовата от мен, не е негов тип. Вероятно не би я погледнал като жена.... И така се вртя в омагьосан кръг без отговор.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 17c3e9aa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   ОТНОВО Авторката:
Пропуснах да изясня темата с бъркането в телефона. Беше заспал и поради тайнствения му живот от известно време си помислих че може да открия нещо пикантно. Започнах да рова по настройки на телефона и не зная как го направих... сега ако се опитам няма да мога (явно така е трябвало да стане), озовах се в някаква история на обажданията. Хронология, която е изтрита, но остава някъде в паметта на телефона.. И видях този номер, Оттам нататък знаете историята.
Понякога се успокоявам, че може би иска да ме предпази от нещо и затова крие. Може би така ми се иска. Понякога си мисля, че съм пълна глупачка и ще страдам много.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 36f6dc168e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Ами според мен твоят човек е емоционално привързан към тази жена. Просто я чувства близка. Не мисля, че ти изневерява физически - със секс. Обаче сам се усеща, че не е нормална тази близост и затова е гузен и крие. Въпрос на време и смелост е обаче да стане нещо. Но това е само моята гледна точка, може и да бъркам.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7621946737
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

44.   След поясненията от авторката стана ясно, че предполагемата й ревност по принцип, си е чист факт. Човек, който не е ревнив, не рови в телефон и поща, фейсбук. Ама тя няма как да го разбере. Освен това тя е толкова втренчена и обсебена от тази връзка, че всичко би подхранило присъщата й ревност. Но в интерес на истината приятелят й е в емоционална връзка с тази жена. Дали е имало секс, не се знае. Приятелски отношения между мъж и жена не съществуват. Сексът винаги е някъде там. Отделен е въпросът дали ще се случи. Виж, ако единият е обратен, то тогава са си само дружки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 32a6f11598
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Тъжно е, че вече не му го вдигаш.
Най-добре потърси секс другаде.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7c2d168da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Номер 39, авторката пише от два компютъра, като от единия се представя за автор, а от другия за коментиращ. Понякога ги обърква и затова се получава разминаване в "хашовете". Жалко, че малко хора го разбират това и губят време да и отговарят на измислиците.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 64c076a98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Авторката:
Здравейте! На този етап нямам разяснение по въпроса. Уж всичко утихна. Колежката била в шок, но той й обяснил, че аз съм по-ревнива.... Така и не ми даде обяснение никакво. Явно нямам психиката да се справя на този етап. Нямам сили да си тръгна. Явно съм слаб човек. И все пак, не смятам, че заслужавам това.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 03fbc055ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Изчетох всички коментари. Аман от моралисти! Авторке, не им обръщай внимание. Ровила си в телефона му! И какво от това! Съмнявала си се и си търсила отговори! Всеки на твое място щеше да търси отговори! А на моралистите ще кажа:"Трай бабо да не те среща мечка". Ако и те се съмняват и са в подобно положение, ще стигнат и по-далеч дори! Не ги слушай и не се обвинявай. Аз бих направила същото! Жив човек съм и не давам да ме правят на глупачка! Относно въпроса ти дали е изневяра? -Да, според мен е изневяра! Случи ми се и на мен и вече знам със сигурност, че нито една уважаваща себе си жена стигне ли до тези въпроси е права! Не, не е параноя! Ако искаш съвет как да продължиш, за да избереш истината ми пиши! Не съм съгласна, че мъжете могат да си развяват байрака, да те правят на глупава, да те нараняват с поведението си, а ти да си грешна, че си му ровила в телефона! В случая си защитавала себе си. Човек защитаващ себе си има морално право да иска да знае истината и да прибягва до методи каквито намери за добре!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 17c3e9aa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Номер 50, би ли споделила опита си? Откъде си убедена, че е изневяра?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e89a110338
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Авторке, не изневярата води до края на връзката, а ревноста. Защото дори и изневяра да няма, тя ще дойде по късно, щото на него ще му писне.

Не проумявам как може да има връзки, като вашата, в която да няма диалог и да се крепи на лъжи. Каквото сте си надробили, това ще сърбате.

Човека много добре ти го е казал. Мога да измисля 1000 причини заради които да се срещам с други жени без дори да си помисля за секс с тях(особено ако са ми колежки). Ако ти му имаше доверие със сигурност досега да ти е казал, ще се чувства длъжен и той да ти има. Ама ти му нямаш. В момента ти рушиш всичко между вас.

Тази връзка вече си я загубила според мен, дано обаче си по уверена и улегнала за следващата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 17c3e9aa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Авторката отново:
Приех неговата теория, но не спира да ме разяжда тази мистерия/

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f986b5e504
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Авторке, ако ми беше жена, с това поведение и отношение, бих те разкарал на минутата. С такава жена не може да се живее. Недозряла си емоционално, независимо на колко си години. Вземи се в ръце преди да си съсипала всичко наоколо. А тази, от оператора, дето ти е дала информация за жената е за изхвърляне от работа.

 
  ...

1-50 от 117
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker