Не издържам! Той е изверг ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не издържам! Той е изверг ...
преди: 16 години, 25 дни, прочетена 4241 пъти
Здравейте всички! Реших да споделя моята история с вас, за да ми помогнете като хора, нямащи лично отношение към проблема ми.

Имам си приятел от приблизително 5 години. Запознахме се, докато следвах. От три години живеем заедно и поведението ни е все едно сме семейство.

В началото, през първите две години всичко беше като в приказка. Той ме обичаше безумно, аз него също. Правеше ми непрекъснато подаръци и мили жестове, беше готов на всичко за мен, съответно и аз. Когато обаче се премести при мен, да живеем заедно, нещата се промениха. Започна да се държи някакси по-студено и заповеднически, все едно му бях съпруга, или по-лошо - подчинена. Търпях това, защото знаех, че той ме обича, а моята любов към него също беше прекалено силна.

Последната година обаче всичко се обърна с главата надолу. Започна да ми изневерява, а аз се правех, че не усещам и не виждам аферите. Вечните закъснения, чуждия парфюм по дрехите, отсъствията в почивните дни ... приемах го спокойно, сякаш нищо не е станало. Бях като образец на идеалната съпруга - навън, в къщи, с приятели, с колеги, в леглото.

Преди четири месеца му вдигнах скандал, защото не издържах. Той се изсмя, дори не отрече, че си има други любовници. Казах му, че искам да се разделим, защото нямам намерение да се омъжа за него и да търпя същото поведение още 50 години. Всъщност и не го обичах вече, поведението му ме отвращаваше.

Очаквах да започне да ми се умолява, но той отново се изсмя. Каза ми "Опитай само."

И след това разбрах какво значат думите му. Уволниха ме скоро след скандала - имаше връзки в службата ми. Не знам какво и къде е правил, но ние живеем в не особено голям град и нещата се разчуват. Не ме взеха другаде на работа, той отново се намеси и в крайна сметка един ден осъзнах, че жилището ми е на негово име. Не е стигнал до там да ме изгони, но знам, че при поредния скандал и това ще се случи. И на всичкото отгоре съм бременна! От него, от изверга, който ме заблуди с нежно държание и медени думи и който ще ме изгони от дома ми, без да му мигне окото!

Не знам вече какво да правя. Бременна съм в трети месец, не личи все още. Искам да го напусна, но се боя, че той няма да ми позволи. Имам добро образования и смятам, че в някой друг далечен град ще успея да си намеря работа. Но да работя, да припечелвам и едновременно с това да се пазя от него, както съм бременна? Ами после? Когато детенцето ми се роди, какво ще му обясня? Че с татко му дори не сме стигнали до женитба, че той даже не знае, че има дете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 24 дни
hash: 57248ddf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, искам да ти кажа, че този човек не те заслужава. Попитай го (без да му казваш директно) какво ще направи ако разбере, че вече е татко?! От отговора му ще си дадеш сметка как да постъпиш. Помисли хубаво! Това, което е направил с теб не е човешко-уволнили са те заради него,не можеш да си намериш работа пак заради него,прехвърлил е апартамента на свое име. И дори да имате дете той пак ще си остане същият. Не си съсипвай живота заради него. Историята на кака ми е досущ като твоята и знам, че ТОЗИ няма да го бъде. Аз просто изказвам мнение. Ти си тази, коята трябва да вземе решение! Успех, мила!

 
  ...
преди: 16 години, 24 дни
hash: 6ed56efd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как позволи да стане така, че твоето жилище да е на негово име? Защо въобще продължи след тоя тормоз да живееш с него-това не ми е ясно. Зарежи го, изгони го ти първа и ако трябва се обърни към адвокат, относно въпроса за апартамента. Живей си, роди си детенцето и си го гледай, ако заминеш в друг град сама с дете ще ти бъде много трудно. Трябва да се справиш, докато е време и да бъдеш силна. Не се оставяй да те унижава и ден повече. Това е от мен, надявам се нещата да се оправят.

 
  ...
преди: 16 години, 24 дни
hash: 3b2e0c2b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да по добре това му обясни, отколкото да гледа и слуша скандали в къщи и да живее в такава среда. Бягай в друг град винаги има спасение, а родители нямаш ли да се обърнеш за помощ?

 
  ... горе^
преди: 16 години, 24 дни
hash: c2818f5754
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей ами ако наистина можеш да се грижиш за дете избягаи започни начисто, ще срещнеш човек които ще те обича, от това което си написала няма смисал да си с него и като вече не го обичаш аз има дете на 5г гледам го сама от както се е родило и се спрявам баща и ме заплашваше по всякакви начини но аз си тръгнах от него ще ти досажда няклко месеца и ще престане като се загледа по поредната жена,моя съвет е да си тръгнеш и да продължиш всички мъже казват така бъди силна късмет мила

 
  ...
преди: 16 години, 24 дни
hash: ea87f202d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   бягай надалеч и колкото можеш по-скоро не се бави така ще е по-добре и за теб и за детето

 
  ...


...
преди: 16 години, 23 дни
hash: 6e94b2aa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката:

Не мога да се обърна към родителите ми ... Майка ми страда от тежка форма на Алцхаймер, баща ми не съм го виждала от повече от 10 години.

Подпитвала съм го и по-рано, и скоро как би реагирал, ако разбере, че е татко. В началото ми се усмихваше и сменяше темата, сега дори не си прави и усилие да ми отговори. За него аз съм слугинята, робинята, която да използва за развлечение и - не дай си Боже! - да забременея ...
И с адвокати нямам нерви - и средства - да се разправям. Пред съд да го изправя - ще си намери идеалната защита и няма да има никаква разлика. Да го изгоня от къщи - не мога да понеса да живея с детенцето ми в един град, в който е и той. Така размишлявах, по метода на изключването ... единствената ми възможност е нов град, нов живот, всичко наново ...

 
  ... горе^
преди: 16 години, 9 дни
hash: f09286761d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   мила според мен най-добре ще е да се махнеш от този град..да отидеш другаде..намери си човек който наистина ще те обича и ще е с теб и бебето...съветвам те при първа възможност да се махнеш от него..това не се търпи..но все пак ти решаваш..успех...

 
  ...
преди: 16 години, 4 дни
hash: 41c0542e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам първо да поздравя всички тук. Теб и тези които са писали. На другите места кипи от правописни грешки, а тук не. Изненадах се. Поздрави.

Аз съм мъж. На този сайт можеш да получиш безплатна адвокатска помощ:
http://www.filibe.com/ukazatel/request/advokat_arh1.html

Пишеш " се премести при мен" и " осъзнах, че жилището ми е на негово име." Поясни, някога било ли е на твое име по нотариален акт или с други съсобственици. Ако е така не може да е на негово име без да си подписала пред нотариус. Подозирам, че те манипулира. Да нямаш предвид да е служебно, общинско или...какво жилище? Дори и така да е ако имаш документи за настаняване и т.н. ти можеш да го изхвърлиш, а не той теб. Уточни как стоят нещата.

Но защо си се правила, че не забелязваш изневерите? Защо сама си го стимулирала да продължава?

След като в скандала сам е казал, че има други любовници, защо след един месец си допуснала да забременееш? Сама пишеш, че вече не си го обичала.

Вече е станало, но сега първо си кажи "без паника".

Не искам да те обезсърчавам, но ако не намериш работа преди да личи, че си бременна нещата се усложняват още повече. Дори по време на изпитателния срок (може и да няма такъв, но това е 1 на...) може да прекратят договора (трудов). За прекратяването на договор в изпитателен срок не се изисква да се посочват мотиви или каквото и да е.

Мога да те посъветвам ако намериш някъде работа, по-добре ако още не личи, че си бременна, но и да личи се съгласи дори на нищожна заплата без догоор с цел да има свидетели, по възможност не само служители на фирмата, още по добре ако има възможност да подпишеш нещо документ, непременно го копирай преди да го дадеш, но и да не можеш, после би могло да го изискат от фирмата, да си касиер или друго, което после може да го представиш като доказателство, че си била на работа, пред съда, можеш направо да подадеш жалба в М-во на труда и соц политика, съответно вече да искаш да те осигуряват, майчинство и т.н. Дори се съгласи ако няма друга възможност за хигиенист в заведение, магазин и по възможност поискай да купиш препаратите за почистване като вземеш фактурата и я копирай. Мотал съм се по съда, не съм професионалист, но...Разправял съм се с 3 министерства и други държавни инстанции. Винаги си търси правата!!!

Имам желание да ти помагам с каквото мога. Ако искаш се обърни към администраторите тук как можем да се свържем. Аз нямам нищо против да ти да имейл и да държим връзка. Може да се измисли и още нещо.

Не знам при вас колко се търсят жилища под наем, но ако жилището е твое можеш да търсиш вариант да го дадеш под наем и да наемеш в друг град за теб.

 
  ...
преди: 16 години, 4 дни
hash: 41c0542e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм този който написа горното. Видях на друго място, че е оставен скайп. Може да ме търсиш на za_priateli Ако не е проблем пиши по кое време влизаш в скайпа за да се засечем. Ще измислим нещо.

 
  ... горе^
преди: 16 години, 1 ден
hash: 41c0542e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Срещнах оставени имейли. Ето ти моя dvmiv@abv.bg Aз съм 10

 
  ...

...
преди: 16 години, 8 часа
hash: 9fbd9fb55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Недей ходи при никого. Твоят има връзки. Наеми
си мутри. Твоят ако не си седне на задника и не се
разберете ще сажалява защо се е родил.

И стига със тези правописни грешки бе хора!
Това тука да не ви е някаква гимназия!
НЕКАДЪРНИЦИ.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 41c0542e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 13, ти с колко промила алкохол си в кръвта? Тя няма работа, а ще наема мутри. Ти ли ще им платиш? Знаеш ли колко вземат?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 9fbd9fb55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Знам колко вземат. 20 % . Пък те не са толкова страшни.
Щом ученици и студенти изпълняват поръчки. Те първо
предупреждават и дават срок, после действат.

Аз съм средно интелегентен човек и нямам работа
с мутри, но не е лошо да познаваш някой за всеки случай.

Страх лозе пази.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: b2c3e610cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "Започна да се държи някакси по-студено и заповеднически, все едно му бях съпруга, или по-лошо - подчинена. Търпях това, защото знаех, че той ме обича, а моята любов към него също беше прекалено силна." - голямата грешка която позволяваме е да му дадеш воля на гнева и да му покажеш че е по силен от теб!!! това за мутрите може да ти се окаже безполезно..аз си мисля че не си познавала много добре мъжа с който си заживяла а не трябва да се правят такива грешки!!!

Махни се от града веднага!!! където и да идеш все ще има някой добър човек който да ти помогне да се установис не стой близо до него.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 41c0542e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Пиши какво стана.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker