Немърливостта му ме влудява! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Немърливостта му ме влудява!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2616 пъти
Здравейте!
От известно време излизам с едно момче. Характерът му е страхотен и се разбираме добре. Голям проблем ми е неговата немърливост, и не говоря за хигиена. Говоря за брада и коса. Не се бръсне, нито поддържа брадата си, като я оставя да расте на произвола, съответно тя стърчи навсякъде и ми прави гадно когато ме целува или прегръща. Оставя косата си да расте просто така, без да я оформя и накрая, завършеният му външен вид е като на неандерталец. Не разбирам, как се случва това, след като у тях е безупречна чистота, той самият не мирише, но това с брадата и косата ме влудява. Когато го попитам, защо не бръсне брадата си, той ми отговаря, кво да й бръсна, 5 косъма, а в същото време тя е по цялото му лице, стърчи и изглежда, както и се чувства, ужасно. Проблемът идва от това, не че той се харесва с брада или коса, а че го мързи да ги поддържа. Аз самата държа на външния си вид, като също не изглеждам напълно безупречно. Нормално е да искам човека до мен да държи също на своя, а не да проявява такава немърливост. Когато му кажа, че това дори ме убижда, а именно да не се поддържа най-малко за себе си, камоли за мен, той завърта темата в друга посока и я отбягва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: d8d7f279fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми нaмери си глaдко избръснaт и с безупречнa прическa, тогaвa друго ще искaш дa промениш де, но щом те влече дa променяш хорaтa...
Знaй, че нямa дa зaдържиш и никого достaтъчно дълго, тa дa го моделирaш, пък aко случaйно се нaмери някой толковa безхaрaктерен, то след кaто го промениш, ще го нaмрaзиш. Просто нямa дa имaш зa кaкво дa се хвaнеш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0ae7262111
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е "убижда"-а обижда! Всеки може сам да избира как да изглежда! Приятелят ти със сигурност има огледало вкъщи. Има два варианта-оставяш го или го приемаш така. Разбира се, може да му кажеш своето мнение (например, че с къса коса ще му отива повече), но в никакъв случай не трябва да му го натрапваш. Все едно той да ти каже-боядисай косата си руса, отслабни, сложи си силикон, обличай се с това и т. н. Всеки си има свой личен стил на държание, на обличане, на поведение, които човек не трябва да се опитва да ги премахне, защото се разрушава самата индентичност на човека отсреща. Ако той иска, надали не може да отдели 15-20минути през 3-4месеца, за да се подстригва в някой фризьорски салон. Ти как мислиш?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fa6e935c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Какво правиш още с него? Зарязвай го и си намери друг, който ще се грижи за външния си вид! Аз изобщо не бих се хванала с такъв, подобни брадясали, немарливи ме отблъскват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9f18be1abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Остави човека на мира. Има право да носи коса и брада каквито иска.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3f56405037
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз пък ще те посъветвам преди да съдиш външния вид на другите, да обърнеш внимание на правописа си... Обижда, немАрливост... Твоят правопис е по-отблъскващ от която и да е, по твоите думи, неподдържана брада/коса!

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f5579efc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не харесваш някого такъв, какъвто е, просто не е за теб! Хората се променят с времето, но малко и при това - по свое собствено желание!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 04c4a59fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   То коя си да му налагаш как да се харесва? Аз съм металист, нямам брада, обаче имам дълга коса, и няма да се променя заради никой, ти ще си обръснеш ли главата примерно, защото на мен ми е скефнало че си падам по скинарки? И да, уригвам се, пърдя като всеки нормален човек, ако не ти харесва търси си някой извънземен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8dcba2bb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Човекът си е много добре. Явно се харесва така, не му налагай вкуса си. Ако той ти каже, че не харесва стила ти на обличане, например? Хубаво ли ще ти стане? Бъди по-широко скроена и ще живееш по-леко.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0cca9f4327
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Всъщност Обиденият трябва да е той! Не ти! Той е такъв и такъв живот води, ти защо си се хванала с него, като не го харесваш такъв, какъвто е?! Никой не те задържа! Марш!
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bfd05470c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Тогава скъсайте! Той ще си направи голяма услуга, че ще се отърве от кифлеенето ти. Такива като теб и номер 3 са трагични.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a9ca1e8696
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тези, които съдят за правописа, а след това се изказват във вид: "Всеки си има свой личен стил на държание", "Аз пък ще те посъветвам преди да съдиш външния вид на другите, да обърнеш внимание на правописа си", ще ги попитам защо дават съвети за неща, които сами не могат да изпълнят. Въобще за какво живеете - само да съдите хората.


А сега, по темата, ако искаш лицето му да е гладко като бебешко дупе му кажи, че не би правила секс с брадат мъж и че брадата те дразни. Да се надяваме, че веднага ще изтича в банята да се обръсне. Казвам го от опит. Аз също не харесвам моя мъж брадат, дори с леко набола брада, защото ми боде, когато ме целува по лицето, по гърдите и т. н. Сега винаги, когато правим секс, той се бръсне преди това.

Успех! Дано да успееш да сложиш самобръсначката в ръката му :D :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker