Мога ли да залича такова нещо от миналото? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мога ли да залича такова нещо от миналото?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2671 пъти
Ще се опитам да разкажа историята възможно най-накратко. Аз съм на 26 години, а двамата мъже на по 30. Единият е наистина много свестен и добър човек, много добре изглеждащ, който прогресира в живота, но е по-тих и необичащ публичността човек. Вторият е далеч от първия по всички качества, но има голяма уста и умее да лъже и омайва. Аз бях започнала да се сближавам с първия и бях много щастлива от това. Но точно на прага да тръгнем вторият успя да ме вземе. Нараних първия, но ако трябва да съм честна - не ми пукаше тогава. След около 2 години пак започнахме да се сближаваме като аз бях инициаторката. Приключила съм връзката с другия. Имаме разлики във вижданията, особено с т. нар. нощен живот, но човека наистина си заслужава. Въпреки всичко поведението му спрямо мен не е същото като преди. Ако аз не инициирам нещо, не го потърся или не предложа да излезем той няма да се сети да го направи. Освен това е изключително резервиран в поведението си спрямо мен и приказките. Преди например ми е казвал неща като имаш красиви очи, коса, или нещо такова, но сега дори и намек не е правил. Поведението му е категорично приятелско, което ме убива от вътре, защото се влюбвам в него все повече. Казвам си - ще го оставя ден-два-три да му липсвам, но той просто си се заравя в работата си и като го потърся аз (отново) и го попитам защо не се обажда винаги се измъква елегантно с внезапно възникнали много задължения, после ще каже, че трябва да работим, нали? Да печелим пари, нали? и други такива. Накрая не издържах и реших да сваля картите на масата и да му кажа какво е той за мен. Той остана искрено учуден и в началото не го прие насериозно, но след това, след като видя, че говоря сериозно каза, че това го объркало в момента, твърде много информация получил, имал нужда да премисли. Аз обаче реших този път да настоявам да доректни отговори и той отговори. Каза, че първо не ми вярва и, че второ прфектно си спомня в миналото как набързо бил изпратен в "глухия коловоз" за нечия друга сметка. Каза, че тогава ме виждал по един начин и, че бил готов на доста неща за мен, но сега ме виждал различно и не можел да направи това, което искал да прави преди. Също добави и, че не бил човек втора ръка. Казах му, че не е такъв изобщо, но той каза, че нямат значение приказките, когато с действия съм го накарала да се почувства друго яче. Извиних се разбира се, ако се е почувствал така, но той каза, че това няма значение вече защото "нещата са си останали назад в миналото и не искал да рови за глупости повече". Съответно след като приключи този разговор съм плакала цяла вечер и не съм го търсила няколко дни, къде от срам, къде от страх, че ме отряза така... не съм му казала, че съм влюбена в него, просто не ме остави да довърша.... Мога ли да залича стари рани? Имам ли шанс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 910582771a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Не можеш да оцениш това, което имаш до като не го загубиш, но го разбираш едва когато се събудиш". Момчето не иска да е с теб, изгубила си своя шанс. Но точно за това трябва да го оцениш, защото винаги ти е казвал всичко каквото мисли дори и сега. Ти си порастнала, осъзнала си някои неща и си се променила, но това не означава, че всеки ще ти прости старите грешки. Гледай напред и така.
Видях, че сега си в другата крайност от лошото момче и живота на спокойствието и доброто момче. После пак ще си така най-вероятно до като не решиш наистина какво искаш и коя си всъщност.
Ти сега си наранена от предишния живот и искаш всичко обратно на него и виждаш честност и отдаденост само в този мъж. Сега видях, че си и на 26 мислех, че си на 20. Стегни се живота е пълен с изненади и не опира до единия мъж. Живей!!
ж. 24

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 902174da9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Нямало е нужда да плачеш цяла нощ!
На човека просто му трябва време.
Въоръжи се с огромно търпение, ако искаш да сте заедно!
Ако не можеш, не се занимавай изобщо.
Човека може да ти върне тъпкано това, което си му направила.
Бих казал, че всичко зависи от твоето поведение.
Предполагам той е на ясно с какъв си го сменила и така си паднала много ниско в оценката му за тебе.
За него, ти не можеш да мислиш.
Не забравяй че ти си виновната за тази ситуация и той не е длъжен да ти вярва.
Както и да ти дава нова възможност да го нараняваш.
М45

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fe733dc3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нормално е да се чувства така и при положение, че е стойностен човек - цени себе си. Очевидно човекът си заслужава. Знаеш ли - мъжете са способни на много за една жена. Говорим, че са такива или онакива, но един мъж обикне ли истински, то е толкова силно, че би наюравил и невъзможното за една жена. Не знам... като че ли показват на практика по-голяма, по-истинска любпв. Но до един момент. Видят ли, че нещата не са такива, каквито се очаква и кажат ли край - връщане назад няма. Особено ако е замесен друг мъж!
Във вашия случай той е променил мнението си за теб и не е имал време да изгради любовта си, което от една страна играе лоша роля, но от друга - раните не са така дълбоки, както ако сте имали връзка.
Така че като извод - нищо не губиш, само печелиш, ако опиташ. Може да се провалиш (има голяма вероятност), но ако успееш, шансът отношенията ви да потръгнат е голям. Зареди се обаче с търпение, ще трябва да го печелиш и да се доказваш. Знай и помни - право на втора грешка едва ли ще имаш!!!
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cffe5f9ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Счупеното не се лепи мила! Мъж 27 г

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7da09b8c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Съвсем ясно и точно се е аргументирал-" Каза, че първо не ми вярва и, че второ прфектно си спомня в миналото как набързо бил изпратен в "глухия коловоз" за нечия друга сметка. Каза, че тогава ме виждал по един начин и, че бил готов на доста неща за мен, но сега ме виждал различно и не можел да направи това, което искал да прави преди. Също добави и, че не бил човек втора ръка. ". Какво повече искаш от него? Много принципен човек е, а ти си просто кифла, която не знае какво иска. Като не знаеш какво искаш, търси си кифладжии, само такива ще ти пасват, остави сериозните мъже, за сериозни жени.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 39d34d5c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   дано си си научила урока за в бъдеще, никой себеуважаващ си мъж, не би те приел отново, дори самия факт, че те допуска за приятел е нещо много рядко срещано, запомни когато отказваш на мъж, който те желае, че отказа се приема категорично и недвусмислено, а в комбинация с връзка с друг, просто не се надявай на нищо, защото аз съм по-отмъстителен, бих преспал с тебе и след това бих те пратил при баджанака, защото ще си търся момиче и не бих искал да си губя времето с теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5287649305
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така се постъпва с ковра, ако ще и каквито ще хубави приятелски качества да имаш...

Ти си вече голям, самостоятелен и (поне би трябвало) отговорен човек. Като такъв си влачиш всички последствия от изборите и постъпките, с пълната тежест, били те добри или лоши. Сама казваш: "Нараних първия, но ако трябва да съм честна - не ми пукаше тогава. ", и ето - сега си търпиш последствията от тези си действия.

Ако питаш мен - прекъсни отношенията си с този човек. Там вече никога няма да е същото. Все едно някога да си се изсрала на главата на някого, а сега да искаш той да ти подарява цветя и рози. Не става!

Колкото и да е добър и да си заслужава - ще намериш и други като него, и там всичко ще започнеш на чисто. Но преди това няколко пъти силно и хубаво и удари глупавата глава о стената, та белким болката те накара да запомниш грешките си и никога да не ги повтаряш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4cd96099e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нямаш шанс, директно ти го казвам. Наранила си му егото, а от това което пишеш явно е мъж на място, със самочувствие и положение и съзнава много добре какво предлага и едва ли ще прости. Още повече че той в прав текст ти го е казал човека как си го пренебрегнала. Доста типична ситуация, вие жените винаги предпочитате лошите момчета и въздухарите за сметка на качествените, после ревете че някой ви е срал в гащите. Другия път да си знаеш, ако изобщо ти попадне пак такъв читав екземпляр.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f438b8e943
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен ти не си „ковра“, лоша жена и така нататък, а просто си била млада и не си знаела какво искаш - или по-скоро си искала нещо друго... хубав секс, преживявания, ИЛЮЗИЯТА, парти-живота и така нататък, каквото си намерила с предишния си приятел
Сега си порастнала, наситила си се на тези неща, наживяла си се и вече оценяш други качества у един мъж.
Проблемът в случая е, че си потърсила старо приятелство, стра връзка ако щеш. Това няма как да проработи. Ти си наранила този човек, а той е много интелигентен, интелектуалец - във времето, в което ти си се занимавала с твоя секси Бог и си ходила по партита, той също е порстнал, променил се е, възмъжал е, прочел е малко повечко книжки и да - станал е различен човек.

Не смятам, че сте един за друг. Противоположностите не се привличат, а вие сте толкова различни, че ще възникнат много проблеми и чисто битови. Той ще работи примерно, а ти ще се чувстваш самотна. Проблемът е още, че не си била до него във времето, в което се е развил - не знаш дори що за човек е това, но те привлича точно неговото поведение спрямо теб, привлича те това, че не можеш да го имаш и не ти цепи вече басма. Правилно се държи! Ако обаче дойде при теб и приеме предложението ти, ти дали ще продължиш да го желаеш?
Представи си да живееш с този човек, да имаш деца от него? Колко години би изкарала на такъв „скучен“ живот?
Освен това той винаги ще те държи една ръка настрана, защото ти няма доверие. Може години да му отнемат на такъв човек...
Извод - приеми просто това, което ти е казал. Не го търси повече, а му дай време да премисли. Можеш да му пишеш нещо или да му се обадиш, за да му кажеш, че го чакаш или чакаш някакъв отговор, да формулираш още веднъж казаното, за да е сигурен, че те е разбрал правилно. Писмено при такъв човек дори е по-добре, НО той трябва да реши.
Ако те отблъсне, това е негово право.
Търси просто човек навън, който вече отговаря на изискванията ти ДНЕС, на това, което ДНЕС ти е важно и търсиш у един мъж
Търси нов мъж! Някой, с когото тепърва ще се запознавате и ще преживявате всичко без стари неща между вас

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2c079e1c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мила веднъж загубиш ли нечие доверие трудно ще го възстановиш после. Винаги ще има нотка на съмнение към теб след като навремето си постъпила така с него. Същото е като счупиш ваза и я залепиш после дори и да изглежда като нова местата където е лепена пак си личат!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: da25eccfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До болка познато.. бях в твоята позиция, само че двете момчета бяха приятели.. От личен опит и след прочетеното, след това което той ти е казал, просто не виждам смисъл да продължаваш.. Остави го и не го търси, няма шанс да бъдете заедно.. Аз така в продължение на година и нещо го обичах отстрани, виждах го, но нищо не съм му казвала.. но отмина.. Сега, като се сетя ми става мъчно защо не съм избрала първо него, към другото момче нямах нищо, след месец го оставих, защото осъзнах, че съм влюбена в другия, но си бях пропиляла шанса.. И това ще мине, разбери го.. Успех!

Бамби

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fc5f284edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаете ли защо понякога сме разочаровани?
Защото вярваме, че другите са готови да направят за нас това, което ние бихме направили за тях.
Елиф Шафак

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d8bef01b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не можеш да заличиш нищо, защото човекът си има достойнство. Даже ако аз бях на неговото място, щяхме да сме само на "Здравей - здрасти" с теб, когато случайно се срещнем на улицата. Да си мислила, когато е трябвало. Ама повечето жени сте точно такива - отритвате свестните и тихите и се насочвате към "лошите момчета", заради което после съжалявате.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: eab85bbfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здрaвей!
Нямa кaкво дa съжaлявaш зa минaли постъпки. Тa нaли още не си билa тръгнaлa официaлно с него, когaто си срещнaлa другия?
Нaрaнилa си му мъжкото его, ясно е. Дaли ще ти "прости" незнaм, хорa всякaкви. Изчaкaй дa минaт седмицa-две, преди дa го потърсиш. Aко не искa, aми гaдно е. Aмa нaли не е единствения мъж нa земятa!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3db3436c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами прав си е според мен.
м29

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 66e85a0b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Няма доверие вече, няма да се получи.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 39d34d5c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До болка познато, с времето ще помъдрееш и ще разбереш, че мъж, ако е мъж, не забравя подобно отношение. Дори и да тръгнете като гаджета, ти в неговите представи си меко казано безперспективна, затова и временно ще си утоли евентуално пропуснатите ползи, говоря за секс и после ще си абсолютно затворена книга, ако не си такава и сега още. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker