Съпругът ми се оказа хомосексуален! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпругът ми се оказа хомосексуален!
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2897 пъти
Аз към на 39, съпругът ми е на 43. Имаме две деца и живеехме в разбирателство. Един ден се върнах по-рано от работа. Чух звуци от спалнята и точно като в някой филм виждам мъжа ми к друг МЪЖ. Избухна жесток скандал между двама ни и той ми каза, че винаги е бил хомосексуален, но се е събрал с мен, защото искал да има деца. Нямам нищо против хомосексуалените, най-добрият ми приятел е такъв. Но имам проблем с използването на хората. Накара ме да се влюбя в него, а се оказва, че през цялото време ме е използвал. Чувствам се толкова предадена. Реших да се разведа с него и разбира се, ще му давам да вижда децата ни. Обмислям да отида на психолог. На мое място как бихте постъпили. Мисля, че в най-скоро време ще се срина психически.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7f990efa83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно си права, но ти реши дали това е достатачно, за да си захвърлиш брака. Освен това може би мъжът ти е бисексуален - нямали ли сте секс заедно всичките тези години? Бил е и достатачно дискретен, знам ли. Ти си като всяка жена, която хванала мъжа си с любовница - ОК, при теб е било любовник, но дилемата е сходна. Ако обаче никога не те е обичал и не си щастлива с него така или иначе си за развод. Съжалявам, но ти е мното специфична ситуацията. Аз за себе си мога да кажа, че ако видя МОЯ си съпруг в такава ситуация, бих реагирала отначало като теб, но след това бих говорила с него и заедно бихме намерили решение, включително да останем заедно - защо не?
Зависи от теб с какво можеш и с какво не можеш да живееш, дали по принцип си щастлива с него, но да - ти си млада жена и имаш право на нормална връзка
Задължително си направи един тест ХИВ, защото над 70-80% от ХИВ-позитивните у нас и в света като цяло са хомосексуални, но вероятността да те е заразил у нас точно е нищожна -2-3 хиляди са серопозитивните.
И все пак изобщо не ти завиждам. Ужасна ситуация!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 90916d37fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо той да те е накарал да се вклюбиш? Ти си се влюбила. Ни най-малко той ти е виновен.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 665dd2b164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей.
Съгласен съм с коментар 1, ако той е хомосексуален трудно бихте правили секс, а и ти щеше да разбереш, трудно е човек да се преструва толкова време, още повече, че живеете заедно. И според мен е бисексуален. Неприятното в случая е, че не ти го е признал, но със сигурност се е притеснявал от реакцията ти.
Аз също съм бисексуален и признах на съпругата си още в началото, с нея се разведохме по съвсем други причини. Всъщност секса между нас изобщо не куцаше, правили сме и тройки и сме използвали играчки.
Бих те посъветвал преди да съсипеш брака си, да поговориш с него. Вариант отворена връзка също е изход от ситуацията. В крайна сметка доста години сте заедно, за да позволиш на това, че той се е притеснявал от теб да разкри същността си да провали брака Ви, а със сигурност ще се отрази и на децата.
Помисли преди да направиш подобна стъпка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5801f2009e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си разваляй брака. Малко по-споко го карай

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0c9eee1633
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лъжец е тоя, защото през цялот време и е казвал, че я обича, а после и е казал, че вечно си е бил гей.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ba64f5fb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Малко измислено ми се струва. Много информация и много графично за толкова малко място. Банално - върнала се от работа по-рано.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 272e75a765
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Или той се е държал като нормален мъж, щом толкова време е живяла с него, или авторката е толкова заспала, че за толкова години не е забелязала какво прави мъжа й. Ако я задоволяват досегашните им отношения, какво я бърка, с кого е мъжа й. Ако е на добре платена работа и носи достатъчно пари в къщи, ако се отнася добре с децата, щом заради тях се е оженил, какво повече иска жената. На тези години, тя хваща око, да си намери своя компания и да си живее живота. Мъжът й няма да има нищо против, пък и не може да го промени, нека всеки да си живее живота, но дискретно, не глупашки като педала в домашната спалня. Децата не трябва да виждат нищо, нито пък да научат нещо от странични хора. Нека децата си израснат в спокойна обстановка, а като станат пълнолетни, тогава авторката да мисли за промени, но ако живота й е спокоен, защо да си го разваля?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 96198b25df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм момиче на 18 и както се подразбира нямам опит в тези неща, но ти имаш деца и аз се поставям на тяхно място и гледам от тяхната гледна точка и ако моите родители бяха така не бил искала да останат заедно. Не може той да те лъже и да прави така, а ти да си с него, така излизаш жалка. Моето мнение е, че трябва да се разделите както ти сама си решила, но трябва децата да знаят причината, зависи на какви години са, трябва да имат поне 13, за да им казвате подобни неща. Ограничи вижданията им, за да го накажеш, а и след като е хомосексуален значи ще вреди на мисленето на децата ви. Ако той ти беше казал още от самото начало щеше да е по-добре, пример ти давам с Азис, който има дете от эена, която му е близка приятелка и тя знае, че той е гей, но е избрал нея за майка на неговото дете и си я обича като такава, но не е влюбен и тя има право да си има друг, но си гледат заедно общото дете, така че ако твоя мъж ти беше казал е друго, но той те е лъгал и кой знае с колко мъже е спал, това е отвратитетелно. Не знам вашите деца на какви години са, надявам се да кажеш, но ако са големи и го бяха видели вместо теб не ми се мисли, той е лъжеш, не оставай нито минута повече с такъв човек, кой знае колко връзки е имал парлелно докато е бил с теб, това са си изневери без значение с мъж или жена, значи той не държи достатъчно на теб, аз на твое място ще си хвана децата и ще замина в чужбина и повече няма и да ме види.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 39cd531e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №2, браво бе - тя си била виновна? ! А да ти минава през ума, че той я е подвел и наистина използвал като инкубатор? Това според теб честно ли, почтено, коректно?

Нямам идея как се преживява подобно нещо - травмата е сериозна и изисква читав психолог. Задължително! Със сигурност е имало неща, които са те навеждали на тази мисъл, но си ги подминавала. Това просто няма как да се скрие. Съжалявам, но вярвам, че ще се справиш с душата си и някой ден, но не сега, ще бъдеш пак жената, която си била преди да влезеш в спалнята.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d2251cf4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да. Навремето години наред имах един познат на моята възраст - гей. Разказвал ми е как спи с женения си комшия, с женения си лекар и какво ли още не.... За съжаление... И той искаше да си намери сериозна приятелка и да се жени, а аз все му повтарях, че не е честно спрямо момичето... В един момент прекратихме контакти. Какво е станало - не зная.
Съжалявам, че си попаднала в тази ситуация! Животът не се връща. Но и животът е това, което Е - пък и продължава!
Каквото и да стане - пожелавам ти много сили и късмет! Бъди щастлива!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 15b7df6938
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, аз не виждам как някой може да те съветва да останеш във връзка с хомосексуален мъж.
Ти какво, длъжна си да се жертваш, секс да не правиш, да се лишиш от нормални отношения, връзка и любов и да живееш като жертва, докато той си вее байрака?
Естествено, че ще се разведеш!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 133cc771f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мале, какви инфантилни коментари чета. Да бе, жената е виновна, че мъжа й е крил какъв е. Пфффф, вие к'ви сте бе? Някакви идиоти ли? Това е чиста проба използване. Ми кажи си като си такъв. Има много фиктивни бракове - жената си ходи, мъжа си ходи и си имат деца въпреки това. Да пази Господ от такива ситуации, че ако видя бъдещата си жена в такава ситуация, ще има шамари. Дръж се психически, отиди и на психолог, ако трябва. Задължително обаче се разделете - и двамата имате право да бъдете щастливи и то по-скоро ти. Той има право само на бой, 'щото е постъпил като типичен пе*ераст и ти е погодил к*рвенски номер.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0019d8d4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Кон с капаци, хаха. След колко години разбра?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c696313dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   В съдби на кръстопът имаше такъв епизод. Да не би и това да е провокация? В българия всеки си е свободен да прави каквото си иска - двама мъже могат да се омъжат и да си осиновят дете. А и какво след като те е лъгал? Сигурно те обича, все пак сте заедно от дълго време. Хомосексуалистите не са агресивни и не бият жени. ;) По-добре си останете приятели, не го обвинявай. Може да се срамува, че е такъв. Но и той е човек, и той иска да има деца. Не го обвинявай прекалено много. Не одобрявам факта, че те е лъгал и не ти е казал, но пък ако ти беше казал, щеше ли да се омъжиш за него? Останете приятели.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d53d605fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Нормaлно е дa се чувствaш нaрaненa и излъгaнa. Нa твое място aко бях щях дa се чувствaм и aз тaкa. Но все пaк си помисли: зaщо дa се рaзвеждaш с човек, с който освен децa имaте и години брaк. Бъди сигурнa, че той не е бил нaпълно щaстлив. И фaктa че не го привличaт сексуaлно жените не ознaчaвa, че не те обичa по друг нaчин. Говори спокойно с него и обсъдете нещaтa. Естествено имaш пълното прaво дa бъдеш щaстливa, тaкa че след кaто се посъвземеш от шокa, потърси си друг мъж. Незaвисимо дaли ще продължaвaте с брaкa или не

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker