Повече от истинска история, обаче.. :(( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повече от истинска история, обаче.. :((
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3884 пъти
Пак съм синя... и пак съм болна от поредната гадост, разбира се пак съм и сама!

Срещнах го преди близо 3 години.. влюбих се неистово! бях бременна в 4ти месец, сама, изоставена е така от глупост на родителите!.... Така започна връзката ни! Или поне аз така смятах! Може да се каже, че веднага се залепи за мен! Имам страхотна работа, не съм зависима финансово, изглеждам безупречно! Скоро се нанесе лекинко вкъщи.. идваше и после си тръгваше уж в тях!

Така 2 години - безобразни 2 години със скандали, побойща, лъжи, обиди, зарязвания през седмица и какво ли още не! В един момент разбрах истината - че живее с една доста грозновата, глупава и лека жена от около 4 години! От които 2 е бил и с мен! Да не забравя, как му давах постоянно пари, издържах го, оказа се че ме е крал дори :))) разбрах доста фрапиращи неща!!!!!!!! доста болни и гнусни дори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! нито аз съм знаела, нито тя!!! :)

Заминах за 2 месеца, махнах се! Започнаха се страшни атаки със самоубийства, любов, полиция, сватби и какво ли не :))))) Върнах се и се опитвах да му простя, докато той не започна да ме бие през ден!!!!!! За всичко това, което пиша, той дори и 1 път не пожела да поговори с мен или да се извини! Било просто минало и аз да забравя!

Започна да ме манипулира с детето! Свикна с него и проявява загриженост към него, но все пак на мен не ми трябва бавач, а стойностен човек до мен! Не зная как да се оттърва от него!! Не спира да идва, да ме тормози, съсипва и унижава!!!! .. По-добре да спра да пиша, че то край няма, а и ме е страх, че може да дойде всеки един момент и да стане страшно!!! успех и здеаве на всички ви!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3d9d43c0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила Моя, каквото ти се е случило е май само по твоя вина. В живота си сами избираме с кой да бъдем и какво да ни се случва. Аз не желая да повярвам, че има хора на които им харесва да са обиждане. И как всъщност една толкова самостоятелна и силна жена като теб се озова в ситуация в която да се остави да бъде обиждана и бита. Как позволи на друго човешко същество да се отнася така с теб. Как се поглеждаше сутрин в огледалото след като си била бита, харесваше ли ти твоето собственно отражение там, на една слаба жена. А що се отнася до това че досаждал.... Живеем в 21 век аз се сещам поне 10 начина да накарам някой да спре да ме притеснява... някои законни, други не толкова, но щом се отнася до личната ми безопасност, защо не. И още повече.... ти спомена, детенце, как продължи с него, пред и с детето си. Не вярвам че се е съобразявал с присъствието му докато е Издевателствал над теб, независимо дали физически или по друг начин!!!!! ВИНАГИ ИМА НАЧИН И ИЗХОД!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a75134744e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как търпиш всичко това!? Колко глупав трябва да е един човек за да търпи всичко това...!? Пишеш, че си финансово независима, изглеждаш добре.. а търпиш такова безобразие. Самоуважавай се! Да, никой не иска и не обича да бъде сам, но ти не можеш да намериш истинската си половинка точно заради това, че не искаш да прогледнеш. Събери смелост и воля и си помогни сама! Детето ти също има право на по-добър живот! Изхвърли тази измет от живота си и колкото по-бързо го направиш, толкова по-добре за теб!!! Една жена!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 31935a4fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А защо си се върнала?
Защо продължаваш да се занимаваш?!
Така ли смяташ да живееш занапред?
Нямаш оправдание за себе си, че търпиш това, никакво оправдание.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 02f0649751
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да те питам "защо" ти си знаеш най-добре. Подкряпям всички дали мнението си преди мен . Изхвърляй този боклук от живота си, направи го поне заради детето си. Аз имам същата история като твоята. За щастие е вече история, минало и съм много щастлива, че се отървах от тази измет.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   да така е!!! всичко написано по-горе е точно така! аз съм виновна, че го търпя! опитах доста начини, и с полиция и с разни познати, които доста добре се справиха! може би, това че в някои моменти, тои ме шантажира, че ме обича и че аз съм жената на живота му!! всъшност, всеки който разбере цялата истина, му става ясно, че това далеч не е така!!!!!!!!!!!!!!!!!! задушавам се като се сетя, като дойде, като започне всичко от начало!!!! проблема е, че не ме оставя! и колкото и пъти да го разкарвах, да изчезвах, това го амбицира повече и всякаш озверява! дадох му много много възможности и шансове! много скоро виждам края! просто пак ще замина, защото няма как да се оттърва в противен случай!!! благодаря за коментарите! нали се сещате, че ме е срам да го споделя и с приятелките ми дори :((

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d0a782bd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам за каква зависимост говориш. Минах през този ад - побоища, изневери, деца от други.
Знам какво е да ти промиват мозъка и накрая да вярваш, че никой освен него няма да те обича. Те действат по един и същи начин. Загубваш себе си и се губиш и никой не може да ти помогне и не иска.
Първото, което ще те посъветвам е да идеш на психолог, или още по-лесно застани пред огледалото и си кажи, той ме пребива, но аз не съм виновна.
После го изхвърли, викни полиция, комшии, приятел, мъж на колежка или просто някой....
избягвай всякакъв визуален контакт с него, смени си номера, смени и местожителстството, ако можеш.
Аз избягах на ьиляди километри, при сегашния ми съпруг, все още сънувам кошмари, 10 години по-късно. Намери преди около месец във фейсбука и ми написа - намерих те и няма да те пусна.... Знам че нищо не може да ми направи, а и вече не съм сама.
Започни със себе си, бъди силна, заради детето и знай, че те чака една много голяма любов там някъде, не се отказвай от живота.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0349b9f264
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма вариант да не можеш да се отървеш от него. Винаги са така - търсят те, досаждат ти, заплашват със самоубийство, заплашват и с убийство. Спокойно, всяко чудо е за 3 дни. Ако бъдеш по-твърда, ще приеме решението ти след известно време. Не разбирам защо се примиряваш. Детето е свикнало с него, разбирам, а свикнало ли е със скандалите и побоите? Ако си прежалила себе си, готова ли си да прежалиш детето си? Даваш ли си сметка как израства едно дете в такава среда и дали след някоя година няма да ти се наложи да тръгнеш по психолози или, не дай Боже, по психиатри, за да намалиш ефекта от това съжителство? Ако си готова да жертваш себе си в името на някого, който не заслужава дори да го погледнеш, дай си сметка за това дали си заслужава да жертваш детето си.

ПП: Не обвинявай родителите си за избора, който ти си направила. Щом си достатъчно голяма да родиш дете, трябва да можеш да поемеш сама отговорността си.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b568c96e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ами намери си някой по-бабаит от него да му свие "перките" и той ще те устави това понякога дава много добри резултати

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d0a782bd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знай, че много силно те прегръщам. Минала съм по този път и знам какво е някой да ти промие мозъка така, че да нямаш уважение към себе си. Беше преди 10 години, удряше за щяло и не щяло, и да плачех и да се молех, той не спираше, дори да не плачех се дразнеше още повече, много съм била хубава когато съм плачела. Денонощно ми повтаряше, че нямало кой да ме обича. Имаше изневери и то какви, болести и т.н. Дори дете от друга имаше, докато бяхме заедно....

Знам какво е рая, защото бях в ада.
Първото нещо, което ми помогна е, че признах пред себе си, а после и на приятелите мми че ме пребивал. Оказа се, че всички са знаели. Второто което направих е, че започнах да тъся любовта на живота ми във всеки и във всичко. Срещнах я и заминах на хиляди километри.
Да ти кажа,че съм забравила, не мога все ощае сънувам кошмари. Когато съпругът ми посегне да ме погали, аз все още се свивам, той знае историята ми и му е много мъчно.
Онзи ден ме намери във фейсбук ми написа - намерих те и няма да те пусна. Вледениих се цялата, защото помня всичко.

Бих те посъветвала да се обърнеш към полиция или приятели. Смени си телефонния номер. Ако можеш и адреса.

Трябва да бъдеш силна, заради детето си...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 31935a4fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е, не, това вече е пълно безумие. Да убеждаваш някоя да напусне изрода, който я малтретира...аби жени, за децата ви не ви ли е страх, а говорите тука за "промит мозък" и такива глупости...разберете, няма да дойде комшията и полицията да прекрати това, ако ВИЕ не го прекратите.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Уау, ма и ти през какво си минала.... !!! опитах със сменяването на номера, на другия ден ми звънна на вече сменения номер! имал познати??!!! видя ме и с друг мъж - според него! с мой приятел от дечица се видяхме на вън и той, защото ме преследва, ни видя! но и това не го спря! да, за всичко аз съм виновна!!!и само да мълча!!! ето това иска! да не говоря за изневярата му - 2 год!!! усещам, че всичко ще приключи скоро, защото така не се издържа! да, заплаши ме и с убийство :) с всичко ме е заплашвал!!! той разчита на мен, да му помогна да се установи в друга страна!!!! :) нагло, да!!!! просто пак ще заминеме с малкия и няма да има след от нас! беше ми публикувал телефона в нета, че съм красавица с терен за чукане!!!!и после ма извинявай, аз да те дразня!!! :))) не мога да дишам, нито да спя нормално! срам ме е от това, че се забърках с такъв нищожен тип!!!!! :((опитвам да съм силна, но... до колко ли успявам! :((

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Е, не, това вече е пълно безумие. Да убеждаваш някоя да напусне изрода, който я малтретира...аби жени, за децата ви не ви ли е страх, а говорите тука за "промит мозък" и такива глупости...разберете, няма да дойде комшията и полицията да прекрати това, ако ВИЕ не го прекратите.
БЕЗУМИЕТО Е, ЧЕ ПО КАКЪВТО И НАЧИН ДА СЪМ ОПИТАЛА ДО СЕГА, НЕ СЕ ПОЛУЧАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ САМО, ЧЕ МЕ Е СТРАХ ЗА ДЕТЕТО МИ, АМИ И ЗА МЕН САМАТА! явно не ти е минало през главата и не ти е разтърсило живота, затова и така говориш!!!!!!!!!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5d219d069c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абсолюдно много добре те разбирам
Този, който не го е преживял няма как да го разбере..
От три години и полвина съм с въпросната проблемна личност В началото всичко беше мн добре... Имах среда,приятели, колеги, колежки... А сега с леля си не мога да говоря В телефона си имам 3 номера .. Имам желание да се оттърва
опитах се да избагам в чужбина, намери ме Върна ме
Преби ме За наказание бях проститутка ... А ме ревнува ох
объркано е доста
искам да кажа На Афторката не си единственния случай
Аз нямам желание дори да живея , но ти си имаш детенце
Сигорна съм, че то ти дава сила !
Незнам Бог да ти е на помощ
Моли се.
От :Самотна душа.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8f7e8556a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да, не ми е минало, и няма да ми мине през главата това, защото не го допускам.
По какви начини си опитвала? В МОМЕНТА КЪДЕ ЖИВЕЕШ?
Не ми казвай, че живееш в една къща с въпросния изрод. Няма как да кажа човек, защото такива не са хора.
"Опитвала съм, но не става"...прощавай, но това е несериозно. Пак те питам, КАК ТАКА СИ СЕ ОПИТВАЛА ПО ВСЯКАКВИ НАЧИНИ, И НЕ СТАВА?!
Ако не се занимаваш по никакъв начин с въпросния, ще спре и той да се занимава с тебе. А ако не спре, отиди в друг град! Издействай си ограничителна заповед! Ако се приближи до тебе, веднага викай полиция...има начини...не може да те преследва някакъв обезумял маниак и да НЯМА НАЧИН да се отървеш от него. Аз не вярвам на това.
А вие, хора, вярвате ли?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   :) определено не си се сблъскала - И СЛАВА БОГУ!!!! но аз не само, че смених града, ами заминах в друга страна! звънял е на всички мои познати! всеки месец ми е крал разпечатката и ме откри и в испания!! сега вече няма да я получавам в нас, но той успя да разбере и новия ми номер, имал някакви познати уж във вивател! аз живея сама! а той постоянно е около нас, пред нас, зад нас, по улиците и навсякъде! знае всеки един мой ход и така успява!!! също съм викала и полиция!!!! но те нито имат желание да се занимават, нито ги интересуват подобни битовизми!!! 3 пъти по 24 часа бе задържан, и до там! не може да се примири, че аз не мога и не искам да му простя цялата мизерия която той сам си направи, нито може да повярва че не го обичам вече!! мижитурка и половина се оказа - краде всичко, за да преживява!!! абсолютно всичко! и със самочувствие до небето!! не можел да се примири, че някой ще ме обича или ще се влюби в мен! на един наш семеен приятел, му наряза гумите на парчета, защото ми бе на гости!!!!!! не мога да отида никъде, защото той се появява и става доста неприятно и срамно!!! а ти Самотна душа.... бррррррррррррр, не знам какво да ти кажа!!! но това, че си била и проститутка, мисля че е било в повече!!! :(((((((((( не искам и не мога да разбера такива мъже!!!! комплекса за молеценност е огромен, за това се държат така!! когато виждат, че една жена е по-силна, по-умна, по-красива и по-добра от тях, ства напечено!! заплаши ме, че ще ме заколя ако ме види с друг, както и другия де :)))))))))))) пък после се оправяйте, рече той!!! ахахахах няма ли някакъв закон, да ги събира тия малоумници по клиники!!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a749b5a46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От Отвратен :
Малее докато четох историята тръпки ме побиха, а съм мъж. Това не е любов! Той не те обича, той те използва. Авторкатааа, има начин, действай! Има НПО които се занимават с такива проблеми, има полиция има приятели, които могат да ти помогнат. Не се срамувай от преживяното. Не се срамувай да пискаш помощ. Най-важното, сподели го с близките и приятелите, те ще ти помогнат! Има начин, да приключиш този ад и да започнеш на чисто. Това, че си реализирана и финансово независима жена значи, че имаш и силна психика. Аз лично вярвам в теб и в успешния край на историята. Ще следя с интерес развитието ти. Искрено се надявам се да съм ти вдъхнал кураж и сили да продължиш напред.
ПС: до написалата дама 1-я коментар: Ами като се сещаш 10 начина, сподели ги. Помогмни й. Какво се правиш на остроумна. Иначе и аз подкрепям по-незаконните начини за саморазправа ;]

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Отвратен, за какво може да ме използва едни мъж на 36 год??? от както разбрах за другата му приятелка :)))) агаххаахахах, спрях да му давам пари, спрях да му помагам и тн! вчера, с цялата си наглост ми каза, че нямам право да питам с кой е, къде е, какво прави, кой му звъни и тн, и да му имам доверие!!! ахахахаххаха!!!!! явно си мислеше, че като имам дете, никой никога няма да пожелае да бъде с мен :) а пък започна да се случва точно обратното - опитвам да си възстановя социалния живот и да бъда ок!!! казах му, че не желая да живея с такъв човек, и че ми е все едно това, колко му е симпатично детето ми!!!!! тръгна и каза, че никога повече няма да ме потърси!! а дано!! макар че, това съм го чувала около 17 хиляди пъти до сега!!!! :)))) всичките обиди, псувни и удари много ме смазаха!!! но ще трябва да се стегна и да си отворя душата! сега ме е страх да изляза, защото знам че е някъде наоколо и дебне!!! благодаря ви много за това, че успях да го споделя и някак ми олеква :((((((((((((((((( дано това снощи да бе последното идване, заплашване и обиждане!!!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   ахахаххаха, с онази другата бил, за да я използва за да крадат заедно по магазините и моловете, и да спи в тях, че той е от перник :)))))) може би и мен ме е използвал за квартира!!! и за някой друг лев :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) "кво като е грозна, било ми е все едно, най-тъпото е че съм я чукал" ахахахахах е те тва е мъж мечта!!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c20c100496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От самотна душа.
Не мога да повярвам от два дена не ме е тормозил
Надявам се и твоя психопат да се откаже
При мен разделите между нас са за няколко дни и ада почва от начало
Простих всичко в името не знам на кое
знам, че се протеснявам за живота на Баща ми
Така умело съм успяла да крия в какъв ад живея
Но скоро реших да споделя с тате всичко
Защото , ако не направя нещо което не е по волята му почва да ме заплашва Ще те кажа на баща ти ... Много искам да има край за всички жени , като нас
То и моя психо ми преглежда разпечатките По същия начин е звънял на близки Моите гуми ги е изпихвал ...
Се едно е моя психопат, като разправяш
Полицаи не могат да ми помогнат, защото ги е подкупил
Доста е властен
АЗ просто се моля на Бог Няма да се оставя Не искам

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: bc7b8275bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Миличка преживяла съм вс това само където аз нямам дете ...чисто приятелски съвет полицията не помага .Аз лично цели 4 месеца сабирах средства с които да платя на хора които знаят как да си свършат работата вярвай ми резултата не закъсня ...действай бързо оправи ,си живота ако не толкова заради самата теб то поне заради детенцето .То не заслужава да страда и още повече да гледа майка си в такова безизходно положение...

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 07814d55ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Е, само се чуйте. Чуй се само, № 20: "простих всичко".
Няма и господ да ти помогне, след като сама не искаш да си помогнеш.

На мен лично, която не съм го преживявала, много, ама много ми се иска и вие да не го преживявате. Иска ми се да не говорите тук как не може и не става, и да прекратите най-накрая това безумие. Проумейте го, че от вас зависи - не от господ или от друг някой, а само от вас.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c20c100496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От самотна душа
Знам, че никой освен нас самите никой не може да ни помогне
Аз съм на ясно с това
не се заблуждавам и не чакам помощта да ми падне от горе
Но вярата и надеждата ме държи права силна
Грешката е била моя, че съм позволила да ми се случат подобни неща в живота
Аз знам, че никой освен мен не е Виновен ...
Не обвинявам никой Просто изтъквам, че вярвам в Бог
Знам, че рано или късно всичко се връща
Осъзнах,че грешките ми идват още от младините
Да търся Любов и разбиране в грешни Хора в името да не съм сама ..
Но сега разбрах, че по добре известно време е по добре да съм сама от колкото с някой и да се тормозя и да съм нещастна
Не съм Глупава.. просто прощавах защото мислех,че ще се осъзнае , ще се промени ще спре
Но ревността е болест Никога няма да се довери Никога няма да спре да се съмнява Дори да не излизам от вкъщи, дори да му сваля звезди няма да му бъда угодна
Така,че се отказах да се боря
Просто реших да си живея моя Живот
Не искам да ми се обажда, не искам да се интересува от мен...
По горе изтъкнах, че не пиша за да изтъкна моя проблем
Просто да кажа На Авторката, че не е сама
Ние хората имаме навика да казваме "ЗАЩО ТОЧНО НА МЕН"...
Не е сама Всичко с времето си ще се оправи
Важно е решението една крачка после втора
Трудно е за тоя който го преживява ....

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 07814d55ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Хора, осъзнайте се, моля ви. Не бъдете подлоги и изтривалки на долните насилници и да им "прощавате" с надеждата, че ще се "променят". Моля ви, колко невинни деца страдат и се мъчат в тоя свят заради такива като вас!
Не допускайте това, а като вече ви се е случило, прекратете го! ВСИЧКО друго - да си сама, и т. н. е по-добро от това, което вие търпите! Само съсипвате своя и на децата си живот! Нищо друго не излиза от вашето "прощавне".

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   факт е, че така не само собствения ми живот, а ми и този на детето отива по дяволите!!! при мен нещата пак са същите! пак се появи, пак скандали и обиди, и пак аз съм виновна за всичко!! мисля, че нямам друг шанс, освен да се махна и да замина за друга държава! пък тогава нека ме търси колкото ще! ходя като сянка вече :(((((((((( не знам какво да кажа.. наистина не ми останаха мисли и сили :((( по-добре е да си сама, от колкото така, факт! доста ми писна от всичко...:(((((((((((((((((((

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c20c100496
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От самотна душа
Миличка много е гадно, че все още не се е отказал тоя :(
Аз да не кажа голяма дума Не знам как се случи, но вече не ме тормози Да ухапя езика си все пак де Ти знаеш как е.
Организирай се някак и изчезвай на някаде без да се връщаш
Колкото и трудно да е Ще се справиш
Прегръщам те силно и топло
Дано да ти се излекуват раните в най-скоро време.
Аз следвам какво се случва Духом съм с тебе
Ще се радвам да прочета, че всичко се променило позитивно
Не се оставяй Бъди силна

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 07814d55ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До авторката: не те оставя, защото му обръщаш внимание. Това се опитвам да ти кажа през цялото време. Спри да му обръщаш внимание, просто се махни, физически, и всякак.
И моля ви, спрете да говорите: "колкото и да е трудно". Да не би за вас да е по-лесно да търпите вашите насилници-психопати, отколкото да ги оставите?

Също искам да ти напомня, макар че ти това го знаеш много добре: Виж тук историите на деца, младежи, които са живяли с ГОДИНИ при такива насилници и такива отношения: тия деца мразят родителите си. Мразят ги за това, което са им причинили. Нали не искаш и твоето дете един ден да те обвинява за малодушието ти и да те мрази?
Хайде вече се стегнете, стига търпяхте насилие!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f692b7ceec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   обръщам му внимание, до толкова, че да не ме тормози повече, и може би наистина ме е страх! опитвам да говоря с него нормално, да се разделим като големи и интелигентни хора!! аз самата не мога да си го обясня какво е това чувство, но вече се стряскам и плаша от много неща, дори когато ми се звънне на вратата или телефона :(!!!!! не искам да се случи това с моето дете, да страда и да вижда подобни неща :((( след което да ме мрази, и то с пълно право! освен да се махна, не виждам друг начин - той не се отказва и дори днес на обяд пак ми посегна :((((((((( идва, прави се че всякаш никога нищо не е било, съответно аз реагирам по адекватния начин, и точно това не му се нрави и аз пак ставам виновната и нашамарената, след което той си тръгва, и на другия ден всичко отначало!!!!!!!! :(((((((((((( спирала, която не зная как да прекъсна и да започна на чисто :((((((((((((( не е честно някак, да замина да живея в друга държава, заради един долен човек който загуби правото да бъде с мен, защото сам си го е избрал! но няма друг вариант :((((((((((((((( ще ходя да пия 1 бира, че цялата треперя.... благодаря ви за подкрепата :(((((((((( наистина!!!!!!!!!! :((((((((((((

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 40a42d4e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Търпях същият изрод цели 17 години. От една страна децата, от другата страхът, нямаше къде да отида, но накрая пиянските му безобразия започнаха да вземат връх. Последното нещо което направи беше отново да спука ребрата ми с ритник, преди не смеех да кажа на никой, но тази вечер се оплаках на сестра ми. На другият ден докато го нямаше тя ми помогна да си взема багажа и децата и се изнесохме в апартамент на нейни близки, онзи не преставаше да звъни на мобилният ми от което се стресирах още повече. Вечерта вдигнах телефона, искаше да се видим и разберем само за децата, нямало да ме убеждава да се връщам, не знам защо се вързах, но поисках да се видим на оживено място. Още с виждането започна със заплахите, накрая се разрева, синът ми който е по - малък също се разплака и се съгласи да остане с баща си като идва да ни вижда когато може. Онзи много пъти звънеше и си намираше всякакви поводи да се виждаме, но аз не се съгласявах на нищо, един път го видяхме с дъщеря ми да ни следи , после му звъннах и му казах, че съм ходила в полицията. Повече не го виждах. От тогава минаха три години, но още сънувам кошмари. Вече имам приятел и живея в друг град, той е страхотен човек и много се обичаме. Още се упреквам, че не събрах кураж по - рано да напусна онзи изрод. Винаги има начин. Дано и ти си събрала кураж и си била дузпата на тази измет!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e09b705672
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз може би съм малка и не съм за тази тема, но случайно попаднах на нея и искам само да споделя някой неща.
От когато се помня баща ми не работеше, влизаше по затворите и куп други неща, а мама ни издържаше. Докато живеех ме всички заедно мисля, че тати едни път я е пребивал. Изнесох ме се след поредния скандал. Докато една нощ баща ми не дойде и отново не преби мама. Аз бях малка и единственото което си спомням е как мама лежи на земята със сестра ми и двете плачеха.. а аз малка и глупава защитавах тати!! Сега вече като по-голяма разбирам много неща и също така разбирам мама колко се е страхувала не за себе си, а за нас!! Така, че г/д имам представа как се чувстваш, защото и до ден днешен с мама си припомняме и тя ми споделя.
Знам, че се притесняваш за детето си, но според мен подай оплакване и поиска ограничителна заповед да не те доближава и теб и него/нея (детето). Ти си силна личност, щом и до сега търпиш, вярвам че ще се справиш. Потърси помощ от близки или приятели.
Извинявам се, ако неуместно съм се намесила в темата. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker