Да сложа ли край? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да сложа ли край?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1878 пъти
Здравейте,
Имам нужда от вашите съвети и затова пиша тук. От два месеца се виждам с едно момче на 25 (аз съм на 18), запознахме се в един бар и започнахме да излизаме често. Аз реших да изчакам известно време преди да спя с него, той беше много внимателен, готвеше ми, разхождахме се, смеехме се, чувствах се невероятно. Майка ми каза, че съм станала много по-щастлива. Та след един месец реших да спя с него, защото и аз го исках много. Мина прекрасно, беше нежен и знаеше какво да прави. Спахме два пъти. Миналия петък имах рожден ден, той не дойде, (беше ме предопредил, че може и да не дойде) честити ми на другия ден без да се извини, после не ми писа два дни. Когато отново ми писа ме покани да пием бира. Аз бях ядосана, а неговото обяснение беше, че негов приятел от Мадрид е дошъл и през цялото време е бил с него. Когато казах, всичко свърши, той написа, че не иска да ме изгуби и че се е чувствал прекрасно с мен :((. Звучеше толкова абсурдно, че не е успял да ми напише два реда, защото е бил зает с госта си, че му казах да се разкара и че не искам да го виждам повече. Чувствам се ужасно и ми липсва много, но мисля, че е с мен само за секса! Каза ми, че понеже тази есен заминавам за Холандия да уча не можем да сме повече от специални приятели, но пък това досега беше хубава връзка без явно да сме гаджета според него. За протокола- испанец е, не исках това да променя мнението ви! Да му дам ли втори шанс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2319458669
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво, умно момиче си. На въпроса ти - НЕ!!! Тръгнала си в правилната посока. И 'специалното' приятелство, не е хич специално, ами си е жива простотия :D Не се отмятай от решението си и не позволявай да те използват. Особено такъв човек, който: а/ не е могъл да скалъпи малко по-свястна лъжа; б/ не е успял да намери 1 мин. да ти пише поне смс за рождения ден. Зарежи ти тая работа, защото той така или иначе ще го направи по някое време. И не се връзвай на тъпашки лъжи, чак мен ме издразни глупостта на въпросния. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7cb9e1d97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момчето си е нормално. От написаното, обаче ти изглежда искаш земята и небето, и всички планети. Мисля, че си още доста незряла и си мислиш, че светът се върти около тебе, и че хората са ти длъжни с нещо, поради факта, че на тебе ти било нещо на акъла - да ти се извинява. Защо по дяволите момчето трябва да ти се извинява след като ти е честитил рождения ден и ти е казал преди това, че няма да дойде - ха сега де? Според мен те е преценил, т. е. не е било само за секс, а може и да е било, но пак те е попреценил. (Момичетата все си мислят, че като някой е преспал с тях и не се впечатли е било само за секса - и през ум не им минава, че момчето може да не ги е харесало - женска защитна реакция на накърнено самолюбие. ) А ти хем си го разкарала, хем сега ти е криво. Не бил ти писал и го разкарала, е гати инфантилното поведение. Е, знаеш ли какво искаш изобщо? Ако е бил свестен тип, има да си хапеш сега пръстите. Но имай едно на ум, даже и пак да се чуете по някакви причини, вече с това си поведение си му паднала в очите и вече с тебе ще си има едно на ум. Човешка психология. Няма нищо общо дали е испанец или виетнамец. Вземи си поука от грешката си и не се дръж като ощипана мома друг път.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6d48c6aa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1 е прав.
Не е нормално да не ти честити на самия ден - чааак толкова да е зает, че да не може един смс да напише или да звънне за пет минути - съмнявам се. Имах едно такова гадже, което много се вживяваше и си съчиняваше някакви ангажименти, а аз му се впечатлявах, защото бях малка (малко по-голяма от теб). Запомни от мен, че ако някой иска да бъде с теб, света ще обърне, но ще намери начин! Ако един мъж те иска истински, ще направи и невъзможното. Ако пък не те иска, ще си намира оправдания. Когато станеш по-голяма, ще разбереш, че съм била права. Иска ми се да имаше кой да ми го каже преди години, но важно е, че го знам сега. Късмет, мило момиче! Любовта е някъде там и те очаква.

Ж30

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 86c50e3fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 - много си зле. Дано си мъж, а не жена, че с тоя начин на мислене, няма да можеш да си вдигнеш гащите, че да не 'паднеш в очите' на 'нормалните' момчета, като се държиш като 'ощипана мома'. Сакън да не обидиш някой.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 527c8a6631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз мисля, че много избързваш.. както с чувствата си към този мъж.. така и към очакванията си от него! Ако го ХАРЕСВАШ.. пробвай.. дай му шанс! Но не бързай нито да даваш, нито пък да изискваш! Всичко с времето си.. Успех в живота като цяло.. а любовта е навсякъде! ;)

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3317ec180e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: благодаря изключително много, че ми помагате, дори номер2, макар че не разбрах защо ме нападна така. Все пак реших са му дам 2ри шанс, дали защото стм супер наивн, или защото просто ме прави щастлива, реших да му простя. Обсъдихме отношенията си- според него това, че след 3 месеца заминавам означава, че не може да сме гаджета, защото и двамата ще сме наранени. Тогава го попитах дали иска само секс, а той каза- определено не, иска да излизаме, да правим и други неща, но фактът, че не сме гаджета щял да облекчи раздялата ни. Склонна съм да му вярвам, не ме нападайте, моля Ви!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker