Командировките на жена ми пречат на нашите отношения. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29537)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7273)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18350)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Командировките на жена ми пречат на нашите отношения.
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 3952 пъти
Моята история е доста дьлга.
Ще се опитам да я разкажа на кратко. от известно време си имам проблеми с жена ми няма разбирателство а непрекаснати караници и отяждане и апострофи от нейна страна за какво ли не. с две думи не се разбираме. няма ден да не сме се скарали дори за наи малкото. по принцип сме младо семейство от близо 4 години с едно дете и може да се каже че горе долу живеем нормално от парична гледна точка. жена ми си подаде документите за работа в една институция и бе одобрена и назначена на работа след което започнаха нейните командировки за по седмица
и всекидневни патувания. това нешто попречи на нашите отношения и дразгите станаха още по голями.

аз започнах да си ваобразявам за какво ли не и това ми попречи на мойта работа която е основен дохот. станах не трудоспособен и т.н.помолих я да разговаря ме и да решим проблема. помолих я да напусне тази работа като и обещах за друга подобна да намеря. водиха се голями дебати. казах и че вреди на нашта вразка. тя прие и си взе неплатен отпуск по мои савет ако размислим и решим че можем да преодолеем това тя да се варне на работа. наближи датата за решение и стана страшно. каза че тази работа и е нейната мечта и бьдеще.

карах ме се много и накрая се сагласи ако аз и внасям осигуровките през моята фирма. аз се сагласих. но уви един ден преди деня на напускане тя реши да ми каже че се враща на тази работа. да патува и спи по други градове (семинари и обучения). аз и обясних че страдам и не мога така, защото се побьрквам. тогава тя ми заяви че е взела решение и заминава на точно тази работа. и че не я интересува нищо. това било за нея бадещето и. аз и казах ако трагне да не се враща.

взе детето и си сабра веднага багажа. аз я потарсих по телефона и тя изрично ми каза че става вапрос за няколко месеца патувания и най много за седмица и дори няколко отгоре да спи по други градове. помолих я да се варне но тя отказа и категорично заяви че заминава. говорих с майка и по телефона а тя ми се развика че откакто сьм и взел дащерята бял ден не е видяла (двете много си споделят наи вече майката се налага) аз казах ако не се вьрне и откаже това е краят. тогава ми заяви че предпочита работата си отколкото мен. аз направо се побарках и я помолих да размисли но тя ми отказа.

замина и ми звани непрекаснато и ми казва че тя е пак с мен а аз сам този които се прави на интересен и ако я приема щяла да ме обича повече. незнам какво да правя, защото я обичам. но мисля че постапката и е неправилна сега детето е при майка и, и аз не мога да го видя след тези думи които ми каза. помолих я жена ми да напусне и да се прибере в нашия град но тя ми отказа. накрая на седмицата ще се прибира и незнам какво да правя. моля дайте мнения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 165459bbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си голям РЕВНИВЕЦ. Жената си намерила работа която и харесва, а тои я кара да напуска. Защо!!! Страхте е да няма друг ли? Замисли се дали твоето мрънкане постоянно не е причина за вашите караници. Какво искаш да стои затворена в къщи и никаде да не ходи.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: fc65d533e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен майка й или е заблудена за вашите отношения понеже тя има информация за тях само от дъщеря си или има много голямо влияние над нея, което никак не е добре, понеже винаги ще се меси във отношенията ви. Мисля че връзката ви се е изчерпала вече и че никога няма да бъде същото. Не е редно за нея работата и да бъде на първо място преди съпруга и и най вече детето при положение че ти можеш да и осигуриш нормален живот. Решението все пак си остава твое, но каквото и да е то не лишавай детето от присъствието си в живота му. Един ден и то и ти ще съжалявате много. Успех

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 2bd869febd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   кьм номер 1. аз нямам ништо против жена ми да работи единствено е това че я мисля непрекаснато като я няма. аз сам я обезпечил. имам строителна фирма и печеля добре. до този момент е била усигурена. проблема според мен е че повечето и приятелки работят някаде все на хубави места и можеби и тя да не е по назад от тях прави това. аз не мога да работя палноценно заштото си мисля непрекаснато за нея каде е сега какво прави дали ми казва истината и т.н. саответно не мога да се сасредоточа в моята работа и сам вдигнал раце отивам на проверка на обекта виждам проблемите но не ги отстранявам защото нямам сили мисля непрекаснато за нея.

казах и това но тя пак каза че не я интересува и че е решила да си патува и работи. нямам сили обяснявам че ми тежи на работата нашият основен дохот но тя пак казва че нямя да отстапи и че даржи повече на работата си от колкото на мен. това ме разби. след многочасови караници каза че даржи на мен но пак няма да напусне работа. просто незнам.

аз сам ревнив и с принципи. и ревнувам по принципите си. парвият и най важен е семейството което тя пренебрегва. казва че отива за пари но аз и давам и тя пак не. просто незнам. примирх се и днес и званнах и и казах че сам сагласен с нея заради семейството и самия мен защото страдам и ме боли .но пак ватрешно ми е тежко. тя остана доволна и каза че сега щте ме уважава докрай. аз си рекох а до сега колко си ме уважавала, незнам. но на мен пак ми тежи и наистина не мога така пренебрегна мен и семейството не мога да го простя тя сега е щастлива а аз нещастен заради една нейна работа. която ми врвди аз сам сагласен тя да работи но не такава работа да си непрекаснато в командировки. но не . помогнете

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 813e5ab57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1 Запитайсе дали я обичаш.
2 Запитайсе дали и вярваш.
3 Запитайсе дали я искаш-такава каквато тя иска да бъде:съвременна жена, с кариера, независима финансово от теб

и ако отговорите на трите въпроса са :ДА-бягай при нея да и се извиниш, и да и кажеш, че я приемаш такава каквато е. Бягай при нея докато не е станало късно.

а ако отговорите са : Не...........................разделете се цивилизовано

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: b78d4a7f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Колкото и да ти е тежко би трябвало да преодолееш тази ревност, защото тя убива любовта. Макар и да е постъпила драстично жена ти е права, че иска да работи някоя интересна работа и да се развива. Не би трябвало да избира между теб и любимата работа, защото много е важно човек да се чувства полезен и реализиран в живота. А относно това дали тя ти изневерява на тези командировки както ти си мислиш не е гаранция, че ако работи близко до теб няма да го направи. Това зависи от нейния морал и дали ти не я подтикваш тя да направи тази крачка към изневярата. така че дай и свободата и тя може наистина да те обича повече заради тази твоя постъпка.

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 4c58f3fd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Неграмотно написано!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 650ab4e331
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей ревнивецо, я се замисли 1-во, дали ОБИЧАШ жена си или искаш само да я ПРИТЕЖАВАШ. Чакам отговор.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 7caaeb5f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти някога ходил ли си на училище? Явно нямаш понятие колко и какви грешки имаш като пишеш, но колегите ти няма как да не видят.

Стига си ревнувал жена си. Ако искаш да я вържеш вкъщи тогава ще ти изневери. По-добре ме вземи на работа, стр. инженер съм, ще ти давам акъл и за жена ти, и за правописа. Хайде със здраве.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker