Един грешен избор, който ме съсипа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един грешен избор, който ме съсипа
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2472 пъти
Не вярвах че ще ми се случи, е, случи се и с мен. Домашно насилие и изнасилване. Лъжи, побой, опити за убийство. Един кошмар от който се опитвам да се измъкна, само защото още го обичам стоя с него. след всички изневери, след всички грозни думи с които ме нарича, след всичко което изтърпях. коя жена заслужава побой всеки ден, изтезаване, опити за убийство, заплахи, сексуален тормоз, и куп други неща. с какво заслужих това, с любовта си която му дадох, с всички страдания? с това че се съгласих да остана 2ра докато той ми обещаваше че ще я остави. затова че вярвах сляпо и исках малко любов ли? искам мнения на мъже- как имате сърце да пребивате жените си, и след това да правите " любов" с тях? на това мъж ли се казва? аз не мога дори за човек да го определя....
и сега какво, на 21 години се чудя какво да правя с живота си и с психиката си. аз дори помощ не търся, питайте ме защо, не мога да отговоря, не е само страх, не знам дали заслужавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8b42571d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   напусни го, много си млада!
Виж ако беше на 50-60 години, добре, но сега...

и това, че в обществото се говори само за насилие от страна на мъжете просто не е вярно! Има и много мъже които са добри, но животът им е съсипан от жени.
Следователно няма значение дали си мъж или жена, не трябва да поставяме всички под общ знаменател!
Напускай го защото си проваляш живота, а имаш още много години в които ще си намериш човек който те заслужава
Ако ти сама не може да си помогнеш, никой няма да може.
Най-лесно е да се обадиш в полицията и да разкажеш какво става - но и това не правиш. Айде кажи ми как да се промени нещо ако не правиш нищо?

мъж съм

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1f0ffa9ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичееее!!!! Какво по дяволите...?!? Обичаш го?! НЕ! Това клони към Столкхолмски синдром (намери информация ако не си запозната, ще се припознаеш). Явно живота не е бил щедър към теб и тотално си загубила инстинкта си за самосъхранение. Ми тоя кретен утре може да те убие! Само на 21 си, имаш живец в себе си, намери го къде си го скрила!! Събуди се от кошмара!
Виж сега, ще ти обясня какво виждам аз, от това, което прочетох. Той се възползва от факта, че ти си готова на ВСИЧКО, буквално, за да присъства той в живота ти. Това са тотално извратени взаимоотношения. Понякога жертвата се идентифицира с насилника, за да не врътне тотално. Това се случва и с теб. Хубавото е, че си прозряла, че положението отива само и единствено на зле. Оттук нататък решението е САМО ЕДНО - МАХАЙ СЕ НЕЗАБАВНО! Всеки ден с този психически нестабилен индивид може да ти е последен. От страх да се махнеш и да заживееш сама си съгласна да се затриеш? Недей. Не си струва. Залогът е прекалено голям, а и не виждам какво можеш да спечелиш като седиш при него.
1-во - Той НЕ ТЕ ОБИЧА. ТОЙ НЕ ОБИЧА И СЕБЕ СИ.
2-ро - Насилник е.
3-то - ...има ли нужда от 3-то?!

Четох преди време за проведени изследвания върху много насилници, от които е било взето интервю, за да обяснят причините, заради който налагат тормоз върху жертвите си. Обяснението в голям процент от насилниците било, че щом човека отсреща не се уважава, тогава защо той самия трябва да го уважава. Не предавам дословно, но есенцията беше това. А ти уважаваш ли се??

През каквото и да си минала, какъвто и суров живот да си водила... стегни се. Няма какво повече да търсиш там. Излез от любовните филми и драматизации и си СПАСЯВАЙ ЖИВОТА. Вярвам, че си силна, но си много объркана, за това ти казвам - действай незабавно!!! Потърси помощ ако ти е трудно сама, пиши ако искаш за повече информация за организации, които помагат на жени в твоята ситуация. И най-лошото в тези случаи е, че жените седят с насилника и го защитават дори, когато други се опитат да им помогнат. Не бъди като тях. Бъди умна и мисли за следващата година. Малко зор сега да се спасиш от кошмара = хубаво и спокойно бъдеще. Прочети за жени, които са успели да излязат от ада на домашното насилие.

УСПЕХ И КУРАЖ! Нямаш нищо за губене, освен.. живота си! "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ."

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ba96dc7166
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А ти жена ли си? Коя жена стои при такъв мъж, след всичко това? На 21 години си. Не знаела дали заслужава. Човек сам решава какво заслужава и какво не. Не е важна ситуацията, в която се намираш, а решенията, които вземаш. Винаги можеш да решиш друго, независимо какво е било до сега. Ти роднини, приятели, нямаш ли? Не знам.

Истината е, че можеш да промениш всичко, още днес, трябва само да го поискаш. И можеш да се справиш, както и заслужаваш по-добър живот със сигурност. Не го казвам, защото имаш нужда да го чуеш - знам го със сигурност. Животът ти е такъв, защото си избрала да бъде такъв, ако избереш друго, ще бъде различен. Това е факт, а не мое мнение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c288a538f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съжалявам, но след първите наченки на такова негово поведение, трябваше да прекратиш всякакви отношения с него. Това при теб е някаква зависимост към него, потърси помощ от полицията и отиди на психолог. Грешка ти е и тръгването с женен мъж!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cd1e9021db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето още едно доказателство, че малките дрисли... всъщност става въпрос и за тези, които са на 21г. Ей г-це знаеш ли, че познавам момичета, които в 12 клас родиха... а някой колежки в университета на твоята възраст са с 2 годишни дечица. Изградили семейства... учат, работят, мъжете им работят и те...

А ти тука ни споделяш разни пропадняшки неща. Аз не можах да повярвам, че това се случва на момиче на тази възраст.

Това доказва какви са жените...

Поздрави, Узунов

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3d52d8ec78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сама си си виновна,не е виновен този който яде баницата нали знаеш,ударил те е един път,стиснала си зъби, но при втория път вече трябваше да си се разделила.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4b6424c1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ехо, възможно най - бързо се измъквай от там! Пропиляваш си годините и ще си прецакаш психиката! Бягай, сподели с някой, та ти си още дете! Грешки се допускат, важното е какво ще правиш от тук насетне!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 08ef57b4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами припомни си какво са ти казвали хората около теб - приятелки, семейство за всичко това и как си реагирала тогава. Изборът ти е бил погрешен от самото начало, обачее ти не си го виждала като такъв или си пренебрегвала сигналите. Защото, разбираш ли, на тази възраст всички си мислите, че това е любовта на живота ви. И обикновено става ясно, че това изобщо не е така, ама трябва сами да се уверите. Хората, които се опитват да ви предпазят ги приемате за хора, които ви завиждат или ограничават. Сега, осъзнала, че това не е твоя човек, продължаваш да стоиш в тази връзка. То не е и връзка, ами стокхолмски синдром направо!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d81698a4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ехееей кога свари на 21 да го търпиш да те бие и да ти изневерява, че и 2ра и 3та да си му? ! И за какво го обичаш, кое от всичките тези изпълнения ти допада толкова, че да казваш, че го обичаш? Честно не те разбирам. Напомняш ми малко на онези хора, които имат нужда от някакъв проблем в живота си, за да се чувстват живи - нещо като кралиците на драмата. Друга причина да търпиш такова отношение не виждам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 79a6d6fe6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аман от жертви, които си "обичат ' насилника. Фондация Анимус, мисля че се казва, обърни се към тях.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ac9c237b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Кога жените ще се научим да обичаме себе си повече? Единствено децата си може да обичаме повече, но никой и нищо друго!!!

Лола

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a38e5863c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ти си много зле. Залепила си се за най-големия боклук на света, а обвиняваш другите мъже "как бият жените си"? Знаеш ли, може би го заслужаваш. Щом го "обичаш" толкова много стой с него. И без това другите мъже са ти виновни. Ако беше свястно момиче и имаше акъл в главата този нямаше даже да го погледнеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4c79ee490a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Лола, питаш кога жените ще се научим? Никога няма да се научат жени, които заради единия си МАЗОХИЗЪМ
оставят децата си да се мъчат с години при такива психопати, с нелепите оправдания "няма къде да отида, нямам пари" и пр.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker