Сгодена, но открих усмивката си в друг ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгодена, но открих усмивката си в друг !
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 5423 пъти
Здравейте.
Накратко за мен, на 22 години съм, имам приятел от 3 години и сме сгодени от 1 година. Откакто сме заедно не съм поглеждала друго момче, за мен той е всичко!
Обаче с времето той започна да ме игнорира и да ме поставя на последно място, не показваше, че ме желае.. говоря да изгаря за мен! Не виждах плам в очите му, а аз правих всичко по силите си да се разнообразим, но той все едно натискаше спирачките и казваше - СПРИ СЕ.. и сега се отказах да правя каквото и да е било.
Да се раздавам, а той да стои със скръстени ръце и да чака само това.. аз да се грижа за него. Донякъде го разбирам - работи и му е натоварено, обаче 2 години в това положение ми идва в повече. А когато обичаш някого и все си казваш - ще потърпя още малко и нещата ще се променят. :) Уви - не!

Наистина колкото и красиви, умни и забавни момчета да ме закачаха - аз устоявах и най-готиното - не насила, просто нямах нужда от друг човек, защото когато съм с някой, аз съм само с НЕГО! :) Не съжалявах , че не съм си дала шанс да бъда с някой друг, а и не ми е минавало през ума, че съм пропуснала нещо по-добро и т.н. :)

УВИ.. преди три седмици се запознах с едно момче, което е на 24 години и е НЕОБВЪРЗАН ! Както бихте предположили - в сайт за запознанства, където и моят годеник има регистрация и затова си направих и аз. :)
Та това момче е малко по-голямо от мен, докато годеникът ми е на 33 години, тоест - 11 години разлика!
Накратко... двамата са донякъде еднакви, а от друга страна годините си казват думата! И двамата са зодия ОВЕН. ;) Обичат бързите скорости! ;) И съвпадение - имат една й същ модел кола! ;) Но това са подробности.. все пак реших да не ги спестя. :))) Имат синджирче на вратлето... и се чудя това типично за мъже зодия овен ли е или просто си е чисто съвпадение при мен ??? :D

Та това момче е единствения човек, който до сега е успял да ме изкара извън релси! Ту ме кара да се усмихвам, ту поражда напрежение, което малко след това се превръща в... сладки усмивки и добро настроение. :))) Едва ли не ме зарежда с енергия!
Докато си писахме - той ми каза - хайде да се видим и ще разберем дали сме сродни души, ако не сме - всеки ще си продължи по пътя... И аз викам - е какво , нищо не губя, просто една среща, ЗА ДА го убедя, че няма да се харесаме на живо. :))) Аз бях на 100% убедена, че няма да имаме теми за разговор, че няма да се харесаме визуално на живо и т.н.... мислех си, че това ще е първата и последна среща.

УВИ... ВИДЯХМЕ СЕ :)))
Напук на това, което съм си мислила предварително - ДОПАДНАХМЕ СИ, дори много повече отколкото докато си писахме! Но се оказа, че сме се държали в чата така както сме в реалния живот.. просто вече имахме шанс да се гледаме в очите докато си говорим, да се докосваме за ръката за - здравей :)

До сега само той е предлагал да се виждаме, ако зависеше от него - сигурно всеки божи ден щяхме да сме заедно, но аз не го допускам ! :)
Сгодена съм, имам човек до себе си и не мога да го игнорирам заради друг, не бих го допуснала, за разлика от него... той ме игнорира дори, когато сме заедно, което е 100 пъти по-гадно..

Та... с това момче се виждаме, вече четири пъти до сега, пишем си в скайп, фейсбуук, чуваме се по телефона, пишем си смс-и. :) Не сме правили секс! Не сме се целували! И е ясно защо.... защото аз не го позволявам!

Усещам, че той го иска, особено на последната среща. Думите му бяха - сега ми позволи да направя нещо, ако не усетиш тръпки, значи ще си останем само приятели и никога повече няма да те закачам! И аз си викам - еми хайде, направи го и да видим какво ще се случи :) Но отбелязах - само не ме целувай по устните хихи :)
Той ме целуна по вратлето.. и уви - усетих тръпка! Исках ощеее! Вътрешно крещях - НЕ СПИРАЙ! :) И когато той ме попита- усети ли нещо?! Аз казах - не, ИЗЛЪГАХ...
Но явно не умея да лъжа и той разбра какво му казвам... казвам му - ДААА :)))
Гушкахме се, гледахме се в очичките, смяхме се, радвахме се един на друг, но бяхме като малки деца.. не знам как да го обясня. Не ми се беше случвало и ми беше толкова сладко и невинно всичко ! :)))

Но усетих намеци за секс и започнаха да навлизат мисли в главата ми - ТОЙ ИСКА САМО СЕКС, ТОЙ ИСКА ДА МЕ ИМА САМО ЗА ЕДНА НОЩ, ТОЙ СЕ ДЪРЖИ ДОБРЕ С МЕН, ЗА ДА СИ ЛЕГНЕ С МЕН, ТОЙ МЕ МИСЛИ ЗА ГЛУПАЧКА, ТОЙ СЕ ПРЕСТРУВА... :( И ми стана гадно и се разплаках.. и той се изненада от реакцията ми, но и не му казах защо пролях сълзи. Знам - глупаво от моя страна! :)

Той ме жеалеше, аз него също, той е сам, а аз съм обвързана, на него не му пречи да прави секс, с който си иска, а на мен не че ми пречи, НО не бих го допуснала...

Как мога да разбера дали това момче наистина ме иска, как да разбера, че ме цени, че ме харесва и вижда нещо различно и уникално... и че не ме приема просто за убиване на време?! Красиво момче е и може да има всяка, убедена съм!

П.С. Според мен открих момче, което ме кара да се усмихвам. Не говоря за влюбване, любов и т.н. Просто усещам тръпки само при мисълта за него и имам усещането, че и при него е така! Начина по който ме гледа.. изпива ме с поглед.. .гледа право в очите ми! Като ме целуне по бузките и е толкова..... красиво ! Все едно живота ми придоби смисъл в рамките на няколко дни, знам че звучи нереално и прекалено хубаво! :)
Не летя в облаците, че това е моята сродна душа, че това е човекът, с който трябва да бъда или нещо подобно...
Сигурно и на вас ви се е случвало.. живота да ви срещне с човек, който да ви накара да се УСМИХНЕТЕ НА ЖИВОТА! Докато малко преди това сте си мислили, че скуката, еднообразието, болката.. ще останат във вашия живот...
Е, на мен ми се случи ! Щастлива съм!
Но не знам до кога ще продължи това...

П.С. Сега, ако се виждам с него.. ще иска секс! А аз все ще казвам - НЕ, което ще разваля моментите ни заедно...
Ако му кажа, че нямаме шанс заедно - рано или късно ще спрем да се виждаме, Ако му кажа, че имаме шанс заедно - това означава да разваля годеж и да прекъсна три годишна връзка! А не знам какво да очаквам от това момче.... НЯМАМ НИКАКВА ПРЕДСТАВА!

Виждам, че той се дразни, когато ме оставя и знае, че след това съм с приятелят ми! Виждам, че го боли.... чета го в очите му!

П.С. Знам... по-добре да приключа отношенията си стова момче по-рано.. но дали пак ще се усмихвам така???
Три години не ми се е случвало, а сега да ми се случи и аз да се откажа от него... НЯМА ЛИ ЕДИН ДЕН ДА СЪЖАЛЯВАМ....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 62224691bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За 3 години щом си пожелала друг...знам ли...значи любовта между теб и приятеля ти е повече плод на твои усилия и не би издържала проверката на времето. Разликата ви е голяма и в един момент твоите нужди ще започнат да изпреварват неговите или обратното. Рано ти е за брак, но ако си сигурна в себе си и това ли е, което искаш то най-правилно би било да прекратиш контактите си с другото момче. Аз пред дилема, подобна на твоята, заложих на новото и не сбърках.
П.С. Еднообразието е неизбежно във всяка една връзка.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 75311488f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти с приятеля си говорила ли си че се чустваш пренебрегната?
Ти Обичаш ли го или вече си притръпнала?
Ако мислиш , че нямаш бъдеще в тая връзка и ще си нещастна Действай бъди с другото момче
Но първо на първо бъди сигорна в себе си!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 56bf28df95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Типично е за зодия СЕЛСКИ ТАРИКАТ, не за зодия ОВЕН ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 131e8ec94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти самата искаш разнообразие,не невинност и какво ли не там,дето ти се е случило с това момче.Не,не е невинност да си сгодена и да ходиш по срещи от интернет...Причината е в теб,не в годеника ти.Просто още не си готова за семеен живот и за един единствен мъж в живота ти.Като премине еуфорията от новия и непознатия, изведнъж ще откриеш,че и неговите чорапи миришат,че и той се обръща на другата страна след секс и заспива...Дай си сметка какво искаш от живота,не прелитай като пеперуда от цвят на цвят.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4f39b3a3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отговор на въпросите на Номер 2:

- А ти с приятеля си говорила ли си че се чустваш пренебрегната? - ДА, говорила съм и то не един път!!! Винаги съм била на мнение, че е по-добре да се говорят за нещата открито и да не се таят дълго време, защото един малък проблем би станал още по-голям. Говорила съм с него за това, че не усещам да ме желае както преди, а прави комплименти на други жени и дори един път се изцепи - ти си моята любов, а другите жени са мръсници-тоест само за секс... Казах му, че искам да мисли и за моето удоволствие в леглото, уви - думите му бяха: еее, тогава защо сме заедно, явно не сме съвместими след като на теб не ти е хубаво. А това, което исках АЗ да му кажа е, че ми е хубаво, НО.. той не се старае за моето удоволствие в леглото! А това е поправимо! :))) Не ми прави малки изненади, не говоря за скъпи подаръци или нещо подобно.. дори цвете откъснато от градината пак ще ме зарадва, дори ще ме трогне много много!!! Но той някак си не се сеща за тези мили жестове...
Уви, писна ми да се опитвам АЗ да го разбирам - да, изморен е, да, много работи, ОБАЧЕ... и мен ме има в живота му... и аз имам нужда от внимание - аз съм като цветенце, което има нужда да бъде поливано ПОНЕ един път в месеца... колкото и глупаво да звучи! :)))
ДА, ГОВОРИЛА СЪМ С НЕГО , НО УВИ - БЕЗ РЕЗУЛТАТ..

Според мен той е сигурен в мен! Спокоен е, защото винаги съм до него и се грижа за него! Давам му сигурност.. не му давам мотивация да се бори за мен.. ТОЙ ПРОСТО МЕ ИМА!
НИЕ ПРОСТО СМЕ ЗАЕДНО ! Има уважение, подкрепа, разбиране, НО.. кога ще дойде ред на страстта, любовните трепети, ухажването НЕ ИМ Е МИНАЛО ВРЕМЕТО СПОРЕД МЕН! :)))

- Ти Обичаш ли го или вече си притръпнала? Хиляди път съм си задавала този въпрос след като годеникът ми е правил много гафове спрямо мен ! Но не съм се питала - обичам ли го?! А въпросът ми е - ЗАЩО ЗА БОГА ГО ОБИЧАМ ТОЛКОВА МНОГО??? :( Държа на него! Особено до преди три седмици - тоест, нещата се промениха след като се запознах с новото момче! :) Мисля, че това запознанство е за добро! Все едно ме удари тухла по главата... Хей, момиче -животът е пред теб! Това не е единственият мъж, с който можеш да бъдеш, та ти си харесвана от толкова много други .... трябва да се лаская от това! А не да си руша самочувствието заради човекът до мен, който с нищо не показва,че съм специална! :)))

Нещата се промениха!
Сега мога и без годеникът си! Излизам с приятели, забавлявам се и не мисля постоянно за него!
Вече не ми пука толкова много дали ще ме хареса с новите ми дрешки, новата прическа и т.н. - важното е АЗ да се харесвам! :)
Вече си казвам, когато искам нещо и като го уважи - ще си го получа и по друг начин ,от друг :)))
Не се старая като преди да му се харесам, да го накарам да ме желае и т.н. Това насила не става. Ще си го обичкам, уважавам, желая, ще внасям разнообразие, НО само, ако видя ВЗАИМНОСТ. :))) Тоест.. ако видя, че и той полага усилия. :)))

П.С. Целунах се вчера с новото момче. Всички ме питат дали съм усетила нещо - еми, хубаво беше, момчето се целува добре, но уви - искаше ми се да усетя една мнооооооого силна тръпка и да си кажа - ето това е човекът, с който искам да бъда и да зарежа годеникът си. НО.. явно е нормално като за първа целувка с момче, което едва познавам. :)))) Как мислите?!
Не искам да почвам паралелна връзка! Не искам да се отказвам толкова лесно от пътя, който си избрах преди време! Да бъда с даден човек и да създам семейство с него!
Ще му дам шанс ! Ще му дам шанс да се поправи, ако наистина го иска - ще стане. :)))
Ако не стане- здраве да е ! Не винаги става така както ни се иска на нас. :))) А може и да е за добро ! :)))

П.С.2. Бях сигурна в решението си, че искам да бъда с годеникът си ! НО... с времето, когато не виждаш плам в очите на този човек.. това убива и ТВОЕТО желание да бъдеш с този човек...
За мен любовта е взаимност! Всеки трябва да добавя по едно 'златно' камъче във връзката ни...

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 77b94d071e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Що не мислите предварително бе хора,ц ц ц.На края оставаш сама,със сигурност.Ти лъжеш и двамата.С единия с е...,с другия целуваш!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 83989df4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ааааа...Скоро ще почнеш и да спиш с другия...И после ще намериш трети,след като и втория не става за нищо...Тоест-след като мине еуфорията от новия превъзходен принц и той се окаже чист жабок!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6530adcfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Напълно подкрепям No7. Спрете се бе момичета, все тичате и си трошите главите, замайвате се по новото и непознатото......., но с времето осъзнавате, че то е добре познатото старо.....

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 258c66c447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кофти е, че толкова рано сте стигнали до безразличието с уж истинската връзка. Думите "годеник", "съпруг" не са създадени за да наложат модел на поведение, а служат само за означаване на вече изработен такъв. Щом връзката ви едностранно или двустранно е вече компроментирана, няма как да сте годеници. Годеници е дума, с която се именува перспектива. Вие сте просто гаджета на изпитателен режим, който отива към неуспех. А това означава, че е по добре да не се чувстваш толкова обвързана. Нужна ти е връзка, в която партньорът ти да не се опитва да демонстрира превес и превъзходство. Сивотата, за която говориш и която отклонява вниманието ти към света извън установената двойка, е характерна за почти всички хора, но насищането настъпва по принцип много по късно- тогава, когато има изградено семейство, големи деца, уреден живот... Когато наистина са се изтъркали от дългото еднообразие чувтсвата между партньорите и осъзнаят, че сексът навън не е предателство към другия, а просто необходимо допълнение. Ти не си обвързана. Опознай се още малко, преди да решиш какво да правиш със себе си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4f39b3a3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отказах се от НОВОТО момче. :)))
И не съжалявам.. целунахме се и сложих - край.
Дори реших повече да не общуваме.. така е най-добре. :)
Определено ме привличаше, НО аз знам какво искам - искам моето момче!
Просто ще се опитам да направя всичко възможно да разнообразя връзката ни, да се преоткрием!
Такава съм си.. не се отказвам до последно!!! :)

П.С. Лошото е, че все още не виждам плам в очите на момчето ми, да видя, че и той прави нещо по въпроса..

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 965c8c720a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма и да видиш. Не си интересна. Щом правиш всичко за него, значи си заинтересована. Никой мъж не приема жена, която му се подлага, пък макар и собствената. Сега липсва плам в очите, по-късно идва безразличието -"Я, колко хубав свят наоколо!? Сляп ли да му остана?". И идва това, от което ти си се отказала. А той дали ще се откаже? Саможертвите имат смисъл само ако целта им е постижима. Иначе се обезсмислят.
Все пак, браво за избора. И според мен е правилният.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4baf3ba7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък мисля, че си направила лош избор. Да похабиш още от най - хубавите си години с човек, който е студен с теб:( Какво като "ще развалиш годеж". Голяма работа!... Щастието ти е най - важно. А животът е толкова кратък! Сега можеш да намериш човек, който те обича... А утре, когато си нещастна, смачкана, в оковите на нещастен брак ... и стара? Какво ще правиш тогава? Не се самозакопавай. Обичай и бъди обичана! ИСТИНСКИ!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ab26fc99df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Много добре те разбирам, бях в подобна ситуация с разликата, че не сме сгодени и сме заедно от почти 5 години. Този страх дали един ден няма да съжалиш е каточели главната причина да не послушаш сърцето си. Защото всяко начало е хубаво, а после при всяко разочарование дали няма да съжаляваш. От друга страна как да продължиш като нещо ти липсва. А дали си осъзнавала, че нещо липсва преди да срещнеш другия човек. Много хора ще кажат, твоята ситуация е най-благоприятна, защото в крайна сметка ти имаш шанса да избираш и едва ли не не оставаш сама каквото и да избереш. Обаче това чувство за вина и страха дали ще направиш правилния избор за себе си са неща, с които трябва да се съобразим макар и да не знаем със сигурност до какво би ни довел всеки един от изборите. Надявам се да сполучиш каквото и да решиш. Знам, че е трудно

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bbdbabcca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Вълкът козината си мени, нрава-не" -отдавна са го казали хората това. Той няма да се промени каквото и да правиш! Това си е характер! Егоист, който се интересува повече от собственото си спокойствие, а ти си му удобната. Да, той може би те цени и хвали дори пред приятелите си - тя е умна, красива, добра... , но няма да направи нищо, за да се чувстваш ти по-добре, а когато се появи детенце, може и на него да не обръща внимание. Помисли и за това, тук не става въпрос само за твоя живот, а за живота и на бъдещото ви дете (деца). Ако те устройва съквартирант - имаш го, ако искаш партньор в семейството - по-добре рискувай дори да останеш за малко сама, но да намериш своята истинска половинка.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 59a33c9e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Миличка, мисля, че по-скоро не, че не си готова да се омъжиш, по-скоро това не е човека. Не заради това момче или заради някое друго, а заради теб самата е по-добре да не се омъжваш за човек, който от сега те пренебрегва. Аз съм приключвала 8 годишна връзка и сега не съжалявам, защото с друг съм много по-щастлива. Така, че приключи след като не се чувстваш добре и обичана и смело позволи на живота и шанса да ти върнат усмивката, успех:)))

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 17546e02c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мъж съм и ми е писнало да се раздавам, а всички само да очакват от мен. Ти явно си неразумна и недоопомнила се госпожичка. Мислиш ли, че щом си кажете с някого че ще" ходите" заедно (каквото и да означава това), този някой трябва да търпи всичките ти капризи и да мисли само как да ти доставя разнообразие, радости и разкош, докато ти" героично" отбиваш атаките на други, " много по добре изглеждащи пичове" , и с това изчерпваш проявите си на внимание и грижа за тригодишната си връзка. Аз лично, бих предпочел да не им отбиваш атаките, но когато се прибера от работа, у дома да намирам уюта на подреден дом и предизвикателно разхвърляна спалня. Това, че се начесваш някъде другаде ме засяга по -малко, отколкото това, да седиш срещу мен, а да мислиш на колко си отказала и как да го наваксаш. Абсолютно съм сигурен, че тоя, в когото си видяла усмивката си, ще ти омръзне също като и предишния, също както впрочем и всеки друг. Защото на 15 г. е най важно да изживееш любов, секс и т. н, но на 23 трябва да си се научила да уважаваш много по важните практични аспекти на същността на семейство и бит. Истината е, че какъвто и партньор да си случила, дори ако е американският президент, винаги ще има хора, които да го превъзхождат с нещо, както и винаги ще има хора, които ще те ухажват, без значение, че си обвързана или дори женена. без значение дори как изглеждаш. Това е естествен процес. Но само ти сама можеш да преценяваш степента на компромиси, на които би била готова, за да съаздадеш трайна двойка, да родиш и отгледаш успешно поколение. В компромисите е истината, каквото и да ти говорят. Романтиката от романите е за разнообразие по празниците и за украшение на забежките извън семейството.
Бе ти, друга работа нямаш ли?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 57586d7798
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мило момиче, имах връзка с мъж който беше от същата зодия, повярвай ми била съм много харесвана и желана жена, на за първи път попаднах на такова чудо. Уж ме искаше, звънеше, после не се обаждаше с дни, правехме секс и той след това забравяше за мен. Много студен, много странен, аз съм зодия водолей, ти незнам коя зодията си, но овен е голям чешит, егоист. Когато го попитах защо не се обажда, той ми каза, ами ние да не живееме в ренесанса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker