Объркана за чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана за чувства
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2614 пъти
Здравейте! Ще споделя своята история и ще чакам коментари..Аз съм на 20 и тази година се запознах с един мъж на 28..Много набързо се случи да правим секс..нямаме и двамата обяснение за това..на мен ми беше първи...а за него е 3-та по-сериозна връзка..останахме си заедно и така сега след половин година .. аз съм много объркана..наскоро един мой колега ме възбуди с ръка..не можах да го спра..аз нищо не съм му правила дори не съм го целунала...малко след случилото се не издържах и се обадих и казах на приятеля ми...видяхме се..обясних му всичко..много се ядоса..и така де няма да навлизам в подробности ..оправихме се..поиска от мен вече да не говоря с този колега и да загубя всякакъв контакт с него..аз че съм виновна съм виновна...най-същественото е че за първи път се случи да поговорим с приятеля ми по сериозно на тема чувства..до сега не ми е казвал неща от сорта на - много те харесвам .. да не говорим за нещо други... и сега ми каза че страшно много съм го наранила, че е мислил че е открил човек с които да бъде .. а аз много се притесних и обърках .. каза ми че иска да съм на 100 % сигурна че искам да съм с него ... /забравих да спомена, че към въпросния колега не изпитвам нищо - приемах го като приятел/... и че няма да му е приятно ако след половин или една година го зарежа.. и каза че ако изневеря или не искам да съм с повече с него е по-добре да му го кажа... за това съм напълно съгласна и аз..не обичам да лъжа, да крия някакви неща...но ме е страх защото не съм сигурна какво изпитвам..просто не зная...мисля, че дори не зная какво е любов..до сега ми се е случвало 2 пъти да изпитвам някакво силно привличане към 2 момчета само, но аз не съм била с тях..нямаше го от тяхна страна и дори не съм сигурна че това е любов било...а към приятеля ми..не зная какво изпитвам...харесва ми да говоря с него, да правим неща заедно...но нещо сякаш ми липсва...като цяло животът ми е малко объркан..в момента уча нещо, но имам други мечти,свързани със съвсем др неща - страх ме е дали ще ги изпълня през живота си, като в момента не правя нищо за тях...нямам добри приятели - имам впредвид на които да се довервявам да ходим заедно някъде...просто все забравят да се обадят..не си падат много по купони - просто заради приятната компания - а заради алкохол .. като цяло в българия хората не ми допадат много ... постоянно съм под напрежение ту за изпити, ту за друго... друго какво да кажа .. със секса нямаме проблеми...не гледаме и двамата на него като най-важно нещо... мисля, че това е в об6ти линии.. объркана, страхуваща се и не знаеща какво да прави, как да постъпи ..Които желае, да помага със съвети..Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker