Имам приятелка, но винаги "ТЯ" ми е била слабост! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам приятелка, но винаги "ТЯ" ми е била слабост!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2988 пъти
Привет, момче съм на 24 години уж видимо и интелектуално съм зряло момче, което май има нещо неизживяно! Става въпрос за това че 5 години бях в университета в една група с едно момиче! Приятели сме си, нищо че тя има страшно много недостатъци които ме отблъскват, но винаги съм я желал, и сексуално и не само! Тя разбра преди 3-4 месеца, че съм я желал винаги! Та имам си приятелка на която уж държа, привличаме се но тя е на 18! И прост снощи бях на бар с голяма компания и един от моите приятели с който дружа всеки ден си флиртуваше с нея от няколко седмици и снощи между тях имаше свалка, целувки и всичко еротично в барът! Те са необвързани имат си право, дори моят приятел ме питаше много отдавна дали ще има проблем да се пробва, ЕСТЕСТВЕНО че имам и винаги съм имал, но го излъгах! Те си тръгнаха заедно! Снощи почувствах някаква болка, когато ги гледах, насълзих се, нещо в мене отвътре умираше бавно и болезнено! Болеше ме за момиче, което дори съм сигурен, че и не държи чак толкова на мен като човек! Защо се натъжавам за нещо, за което няма смисъл! Кажете ми, защото се чувствам виновен пред себе си, гузен пред приятелката ми която е толкова добра и държи на мен! Опитвам се да запълня нещо, НЕизживяно, някаква празнота, която съм допуснал да задълбае до голяма степен! Понякога я мразя, защото не успях да я накарам за всичките тези години да ме обикне... не знам объркан съм, просто не мога да излекувам СТРАННАТА и НЕобяснима болка, която чувствам когато я видя с друг! Благодаря Ви за вниманието, дано има някой който си е направил труда да прочете историята ми и да ми даде съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8aa053b749
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябвало е да действаш навреме и да се пробваш. Сега те е яд, но нямаш право. След време несподелената любов се превъзмогва, но спомените не са особено приятни.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 59d186b15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами изясни си чувствата на първо време. Отговори си на няколко въпроса:
1. Обичаш ли приятелката си и имаш ли чувства към нея?
Ако отговорът е ДА, то се бори за връзката ви, ако стоиш с нея от състрадания и само привързаност - още сте млади, ще срещнете други хора, по-добре рано, отколкото да задълбочите връзката си повече и накрая да е още по-болезнено.
2. Какви чувства изпитваш към другото момиче? Сигурен ли си, че не е само сексуално привличане? Възможно е да е само увлечение, което може да отмине, ако спреш да се виждаш с нея и да поддържате контакт. Обаче ако чувствата ти са реални и си представяш връзка с това момиче и я харесваш то решението е едно: Късаш с приятелката си (кофти ще е, но поне ще е честно и няма да действаш зад гърба й) и споделяш на другото момиче чувствата си, виж какви са нейните чувства и нейната позиция - ако не сте на една и съща вълна и тя не ти отвръща - вече поне си си изяснил всичко.
Дори и да не ти отвърне във всеки случай (ако не обичаш приятелката си, а си с нея само защото да не я нараниш, което според мен е точно така) е по-добре да се разделиш с гаджето и да продължиш напред.
Според мен наистина трябва да се разделиш с нея и да видиш какво ще стане с другото момиче - ако ти отвърне, ок, ако не, продължаваш напред и гледаш да забравиш ситуацията.
Изясни си чувствата и направи каквото трябва по достоен и честен начин.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b13f2fb6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Когато прочетох историята ти се насълзих... Абе мъжага, я се стегни и недей да ревеш. Аз помислих, че оня се свалял със сегашната ти приятелка и щях да ти кажа да му начупиш скулите. Ама я остави тая, щом се сваля с други не ти трябва. Имаш си момиче до себе си, не пропилявай връзката си заради к*рви.

М24

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d53a174115
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Наранено его.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ff17a3eadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Човек, ако можеш спри да мислиш за нея.Винаги това, което нямаме го искаме най-силно.Знам го от опит, защото и при мен ситуацията е подобна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5efdeada2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш до себе си прекрасен човек, а гледаш друга, която изобщо не се знае дали има какъвто и да било интерес към теб. С две думи ще оставиш питомното за да гониш. Изясни си какво точно искаш, защото момичето до теб не заслужава да бъде наранявано по то този начин!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e2d7faa727
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пич, много си зле, честно. Яд те е, че не си я ебал навремето, а пък сега си обвързан. Обвързания човек винаги чуждите кокошки му се струват като гъски. Да си я ебал навремето тая мацка, сега я забравяш и тва е! тва, начинът по който пишеш, говори, че си като женичка в емоционално отношение. Жени има с лопата да ги ринеш, но малцина са стойностни.

Ще ти кажа собствения си опит. Аз съм човек с немалко жени зад гърба си, но докато срещна стойност и непокварена, която да не е ебана от десетки мъже, минаха доста години. И в началото с нея се чувствах странно, секса беше скучен, тя самата ми беше някак скучна и странна. Между временно разни мастии, дето въртят опашки ми се струваха страстни, огнени и по-подходящи за мен, заради някакви първични емоции. Имах няколко стари курвички, с които просто се чукахме от време на време, с които сме имали връзка и в началото ми се струваше, че изпускам нещо кой знае какво. Така един ден седнах и взех да размишлявам: "Добре де, въпросните страстни мацета ми чешат егото, че съм голем ебач, че съм супер, щом в 2 през нощта ми звъянт за секс, че ме преследват, но в крайна сметка те нямат достойнство, те са празни откъм любов и не ме обичат, просто им е забавно с мен, но те не могат да обичат, те се чукат, но никоя не ми се отдава като истинска жена на мъж когото обича, просто са опитни курви, които са напреднали в техниките, в свирките, но иначе с тях нямам бъдеще, утре ще започнат да ми изневеряват, ще се чукат и с други мъже, не са подходящи за майки на деца и т. н. ". Изведнъж си се чукнах в главата и разбрах какво богатство имам до себе си в лицето на моята приятелка, кяото ме обича, която страдаше при някои от позвъняванията, на бившите ми въшли. Тогава разбрах, че ако не си избия от главата всички измамни желания за нещо повече, ще загубя бзценното си съкровище. Сега я обичам и макар много жени красиви да има, не ме вълнуват и не желая да си прецакам връзката с доброто момиче, което ми глади ризите, което ми пере гащите и което сутрин ме буди с целувка! Повечео от ония пачаври след страстна нощ спяха като резани с алкохолен махмурлук и дори сутрин не се сещаха да направят по едно кафе, та се налагаше аз да си и да им правя!

Та и ти така, мислиш си за неква никва, дето се боцка насам натам и грам не те обича. Некви ниски страсти ти замъгляват здравия разум. Ако наистина не държиш на приятелката си, я остави и не и губи времето, ако ли не, я обичай още повече и си избий от главата тъпите курви!

м32

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4d824be834
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Старите мъдри хора са казали:
Недей да гониш дивото, защото ще изпуснеш питомното.
Парадоксът е, че "слепият и глух" човек чува: недей да гониш екзотичното, защото ще изпуснеш скучното.
Но съветите на старите хора не са никога случайни...
Един ден от горчив опит и МНОГО КЪСНО човек сам разбира, че дивото се е оказало червива киселица, а питомното градинска ябълка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker