За неприятните неща, които трябва да се признаят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За неприятните неща, които трябва да се признаят
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3055 пъти
Здравейте хора! Преди, да си призная, ми беше интересно да чета какво пишат другите и как трети лица го коментират. Сега се стигна до там, че имам нужда и аз от малко помощ и коментари :)

Най-големият ми проблем, е че съм на 19, даже след малко повече от месец правя 20, но все още не съм правила секс.....Якооо .....От застреляните съм :D Всъщност живота ми така се стече, че се захванах със спорт, който отнема много време и от състезания и тренировки не ми оставаше време за личен живот. По цял ден киснех в залата с колегите, но на тях не гледах като на сексуални обекти, защото просто ми бяха като семейство. И ето сега Станах студентка, зарязах спорта и съответно си намерих приятел. Ходим вече близо месец и на двамата много ни се иска да се усамотим, но идва проблема да му кажа или не , че все още съм зелена зелка..Шубе ме е , че първо ще си помисли , че го лъжа.
По принцип от както тръгнах по състезания хората си мислят, че съм к*рва, развратна или от сорта, но малко си дават сметка, че състезанието е 6 часа път, 12 часа мъка и още 6 маса път....Но хората не ги интересува това.Най-близката ми приятелка най редовно редеше "Еххх, то по тия хотели дет сте спали , кой знае какво сте правили" и така си тръгна. :X

Знам, че това е пълна тъпотия, но моля ви от сърце, кажете какво би било най-доброто решение :)
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: d76d4f56d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай, кажи на момчето и развивай връзката си. Избий си всички комплекси.. те нямат основание. Напротив, може да направиш щастливо това момче!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 321e05fe85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех, да ви имах проблемите. Ами кажи му, защо да не му кажеш!
А че си "зелена зелка" абе вие хора, защо сте решили, че трябва да си спал с някой на 15, за да не си "застрелян"?!?
Това е според мен тъпотията, така да се мисли, друго нищо не е тъпо.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c56ac525c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не мога да разбера младите що за критерии си измисляте, и още повече как изобщо им се връзвате!? На 20 г. била девствена, значи е "застреляна" и "зелена зелка"... От друга страна се притеснява, че я смятат за к*ва, понеже ходи по състезания!? Абе какво те интересува изобщо мнението и приказките на другите? Не виждаш ли, че те се занимават с тебе, и с клюки, и дават всякакви акъли и съвети, само и само да не стане въпрос за тях и за техните проблеми, където пък започват големите лъжи и измислици...

Кажи на момчето как точно стоят нещата - ако е човек ще те разбере, ако не е - няма смисъл да се занимаваш повече с него - свестни момчета колкото щеш. Ти искаш хем едното, хем другото май?

Единствената "неприятност" ще е, наистина че ще си малко неопитна в началото, но това може и да е много вълнуваща "неприятност" - откриване на нови неща... Вярвам, че и с неопитността си бързо ще се справиш, все пак ако погледнем животните едва ли изкарват по 3 висши спреди да се чифтосат.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e8327d56d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хахахах...това с животните е готино :D мерси хора :) Никога не ми е пукало за чуждото мнение, но мнението на този човек ме интересува, затова питам :) Мерси отново :))))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d791a51acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм на същата възраст и въобще не се притеснявам, че съм девствена!На пълно съм съгласна с горното мнение.. защо трябва да се ръководим от мнението на хора.. които са бързали да станат големи.. (мн леко казано).Всички момичета около мен са го правили.. едни на12,др. на 15 .. е не искам да имам техния живот!Това е нещо, което неможеш да си върнеш, така че го подари на някой който си заслужава!Ако момчето с теб наистина го заслужава ще се почувства специален след като разбере.Успех!!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: fdbfe3b92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е важно на колко ще го направиш, по-важно е да бъде с точния човек ! А относно кой какво казал или ще каже... живота си е твой - живей го, а не се води по хорското мнение...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3d368ac081
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм на 19 години и аз скоро ще направя 20 и аз съм девствена, още по лошото е че не съм си имала гадже до сега и не мога да си намеря..Ти поне си октрила подходящия, не му мисли толкова, просто му кажи истината и не се срамувай от това - той би трябвало даже да се радва. Айде успех и дано ти провърви(за разлика от мен) Пиши после какво е станало :))))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker