Не мога да карам кънки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да карам кънки
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1303 пъти
Хора помогнете ми! Аз съм момиче на 12 години.В нашия град има една пързалка но не от истински лед, а от синтетичен лед и по тази причина се пързаляме с ролери вместо кънки. И така бях на един рожден ден в заведението, което държи тази пързалка.
И рожденничката пожела да покараме, но аз не мога. Качихме се с най-добрата ми приятелка, която също не може и другите. Моята приятелка се научи за секунди, а аз се опитах и паднах.Всички ми се присмяха дори не можах да стана и няколко гадни момичета започнаха да карат в кръг около мен и ми се смееха. Моята приятелка кара перфектно само за ден се научи.
Помогнете ми как да се науча?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: d448568610
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми и аз не мога и какво? В нашия град пък има истинска ледена и веднъж отидохме е така да се пробваме. Е за 30 минути паднах 45 пъти и най гадното нещо което ми се случи е че си счупих дебитната карта като си падах на гъза (няколко десетки пъти). Живота ми не свърши с това че не мога да карам кънки, нито пък стана по малко пълноценен.
В същност пак може да ида ако се съберем готина компания. А за това че не мога да карам, мисля че никой не може да ми помогне :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 132bcd3c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се нaучиш, не се притеснявaй. Товa, което ти пречи е притеснението-дa не пaднеш, дa не ти се смеят... Тоест, не че имaш физически проблем, a стрaхът те пaрaлизирa.
Купи си неколенки. В спортните мaгaзини продaвaт. Имa и предпaзители зa лaктите и китките. Нямaш предстaвa кaквa сигурност ти дaвa дa знaеш, че aко пaднеш нямa дa се удaриш лошо. И се отпускaш и си кaрaш. Иди с приятелки дa се учиш. Много е вaжно НИКОГA дa не се изпрaвяш изцяло. Точно тогaвa губиш рaвновесие и пaдaш нaзaд. Леко приведенa, със леко сгънaти коленa. Бързо ще се нaучиш и е голям кеф

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9c5e2c2271
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Малко са всъщност хората, които умеят добре да карат кънки. Има хора, които не могат да карат колело, ролери и т. н. Не е края на света, че не умееш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: eff6df9087
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз често слагам кънките, особено петък или събота вечер и прибирането ми пеш е супер весело.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4da3ab5b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Подхождай с малко самоирония. Като ти се хилят пачите, смей се и ти. Все пак няма нищо лошо в това да не можеш да караш кънки... егати, за какви неща се притесняват децата сега. Я по-ведро ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f1059aef1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз отскоро се уча... Искам от малка, но ме записаха чак сега като тийнейджърка. Госпожата ни казва да плъзгаме краката си като усмивка - със събрани пети. Да, трудно е, но НИКОЙ НЕ Е СТИГНАЛ ДО ВЪРХА, БЕЗ ДА ПАДА! Опитвай, не знам дали вече можеш, но опитай да караш назад и на зигзаг. Сложи камъчета и, карайки, се опитай да ги вземаш. Можеш и да клекнеш, да се завъртиш, да вдигнеш крака си. Между другото, на колко години си, защото това е важно - аз като съм и виждам само деца на по 4. Така че, ако сме по - големи ще изглежда странно, но пак има шанс! Мотивирай се - нашата учителка например ни пуска музика, по - малките ги вдига, а накрая всички се събираме и се покланяме! Ключът е в това да преодолееш страха - нашата пързалка е с лед и работи и лятото. А падаето там е забавно - не боли, само леко се охлаждаш. Ако паднеш се опри на колене и стани. Можеш да правиш и лимонче. Ако ти смеят просто и ти се смей! Успех! Моля за отговор!
One girl

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ddfcb74b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   По-важно от това, да се учиш да караш кънки, е да се научиш да не обръщаш внимание на подигравките на околните, защото те точно това искат - да видят, как най-лесно могат да те дразнят, и после ще го правят постоянно, защото са жестоки и обичат да измъчват по-слабите. Недей да им показваш обидата си, и те, като няма за какво да се хванат, ще престанат. А най-добре е, както те посъветваха по-горе, да се научиш и ти сама да се смееш над себе си - така няма да им показваш че си слаба, а напротив - че си силна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker