Влюбих се в учител - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в учител
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 4769 пъти
Здравейте!Аз съм на 20г, завърших училище и сега съм студентка, но края на 10 кл. се влюбих в един учител от моето училище. Започнах да му пиша от фалшив скайп... писахме си около 3 месеца, след което той ми каза, че ме харесва въпреки, че не ме е виждал и че иска да сме всеки ден заедно, а не само да си пишем.

Той попринцип е много затворен човек и след като ми сподели това аз осъзнах какво правя, че всъщност си играя с чувствата му. Малко след този чат му признах, че съм ученичка, а после му казах и коя точно. Той реагира много добре... каза, че и той на мое място би постъпил така и продължихме да си пишем. Това ме накара да си мисля, че може да има нещо между нас.

Писахме си още около 4 месеца.. той ми пращаше и смс .. Аз мн се увлякох по него, но след като завърших всичко се промени. Той вече не пишеше както преди.. отговаряше студено. И това е моята история .От близо 2 г не съм поглеждала др момче, а и нямам желание. Дали си е писал с мен.. само за да не разкажа в училище за това което ми е признал???Дали се опита да си върне??Искам да го забравя от една страна, защото виждам, че не иска да е с мен, а от друга, защото знам, че нашите няма да приемат разлика от 12г , но нз как да го забравя. Помогнете ми!!!! Дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 516127edbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Често срещана ситуация, имам приятели учители, които в началото на стажа си преживяха любовни вълнения / чисто пуритански /, бяха с 6-10 г. възрастова разлика с ученичките, но дамите впоследствие отидоха да учат и с течение на времето всяка си намери нова среда, приятели, гаджета - и нито една от тези връзки не завърши с брак. Ще намериш твоята среда и ти, господинът се държи дистанцирано, защото знае това и не вижда бъдеще във връзката ви, може би иска да изживееш младостта си и да не се обвързваш толкова малка.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: bb91b88dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мечо Пух, според теб той си мисли, че това е просто увлечение, така ли?Аз се опитвах 2г да му покажа, че не е така и че не съм хлътнала по него, само защоо ми е учител, за тръпката.Хах.. беше ме страх да кажа коя съм, защото си мислех, че не е възможно да ме хареса.Опозна мен в чата, въпреки чуждото име... и се стигна пак до там, че трябва да мъ кажа.. казах му.. нещата продължиха още малко .. и в един момент край:X Мислех си и аз, че това мойто е навик, свикнала съм да си пишем и си мисля, че съм влюбена, но.. не е така :))Казах си, че няма да се унижавам, макър че според мен гордостта няма място в любовта и не съм му писала от около 2 месеца, но в момента, в който го видях дъхът ми спря... Никога не се усмелих да му предлова да излезем на кафе и очи в очи да му кажа какво чувствам.Той ми е казвал за няколко случая в които ученички са му се обяснили.. и не исках да съм просто една от тях,но .. май сгреших.Или грешката ми е в това, че всичко започнах с лъжа...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f0aece1f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Mного правилно се е изказал Мечо Пух !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6e5c02381a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да те попитам как започна да си пишеш с него, за коя се представи и какво му написа ??

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: bb91b88dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Започнах да си пиша с него в импулс.. там пишеше, че съм с 2 г по-голяма от колкото всъщност бях и че съм от София :) после си разменихме скайповете...Писах му на 14.02. и го попитах защо не празнува.. така започна всичко.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8a14d66517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Говори с него! Не забравяй толкова лесно любовта, колкото и невъзможна да ти се струва!!!Какво като е учител, те също са хора... , е да годинките са малко повече, но и това не пречи, ако и двамата имате чувства. Може би това го притеснява. Ние няма как да ти дадем добър съвет, ти сама си помогни. Изсясни си ситуацията и действай ;)Няма нищо да загубиш. можеш само да спечелиш :))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f741a6709f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, мила! В твоята история почти познах себе си! Когато бях първокурсничка в университета (преди две години) се влюбих до лудост в един от преподавателите ми. В началото смятах, че всичко е невъзможно, но след дъги и мъчителни месеци без него, реших, че го обичам и каквото и да става ще се боря за сърцето му. Започнах да го търся. Ходех в часовете му, започнах да му пиша по електронната поща, после и по скайп. Само че с истинското ми име. Той знаеше коя съм. Но това не е толкова важно...

След 3 месеца сериозна "работа" от моя страна той най - после ми каза, че ме обича. Оттогава сме заедно и сме неразделни. Никога не съм била по - щастлива! За тази учебна година съм в чужбина... Но ние пак сме неразделни. Хилядата километра не ни делят. Всяка свободна минута сме в скайпа. Даже в този момент.

Между другото и нашата разлика е точно 12 години в негова полза:)

Ако го обичаш, нищо не бива да те спира! И - NB! ВИЖТЕ СЕ С НЕГО И ГОВОРЕТЕ ОТКРОВЕНО! Аз го направих и сега безкрайно се радвам:) А си умирах от притеснение...

Пожелавам ти много щастие и успех! Давай смело! Сега ни е времето да обичаме и да се радваме! Хич да не ти дреме какво разправят разни завистници! Мен всичките ми "приятели" ме намразиха и изоставиха... от завист. Не ми простиха, че съм щастлива. Яд ги беше, че постигнах нещо, което смятаха за невъзможно. А другите говорят, че съм кариеристка, бележкарка и т. н. Не ми пука! Сега съм по - щастлива от всякога! Поздрави!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: bb91b88dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много блаодаря! Страшно много се радвам за вас и ти се възхищавам. Хубаво е , че знаеш какво искаш и го постигаш :)) Дано и при мен нещата се получат ;) Благодаря и много щастие на вас :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker