Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4101 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 24 год. С моят приятел сме заедно от 4 години. Много го обичам и не мога да си представя живота ми без него. В един момент започнахме много да се караме и основната причина беше секса, аз исках да го правим по често. Милион пъти сме разговаряли на тази тема и му казвах какво ми липсва, но така и нещата не се променяха. Чувствах се нежелана и пренебрегвана. 3 год и повече не бях поглеждала друг. Но преди няколко месеца се целувах и натисках с едно момче с което излезнахме още два пъти. След това след около 7 дена отидох на дискотека с друго момче към което нямах никакви симпатии. В дискотеката се натискахме и вечерта правихме секс, коийто изобщо не ми хареса и се чувствах ужасно след това. След като изминаха още два месеца започнах да излизам на кафе с друго момче с което се целувахаме в продължение на 1 месец и си излизахме но не сме имали сексуален контакт. Това с него ставаше доакто моят приятел беше извън София. Прекратих вскякакъв контакт и с него и сякаш след целувката ми с първото момче се получи поредица от изневери, за което страшно много съжалявам. Имам ужасни угризения и много се измъчвам от постъпките си. Искам да ВИ ПОМОЛЯ ЗА съвет да разкажа ли за всичко това на моят приятел или да си замълча ? Мисля че ще му причиня голяма болка, но той всеки ден ми казва че иска да съм честна с него. За да може да просъществува тази връзка да му призная ли всичко това ? Благодаря ви предварително, дано някой да се включи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: c6bb561b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като отсега имате сериозни сексуални разногласия, как виждаш връзката ви занапред - ами кажи му и се разберете, защо да продължавате агонията. Както си я подкарала като пчеличка от цвят на цвят едва ли да намериш любовта на живота си, най-много да ти излезе име.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 27064f0a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи, първо си избий всички угризения от съзнанието и не се чувствай виновна за нищо. Виновен в случая е твоя приятел, който те подтиска и не ти дава това, от което имаш нужда. Заради неговото отхвърляне, ти получаваш комплекси и се опитваш да ги избиеш като търсиш това, което ти се полага на друго място. Най-вероятно и момчето ти не е много честен с теб; току-виж той е направил много по-долни неща зад гърба ти и си трае без угризения, а на всичкото отгоре те пренебрегва и те тласка в ръцете на други. Ти си поговорила с него, но не е имало ефект. Най-добре пак да поговорите и да му поставиш някои условия, въпреки че ми се струва вече малко късно и излишно. Май връзката ви се е изчерпала и от тук нататък ще си причинявате само болки и нещастия и ще се дърпате в грешни посоки. Само на 24 години си и имаш много живот пред себе си. Остави тази безперспективна връзка и потърси щастието си, но не забравяй да не обвиняваш себе си за грешките на другите.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: bf460e93cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бой и ебан не се признава! Никой , (освен този Пух) не е умрял с една жена/мъж!Ходи до като си млада, ожениш ли се ,ще е трудно!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 81b6c4a411
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога не си признавай изневяра!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d4b5994d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля че всички правим грешки, само Мечо Пух - не! Той е от камък и никога на нищо не е изневерявал!
Разбирам доббре как се чувстваш, но искам да ти кажа, че от сега нататък ти вече си имаш тайна - твоите изневери. Не го споделяй с никого. Твоите грешки са си твои. И ако споделиш, най-много някой като Пухкавия, да те поучава. И да те намрази. Не споделяй с приятеля си, но си помисли дали ще продължаваш така. Защото рано или късно ще те хванат. Ако искаш само един приятел, нека да е един. И ти да си му една! Хората са злоради и завистливи. И обичат да съдят другите, като Мечо Пухкавия. Никой не гледа себе си. Затова си мълчи.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5743f9016f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   а бе виж нещата с твоя приятел , нашии си още 2ма -3ма 2 колекцията от изневярата и следва да си платена компанионнка или за 1 питие да те ударят в кенефа

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40275b5219
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Незная, а и едва ли някой тук знае какво да те посъветва. Макар и да съм сигурен, че има много, които мислят обратното. Мечо пух е прав по принцип, но не всички биха приели за правилно да се обрича човек на аскетизъм, защото е длъжен да импонира на друг човек. Мисля, че другият човек -приятелят ти , също трябва да е наясно с изискванията ти към връзката и ако не може да ги удовлетворява, да направи така, че нищо да не ти липсва. Стига да мисли за теб, а не само за това, как изглежда в очите на околните. Длъжен е или да те удовлетворява, или ако е неспособен, да ти даде свободата да го правиш с други. И все пак да си остане твой единствен избор, заради други качества. Днес има безброй начини семействата да потушават сексуалния си дефицит. Не е нужно някой да изживява угризения, нито нападки от когото и да било. Освен секс шопове и самозадоволяване, съществуват дори форми като "суинг"-а. Трябва ли някой да се чувства наранен от това. Раздялата е крайна мярка, която е приемлива само при несъвместимост на схващанията и разбиранията за това, кое може и кое не в отношенията ви. Това обаче можете да решите само двамата. Затова казвам, че нашите съвети могат само да ви обогатят с нашия опит и с нашите схващания, но не бива да се превръщат в ръководство за постъпките, поведението и решенията ви.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 955dcd02a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Опа, хвърлих камък в блатото и жабите заквакаха, макар че не виждам какво лошо посъветвах девойчето, само да тури ред в отношенията си овреме. Не съм умрял с една жена, номер 3, преди законната имах много, само че бракът за мен не е само един подпис, а и известни морални ангажименти. Нито аз, нито жена ми сме застраховани от изневяра, но сме се разбрали - ако някой реши, че иска разнообразие, да си вземе куфарчето и да си върви. Да, има и такива семейства. Тук анонимно подкрепяте изневерите, но я пуснете пост, когато окичат и вашите главици с рогца. Номер 5 - ти самият поучаваш, а обвиняваш мен в това, нали затова е пуснат този пост - момичето иска съвети и то с теб я съветваме едно и също. И къде видя злорадство и завист - няма за какво да завиждам на ситуацията, в която е изпаднала авторката, още по-малко да злорадствам над нея. Като човек и аз не съм безгрешен, но животът ми поднесе много изпитания и се старая да предпазя други от грешки. Особено се гнуся от всякакви лъжи и измами. Все пак, ако има засегнати, им поднасям извиненията си.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9e3c08aefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм момиче на 21 и също нямам хубав полов живот с приятелят ми.
Когато се случи е страхотно, но се случва прекалено рядко, въпреки моите старания.
Първоначално се разхождах пред него по секси бельо, той забил поглед в компютъра.
Каня го под душа с мен, той не, та не.
Да гледаме порно не ще, да го снимаме не ще, вече нищо не ще.
Не е като да съм непривлекателна, другите мъже ме заглеждат, а него едвам го придумвам за веднъж на 2 седмици вече.
Заедно сме от няма 3 години.
Не е изморен, аз работя повече от него.
Аз също се замислям да си хвана любовник, но съм патологично вярна и много капризна спрямо хората.
Е айде някой да ми обясни това явление, точи се вече около година, защото за мен сексът е изключително важен и си го искам с мерак.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 77460e468e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към №9

Много е вероятно приятелят ти да си има друга любовница, иначе ако от сега е загубил интерес към секса като цяло, то по-добре да вземе да се гръмне...
Другата вероятност е да ти се е наситил и да не го привличаш вече сексуално, макар, че... повредата е пак в неговия телевизор, не е в тебе.
Сетих се за един виц по този повод:
Три мадами решили да направят експеримент с мъжете си, като им се явят с кожено секси бельо.
Първата мацка била неомъжена и била с приятеля си,
втората била любовница, а третата имала десет годишен брак.
След експеримента мадамите се събрали да разкажат при кого какъв е бил ефекта от секси бельото.
Неомъженото момиче казало, че след като отгърнало наметалото и показало на приятеля си коженото бельо от долу, той й паднал на колене, казал, че тя е жената на живота му и пожелал да се ожени за нея.
Любовницата споделила, че като влязла в офиса на любовника си и отгърнала наметалото, той полудял като видял коженото бельо, заключил вратата и правили пет часа секс, а омъжената дама казала, че когато мъжът й се прибрал от работа, тя го чакала зад вратата и разтворила наметалото, а той като я видял, я побутнал лекичко, за да може да мине и попитал: "Батман, какво имаме за вечеря?"

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 994befe4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Браво за вица! Е, уважаеми дами, не се престаравайте в присъдите си над изневерите. Определено са по сладки от "батмана". Както и от оня, подхвърлил репликата. Е, за някои случаи се получава така, че вкусната мръвка, всъщност е отрова, която вгорчава всичко хубаво, но като се научим да я понасяме (а това става с бавно повишаване на дозата, както знаете), тя ще престане да ни действа. А така!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5268f8bb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви за съветите ! Реших да не му казвам за изневерите ! От първата писателка :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 17a11526f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ха ха хаа..номер 10,ще падна от смях,готин виц!
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0417b82b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Направо глупости говориш! Според думите ти, връзката с приятеля ти куца и основната причина е, че ти искаш повече секс. Ама пък цял месец си излизаш с някакво друго момче и само се целувате. Ако искаше да се начешеш, щеше да го направиш набързо както с момчето от дискотеката. Така че явно причината въобще не е само това, че се чувстваш незадоволена сексуално! Явно лъжеш себе си и не искаш да си признаеш истинският проблем. Ако се случи изневяра, съм по скоро за премълчаване, но ако се случи един път и си с ясното съзнание, че е първи и последен. Но при теб случая е друг, явно скачаш като бълха като видиш някое по вкусно куче. Убеден съм в думите си, имал съм набюдения върху жени като теб. Обясни ми моля те, какво правеше да излизаш и да се целуваш един месец с някой друг?

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3e70e19218
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   аз съм съгласна с мечо пух,както до някаде и с номер 14.първо седнете и опсъдете проблема,не е нужно да си признаваш нищо,но и без да намерите решение няма да стане.второ не мисля,че изневерите ти се дължат на липсата на секс с приятеля ти.целувала се с тоя,натискала се с оня и не сте стигали до секс.чуствала си се ужасно след първата изневяра,а е последвала поредица от такива,за не много дълаг период,както се разбира от написаното.ако беше тласната към това от липсата на секс едва ли щеше да скачаш от цвят на цвят и с някои даже да не стигате до секс.спред мен определено си объркана и незнаеш какво искаш,нито какво имаш и какво точно ти липсва.да приемем че дори нямаше приятел,което значи и липса на редовен полов живот,пак нямаше да е много нормално поведението ти,пък камо ли като имаш.ти все пак водиш полов живот,и се държиш така,ами тогава не искам да си представям какво 6те е ако нямаше приятел......определено причината за това държание,не е липсата на секс,а това че незнаеш какво искаш.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6604466324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   до авторката - в никакъв случай не признавай изневярата! Не може да промениш извършеното, само ще прехвърлиш отговорността върху партнъора си , ако ти прости, в противе снлучай, ще имаш драми и скандали и ще те зареже.
По-добре изчакай, виж дали нещо ще се промени, ГОВОРИ с приятеля си. Виждам, че и извън връзката си с него не намираш задоволяване.
Хера

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker