Опа, пак се върна старият проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Опа, пак се върна старият проблем
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3330 пъти
Здравейте, моят проблем се състой в това, че от време на време криввам от правия път (ходя си по чуждо). Тъкмо минат два месеца и викам ехаа спрях се най-накрая с тези глупости и хоп някои на хоризонта. Та... сега в блока има един съсед с който не се познавахме до скоро лично. Виждала съм го от време на време, но нито знаех на колко е как се казва с какво се занимава, и за срок от около 5-6 години може и повече не го виждах. Нямах никакво влечение към него, обикновено опознавам хората с който искам да бъда.

Той е зъболекар, Един ден на мен и на приятелят ми се наложи да отидем при зъболекар, но беше съботен ден, майка ми каза че той работи точно това и ще звънне за да го пита. Той каза след половин час да отидем на дадено място и там ще ни чака. Мен ме погледна и ми каза че имам право на избор и да си помисля какво да правя, после прегледа приятелят ми и оправи каквото можа. Аз реших, че не мога повече така да стоя защото ме боли и вчера отидохме уж да оправя зъбите на приятелят ми, а докато оправяше моите не остана време за него, за това се разбраха за другият ден.

През този час и половина в който ми оправяше зъбите аз изпитвах такъв ужас защото ме болеше, а упойката не ме хващаше напълно. Цяла вечер не можах да спя защото болеше и си представях ужасната картинка. На сутринта ме поотпусна малко и си спомних за всеки път, когато се опитваше да ме успокой и почти се получаваше. И не знам дали от това, че ме изтърпя толкова време или защото си свърши добре работата, взех да изпитвам някакви симпатии към него, нещо ме влече .Може би защото от дълго време не съм се заглеждала по чуждо, не знам.

С приятелят ми се разбраха след 5 дена да отиде пак за да го лекува. Момчето си има приятелка, само това разбрах от едни наши познати. Ето и другия проблем той е с 8 години по-голям от мен. За мен не е проблем защото разликата между мен и моят приятел е 7 години. А за него може това да е голяма разлика. Истинският проблем е че влечението ми се завръща от вниманието на срещуположния пол. Е не от всеки разбира се. Не всеки който ме погледне или каже нещо ми въздейства. Чудя се защо сега и точно към него? Но от начина на гледане човек може да разбере много неща. Видях че има регистрация в сайт който не е само за запознанства а и за нещо повече.

Въпросът ми е как да разбера, че той наистина започва да се интересува от мен?Все се случва така че приятелят ми е там и не мога да разбера нищо. Не бих го питала: ''Абе пич, ти мен харесваш ли ме ? Дай да се изчукаме 1-2-ти, но не казвай на никой''. Не съм такава, предприемам нещо чак когато съм убедена, че има взаимни симпатии и влечение. Не си вра носът там където не трябва. Не обичам да развалям връзки, все пак за това трябват двама, никога не е виновен само единият. Но факта че е съсед и че родителите ни се познават е малко кофти, не му знам акъла, нищо че отдавна не е на 15 години нито пък аз. Търся само разнообразието, а не разни авантюри раздели и дрън дрън. Благодаря че прочетохте историята ми, надявам се на нормални отговори, а не на такива ,като:долен боклук,курва т.н. Все пак нищо не съм направила за сега. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4492365ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти защо си с приятелят си не можах да разбера?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 81637404c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, от начина на гледане, човек може да разбере много неща. Така че. той е разбрал, колко ти е акъла, няма как

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 95638ac787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 791da14429
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да, разбрахме, че не искаш обидни квалификации, затова ще ти кажа друго, но то е истината: жал ми е за теб. Толкова си жалка.

Защо не живееш сама, така ще си поддържаш връзки, с когото си поискаш, поне няма да лъжеш приятели, съпрузи и т.н. и на никого няма да дължиш вярност. Ще си живееш живота с една дума, както го разбираш ти.

А относно зъболекаря, смешна си- човекът най-вероятно изобщо не питае нищо към теб, бил си свършил добре работата- Е, ами това не е,защото си шаврантия, а защото е кадърен и така трябва да се работи...

Признай му за ''чувствата си'', най-вероятно ще ти се изсмее на акъла.

Четох и се чудех някой подиграва ли се с нас или просто наистина има толкова, ама толкова неориентирани жени.Жалка картинка.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 51e756d2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нищо не разбрах, егати. Я кажи приятеля ти притеснява ли се, от това, че се е**ш с други? Щото ако не, ми тръгвайте заедно -знаеш ли колко ще ви е гот? Един насам, другия нататък , а понякога и заедно в суинг или нещо такова. Щом си хиперактивна, такъв "приятел" ти е нужен, а не "верен". Ако твоя не е такъв, хвани си друг. Иначе няма как да не се самообвиняваш че му правиш нещо лошо, защото той така ще го приема и ще ревнува и ще се тормози. А ти щом си игрива, няма как да се откажеш от чуждото. Няма как. Знам го. Не вярвай на тия дето ти казват да се поправиш, защото това не се поправя другояче освен с мъжкия инструмент и то колкото може по често. Нали знаеш, че зъбаря няма да е последен?

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: fe8358d331
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Давай смело- първо със зъболекаря,после с месаря,после с млекаря,после с кондуктора във влака,ей така,без нищо сериозно,просто авантюра...Леле майко...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d9a15396c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "Леле майко"? Че майка ти също ли знае за какво иде реч? Човещинка си е за всеки. Що да не се порадва момичето на живота? ЗЪбаря, месаря,... кой да е. Така няма да чакаме за ред. Кефец си е.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5640d4765b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Жалко, че има такива като тебе. Жалко, че сте толкова много. Намери някъде в теб какпка морал (знам, че ще ти е трудно, ама намери) и спри да правиш приятеля си на балама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker