Когато се караме той постоянно ме гони да си тръгвам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато се караме той постоянно ме гони да си тръгвам!
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 8801 пъти
Винаги като се караме с гаджето ми, последната 1 година, постоянно ме гони да си тръгвам, и да се махам. На другия ден все едно нищо не е станало, а на мен ми е адски обидно. Много ми е мъчно.Толкова години сме заедно, и не зная дали да продължавам. Имам чувството, че майка му го настройва, тъй като преди много близки бяхме с нея,но след 1 кратко прекъсване на връзката, се отдалечих от нея, защото усетих, че не е добър човек.

Тези непрестанни гонения, да си отивам при най-малкото нещо ме карат да се замисля, много години ни е връзката, и ми е трудно така да се откажа. Не зная какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 92a92161e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ами честно казано не знам как така я караш с години. На мен ако някой ми каже да си тръгвам, няма и да се върна повече. Ако се карате какво изобщо правиш с тоя човек недоумявам.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 56604c6998
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Бягай, откъдето не те искат, защото рано или късно ще се махнеш.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5cb39da3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами опитай се да поговориш с него и да разбереш какъв е проблема. Сподели с него че не ти е приятно да прави така всеки път да те гони като се скарате, и ако наистина иска да си отидеш да ти го каже по друг начин просто. Ако проблема е в майка му поговорете и за това. Тя няма право да се меси във вашите отношения, но пък ако тои е мамино момченце и я слуша всеки път и прави винаги каквото тя му нареди най добре го остави да си е с нея. Много майки има които да пръвурзани към синовете си и ги ревнуват от приятелките им. Поговорете и ще разбереш какъв е проблема, защото знам, че е изключително неприятно да се даржът хладно с теб.. Надявам се разговорът да премине гладко и нещата да се оправят. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e5f49cf381
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ами ,като усеща че си му в кърпа вързана ще те гони. Направи се ,че си тръгваш да видиш реакцията му...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6d71196f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тръгни си,но имай достойнство и не вдигай телефона,нито се срещай с него1 седмица,за да види,че не си играчка!Ако още продължи да те шантажира-махай се завинаги!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d6a791ee41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, следващия път като ти каже да си тръгваш - тръгни си!
Но го направи демонстративно, с високо вдигната глава и преди да си излезеш, му кажи: "Нямам и намерение да остана повече с теб! Аз не съм кучето ти, та да ме гониш!" - и му тресни вратата.
От реакцията му след това, ще разбереш дали изобщо си струва да оставаш в тая връзка. Ако започне да ти звъни и да ти се извинява, изпечи го на шиш, преди да му простиш, не го приемай веднага с разтворени обятия! Ако пък не те потърси и се инати, значи нещата са ясни! За какво трябва да правиш компромиси със себе си, заради някой, който не те уважава и не те цени? На всичко отгоре те унижава и обижда, като те гони като куче? За какво ти е това?
Съвсем сериозно се отнеси към нещата и не прави компромиси.
Какво значи сега ще те нахокам, а пък после все едно нищо не е било? Ами значи ти позволяваш да е така! Ако му дадеш да разбере, че няма да търпиш такова отношение, той ще се научи да се съобразява! Той обаче вижда, че го търпиш и за това си позволява да се държи така!!!
Следващия път го постави на място и напиши тук как са се развили събитията! :)
Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 142bc85244
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Такаааа аз виждам ситуацията по следния начин: следващия път когато те изгони , ти ще послушаш съветите и ще си тръгнеш наистина , но ще продължиш да живееш с очакването той да ти се обади и да те моли да се върнеш и така ще стане. Мекотелото ще се осъзнае още на другия ден , ще ти звъни да се върнеш и ти - хоп обратно... до следващия път когато пак ти каже - махай се и пак така, само че следващите пъти времето ще е по-дълго от предният път но със същия успех.Решението трябва да бъде генерално и да не подлежи на преразглеждане - той престава да съществува ако ти решиш че така трябва.А и между другото живот в постоянни караници и разправийй не е живот честно

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8d8b770189
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Кучето скача според тоягата! Всеки си заслужава съдбата! Като те вижда, че си мекотело си позволява да те гони....
А №8 е, или разведена , или стара мома. Живота иска по-голяма гъвкавост!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5cb39da3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това с тръгването има ефект. Ако те обича ще ти помоли да се върнеш, но ти трябва да му покажеш, че всичко е свриозно и ако го направи пак, няма да се върнеш, пък да видим дали ще продължава тогава. А ако не те помоли да се върнеш значи е искал да се разделите, само причина му е трябжала да го направи, и не те заслужава.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8f5a632c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   авторката съм:
не знам каква съм ,но леко момиче не съмй със сигурност!
но за съжаление ми прави впечатление, как точно ония леките , префърцунени момиченца, дето се е...т като за световно, ги ужават и ценят, а такива , като мен,дето дават всичко от себе си, никой не им казва ,,браво''.
това ми е обидното.
не съм глупава, но не искам да живея в този свят на материални ,, куклички''.
имам сравнително нормално семействи,което ми помага за всичко. не искам да бъда кто ония ,които за блузка от 200 лева и 5 рокли, са готови на всякакви услуги. едва ли според мякои живея 100 века назад, но не мога да се продам така..може би изглеждам изостанала,но ако това е цената да изглеждам ценена в очите на другите, не я искам...
жената трябвало да си знае цената...но за някои това означава,да искам,да ми купуват , да ми плащат - аз не искам- съжалявам!
нека бъда задръстена!
само това , което ме обижда , е , че боклуците,които смениха по 5 любвника, ги увават,както и жените,дето уж са големи дами, а им плащат за всичко, а аз която се държа честно и почтено, не ме оценяват и ме пъдят!
е,кажете и аз ли трябва да стана като всички други?
с широко отворени крака, яко разкрачена,искайки 1000лв блуза от приятеля, ми кото работи за 700лв..........
това ли е формулата???
ще се радвам да ми отговорят мъже,тъй като ВИЕ винаги отправяте критики към уж неморалните жени, а накрая казвате,че такива жени си знаели цената!
е отговорете,защото не зная накъде, а не искам да продам душата си !

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 64ccb6dbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Замисли се за какво се карате. Ако е нещо основно и съдбоносно за връзката ви е възможно да губи вяра в теб и затова да те гони. Помисли и за обидите, които си разменяте. Ако в яда си наречеш един мъж, например- скучен, импотентен, неудачник и си с него отдавна, какво му остава като реакция? Вярно, че е тъпо това да се повтаря, но може просто да го засягаш толкова много, че да не иска просто да те вижда. Възможно е да не го прави за да те унизи, а за да изчезнеш на момента от пейзажа и да може да се успокои. Идеята ми е, че може да е просто много краен, като темперамент, нещо в теб да го влудява и затова да постъпва така. Иначе, ако мама го навива, тегли му една яка сръбска псувня и да си стои при нея

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a7108b67d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Добър вечер, моето мнение по този така деликатен въпрос е :
1. Щом те гони ,това е реакция изразяваща болка от негова страна, но е прекалено незряло да го прави(макар ,че аз обикновено си тръгвам по 100 пъти :) ) .
2. Поговори с него ако найстина си това, което казваш и той не те оцени тогава премисли много добре полза/риск дали искаш дапрекараш живота си с човек приемаш компромиса за даденост без да отвръща със същото или понен да се опитва, говори направо без заобикалки и кажи как се чувстваш.
3. Надавам се всичко да се оправи по най-добрия за теб начин .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0d05fa4d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Уважавай себе си, за да те уважават и другите. Това,че се връщаш след като са те изгонили говори, че нямаш самоуважение. Разбери ме правилно, ТИ самата към себе си го нямаш. тия "кукли" за които говориш... казваш : не ме уважават, защото не съм като тях. Забравяш, че мъжете, които тях ги уважават, са същите, лика-прилика с въпросните "кукли".
Ти като не си такава, защо се движиш сред такива? Защо искаш ТЕ да те уважават?...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3c40de55fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Няма оправия... той си е такъв и такъв ще си остане. ще има кратък ефект от това с тръгването и после старата песен на нов глас. моя съвет е да се разделиш с него и до там. търси си мъж, които да те уважава, защото то остава за цял живот.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1999749740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Моето мнение е, че трябва да скъсате. Знам, че искаш съвет, който да оправи нещата, но няма такъв миличка. Не искам да бъда песимист, ясно е, че го прави, защото е ядосан, но това е липса на уважение. А човек, който не те уважава, не може да те обича истински. Разделете се, не го казвай ей така, знам, че е трудно решение, предполагам, че го обичаш, но ако продължаваш да си повтаряш, че е трудно да се разделиш с него, заради дългата ви връзка, се обричаш на нещастие. По-добре късно отколкото никога.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b949f8ec47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мнението на един мъж, мила има една приказка хубавите ябълки прасетата ги яли и аз като стойностен мъж който се грижи за 2 семейства от разстояние 2500 километра с всичките им проблеми знам какво изпитваш коментара е много точен от човек който не те обича истински не очаквай уважение

Моята бивша приятелка беше точно такъв тип Жена който ти описа : докато аз блъскам като идиот в чужбина тя си живее живота в Бг молех се за любов уважение и в един момент разбрах че не мога повече да моля давах всичко без да искам нищо в замяна в един момент разбрах че този човек няма да се промени : с всичките му страсти аз съм зодия везни предпочитам с разговори а не с каране да се неутрализират нещата ако нямате сходство в характерите както беше при мен аз чувствителен до болка а тя с ужасен характер и се държи ужасно най лошото е да даваш много а да не получаваш толкова много чувстваш се непълноценен в тези взаимотношения търси щастието си момиче с човек който те обича истински мен ме болеше 1 месец но разбрах че всякакъв компромис да се чувстваш щастлив е компромис със своя живот не прави моята грешка аз като истински мъж и казах всичко за което ме наранява човек който не те обича истински не може да те направи щастлив.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b949f8ec47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм отново номер 17 с такова злато като теб бих бил истински щастлив в живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker