Имам нужда От мнението ви!!! Живод под наем Укротена Любовница.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда От мнението ви!!! Живод под наем Укротена Любовница..
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 4129 пъти
Привет на всички.
Отново съм в безисходица. Първо да ви запозная със себе си Аз съм на 25 години симпатично момиче с не добро минало, но не чак толкова.
Имах 7 годишна връзка след това се отдадах на живота на студенския живот, до като не срещнах Въпросния ще го нарека " психопат". 

Запознах се с него от общи приятели
Психопата не живееше в България, а беше се върнал за почивка в нашия малък роден град. 
Започнахме връзка, както винаги всяко едно начало много ясно, че е хубаво. Така минаха 6 месеца Психопата имаше рожден ден Той не го празнува. Беше в друг град. 
Същата вечер излязах с приятел  на кафе. (преди психопата имах приятели само момчета) Тъкмо се прибирам и Психопата ми се обажда и ме пита къде съм?
-отговорих му, че съм била с приятел на кафе. Той пощуря.. Каза: - "гледай да не си изключваш телефона към 2/3 часа ще ти се обадя" казах: ок (а аз знаех, че е прочут в града "лошото момче") ... Както и да е Обади се каза:- Излез, аз ама не не мога..
Той: какво искаш, аз да дода да те изкарам ли? Еми, от страх или притеснение към 2-а сутринта излязах по пижами Качих се в колата И какво един шамар. Стана ми снешно в първия момент после,  втори казах му да спре потрети.. Запали колата и тръгна, питам го къде отиваме? Отговора беше в ада... Отидохме в хотел да се разправяме ... Ок, казах си изревнувал е, може простих. 
... Та въпросния психопат е женен и има дечица! Ок, и това може би преодолях казвах си Още малко и ще го оставя... той се разведе, но замина за чужбина на няколко пъти без никакав да се обади!!!
Е, женен виждам, че е несериозен аз нужно ли е да съм му вярна? 
-Аз мисля, че Не! Та той докато беше извън страната, аз продължавах живота си.... Излизах, виждах се с приятели, даже бях на път да си оправя отношенията с бившия ми... 
.. Психопата се завърна Разбра , че съм кръшкала на ляво и на дясно..
Повечето знаете, като пийне човек малко алкохол и става коренно различен човек. Направих огромна глупост психопата докато беше в чужбина бях си легнала с негов познат/привтел и братовчед му.
И проблемите почнаха. Как съм могла да го унижа до такава степен с какво бил го заслужил той? Той ми прости защото твърдеше, че ме обича и искал да ме промени към по-добро.
Успя да ме вразуми. Спрях алкохола, не излизах с приятелите ми... Излизах само с хора които той одобряваше... До тук незнам как ви изглежда.
Същността на проблема започва тепърва.
-В името да му докажа, че мога да се променя слушах всяка негова дума.
Значи, смених номера си , прекратих приятелства дори и с момичетата, без него не излизах и не излизам никъде. Имам изпити.. с него , скайп имах, проверяваше се от него, ФБ имах вече нямам, защото интернета ми е вредял. Там аз съм се зарибявала с други момчета Ок спрях.
Сами виждате от едно разкрепостено даже доста разкрепостено момиче се превърнах в РОБИНЯ.
Аз се промених, но проблема е там, че той ми няма доверие, а аз вече се чуствам мега нещастна от това да се доказвам от това на горе просто не си струва.
И тук не свършва опитвам се да бъда кратка, но имам нужда от мнение.
Та почнаха се караници, обиди, бой.. заплахи.., да ме убеждава :"теб никой не би те обичал колкото мен".. " ти си нищо без мен" , ти беше парцал, а сега си човек"...
Психопат на 34 години с деца става на няколко пъти да се самоубива, заради мен.. Заплашва ме, че щял да отиде при Баща ми да му каже: " каква дъщеря имал той" - лъжкиня ... ( и куп простотии още..) Верно,  в миналото направих много големи грешки, но кой е праведен, кой не греши?
- Не е ли важно да се поучиш от грешките си и да станеш, да успееш да станеш достоен човек.
Аз искам да се променя. Искам едно ново начало за себе си, но той не ме оставя на мира 
Опитах се да избягам в чужбина, имал познати  разбра и от половината път ме върна... Отидох в друг град, звънял на всички познати Върнах се
Всеки път си казвам Той ще се промени ..
Но за него вечно аз съм виновна, не съм се променила, лъжела съм го, изневерявала съм му, а тези неща не съм ги правила...( преди да, но сега вече Не) 
Четири години се тормозя...
Сега искам мнение, вие как виждаде историята? Много искам някой , който не ни познава и да коментира как ги вижда нещата Има още подробности, но стана доста дълго.. 


Благодаря за търпението и желанието да прочете моята историята за моя - Живот ли да го нарека...

Бъдете живи и здрави Бог да ви благослови!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 782f818a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужассс...щом си склонна да търпиш всичко това, какъв съвет търсиш не знам.
И...не се обиждай, но си глупава. Иначе не би се занимавала с такива...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2f6cf22860
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо-много си зле с правописа!Второ-животът си го объркваш сама!След като е психопат,кой те кара да се набутваш между шамарите?Още ще ти бие шамари,даже и побой чакай!Вразумявай се и прекъсвай връзки с този човек,че освен играчка,която контролира за забавление,ще се превърнеш и в боксова круша!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5281ad3599
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм, че какво да ти кажем? То е ясно! Ако искаш живота си обратно, разкарваш въпросния психар. Никакви компромиси, никакви уговорки! Лайното може ли да стане орел? - Ами не може! Та как според теб въпросното лайно ще се промени? -
Ами няма да се промени. Ако си искаш живота - бягай с всички сили. Изхвърли го грубо, безкомпромисно и безпардонно тоя смотаняк!
Компромиси? До кога? - До като живота ти мине? За какво? - За твоя сметка? Няма да станат така нещата! Разкарай го до като е време! Още сега го изритай тоя кретен! Изобщо не се мотай повече! Няма време! Животът е кратък! Не позволявай на никого да граби от него! Психопата - марш на вън!
Хайде успех и дано съм ти наляла малко мозък и да не се колебаеш повече какво трябва да направиш! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a05b3aee9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   :(((( зарежи го няма друг начин.Той щр те съсипе.Иди в някой кризисен център на жени жертви на физическо и психическо насилие.Там ще се скриеш докато нещата отшумят и го даи на съд за боя.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ab3f641853
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   зарежи го,

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f4f47708f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите
И не се обиждам от Истини..
Щом съм писала тук, това означава, че съм знаела какви долу горе могат да бъдат коментарите... И плюс това съм го превъзмогнала

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f4f47708f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще се справиш , когато си намериш друг приятел
Знаеш, че е известен като лошия, но пак си била с него ..
При първия шамар трябвало е да се откажеш
Такива мъже не се променят

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0cc76ad054
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дори и да го зарежеш(в което силно се съмнявам), проблемите ти няма да свършат.И не защото той е психопат , а защото проблема е в теб самата.Ти сама го каза- правила си доста грешки, но аз пък забелязвам че изобщо не си се поучила от тях.Просто характера ти е такъв че винаги ще търсиш подобни на себе си - а от хора като теб (не искам да те засегна , а да дам съвет)добро не очаквай.Такива хора изневеряват, напиват се хулиганстват и т.н.Извода е - трябва да се промениш но ГЕНЕРАЛНО и тогава да потърсиш хора (мъже), отговарящи на новият ти възглед и начин на живот.Това е. Знам че малко грубо се изразих, но то беше само с цел да бъда по-ясна.УСПЕХ

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f4f47708f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 не си се изразила грубо, напротив искренна си
А това го ценя най- много в хората
Аз няма да се оправдавам Искам да засека различни мнения

Все пак пръстите на ръцете ни не са еднакви нали Всички са различни, както хората и техните виждания за живота....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 707dc45beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей,надявам се да не се обидиш от това,което ще кажа и ще се опитам да е въжможно най-кратко...Първо,моето мнение е,че ако си решила да имаш сериозен приятел,трябва да си наясно,че не можеш да преспиш с родата му и приятелите му,а после да се оправдаваш с алкохол и "всеки прави грешки"...Човек трябва да има малко морал,да знае къде е границата...Ако ти харесва живота с много мъже,просто не си хващаш някой да го лъжеш...Второ,дори да е станало така и да искаш да се промениш,първо трябва да си наясно със себе си и да си дадеш ясна саооценка и след това,ако достатъчно уважаваш себе си,ще знаеш какво търсиш и никога няма да се оставиш такъв болен човек да те манипулира и командва живота ти...това е абсурдно! Той е чисто и просто един комлексиран мъж,който си го изкарва на теб за всичките си неуспехи...С времето се научих,че няма невъзможни неща,стига да знаеш какво искаш и винаги можеш да се промениш,стига наистина да го искаш.Промени първо себе си,мисленето си и тогава си намери свестно момче,което ще те оцени,както и ти него...Успех ти пожелавам:)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f77fe4773a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тези хора са пълни комплексари... ако те е страх, че ще те нарани като го зарежеш - предупреди властите, вземи мерки и най-вече бъди силна, от теб зависи всичко, не го толерирай... всеки сам решава своя живот, всеки сам прави изборите си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f7461c72fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Скъпа, преживях абсолютно същата гадост.
Бягай! Бягай! Бягай! Бягай! Бягай! Бягай! Бягай!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1d83466f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   бягaййй бягaййй търси си сериозен човек a не тоя.aз имaм същия проблем писaх тук темa зaплaшвa ме с бой.Също кaкто ти говори твоя тaкa и моя ти си боклук виж се квa беше преди мен.Кaквото и дa съм билa поне бях щaстливa без него a сегa търся лесен нaчин дa се мaхнa оттaя връзкa.Тaкивa мъже кaто твоя и моя сa психопaти и си търсят по мaлки от тях приятелки зa дa ги мaнипулирaт

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5c6a365a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Какво търсиш бе 14 та още не си се махнала?? !!
И даваш съвет "бягай" а пък ти самата още се чудиш!!!

Що за мазохизъм е това ващо не знам, имайте поне малко самоуважение!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1d83466f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15 aко беше толковa лесно отдaвнa дa съм се мaхнaлa, сaмо че. предпочитaм дa нaмеря нaчин дa се измъкнa без дa ме нaрежaт. или вкaрaт в болницa, aко беше до събирaнето нa бaгaжa нямaше дa пишa темa тук

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker