Харесва ми да ме свалят, а имам гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесва ми да ме свалят, а имам гадже
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4458 пъти
Здравейте, ще споделя с вас какво ме терзае. Аз съм на 22, студентка, уча техническа специалност и покрай мене само мъже. Живея с приятеля си на семейни начала, той е добър, умен, перфектен и разбира се ревнив. Аз съм симпатично момиче и досега никога не съм имала проблем с мъжете, който съм пожелаела, имала съм го. Не че съм си пожелавала много, но когато съм изпитала симпатия, същото се е отнасяло и за човека срещу мен. Терзае ме това, че ми харесва да ме свалят. Може би вниманието и любовта във връзката ми е изчезнала, но не е точно така. Уж всичко е наред, разбираме се, половият ни живот върви супер, млади сме. Просто понякога си мисля, че не съм готова за такава връзка, живее ми се, искам да излизам без моя приятел не със задни мисли разбира се.
Когато се запознавах с курса, чак ме беше срам да кажа, че живея гаджето си. Много мъже ми пишат, запознаваме се уж с учебна цел, разменяме скайпове. След време почти всички започват да се опитват да ме свалят. Имала съм хубава усмивка, искали да поизлезнем на по бира, симпатяга съм била. Харесва ми да слушам тези неща, обичам флирта, но само дотук. Почти винаги като кажа, че имам гадже, а пък че и живея с него, започват да ме избягват, да не ми пишат, разбира се има и нахални, на които не им пука.

Просто ми става криво, че като съм обвързана и спирам да бъда симпатичната и хубавата. Донякъде ги разбирам - защо да си губят времето в свалки с някой, с който няма да стане видимо. От друга страна - не, като съм обвързана, да не съм прокажена. Стана малко объркано писмото ми, просто исках да питам дамите, дали и те са така, дали и те обичат свалките, как си остават приятели с мъжете и грешница ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 18fedbbce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или си обвързана или не. Това, че живееш на семейни начала не означава нищо днес. Нямата дете нали? Щом ти се ходи, ходи. Когато осъзнаеш, че не искаш повече несигурност, обвържи се. Но и двете няма как да станат едновременно. Теб те е страх да не изпуснеш това, което имаш, ама да си докарваш и от другите по нещо? Ами ако той прави същото, дали ще ти допадне? Ако да, направо си му го кажи. Лошо няма, но ако не е такъв човек, няма да те разбере. И кво ще правите тогава? Да, де знам -тук четох много описания на семейни жени и мъже, дето си се чукат с други и се кефят в описанията си колко им е добре. И ти ще си дойдеш на мястото като една от тях, което не е лошо, щото може пък да намажеш точно моя ***. Кой знае?!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 18fedbbce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност, пропуснах да ти кажа, че няма жена, която да не иска да впечатлява мъжете и това да не й харесва, но не всички го могат. Дано си от можещите. И не съжалявай много, че не можеш да овеществиш харесването -не е кой знае колко различно от това, което имаш сега. Трябва да съзнаваш, че щом се натрапваш с визията си, ще се наложи да се отбраняваш от посегателства. Все пак няма да можеш да отговориш положително на всички, които искат да ти го на****. :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8455dedaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сега.. Нормално е да ти харесвс да те свалят...
така се чувстваш желана , но внимавай.
Нормално е да ти се живее на тази възраст да заживееш с приятеля си... доста рано , но нищо
Ако той ти позволява да излизаш излизай, но до крайности не стигай, да не вземеш да сгрешиш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6869ed250b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам приятел, но не живеем заедно. Също обичам свалките! Коя жена не обича да и казват, че е красива и т.н.?! Спокойно мила, не си грешница, просто това си е заложено в жените. Няма нищо срамно и грешно в това. Разбира се без да се прекрачва границата (секс, срещи). : )

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 68b1896a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мога да се издрайфам само!!! Аман от жени като теб - хем да имаш съвършения, хем да се чувстваш желана от 100 други, хем да не пуснеш на нито 1 от тях, или ако пуснеш на 1 да не разбере гаджето - ОТВРАТ!!! Жалко че има жени като теб и то не малко!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fe11780738
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако се чувстваш зле от факта,че си обвързана и ти е кофти,че не можеш да си и с други момчета,значи още не си се наживяла и не си готова за сериозни отношения.Не наранявай приятеля ти с несериозно отношение,ако чувстваш,че не искаш само него.Добре де,ако си купиш обувки и после видиш други,по-хубави,ще хвърлиш ли старите?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 836d0af5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен така както го казваш обичаш всеки срещнат да те сваля ? Внимавай да не станеш лека жена ... Аз ако бях щях всички да отбягвам, иначе показваш колко си лесна .. Недостъпните жени са по - желани.. А ако си лесна може да стигнеш и до ку*ва с извинение .. Ако бях аз щях да си остана с гаджето и да си живея докато другите му завиждат.. Защо ти е някой да те хвали, че си красива, нали ти си знаеш че си ! А и гаджето ти постоянно ще ти го казва :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ac0a038526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   няма нищо миличка,млада си,нормално е да ти харесва някой да те заглежда.все пак не означав че като си с приятел или женена си за изхвърляне,един вид така хората ти вдигат самочувствието,така човек се чувства по-добре и желан

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 004bd19bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз лично си имам приятел и си обичам само и единствено него, и на мене много ми нахалстват, макар и да знаят че съм обвързана.Но за разлика от тебе, на мене не ми е приятно да ми досаждат.И заради това изтрих всички мъже от контактите си в скайпа и доста от тях от фейсбук и също така повечето ми снимки с мъже :D Преди да се запозная с него и аз бях център на внимание, сега вече много не ме забелязват, и аз се дразнех малко, но не защото не ме свалят, а защото изобщо не ми и говорят :D Абе не знам, ако наистина обичаш приятеля си, не би трябвало да изпитваш нужда от свалките на останалите. Аз лично не изпитвам такава нужда, но не всички сме еднакви...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker