Виновна без вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виновна без вина
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1478 пъти
Здравейте хора.

Една колежка в университета вече е омъжена, на скоро ми сподели, че изневерява на мъжа си с доста хора и го лъжела, че през времето когато е с тях е с мен. Един ден случайно видях мъжа ѝ и той чи зададе въпрос не съм ли с нея.
Бързо включих, и скрих, но се почувствах гадно след това. Не го заслужава никои това, любимия да те лъже.
Говорих с нея и и казах да не ме намесва, след това тя започна да разказва как не е кой знае какво това, че хората масово го правят, на тези нейни изказвания я срязах като и казах, че по-добре да не се е омъжвала, че не е достойно и е гнусно.
Изобщо не се смути дори разказа подробно какво прави с любовниците си.
Мина се един месец и в магазина пак отново срещнах и той започна да ме възхвалява каква добра приятелка съм била с нея, колко често сме били заедно и аз го гледам и се чудя какво да му кажа. Е все пак измислих и му казах, че не сме близки с нея и единственото което ни свързва е университета. Той изпадна в ужас и започна да набира и беше уплашен, почна да ме разпитва и му казах, че не знам нищо да си говори с нея и го помолих да не му намесват.
Сега тя ми е бясна и само се заяжда с мен, освен това е страшно неподържана и гнусна.
От няколко дни нейния мъж я придружава до университета и ме заговоря /от сорта как си и т. н/ и тя на всички разправя, че искам да ги разделя и съм влюбена в мъжа и, което е абсурдно, изобщо не е мой тип, направо съм потресена.
До сега се правих, че съм над нещата, но тя прекалява с глупостите. Дала е номера ми на нейните любовници и ме притесняват, спрях да вдигам вече, и блокирам номерата им , но до ккога.... Дайте ми съвет как да ме оставят на мира..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: b24d0d7d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единствената ти вина тук е, че си много мека Гана и гледаш да се харесаш на всеки. Избери си внимателно приятелите и хората, с които общуваш, за да не попадаш в такава ситуация. Това, че с някого си в университета не значи, че трябва да общуваш с този човек и още по-малко да бъдеш използвана.
Просто не се меси - остави ги да се оправят, но забрани изрично на лицето да те използва за алиби. Спри да общуваш с нея, освен по най-необходимото, но нито пий кафе с нея, нито се срещай с нея, а ако директно мъжът ѝ дойде и те пита ДРЕКТНО дали тя е била с теб всичките тези пъти ще кажеш истината.
Не става дума тук за предателство, защото тя не те е питала дали искаш да си част от игричките ѝ. Не ѝ дължиш никаква лоялност щом не одобряваш нещата, които върши.
Аз съм прикривала много близка приятелка, но защото знам, че мъжът ѝ е отвратителен човек и сама съм предложила да прикривам, но в твоя случай това не е така - нито сте близки приятелки, нито знаеш нещо за брака ѝ, нито ти си искала да си част от глупостите ѝ и освен това изглежда, че мъжът ѝ е светен и не заслужава такова отношение.
Придърпай я на страна и ѝ кажи да спре с интригите си или ще отидеш при мъжа ѝ и ще кажеш цялата истина.
Ужасно неприято лице - защо изобщо си губиш времето с нея?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7d382173c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави я тая, изкарай я от главата си и си намери някакво ново хоби ли ще е, кръжоци ли . Егати тъпата твар. Изобщо не се занимавай с нея - имаш си твой живот, който е правилен.
Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 79eb42c8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не искам да се харесам на никой. Имам си малко, но ценни приятели. Никога не съм била близка с нея, в една група сме и от известно време през почивките разказваше за бурния си живот. Никаква идея си нямам защо точно с мен се оправдавала. Още не отихват нещата и направо по-зле става.
Мъжът и я е изгонил и спи в някой, почна да ме заплашва и и казах, че ако още веднъж ми каже или направи нещо ще се разпрамяме вече в съда. Това е тормоз, опитва се да ме излага, праща си любовниците пред нас до университета. Сама си проси да я дам в полицията. Вече ми писва от нея и ще си се натресе сама.... много жестоко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b24d0d7d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, Авторке, значи тази си заслужава да отидеш при мъжа ѝ и да кажеш всичко, което знаеш, а ако те заплаши с някакви борчаги викни полиция. Не живеем в 90-те

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker